Kobiety mężczyzn mundurowych:) - część III - Strona 66 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-27, 10:36   #1951
Bambi19
Raczkowanie

Dot.: Kobiety mężczyzn mundurowych:) - część III

Hej!
Na forum ostatnio malo wiadomosci Pozdrawiam Was!

Edytowane przez Bambi19
Czas edycji: 2013-07-29 o 23:13
Bambi19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-27, 12:28   #1952
pidzi
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ciaputka01 Pokaż wiadomość

Święta minęły miło i bardzo szybko, a jak u Was?
u mnie też szybkoi trochę samotnie,mimo że pojechałam do domu. za to wracałam samochodem w takie ulewy,że nawet wycieraczki nie dawały rady...

Cytat:
Napisane przez monamona20 Pokaż wiadomość
Nie wiem o co chodzi z tymi 4 minutami, juz gdzieś na forum o tym czytałam, ale mój nie dzowni tak do mnie, do mamy też nie. Muszę go koniecznie zapytać dlaczego.
Oczywiście, że damy radę!
każdy żołnierz będacy tam dostaje specjalne kody, dzięki którym ma prawo dzwonić dziennie 4 minuty na tel.komórkowy do kogo tylko chce oraz 10 min. na tel.stacjonarny.
jak to możliwe,że Twój Tż Ci nie powiedział o tym jadąc na misje?

Cytat:
Napisane przez lovebird Pokaż wiadomość
monamona20, witaj na pewno dasz radę, tym bardziej, że masz teraz pidzi, która przeżywa to samo i na pewno też się cieszy, że znalazłaś się tutaj
tak tak tak tak, cieszę się chociaż często wchodze też na wątek IX zmiany na forum zafganistanu.pl, ale tam kobiety piszą ze 100 postów na dzień, więc nie nadążam :O
Stary 2011-04-27, 13:54   #1953
aania_20
Zakorzenienie

Witam poświątecznie

monamona, każdy z nich może dzwonić na jeden numer stacjonarny - 10 minut, i jeden komórkowy - 4 minuty. U nas było tak że komórkowy podawał na samym początku i potem już nie można go było zmieniać, natomiast na stacjonarny mógł dzwonić za każdym razem na inny.

U nas święta dość spokojnie, w niedzielę popołudnie z moją rodziną (choć niekoniecznie spokojnie bo mnóstwo ludzi, głośno i wesoło ), w poniedziałek chwilę u teściów, no i po świętach... byle do długiego weekendu

aania_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-27, 16:42   #1954
monamona20
Raczkowanie

Ja nie wiem... o misji raczej mało rozmawialiśmy, a na dodatek przez to, że nagle zadzwonił dowódca by szybko przyjezdzał z opola do jednostki bo maja wylot 10dni wczesniej nie zdążyliśmy dokładnie sobie wszystkiego powiedzieć. Praktycznie nawet pożegnać się nie zdążyliśmy.

Święta jakoś minęły z rodziną, trochę u mnie, trochę u brata. Teraz już tylko oczekiwanie na majówkę. Wyruszam z moimi dziwczętami do Wrocławia na WrockFest . Mam tylko nadzieję, że pogoda dopisze, bo słyszałam, że ma padać .
monamona20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-27, 19:43   #1955
~ania_87
Rozeznanie

Ja też nie wiedziałam o tych telefonach jak tż był w afganie. dopiero dziewczyny mi na forum o tym powiedziały. więc jak zapytałam o to tż to zaraz było skąd wiem no ale jemu ta forma kontaktu nie pasowała ze względów praktycznych bo coś tam... i my głównie kontaktowaliśmy się przez gg.

~ania_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-27, 20:56   #1956
monamona20
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ~ania_87 Pokaż wiadomość
Ja też nie wiedziałam o tych telefonach jak tż był w afganie. dopiero dziewczyny mi na forum o tym powiedziały. więc jak zapytałam o to tż to zaraz było skąd wiem no ale jemu ta forma kontaktu nie pasowała ze względów praktycznych bo coś tam... i my głównie kontaktowaliśmy się przez gg.

