|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1951 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kobiety mężczyzn mundurowych:) - część III
Hej!
Na forum ostatnio malo wiadomosci Pozdrawiam Was!
Edytowane przez Bambi19 Czas edycji: 2013-07-29 o 23:13 |
|
|
|
#1952 | ||
|
Raczkowanie
|
u mnie też szybkoi trochę samotnie,mimo że pojechałam do domu. za to wracałam samochodem w takie ulewy,że nawet wycieraczki nie dawały rady... Cytat:
jak to możliwe,że Twój Tż Ci nie powiedział o tym jadąc na misje? ![]() Cytat:
chociaż często wchodze też na wątek IX zmiany na forum zafganistanu.pl, ale tam kobiety piszą ze 100 postów na dzień, więc nie nadążam :O
|
|
|
#1953 |
|
Zakorzenienie
|
Witam poświątecznie
![]() monamona, każdy z nich może dzwonić na jeden numer stacjonarny - 10 minut, i jeden komórkowy - 4 minuty. U nas było tak że komórkowy podawał na samym początku i potem już nie można go było zmieniać, natomiast na stacjonarny mógł dzwonić za każdym razem na inny. U nas święta dość spokojnie, w niedzielę popołudnie z moją rodziną (choć niekoniecznie spokojnie bo mnóstwo ludzi, głośno i wesoło ), w poniedziałek chwilę u teściów, no i po świętach... byle do długiego weekendu
|
|
#1954 |
|
Raczkowanie
|
Ja nie wiem... o misji raczej mało rozmawialiśmy, a na dodatek przez to, że nagle zadzwonił dowódca by szybko przyjezdzał z opola do jednostki bo maja wylot 10dni wczesniej nie zdążyliśmy dokładnie sobie wszystkiego powiedzieć. Praktycznie nawet pożegnać się nie zdążyliśmy.
Święta jakoś minęły z rodziną, trochę u mnie, trochę u brata. Teraz już tylko oczekiwanie na majówkę. Wyruszam z moimi dziwczętami do Wrocławia na WrockFest . Mam tylko nadzieję, że pogoda dopisze, bo słyszałam, że ma padać .
|
|
|
|
#1955 |
|
Rozeznanie
|
Ja też nie wiedziałam o tych telefonach jak tż był w afganie. dopiero dziewczyny mi na forum o tym powiedziały. więc jak zapytałam o to tż to zaraz było skąd wiem
![]() no ale jemu ta forma kontaktu nie pasowała ze względów praktycznych bo coś tam... i my głównie kontaktowaliśmy się przez gg.
|
#1956 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No własnie. My też kontaktujemy się przez gg, choc głownie to telefon komórkowy i smski. Zawsze to coś, choć miło by było słyszeć go te 4minutki dziennie jeszcze .Właśnie się dowiedziałam, że mój TŻ nie odebrał jeszcze kodu... Edytowane przez monamona20 Czas edycji: 2011-04-28 o 11:00 |
|
|
|
|
#1957 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
no wiem, że nie jest jedyny, który kodów jeszcze nie ma więc się nie martw, przecież to MON :/ a właśnie co do MONu i naszego jakże cudownego idealnego prezydenta... dziewczyny na forum zafganistanu.pl na wątku o IX zmiane piszą coś o przedłużeniu obecnej zmiany do 9 miesięcy.... chyba kpiny ![]()
|
|
|
#1958 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja za to w niedzielę spotkałam się ze starymi znajomymi, z których jeden jest zawodowym w jednostce w Opolu. Nie wie, że mój TŻ jest na misji, ale jakoś temat zszedł na Afganistan, bo on podobno chciał wyjechać, ale nie dało rady... I wkręca mi, że teraz misje są skracane do 3 miesięcy! Nawet chciał mi wmówić, że IX zmiana też jest już na 3 miesiące tylko wysłana! Tak mu dowódca ponoć ostatnio mówił. To skąd oni wszyscy w takim razie biorą te informacje. 3 miesiące czy 3 miesiące dłużej. ![]() ![]() ![]() ![]() MON i wszystko jasne... że nic nie jest jasne ;] |
|
|
|
|
#1959 |
|
Zadomowienie
|
Helooo Kobietki !
