|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4201 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18
certi a brat jeszcze nie dał nic znać? To może nie przyjedzie?
![]() bezaczku, dobrze że zusowskie sprawy załatwione ![]() a mnie dzisiaj czeka bardzo miło spędzony czas w udzędzie miasta, bo trzeba w końcu auto przerejestrować nigdy takich spraw nie ząłatwiałam i pewne będe się ta motać jak ćma w kościele |
|
|
|
#4202 |
|
Wtajemniczenie
|
witam
![]() jeszcze tylko jutro i majówkę mamy wiec kolejny relax acelinko zarejestrować autko nie ma tak źle ale fakt trzeba się trochę nabiegać po tym urzędzie. Trzymam kciuki
|
#4203 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie no co Ty jak poinformuje w piątek to będzie dobrze... przecież we wtorek dopiero po 11 pojechał![]() a co do rejestracji to nie jest jakaś bardzo trudna sprawa, aczkolwiek trochę czasu trzeba na to zarezerwować powodzenia, żeby szybko poszłoja się zbieram do pracy, mam nadzieję że to będzie dobry dzień i szybko minie miłego dnia wszystkim![]() a jak tam w ogóle 2-go maja idziecie do pracy czy wszystkie macie długi weekend majowy? |
|
|
|
|
#4204 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziękuję wszystkim za słowa otuchy
Tylko szkoda, że muszę siedzieć w domu, jak co roku w weekend majowy są u nas zawody balonowe plus sporo innych atrakcji, a ja chora
|
#4205 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobry
![]() Mam dzisiaj strasznie leniwy dzień, nie wyspałam się i nawet kawa mało co dała a tu tyle dzisiaj trzeba pisać, uczyć się, głowę jeszcze muszę umyćasiulek zdrówka kochana certi miłego dnia w pracy i oby Ci szybko minęło acelinko powodzenia w UM ultra gratuluję podpisania aktu notarialnego ![]() bezaczku powodzenia u dentysty |
|
|
|
#4206 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja dzisiaj dokładnie poczytałam swoje zwolnienie, bo też się zdarzało, że źle wypisane było. Zwłaszcza nazwisko, mam dwuczłonowe i robią niektórzy błędy. Poza tym panie w rejestracji były takie "miłe"...
|
|
#4207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Wróciliśmy wczoraj po świętach ![]() Szkoda, że już po bo praca czeka... ![]() Ultra spóźnione ale najlepsze życzenia Certi z bratem masakra Cytat:
Cały czas miałam niedowagę, mimo, że jadłam normalnie i słodycze pochłaniałam codziennie. Dopiero na studiach przytyłam kilka kg, dzięki K. pewno bo czasem wychodziliśmy coś zjeść, czasem od dla mnie gotował a jego lasagne czy pizzy nie mogłam się oprzeć i wsuwałam masakryczne ilośći Teraz jest tak akuratZaglądnę wieczorem jak będę miała więcej czasu Dziewczyneczka, Bezaczek, Certi, Sylvyetta możecie mi poklikać na chipsy ![]() Bezaczek Magnum na fb coś szykuje
|
|
#4208 | |||||
|
Raczkowanie
|
Czesc Dziewczyny wrocilismy z Pl wczoraj w nocy
magolina ciesze sei ,ze z dzidzia wszystko ok i pisanie tez Ci idzie ![]() certina trzymam kciuki zeby dal Wam odpoczac Cytat:
Cytat:
i spoznione zyczonka urodzinoweCytat:
Cytat:
Cytat:
w Polsce bylo super,ale baaaardzo szybko minelo,zaraz do pracy i co czuje,ze bede do klientow po polsku nawijac,bo jeszcze sie nie przestawilam,a poza tym cos czuje ze @ zaraz przyjdzie bo brzuch zaczyna bolec
|
|
#4209 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć, czołem, kluski z rosołem
![]() Wpadłam tylko się przywitać i zaraz zmykam do pracy. Chyba dopiero jutro będę miała czas, żeby nadrobić ![]() Chciałam Wam tylko napisać, że mamy wstępne decyzje ekonomiczne nieoficjalne w obu bankach na tak. W poniedziałek, albo najpóźniej w środę, jeśli się coś przez ten majowy weekend opóźni, powinniśmy mieć oficjalną decyzję i wtedy tylko czeka nas jeszcze wycena rzeczoznawcy, a później to już z górki (przynajmniej taką mam nadzieję ).Miłego dzionka
|
|
|
|
#4210 |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny
![]() asiulek: zdrówka życze szkoda Twojej przyjaciółki , ale niestety taka sytuacja sie teraz coraz czesciej zdarza :/ . Trzymam kciuki za siostre tz. oby to nie byl bialaczka...mmmmm: zaraz klikne
|
#4211 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczynki wynik kolokwium po pierwszym roku - pozytywny
asiulku kuruj się ja też jeszcze nie wiem czy w poniedziałek nie będę musiała iść do pracy w sumie powiedziałam, że mogę iść ostatecznie, ale średnio mi to na rękę...silvetta fajnie, że pobyt w Polsce się udał
|
|
|
|
#4212 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ciesze się, teraz już powinno pójść szybko Cytat:
Certi, a ja się jutro do Lublina wybieram Asiulek, trzymam kciuki za siostrę TZTa
|
|||
|
|
|
#4213 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