No własnie. My też kontaktujemy się przez gg, choc głownie to telefon komórkowy i smski. Zawsze to coś, choć miło by było słyszeć go te 4minutki dziennie jeszcze .

Właśnie się dowiedziałam, że mój TŻ nie odebrał jeszcze kodu...

Edytowane przez monamona20
Czas edycji: 2011-04-28 o 11:00
Stary 2011-04-28, 11:49   #1957
pidzi
Raczkowanie

Cytat:
Ja nie wiem... o misji raczej mało rozmawialiśmy, a na dodatek przez to, że nagle zadzwonił dowódca by szybko przyjezdzał z opola do jednostki bo maja wylot 10dni wczesniej nie zdążyliśmy dokładnie sobie wszystkiego powiedzieć. Praktycznie nawet pożegnać się nie zdążyliśmy.
no to może różnie bywa, ja miałam rok na zbieranie informacji o misji i teraz (podobno) Tż też mi wszystko mówi.
Cytat:
Napisane przez ~ania_87 Pokaż wiadomość
no w sumie i ja bym wolała częściej gg niż telefon a Tż rzadko wchodzi na gg, żeby nie napisac,że wcale... te 4 minuty to nic i tak naprawdę nawet nie zdążę mu powiedzieć wszystkiego co chcę i to potem przepada,ja zapominam o tym i Tż niewiele wie co się u mnie dzieje tak naprawdę, tyle że jest ok lub nie.

Cytat:
Właśnie się dowiedziałam, że mój TŻ nie odebrał jeszcze kodu...
no wiem, że nie jest jedyny, który kodów jeszcze nie ma więc się nie martw, przecież to MON :/

a właśnie co do MONu i naszego jakże cudownego idealnego prezydenta... dziewczyny na forum zafganistanu.pl na wątku o IX zmiane piszą coś o przedłużeniu obecnej zmiany do 9 miesięcy.... chyba kpiny
Stary 2011-04-28, 13:40   #1958
monamona20
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pidzi Pokaż wiadomość

a właśnie co do MONu i naszego jakże cudownego idealnego prezydenta... dziewczyny na forum zafganistanu.pl na wątku o IX zmiane piszą coś o przedłużeniu obecnej zmiany do 9 miesięcy.... chyba kpiny
Kpiny?! Kpiny to za mało powiedziane! Przecież pół roku to już okropnie długi czas! Zależy nam i czekmamy wiedząc, że wszystko będzie dobrze, ale dodatkowe 3 miesiące rozwaliły by mnie od środka ;].

Ja za to w niedzielę spotkałam się ze starymi znajomymi, z których jeden jest zawodowym w jednostce w Opolu. Nie wie, że mój TŻ jest na misji, ale jakoś temat zszedł na Afganistan, bo on podobno chciał wyjechać, ale nie dało rady... I wkręca mi, że teraz misje są skracane do 3 miesięcy! Nawet chciał mi wmówić, że IX zmiana też jest już na 3 miesiące tylko wysłana! Tak mu dowódca ponoć ostatnio mówił.
To skąd oni wszyscy w takim razie biorą te informacje. 3 miesiące czy 3 miesiące dłużej.
MON i wszystko jasne... że nic nie jest jasne ;]
Stary 2011-04-28, 14:13   #1959
libelle
Zadomowienie

Helooo Kobietki !

U nas także pogoda cudna. Słonko świeci, cieplutko i wieje lekki wiaterek...
A po świętach niestety trzeba będzie zrzucić trochę kilogramów
libelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 15:44   #1960
Bambi19
Raczkowanie

Edytowane przez Bambi19
Czas edycji: 2013-07-29 o 23:14
Stary 2011-04-28, 16:52   #1961
aania_20
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
To skąd oni wszyscy w takim razie biorą te informacje. 3 miesiące czy 3 miesiące dłużej.

Ani jednej ani drugiej plotki nie radzę słuchać Skrócić na pewno nie skrócą, ze względów finansowych - więcej rotacji w roku to dużo wyższe koszty.
A wydłużyć? Też odpada, spokojnie.
Pidzi, Ty myślisz że to pierwsza taka plotka? Co najmniej od kilku zmian słyszę na początku że ma być wydłużona. Ktoś tam puszcza taki tekst, ktoś uwierzy, przekazuje dalej i gotowe więc nie warto się tym przejmować!!!