U nas także pogoda cudna. Słonko świeci, cieplutko i wieje lekki wiaterek... A po świętach niestety trzeba będzie zrzucić trochę kilogramów ![]() |
|
|
|
#1960 |
|
Raczkowanie
|
Edytowane przez Bambi19 Czas edycji: 2013-07-29 o 23:14 |
|
|
|
#1961 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ani jednej ani drugiej plotki nie radzę słuchać Skrócić na pewno nie skrócą, ze względów finansowych - więcej rotacji w roku to dużo wyższe koszty. A wydłużyć? Też odpada, spokojnie. Pidzi, Ty myślisz że to pierwsza taka plotka? Co najmniej od kilku zmian słyszę na początku że ma być wydłużona. Ktoś tam puszcza taki tekst, ktoś uwierzy, przekazuje dalej i gotowe więc nie warto się tym przejmować!!!Jak chodzi o telefony - do mnie TŻ zawsze dzwonił, obowiązkowo, ale znacznie bardziej lubił gg jak tylko była możliwość. Jak widziałam kiedyś zdjęcie to tylko mi skomentował "no, to już wiesz czemu tak niewiele mówię" - jedno stanowisko koło drugiego, oddzielone jakąś cieniutką przesłonką, więc jak mówi to osoba z boku wszystko słyszy. A że jeden przed drugim udaje twardego to zbyt wylewny nie będzie ![]()
|
|
|
#1962 |
|
Raczkowanie
|
W skrócenie misji w ogóle nie wierzę, ale boję się, że wydłużenie mogłoby okazać się prawdą. Ale teraz nie dopuszczam tej myśli do siebie. Niektóre dziewczyny na tamtym forum, faktycznie są na to przygotowane, co jest trochę martwiące :/. Ale po co martwić się na zapas.
Pogoda świetna, ale coś węszę burzę. Jeśli na mojej majówce będzie padać - to się przygotowałam- kupiłam kalosze ![]() .U mnie w domku odezwały się mrówki! :O Czas się za nie zabrać. |
|
|
|
#1963 |
|
Zadomowienie
|
Pierwsze słyszę od was, że pogoda ma się popsuć na weekend
W sumie nigdzie się nie wybieramy, przynajmniej jak na razie ale i tak szkoda by było tego pięknego słoneczka tym bardziej, że będzie TŻ w domku... |
|
|
|
#1964 |
|
Raczkowanie
|
Libelle ma sie popsuc - niestety:-(
|
|
|
#1965 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Witam nowe Forumki ![]() Dawno mnie nie było, ale miałam sporo zamieszania, mnóstwo spraw do załatwienia, święta jak zwykle w biegu, zamiast wypocząć, jestem jeszcze bardziej zmęczona... ![]() Właśnie przeczytałam to, co piszecie na temat przedłużenia misji do 9 miesięcy. Mó TŻ ma wyjechać na 10 zmianę i niestety niedawno przekazał mi informację, że to bardzo prawdopodobne, że przedłużą do 9 miesięcy... no ale cóż, jak słusznie napisała pidzi, wiadomo jak jest w MONie, dopóki nie ma czegoś na rozkazie,lepiej za bardzo się nie przejmować, bo można osiwieć. Dzisiaj mój TŻ wreszcie wraca z kursu, już nie mogę się doczekać, miasto, w którym obecnie mieszkamy jest położone niedaleko jednostki TŻta, ale niestety nie mam tu żadnych znajomych i mimo, że staram się znajdować sobie jakieś zajęcia to i tak często się nudzę :-( Życzę Wam miłego weekendu, duuużo pięknej pogody i jak najwięcej dobrego humoru
|
#1966 |
|
Raczkowanie
|
Mam nadzieje, że nie dojdzie do przedłużenia. Ale faktycznie, lepiej o tym nie myśleć, bo za dużo kaski wydamy na fryzjerów i pokrycie tych wszystkich siwych włosów.
