|
|
#2731 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VII :)
Cytat:
Obiecałaś ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#2732 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu a ile ta piosenka ma głosów na tak na youtubie
|
|
|
|
|
#2733 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2734 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2735 |
|
Zakorzenienie
|
A ile pozytywnych komentarzy
![]() Postaram się za chwilę wrzucić do albumu fotki włosów różnica,niestety niewielka
|
|
#2736 | |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Ok 30 zł z wysyłką.
Cytat:
![]() Hiehiehie...
|
|
|
|
#2737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak ja bym chciała farbnąć się na jakiś ciemniejszy kolor... Jutro realizujemy z koleżanką wielki spisek Przychodzi do mnie kiedy TŻ będzie jeszcze w pracy i robimy pasemka, tzn refleksy Byłam wczoraj u rodziców i zapomniałam wziąć szydełko, trzeba będzie sobie jakiś drucik zagiąć ![]() Spodobało mi się mazianie pomadką, strasznie dawno tego nie robiłam ale teraz kupiłam sobie tyle pomadek, że jakoś trzeba będzie je zużyć
|
|
|
|
|
|
#2738 | |
|
|
Cytat:
![]() W dodatku te szminki z Ess obłędnie pachną Buchnij spinacz z pracy, będziesz miała zamiast szydełka ![]() Właśnie użyłam nowego pędzelka kulki... Chyba po raz pierwszy w życiu mam cienie zblendowane, jak trzeba i jestem zachwycona Muszę sobie jeszcze kupić taki typowy blending brush [chyba z Elfa wezmę, najtaniej]. Pędzle to podstawa ![]() A EDM Smudge nalada nieużywany
|
|
|
|
#2739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To jutro Ty robisz poka poka Też się w to wkręciłam,chociaż nie zawsze mi pasuje ![]() I muszę znaleźć gdzieś w sh marynarkę w jakimś fajnym kolorze, np czerwonym
|
|
|
#2740 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jutro akurat mam wolne Koleżanka też się bawi w robótki ręczne i robi sobie kolczyki - powiedziałam jej, żeby zabrała jakiś drucik to go sobie zagniemy i użyjemy zamiast szydełka Cytat:
---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- Po moim "farbowaniu" i tak nic nie będzie widać, te refleksy zobaczę pewnie tylko ja ![]() |
||
|
|
|
|
#2741 |
|
Zakorzenienie
|
Szkoooda
|
|
#2742 |
|
Zakorzenienie
|
Karolina, dlaczego nie udzielasz się w wątku, który został stworzony specjalnie dla Ciebie - Karoliny łączcie się czy jakoś tak
![]() Dlaczego nikt jeszcze nie założył takiego wątku dla mnie? Jestem niepocieszona |
|
|
|
|
#2743 |
|
Zakorzenienie
|
też chcę te kulke essence
![]() ---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ---------- zamiast się uczyć obejrzałam "lęk pierowtny" warto obejrzeć
|
|
|
|
|
#2744 |
|
Zakorzenienie
|
Pomalowałam pazurki lakierem Catrice i się zakochałam - śliczna kawa z mlekiem
Nie mam wprawy w malowaniu pazurków bo rzadko to robię ale będę ćwiczyć ![]() |
|
|
|
|
#2745 | |||
|
|
Cytat:
Ja czekam, aż się jeszcze jakieś czerwienie z Ess pojawią, nie mam żadnej czerwonej pomadki Tej cupcake prawie u mnie nie widać na ustach, jest jak nude niemalże. Cytat:
![]() A film widziałam i faktycznie dobry Cytat:
![]() Ten złotawy z nowej kolekcji Sensique też wpadł mi w oko. Fajny jako nawierzchniowy. A Yao zgubiło moją odżywkę pazuryrską... Mam jeszcze cichą nadzieję, że zostawiłam ją w pracy, ale... ![]() Byłam jak zwykle na niedzielnym obiadku u rodziców i zaślurgałam się chyba na kolejny tydzień... obżarstwo straszne...
|
|
|
|
#2746 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wypełniłam wreszcie tego $#%^&!@ PITa i jutro pojadę go zawieźć do skarbówki bo już prawie koniec miesiąca a ja zupełnie o nim zapomniałam. I jeszcze złotówkę muszę dopłacić przez to zaokrąglanie w górę |
||
|
|
|
|
#2747 | |
|
|
Cytat:
Muszę ostro selekcjonować lakiery i tak mam za dużo, a niektóre w ogóle nieużyte ![]() A codziennie z kolei nie będę zmieniać lakieru I chyba zainwestuję w Nail Tek, bo mi My Secret zeżarło paznokcie [są jakby szorstkie, złuszczone na powierzchni], ale trochę boję się tych toluenów i formaldehydów. Chociaż z drugiej strony tyle osób zadowolonych... Jest jeszcze wersja bez tych składników, ale trochę drogo ![]() A pita też muszę złożyć, ale będę miała duuuuuużo nadpłaty [odliczenia na dziecko].