Jak chodzi o telefony - do mnie TŻ zawsze dzwonił, obowiązkowo, ale znacznie bardziej lubił gg jak tylko była możliwość.
Jak widziałam kiedyś zdjęcie to tylko mi skomentował "no, to już wiesz czemu tak niewiele mówię" - jedno stanowisko koło drugiego, oddzielone jakąś cieniutką przesłonką, więc jak mówi to osoba z boku wszystko słyszy. A że jeden przed drugim udaje twardego to zbyt wylewny nie będzie

aania_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 17:26   #1962
monamona20
Raczkowanie

W skrócenie misji w ogóle nie wierzę, ale boję się, że wydłużenie mogłoby okazać się prawdą. Ale teraz nie dopuszczam tej myśli do siebie. Niektóre dziewczyny na tamtym forum, faktycznie są na to przygotowane, co jest trochę martwiące :/. Ale po co martwić się na zapas.

Pogoda świetna, ale coś węszę burzę. Jeśli na mojej majówce będzie padać - to się przygotowałam- kupiłam kalosze.
U mnie w domku odezwały się mrówki! :O Czas się za nie zabrać.
Stary 2011-04-28, 22:34   #1963
libelle
Zadomowienie

Pierwsze słyszę od was, że pogoda ma się popsuć na weekend
W sumie nigdzie się nie wybieramy, przynajmniej jak na razie ale i tak szkoda by było tego pięknego słoneczka tym bardziej, że będzie TŻ w domku...
Stary 2011-04-28, 22:55   #1964
Bambi19
Raczkowanie

Libelle ma sie popsuc - niestety:-(

Edytowane przez Bambi19
Stary 2011-04-29, 07:29   #1965
niuniaaa86
Zadomowienie

Cześć Dziewczyny

Witam nowe Forumki

Dawno mnie nie było, ale miałam sporo zamieszania, mnóstwo spraw do załatwienia, święta jak zwykle w biegu, zamiast wypocząć, jestem jeszcze bardziej zmęczona...

Właśnie przeczytałam to, co piszecie na temat przedłużenia misji do 9 miesięcy. Mó TŻ ma wyjechać na 10 zmianę i niestety niedawno przekazał mi informację, że to bardzo prawdopodobne, że przedłużą do 9 miesięcy... no ale cóż, jak słusznie napisała pidzi, wiadomo jak jest w MONie, dopóki nie ma czegoś na rozkazie,lepiej za bardzo się nie przejmować, bo można osiwieć.

Dzisiaj mój TŻ wreszcie wraca z kursu, już nie mogę się doczekać, miasto, w którym obecnie mieszkamy jest położone niedaleko jednostki TŻta, ale niestety nie mam tu żadnych znajomych i mimo, że staram się znajdować sobie jakieś zajęcia to i tak często się nudzę :-(

Życzę Wam miłego weekendu, duuużo pięknej pogody i jak najwięcej dobrego humoru

http://www.suwaczki.com/tickers/bfaregz2gb8h75rh.png

Yummy Mummy

niuniaaa86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 11:12   #1966
monamona20
Raczkowanie

Mam nadzieje, że nie dojdzie do przedłużenia. Ale faktycznie, lepiej o tym nie myśleć, bo za dużo kaski wydamy na fryzjerów i pokrycie tych wszystkich siwych włosów.

Rozumiem Cię niunia jesli chodzi o znajomych. Ja nie przeprowadziłam się do innego miasta, ale przeprowadziłam się na drugi jego koniec i to już spowodowało spadek znajomych, niby są, ale ciężko się z nimi spotkać wtedy, kiedy by się bardzo chciało i potrzebowało jakiejś rozmowy czy wyjścia gdziekolwiek.