Rozumiem Cię niunia jesli chodzi o znajomych. Ja nie przeprowadziłam się do innego miasta, ale przeprowadziłam się na drugi jego koniec i to już spowodowało spadek znajomych, niby są, ale ciężko się z nimi spotkać wtedy, kiedy by się bardzo chciało i potrzebowało jakiejś rozmowy czy wyjścia gdziekolwiek. Dołączam się do życzeń, wspaniałego długiego weekendu
|
|
|
|
#1967 |
|
Raczkowanie
|
Ja jutro rano smigam na majówke, zatem kobietki udanego dlugiego weekendu...oby bylo slonko, wypoczynek, usmiech na twarzy i TŻ przy boku!
![]() ![]()
|
|
|
|
#1968 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tam w te ploty o przedłużeniu IX zmiany też nie wierzę, macie jeszcze trochę czasu do jej końca i sporo innych plot zdążą naprodukować
U mnie pogoda całkiem ładna, a ja dzień w dzień się uczę, chociaż efektów za bardzo nie widzę... Co do długiego weekendu, to mi się dzisiaj od rana zaczął, najlepsze jest to, że na uczelni starosta załatwił nam przeniesienie zajęć z dzisiaj i z poniedziałku na inne terminy, więc mam 4 dni wolnego, ale TŻ dostał służbę i pewnie się nie zobaczymy, chociaż TŻ kombinuje, żebyśmy się spotkali w naszym rodzinnym mieście. Mi osobiście ten pomysł się nie podoba, wolę chyba zobaczyć się z nim dopiero za tydzień i spokojnie się pouczyć, bo mam sporo do roboty, a rozumiem, że jemu na jeden dzień nie będzie się chciało do mnie jechać. Czekam teraz aż zadzwoni i o tym pogadamy, bo chciałabym wiedzieć na czym stoję Ale reszcie życzę udanego weekendu, przede wszystkim wypoczynku i ładnej pogody
|
#1969 |
|
Zadomowienie
|
U nas dziewczyny już po pogodzie
Tż jeszcze nie dojechał do domku. |
|
|
|
#1970 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A u mnie leje i świeci słonko na zmianę. Dziś dalszy ciąg dni Opola, więc mogłoby być ładnie, pomimo tego, że jak zwykle artakcji brak, ale spotkac znajomych zawsze okazja
|
|
|
|
|
#1971 |
|
Zakorzenienie
|
witam weekendowo
U mnie ładna pogoda, słonko świeci, tylko troszkę chłodno jest, ale na krótki rękawek jak się wyjdzie na dwór, to można wytrzymać Większość pewnie gdzieś powyjeżdżała, albo spędza czas z TŻ-ami a dzisiaj do pracy biegnę, więc znów pół dnia mi wypada. Długa nocka chyba będzie, ale za to pieniążków więcej ![]() Nie wiecie może, co się dzieje z kobietą_oficera? Dawno jej tutaj nie było
|
#1972 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() co do majówki to faktycznie, widziałam prognozę pogody... chociaż dla mnie nawet lepiej jak będzie lało bo muszę pisać magisterkę i to będzie moja majówka... ![]() Cytat:
jednak patrzc na MON to doskonale wiem że on może wszystko i nic nigdy nie wiadomo ![]() co do tych stanowisk internetowych to można to zobaczyć na zafganistanu.pl, dzisiaj facet dodał zdjęcie no i faktycznie pogadać się nie da, bo jak próbowałam pogadać na skype to Tż mówił cicho jak nie on ![]() a ja też życzę wszystkim udanej majówki, szczególnie żeby pogoda dopisała! ![]()
|
|
|
#1973 |
|
Raczkowanie
|
Stanowiska internetowe.... pogadać się nie da, ale przynajmniej można swoje buźki pooglądać...