super ![]() A ja sie pakuje , bo jutro wyjezdzamy w góry na weekend majowy do Szczawnicy ale pogoda podobno ma byc nie za fajna
|
|
#4214 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajnie, ze pobyt się udał ![]() Cytat:
dziekuję Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4215 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Strasznie zalatana jestem, bo po pierwsze przeprowadzka, a po drugie w tym tygodniu naszego siostrzenca przedszkole jest zamkniete, wiec mam dwoch brzdacow na glowie. TZ ma wolne najblizsze 5 dni i prawdopodobnie przez caly ten czas bedziemy pakowac, rozpakowywac, rozkrecac, skrecac meble itd. Dzisiaj TZ pracowal do 18, wiec po pracy jeszcze skoczylismy do Ikei kupic porzadne zaslony do naszego pokoju, bo tutaj mamy tylko jedno okno, a tam w naszym pokoju beda dwa. Do tego doszla posciel, kilka ramek na zdjecia i ogromna pufa (ktorej co prawda nie planowalismy kupic, ale byla przeceniona ze 135 funtow na 25, wiec zal bylo nie wziac, bo dodatkowe miejca do siedzenia w naszym salonie bardzo sie przydadza. Nie moge sie doczekac az wam bede mogla pokazac jak to wszystko urzadzilam |
|
|
|
#4216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czekamy na foki, a ty odpocznij |
|
|
|
|
#4217 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
co taka cisza od wczoraj woda no to na pewno musisz być zmęczona My zaczynamy od jutro pakowanie bo chcemy do końca maja opuścić wynajmowane mieszkanie żeby nie płacić za dwa. I na te 2 miesiące remontu pójdziemy do moich rodziców tzn głownie ja bo TZ znowu pojedzie na delegacje w miedzy czasie wiec jakoś przetrwamy ![]() jeszcze tylko dzisiaj wytrzymać w pracy i weekend ja nie stety 2 maja do pracy muszę iść bo moj zakład pracy pracuje no ale potem wtorek wolny także nie ma źle
|
#4218 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdolna nasza certi! ![]() Cytat:
Cytat:
tak czytam na moich forach któa gdzie wyjeżdża i się zastanawiam, czy by nie wyciągnąc gdzieś tż'ta tak na spontanie ale w sumie w poniedziałek mamy wizyte, więc w gre wchodziłaby tylko sobota popołudnie i w poniedziałek powrót ![]() silvyetta, a kiedy znów pojedziecie do pl? ![]() woda, czekamy z niecierpliwością na fotki ja też lubie urządzac mieszkanko, ale już rmeontowac i to ogarniac wszystko nie bardzo ![]() Wczoraj wszystko załatwiłam w UM, strasznie wolno im to szło miałam numerek 99, przy liczniku było wtedy 90 a i tak czekałam prawie 2 godziny za miesiac dowód rejestracyjny do odebrania i tyle, ale to już na szczęście idzie syzbciej a potem jeszcze będzie trzeba wyrejestrować czinkusia naszego kochanego ![]() Żołądek mnie boli do wczoraj i nie wiem od czego ![]() wszędze dudnią o tym ślubie Williama i Kate, aż już się słuchać nie chce że niby ślub stulecia, a niech się wypchają, oni nie wiedzą że wszystkie śluby stulecia były w ubiegłym roku
|
|||
|
|
|
#4219 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Kuruję się jak mogę, cytrynką, miodem bo innymi lekami nie mogę Ja również miałam iść w poniedziałek do pracy, podczas gdy większa część będzie na urlopach. No ale choroba się przyplatała....Miałam plany takie, że w czerwcu wezmę wolny dzień po Bożym Ciele, czyli piątek i tym sposobem wydłużę weekend i chcieliśmy pojechać do Zakopanego. Oczywiście jeśli będę się czuła dobrze, a lekarz wyrazi zgodę. Będzie mi żal, że nie będę mogła pójśc na szlak, zdobyć jakiś kolejny szczyt Ale i bez tego przydałby mi się wyjazd, zmiana krajobrazu Ach...Cytat:
Cytat:
A ja pewnie też bym się na taką pufę skusiła powiedziałabym dokładnie to sam "żal nie wziąć za taką cenę" ![]() A mnie czeka kolejny dzień kuracji. Od rana trąbią o ślubie stulecia, aż do przesady. Przyjaciółka która mieszka w Szkocji mówiła, że mają wolny dzisiejszy dzień przez ten ślub i że istne szaleństwo się odbywa
|
|
#4220 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Agawoo dziękuję dziewczyneczka dziękuję ![]() miłego pobytu ![]() dziękuję mmmmmm Cytat:
ale fajnie, w końcu upragniona zmiana mieszkanka ![]() dziękuję Acelinko dobrze, że udało Ci się załatwić w UM ![]() a ból żołądka skąd? może coś zjadłaś i stanęło Ci na żołądku? no dudnią o tym slubie, ja w sumie ciekawa jestem jak to będzie wyglądało, nie zdążyłam w TŻ obejrzeć tego filmu co puszczali Cytat:
asiulku to będziemy trzymać kciuki, żebyś się dobrze czuła i udało się Wam pojechać do Zakopanego kuruj się dalej ![]() a jak tam nasz bezaczek po dentyście? ![]() mam dzisiaj sporo załatwień więc zmykam, kurcze i jakieś zakupy muszę zrobić, ale pewnie w hipermarketach jest masakra |
||
|
|
|
#4221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W razie jakbym utknęła na dworcu, to mnie przygarniesz?