Dołączam się do życzeń, wspaniałego długiego weekendu
Stary 2011-04-29, 11:44   #1967
Bambi19
Raczkowanie

Ja jutro rano smigam na majówke, zatem kobietki udanego dlugiego weekendu...oby bylo slonko, wypoczynek, usmiech na twarzy i TŻ przy boku!
Stary 2011-04-29, 15:05   #1968
lovebird
Zakorzenienie

Ja tam w te ploty o przedłużeniu IX zmiany też nie wierzę, macie jeszcze trochę czasu do jej końca i sporo innych plot zdążą naprodukować
U mnie pogoda całkiem ładna, a ja dzień w dzień się uczę, chociaż efektów za bardzo nie widzę...
Co do długiego weekendu, to mi się dzisiaj od rana zaczął, najlepsze jest to, że na uczelni starosta załatwił nam przeniesienie zajęć z dzisiaj i z poniedziałku na inne terminy, więc mam 4 dni wolnego, ale TŻ dostał służbę i pewnie się nie zobaczymy, chociaż TŻ kombinuje, żebyśmy się spotkali w naszym rodzinnym mieście. Mi osobiście ten pomysł się nie podoba, wolę chyba zobaczyć się z nim dopiero za tydzień i spokojnie się pouczyć, bo mam sporo do roboty, a rozumiem, że jemu na jeden dzień nie będzie się chciało do mnie jechać. Czekam teraz aż zadzwoni i o tym pogadamy, bo chciałabym wiedzieć na czym stoję Ale reszcie życzę udanego weekendu, przede wszystkim wypoczynku i ładnej pogody

Przyszłość zaczyna się dzisiaj. Nie jutro.
Wymianki
lovebird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 15:48   #1969
libelle
Zadomowienie

U nas dziewczyny już po pogodzie zaczyna się chmurzyć, wieje i jak nie zacznie lać to burza będzie z pewnością...
Tż jeszcze nie dojechał do domku.
Stary 2011-04-29, 17:10   #1970
monamona20
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez libelle Pokaż wiadomość
U nas dziewczyny już po pogodzie zaczyna się chmurzyć, wieje i jak nie zacznie lać to burza będzie z pewnością...
Tż jeszcze nie dojechał do domku.

A u mnie leje i świeci słonko na zmianę. Dziś dalszy ciąg dni Opola, więc mogłoby być ładnie, pomimo tego, że jak zwykle artakcji brak, ale spotkac znajomych zawsze okazja
Stary 2011-04-30, 14:53   #1971
lovebird
Zakorzenienie

witam weekendowo U mnie ładna pogoda, słonko świeci, tylko troszkę chłodno jest, ale na krótki rękawek jak się wyjdzie na dwór, to można wytrzymać Większość pewnie gdzieś powyjeżdżała, albo spędza czas z TŻ-ami ja wczoraj zaprosiłam kilka znajomych na kawę, żeby mieć trochę przerwy od tej całej nauki i spędzić miło wieczór, jak z TŻ-em nie można a dzisiaj do pracy biegnę, więc znów pół dnia mi wypada. Długa nocka chyba będzie, ale za to pieniążków więcej
Nie wiecie może, co się dzieje z kobietą_oficera? Dawno jej tutaj nie było

Wymianki
Stary 2011-04-30, 16:06   #1972
pidzi
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Bambi19 Pokaż wiadomość
Napewno misje nie trwaja 3 miesiace, musialby byc to specjalne jednostki - tak np. mialy miec jednostki NATO (lub maja), ale to zupelnie inna bajka, bo oni sa od czego innego. Jezeli juz to mysle, ze predzej by wydluzyli, ale na waszym miejscu nie wierzylabym w te ploty, w MONIE dopoki cos nie jest w rozkazie czy wprowadzone, nie istnieje. Zatem nie nakrecajcie sie (chociaz wiem, ze latwo mi pisac tak). Co do forum na temat Afganu to zachecalabym ograniczyc wejscia, tam sa rozne osoby, podslysza cos, przekaza mylnie i plotka gotowa, a tam pelno kobiet, zon, narzeczonych itp., ktore panikuja, a mysle, ze nie potrzebam Wam takich czytac
U mnie takze pogoda bardzo ladna kolo 24 stopni, az nie chce sie wierzyc, ze na majowke ma tak spasc temp do 15 stopni...masakra znowu tzreba bedzie wlozyc kurtke;-(
ja na forum zafganistanu.pl i tak będę wchodzić bo mi z tym łatwiej. myśle, że warto wiedzieć żeby nie wierzyć w ploty i mieć dystans do tego i nie nakręcać się. ja bym nie brała pod uwagi przedłużenia misji gdyby mi Tż nie wspomniał o tym przed wyjazdem. ale pytałam go i podobno o przedłużaniu mówią już od 7 misji więc w to nie wierzę. a już na pewno nie borę pod uwagę skrócenia

co do majówki to faktycznie, widziałam prognozę pogody... chociaż dla mnie nawet lepiej jak będzie lało bo muszę pisać magisterkę i to będzie moja majówka...