Majówka się zaczęla, pogoda raczej średniawa, humor to już w ogóle średniawy. Są takie dni, kiedy Tż brakuje jeszcze bardziej niż zwykle i to staje się być nie do zniesienia... Ślub brata zbliża się ogromniastymi krokami, jak sobie pomyślę, że będę się tam bawić beż Tż to... no masakra jakaś. Milutkiej majóweczki życzę
|
|
|
|
#1974 |
|
Raczkowanie
|
monamona nam skype nie łączyło aż tak dobrze, żeby się zobaczyć, pogadaliśmy tylko 2 minuty i tyle, a Tż mi wysyła czasami zdjęcia więc tylko tak mogę go zobaczyć.
coś wiem o tych gorszych chwilach... straszne to jest, że na co dzień niby jest ok,a przychodzą momenty że jest cholernie tęsknąco... a co do ślubów to nie martw się,ja w tym miesiącu idę na dwa w mojej rodzinie, potem wesele i też bez Tż, więc Cię rozumiem! ale przyjęłam zasadę,że chociaż on być nie może to ja będę go reprezentować za nas dwoje
|
|
#1975 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
U nas pogoda paskudna ale to chyba jakaś tradycja już zaczyna się robić, że jak tylko jest weekend lub jakieś dłuższe wolne to pogoda jak na złość zawsze się psuje... Cytat:
Sama się zastanawiam gdzie nam porwali kobietę_oficera
pisałam do niej na gg kiedyś ale jak na razie nie mam odpowiedzi... |
||
|
|
|
#1976 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
monamona i pidzi, i tak jesteście twarde i oby tak dalej Cytat:
![]() libelle, widziałaś, że w Twojej reklamie w podpisie masz "ren rok"? W ogóle fajny pomysł z tą reklamą
|
|
#1977 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzięki za wylukanie pomyłki
![]() Edytowane przez libelle Czas edycji: 2011-05-02 o 11:39 |
|
|
|
|
#1978 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() U mnie od rana zachmurzona pogoda i bardzo zimno na dworze . Ale za to w sobotę była taka super , że wybraliśmy się na mega długą wycieczkę rowerową i powiem Wam że radził sobie nawet dużo lepiej niż starsze dzieci .Tak mu się podobało, że przeszedł tą trasę kilka razy, i tylko podstępem wciągnęliśmy go z powrotem do roweru ~~~~ Witam nowe mundurówki ![]() |
|
|
|
#1979 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
#1980 |
|
Rozeznanie
|
Witam dziewczyny
![]() libellko niestety masz rację z tą polską pogodą na długi weekend jak tylko mamy kilka dni wolnego, to pogoda płata nam figle i psuje się w najmniej oczekiwanym momencie. u nas dzisiaj też zimno i pochmurnie. co prawda, żadnych planów na dzień dzisiejszy nie mieliśmy bo odpoczywamy po ciężkim dniu na budowie u moich rodziców (umyłam z mamą 18 okien i ręka mi dzisiaj odpada ) ale fajnie by było gdyby można było usiąść na balkonie i wypić na słoneczku kawusię a tu niestety trzeba się chować w domu ![]() monamona20 i pidzi widzę, że nie tylko ja się szykuję na wesela w najbliższym czasie. moje dwie najlepsze koleżanki ze studiów wychodzą za mąż w tym miesiącu (tydzień po tygodniu) i niestety tylko na jednym z nich będę z moim Tż, bo on dzień przed drugim wyjeżdża na poligon a że nie chcę iść sama to na to drugie wesele idzie ze mną mój brat, który zna towarzystwo i mam nadzieję będzie dobrym towarzyszem dla mnie ![]() ciaputka01 my też mieliśmy spędzić ten weekend na rowerach, ale nam się trochę plany na najbliższy czas pozmieniały
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:43.

Pozdrawiam Was!

. 
), w poniedziałek chwilę u teściów, no i po świętach... byle do długiego weekendu
.

i powiem Wam że radził sobie nawet dużo lepiej niż starsze dzieci
.