|
|
|
|
|
#4222 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dobry
![]() Dziewczyny mnie też to wkurza że akurat w ten majowy weekend ma byc tak kiepska pogoda bo po pierwsze mamy zaproszenie na grilla w sobotę ale jak będzie padać to odpada no ale jak będzie kiepska pogoda to nie ma sensu jechać, na dodatek przyjeżdża mojego taty siostra i będzie spała u nas na górze, niby nic do niej nie mam ale jest czasami upierdliwa, mam nadzieję że nie przyjdzie jej do głowy siedzieć z nami![]() certi zdolniacho gratuluję, pisałyśmy wszystkie że będzie dobrze i inaczej być nie mogło dziewczyneczka zazdroszczę wyjazdu, ja już sie nie mogę doczekać sierpnia i wyjazdu nad morze normalnie tak bym chciała już gdzieś wyjechać i odpocząć że szok!!!woda czekamy na fotki tylko nie przemęczaj się za bardzo![]() ultra we poniedziałek pewnie nie będzie ludzi i mało roboty więc szybko zleci Cytat:
![]() asiulek kuruj się kuruj, żebyś szybko do zdrówka wróciła Aha jakby się któraś kiedyś wybierała na wycieczkę w Góry Świętokrzyskie to zapraszam na kawkę ![]() Idę ogarnąć mieszkanko bo Tż dzisiaj wraca |
|
|
|
|
#4223 |
|
Zakorzenienie
|
własnie luknęłam na tą Kate, suknia jest ok ale ja bym w takiej nie poszła do ślubu
no ale biedna nie mogła za bardzo poszaleć bo dress kod, bo rodzina królewska itd ![]() za to suknia świadkowej jest super zmykam do drugiego przedszkola |
|
|
|
#4224 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
moj TZ nawet dzisiaj do mnie hasło " ta Kate to na pewno nie będzie miała takiej pięknej sukni jak Ty" bo głośno myślałam jaka będzie miała Kochany moj ![]() - no ale fakt suknie ma ładna ale nie zrobiła na mnie wrażenia w sensie wow
|
|
#4225 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam te same odczucia co Wy - suknia ładna ale bez wow, ehów i ahów
ale fajnie Kate wygląda, skromnie a zarazem bardzo elegancko![]() acelinko faktycznie świadkowa ma zarąbistą tą suknię, generalnie podobne są do siebie siostry Tak się przez chwile zastanowiłam i przerąbane mają, zero jakiegoś spontanu, wszystko zaplanowane co do minuty, na każdy gest trzeba zwracać uwagę, no bo wiadomo - królewska etykieta - ja tam wole być panią K. niż jakąś tak królową ![]() U mnie jest właśnie burza, czyli po będzie już chłodniej
|
|
|
|
#4226 |
|
Wtajemniczenie
|
a wiecie co mi się najbardziej podoba z tego ślubu
![]() wszystkie te kapelusze kolorowe od tych ważnych babek
|
#4227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rzeczywiście przekichane mają, wszystko pod kamerami, musi być dokładnie tak a nie inaczej - ja bym oszalała ale chyba na przyjęciu będa mieli już luźniej ![]() te dziewczynki małe z kwiatkami mnie rozczuliły, słodkie są ![]() u mnie jeszcze słonko i ciepluteńko
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4228 |
|
Wtajemniczenie
|
acelinko w którym Ty kochana w ogóle jesteś tygodniu?? czujesz już coś?? i jak się w ogóle czujesz??
daj no jakąś fotkę brzuszka
|
|
|
|
#4229 | |
|
Zakorzenienie
|
czesc
tez obejrzałam suknie kate nawet ladna ![]() Cytat:
dziewczyneczk89 super ze jedziecie, moze pogoda nie bedzie taka zła, my w szczawnicy bylismy w tamte wakacje i bylo fajowo ![]() asiulek1705 miejmy nadzieje ze wszystko bedzie dobrze, woda sodowa super ze juz mieszkanko urzadzacie, u mnie wlasnie burza idzie
|
|
#4230 |
|
Zakorzenienie
|
heloł
No to nadrabiam
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:00.

wiec kolejny relax

powodzenia, żeby szybko poszło
Teraz jest tak akurat

ale pogoda podobno ma byc nie za fajna
no ale potem wtorek wolny także nie ma źle 
ale chyba na przyjęciu będa mieli już luźniej