Cytat:
Napisane przez aania_20 Pokaż wiadomość

Pidzi, Ty myślisz że to pierwsza taka plotka? Co najmniej od kilku zmian słyszę na początku że ma być wydłużona. Ktoś tam puszcza taki tekst, ktoś uwierzy, przekazuje dalej i gotowe więc nie warto się tym przejmować!!!

Jak chodzi o telefony - do mnie TŻ zawsze dzwonił, obowiązkowo, ale znacznie bardziej lubił gg jak tylko była możliwość.
Jak widziałam kiedyś zdjęcie to tylko mi skomentował "no, to już wiesz czemu tak niewiele mówię" - jedno stanowisko koło drugiego, oddzielone jakąś cieniutką przesłonką, więc jak mówi to osoba z boku wszystko słyszy. A że jeden przed drugim udaje twardego to zbyt wylewny nie będzie

jasne,że tak nie myślę, bo wiem że będzie dużo takich głupot, już przed wyjazdem Tż na misję było... jednak patrzc na MON to doskonale wiem że on może wszystko i nic nigdy nie wiadomo

co do tych stanowisk internetowych to można to zobaczyć na zafganistanu.pl, dzisiaj facet dodał zdjęcie no i faktycznie pogadać się nie da, bo jak próbowałam pogadać na skype to Tż mówił cicho jak nie on

a ja też życzę wszystkim udanej majówki, szczególnie żeby pogoda dopisała!

Stary 2011-05-01, 15:03   #1973
monamona20
Raczkowanie

Stanowiska internetowe.... pogadać się nie da, ale przynajmniej można swoje buźki pooglądać...

Majówka się zaczęla, pogoda raczej średniawa, humor to już w ogóle średniawy.
Są takie dni, kiedy Tż brakuje jeszcze bardziej niż zwykle i to staje się być nie do zniesienia...

Ślub brata zbliża się ogromniastymi krokami, jak sobie pomyślę, że będę się tam bawić beż Tż to... no masakra jakaś.

Milutkiej majóweczki życzę
Stary 2011-05-01, 17:01   #1974
pidzi
Raczkowanie

monamona nam skype nie łączyło aż tak dobrze, żeby się zobaczyć, pogadaliśmy tylko 2 minuty i tyle, a Tż mi wysyła czasami zdjęcia więc tylko tak mogę go zobaczyć.

coś wiem o tych gorszych chwilach... straszne to jest, że na co dzień niby jest ok,a przychodzą momenty że jest cholernie tęsknąco...
a co do ślubów to nie martw się,ja w tym miesiącu idę na dwa w mojej rodzinie, potem wesele i też bez Tż, więc Cię rozumiem! ale przyjęłam zasadę,że chociaż on być nie może to ja będę go reprezentować za nas dwoje
Stary 2011-05-02, 09:12   #1975
libelle
Zadomowienie

Cytat:
A u mnie leje i świeci słonko na zmianę. Dziś dalszy ciąg dni Opola, więc mogłoby być ładnie, pomimo tego, że jak zwykle artakcji brak, ale spotkac znajomych zawsze okazja
U nas pogoda paskudna ale to chyba jakaś tradycja już zaczyna się robić, że jak tylko jest weekend lub jakieś dłuższe wolne to pogoda jak na złość zawsze się psuje...