|
|
|
|
#2748 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Mnie nie ten wykonawca za ucho chwycił, ale melodia. Taka pijawkowata - wpadnie momentalnie w ucho i przyczepi się. Kliknęłam w parę jego piosenek, ale to było słuchanie sekundowe. No i wysłuchałam ten wywiad, kiedy to obywatelstwo polskie dostał. Matkokochana, cóż za prymitywny, niewychowany bufon ! I rzeczywiście pannice tak za nim szleją ?! Wcale nie ! Aż tak mnie nie wzięło. Za to poświeciłam, bodajże 2,50 i wysłałam SMS-a na Miecznikowskiego w programie "Walka na głosy". Ale to był tendencyjny głos, bo jego bardzo lubię. I co ... Przegrali ! Bardzo ładny kolor. Kiedyś takich cudeniek nie było. Gumowe czepki kąpielowe dostosowywali. Pamiętam jak mój ówczesny absztyfikant, zajrzawszy przez przypadek do salonu fryzjerskiego, zapytał mnie : czemu tę kobietę czymś takim w głowę kłują ? Ale Wam dobrze ! Moje PIT-y już gotowe. Do zapłaty suma, jak dla mnie, astronomiczna . Będę składała po świętach, bo muszę jeszcze kupę dodatkowych dokumentów i załączników przygotować. Cały następny tydzień przy drukarce, a potem od razu do Pani Naczelnik. W szkole to już pewnie ferie świąteczne . Miłego dnia |
|
|
|
|
#2749 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kiedyś podobno szalały, kiedy miał tą piosenkę o czarnych oczach, nie wiem jak teraz ale sądzę, że skoro w mediach go nie ma to już nie szaleją ![]() Cytat:
![]() Ostatnią edycję Mam talent wygrała dziewczynka, która (moim skromnym zdaniem) wcale na to nie zasługiwała, byli od niej lepsi. Przedwczoraj oglądałam Must be the music - do finału przeszedł młodzieżowy zespół - byłam w szoku, nie byli tragiczni ale naprawdę było kilka wykonawców dużo od nich lepszych, no ale dzieci zazwyczaj wzbudzają sympatię I tak można by tu mnożyć Cytat:
Znalazłam czepek dodawany do Waxa, jakoś sobie poradzimy Nie wiem tylko co powiedzieć TŻ'owi jeśli wróci wcześniej do domu a my nie zdążymy, czemu dzisiaj znowu myłam włosy skoro myłam wczoraj ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
|
#2750 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Nie wiem co mam ze sobą dziś zrobić
|
|
#2751 | ||||
|
|
Cytat:
Cytat:
Ale dobrze, że w końcu sprawy uporządkowane troszkę, zawsze to krok do przodu Cytat:
![]() Cytat:
![]() Albo wymyślisz coś, że byłaś w piwnicy i się zakurzyły, albo olej niechcący na głowę się wylał ![]() Właśnie zamówiłam na wspólnych zakupach lakiery holo
|
|
|
|
#2752 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=nZ1BfI5y91s uśmiałam sie przy tym gościu
|
|
#2753 | |
|
Zakorzenienie
|
Kojarzę tylko, że u Czesława przeszedł Gienek i taka starsza babka, u Wojewódzkiego ten homo niewiadomo, taki fajny ciemnowłosy chłopak i taka młodziutka dziewczyna. Więcej nie pamiętam
![]() Cytat:
Kupiłam czepek I nawet coś na kształt plastikowego szydełka tam jest ![]() ![]() A ja byłam dziś w jednej Naturze, pytałam o nowości i pani powiedziała, że coś na pewno przyszło ale na razie nie mają tego jeszcze wprowadzonego do systemu więc mam zajrzeć jutro albo pojutrze ![]() Btw. w Douglasie nadal nic, a w miejscu limitki straszą cały czas resztki B&W ![]() |
|
|
|
|
|
#2754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uczyć siem, uczyć ! ![]() Wiecie może od ilu zł zarobionych trzeba sie rozliczac? Ja mam 280zł i tez dostałam od pracodawcy pita to pewnie tez musze nie? Bo coś mi sie obiło o uszy, ze dopiero od określonej kwoty trzeba
|
|
|
#2755 | |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co, chyba za krótko trzymałam ten rozjaśniacz - mam wrażenie, że tych pasemek w ogóle nie widać
![]() Cytat:
![]() |
|
|
|
|
|
#2756 |
|
Zakorzenienie
|
poka poka
|
|
|
|
|
#2757 |
|
Zakorzenienie
|
Skoro mówię, że nic nie widać to jak mam zrobić poka poka
![]() Zwłaszcza przy obecnym oświetleniu
|
|
|
|
|
#2758 |
|
Zakorzenienie
|
my ocenimy czy widać czy nie widać;p to zrób jutro
|
|
|
|
|
#2759 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2760 |
|
Zakorzenienie
|
a tam 3 minuty rano i fotka cyknięta
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:41.

Obiecałaś 
} to wpadłam jak wicher i kupiłam. Nie wiem czy znacie akurat te numerki cieni. Prawdę pisałyście : z KOBO są dobre. Muszę dokładniej przejrzeć, co mają.
. 

Jak ja bym chciała farbnąć się na jakiś ciemniejszy kolor...