Cytat:
witam weekendowo U mnie ładna pogoda, słonko świeci, tylko troszkę chłodno jest, ale na krótki rękawek jak się wyjdzie na dwór, to można wytrzymać Większość pewnie gdzieś powyjeżdżała, albo spędza czas z TŻ-ami ja wczoraj zaprosiłam kilka znajomych na kawę, żeby mieć trochę przerwy od tej całej nauki i spędzić miło wieczór, jak z TŻ-em nie można a dzisiaj do pracy biegnę, więc znów pół dnia mi wypada. Długa nocka chyba będzie, ale za to pieniążków więcej
Nie wiecie może, co się dzieje z kobietą_oficera? Dawno jej tutaj nie było
Sama się zastanawiam gdzie nam porwali kobietę_oficera pisałam do niej na gg kiedyś ale jak na razie nie mam odpowiedzi...

Stary 2011-05-02, 10:57   #1976
lovebird
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aania_20 Pokaż wiadomość

Wracając do tego tematu, to z moim TŻ-em też zupełnie inaczej się rozmawia, jak jest na jednostce z kumplami, niż jak jest tam sam, albo w domu. Jak bym rozmawiała z dwoma różnymi osobami.

monamona i pidzi, i tak jesteście twarde i oby tak dalej
Cytat:
przyjęłam zasadę,że chociaż on być nie może to ja będę go reprezentować za nas dwoje

libelle, widziałaś, że w Twojej reklamie w podpisie masz "ren rok"? W ogóle fajny pomysł z tą reklamą

Wymianki
Stary 2011-05-02, 11:18   #1977
libelle
Zadomowienie

Cytat:

libelle, widziałaś, że w Twojej reklamie w podpisie masz "ren rok"? W ogóle fajny pomysł z tą reklamą
Dzięki za wylukanie pomyłki już sobie poprawiam. Pisałam to wczoraj przed północą i pewnie dla tego się pomyliłam

Edytowane przez libelle
Czas edycji: 2011-05-02 o 11:39
Stary 2011-05-03, 10:58   #1978
ciaputka01
Raczkowanie

Witajcie
U mnie od rana zachmurzona pogoda i bardzo zimno na dworze . Ale za to w sobotę była taka super , że wybraliśmy się na mega długą wycieczkę rowerową ( dziewczyny przejechałam prawie 60 KM!!!!), pojeździliśmy po lesie a mały poszedł na park linowy i powiem Wam że radził sobie nawet dużo lepiej niż starsze dzieci .
Tak mu się podobało, że przeszedł tą trasę kilka razy, i tylko podstępem wciągnęliśmy go z powrotem do roweru .

~~~~
Witam nowe mundurówki
ciaputka01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-03, 11:39   #1979
Bambi19
Raczkowanie

Edytowane przez Bambi19
Stary 2011-05-03, 13:15   #1980
aicila
Rozeznanie

Witam dziewczyny

libellko niestety masz rację z tą polską pogodą na długi weekend jak tylko mamy kilka dni wolnego, to pogoda płata nam figle i psuje się w najmniej oczekiwanym momencie. u nas dzisiaj też zimno i pochmurnie. co prawda, żadnych planów na dzień dzisiejszy nie mieliśmy bo odpoczywamy po ciężkim dniu na budowie u moich rodziców (umyłam z mamą 18 okien i ręka mi dzisiaj odpada ) ale fajnie by było gdyby można było usiąść na balkonie i wypić na słoneczku kawusię a tu niestety trzeba się chować w domu

monamona20 i pidzi widzę, że nie tylko ja się szykuję na wesela w najbliższym czasie. moje dwie najlepsze koleżanki ze studiów wychodzą za mąż w tym miesiącu (tydzień po tygodniu) i niestety tylko na jednym z nich będę z moim Tż, bo on dzień przed drugim wyjeżdża na poligon a że nie chcę iść sama to na to drugie wesele idzie ze mną mój brat, który zna towarzystwo i mam nadzieję będzie dobrym towarzyszem dla mnie

ciaputka01 my też mieliśmy spędzić ten weekend na rowerach, ale nam się trochę plany na najbliższy czas pozmieniały

"...Każdy ma po jednej szansie żeby powiedzieć TAK, jak ją straci to musi zostać jaroszem.
A kto to jest jarosz?
Człowiek je tylko same warzywa, bo żona mu nie będzie gotowała schabowych taka przyszłość go czeka!"
aicila jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości