|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1171 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Leżę sobie wygodnie ![]() Moonik w razie czego na pewno pojadę na IP ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1172 |
Rozeznanie
|
Dot.: Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2
aaaa... i moje butki nie bałdzio
![]() ![]() ![]() ![]() Częściej coś zrobi, niż powie ale dzisiaj jak powiedziałam, że jest cipcia ![]() A mężul w przerwie (w pracy) na wiadomość, że jest córcia (że ginka potwierdziła) napisał - cudownie kochanie!!! jestem szczęśliwy, dziękuję ci bardzo, kocham was moje księżniczki i mojego księcia (w sumie to za co on mi dziękuje??? nie dociera do niego, że to ON synka i córeczke zrobił... no ale mi zawsze dziękuje, że synka urodziłam - no tak oboje mamy w tym udział ![]() Dobra spadam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1173 |
Zakorzenienie
|
Hahah dzisiaj jest chyba marny dzień podjarania załącznikami. Ja to nawet bucków kasiu nie zauważyłam bo dopiero co wstałam i tylko ogarnęłam wzrokiem. Na pewno są śliczne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1174 |
Rozeznanie
|
mis.hott gratuluję synka
![]() ![]() Bianeczko, Pestko, kasiuleczkakuleczka gratuluję dziewczynek ![]() ![]() Wszystkim dziewczynom, które dzisiaj miały udane wizyty gratuluję ![]() eveline22 nie smutaj się, mój dzidziuś też na ostatnim USG pokazał pupcię i nie chciał pokazać co tam skrywa między nóżkami ![]() 19natka88 faktycznie miałaś dzień pełen wrażeń, całe szczęście że Tobie i Twojemu dzidziusiowi nic się nie stało ![]() Edytowane przez bruma Czas edycji: 2011-05-09 o 20:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#1175 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Wykopcie mnie stąd! Jestem uzależniona!!!! ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- Cytat:
![]() Bo u mnie dziś spoko - jestem tylko podjarana wizytą i potwierdzeniem Amelki ![]() ---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1176 |
Zakorzenienie
|
Ide sie wykąpolić i sprobuje zasnac, caluje i sciskam maminki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1177 |
Zakorzenienie
|
Kasiula ja dzisiaj dwie godziny szłam spać bo nie mogłam się oderwać. A jak wstałam to już dwie strony przybyły a ledwo co godzinę czy 1,5 spałam
![]() Mi ginka jak pytałam o nagrywanie filmiku kiedy robić ( a pytałam o to szybko) to mówiła że już od 16 spokojnie można i widać. Ja sama robiłam w 20 tygodniu i teraz będę znowu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1178 | |
Zakorzenienie
|
Gratulację!!!!
Bianko tobie też gratuluję dziewczyny! Cytat:
Cieszę się ogromnie że z dzidzią wszsytko Ok ![]() Ważne że zdrowy, a co ma między nóżkami jeszcze pokaże ![]() Ja się wkurzyłam tak że aż mnie brzuch rozbolał.... są ludzie i parapety... ale ja chyba spotykam nie odpowiednich i złodzieji.... Miałam kilentki umówione na 19 , przyjechały po konkretną rzecz no i jeszcze przy okazji po coś dodatkowo dla siebie, a więc o 18-30 zasiadam do odszukania tej zamówionej a tu nie ma.. A kilka dni temu byłam u KLIENTEK i wiecej co buchneły mi opórcz tego zamówionego jeszcze dwa komplety! Jestem wściekła! Ku#$%%^ kobiecie w ciąży takie rzeczy, a tak miło się gadało... odebrałam raz telefon i wtedy musiało to się dziać... ale zrobie jutro awanturę... naiwna nie jestem i mam dobrą pamięć co im się podobało a czego nie ma ![]() No szok. Nerwy jak widzę są mi nie wskazane... ale jak miałam się nie zdenerwować! Nagle gdzieś uciekają pieniądze mi no sorry , ale trzeba być bezczelnym! Już kończę wywód idę po lody, musze się odstresować ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1179 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1180 |
Zakorzenienie
|
coś ładnego
![]() ![]()
![]() |
#1181 | ||||
Zadomowienie
|
gratuluje udanych wizyt!!
![]() ![]() soofcia-super!Gratuluje ![]() ![]() Kiciulec- a gdzie były te targi w Rzeszowie????? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() natka-najważniejsze że nic Wam się nie stało, ale biedna nerów musiałaś się najeść ![]() Cytat:
![]() ja jakoś za spódnicami nie jestem ![]() jutro o 16-ej wizyta u ginka ![]() ![]() ![]() ![]() dzisiaj poszłam po wyniki moczu i kobita mi ciśnienie podniosła, bo okazało się że "coś"się stało z moim moczem i nie był do odczytu, tak samo mocz mojej córy który wziełam profilaktycznie do zbadania(ma ona problem z nerką).Najgorsze jest to,że pobieranie moczu jest tylko w pon., czw. i pt. ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1182 | ||
Rozeznanie
|
Bianeczko, Pestko - gratuluję dziewczyneczek!
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1183 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1184 |
Wtajemniczenie
|
Kurcze czyli jest sens robić połówkowe w 4d też??? Ja jak dzwoniłam umawiać się na termin i pytałam o 4d w 20 tygodniu to mi powiedzieli że bez sensu bo to za wcześnie, że lepiej widać od 28 tygodnia
![]() Dziewczyny gratuluje córeczek ![]() ![]()
#1185 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Oczywiście trzymam mocno kciuki za kolejne wizyty ![]() Edytowane przez bruma Czas edycji: 2011-05-09 o 20:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1186 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja nie Kiciulec ale też byłam- i to w Krakowie było ![]()
![]() |
#1187 |
Raczkowanie
|
Mamuśki kochane z powodu mojego ślubu i podróży poślubnej ominął mnie cały wątek
![]() Pozdrawiam i gartuluję owocnych wizyt! |
![]() ![]() |
![]() |
#1188 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() super, że ok z wynikami ![]() ![]() ![]() ![]() mam nadzieje ze moja mała nie wykręci numeru we czwratek i nie okaże się chłopcem ![]() ![]() odebrałam wyniki moczu, wyszła mi troche przekroczona norma glukozy w moczu.... ale nie dużo i do tego jakies nieliczne bakterie i drożdże ![]() ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- Natka o rany współczuję ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1189 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() jutro powklejam zdjęcia moich pociech , bo zabieram się za to już z 2 tygodnie ![]() a gdzie Caltea? dawno jej nie było..
powrót do zdrowia..marzenia zaczekają LIVE,LOVE,LIFT. ![]() Edytowane przez kapka Czas edycji: 2011-05-09 o 20:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1190 | ||||||
kosmitka
|
Cytat:
Cytat:
![]() Golgie, ja też nie mam wycieków, a to muszą być?? Bo ja się tym nie martwię ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Miss.hot gratuluję synka ![]() ![]() Pestka gratuluję córci, imię szybko się znajdzie! ![]() Natko trzymaj się kochana, przeczytałam też o wypadku, to straszne, zawsze boję się takich sytuacji. Leż, opdoczywaj, dbaj o Was teraz szczególnie ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1191 |
Zakorzenienie
|
Ja tylko na chwile - pożalić się troszkę
![]() Niektóre z nas narzekają na brak brzucha- mi to nie przeszkadzało- ale jakoś od 2-3 tyg. pojawił mi się i teraz mam dola czy nie za duży ![]() ![]() Zmykam spać- mam nadzieję, że w końcu dziś pośpię.Chociaż te moje gardło dalej drapie- ale kupiłam syropek -Prenalen- może pomoże ![]() No wyć mi się chce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1192 |
KWC
|
Bianeczko, Pestko, Kasiuleczkokuleczko gratuluję córek i troszkę (troszeńkę) zazdroszczę!!
Ja też byłam dzisiaj u lekarza - kolejne USG, które potwierdziło, że moje dziecko ma pisiorka. Sterczał mu jak antena, nie dało się nie zobaczyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1193 |
kosmitka
|
Aha miałam napisać jeszcze o bliźniakach, zawsze mi życzono i było podejrzenie, że będą - bo moja babcia miała 2 pary bliźniąt. Ale nie ma. W sumie chyba lepiej, bo z bliźniakami naprawdę nie jest lekko - mojego męża siostra ma bliźniaki i to naprawdę jest ciężka fizyczna praca - wszystko podwójnie. Do tego jej parka to urwisy, rozbiegają się, rozrabiają.
W temacie wizyt chyba moja jedna z droższych - 200 zł. ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- Archinto przecież Twój brzunio nie jest taki duży, bez przesady! A prenalen na pewno pomoże, trzymam kciuki. Kuruj się ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1194 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1195 |
Zakorzenienie
|
Oczywiscie nim odejdę musiałam zerknąć co tam u Was-
Natko- kochana dobrze,ze ogólnie nic Wam nie jest ![]() ![]() No i widzę,że wysyp calzedonii ![]() ![]() ![]() gratulejszyn Dla facecika też ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1196 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Najbardziej dziwi mnie to, że zachowałam zimną krew, bo byłam w stanie zadzwonić do TŻ rzeczowo powiedzieć, co i gdzie się stało i potem dzwonić dalej i rozmawiać z policją. A ostatnio płakałam z byle powodu ![]() Ok już wam nie marudzę o tym ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1197 |
kosmitka
|
No moje wpisy chyba 3 dzień są niewidoczne.
![]() Dobrej nocy więc.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1198 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A jeszcze była koleżanka (druga), której obumarła fasolka jakoś w czasie jak ja się dowiedziałam o swojej. I w sumie ona dziś się dopiero dowiedziała o mojej ciąży bo w ogóle nie czułam się na siłach by jej powiedzieć o naszym szczęściu przy jej zmartwieniu. Chyba za dużo newsów jak na jeden dzień. I znów będę miała porąbane sny- dziś mi się śniło,ze komuś łyżwą nogę odcięło- brrrrrr. I jeszcze jakieś tam masakry - nie wiem skąd mi się to teraz bierze ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1199 |
Zakorzenienie
|
Anciu Kochana ja właśnie miałam odpisywać na twojego posta
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1200 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() moja kumpela jak usłyszała,że przytyłam od początku 6 kg, to stwierdziła:TAK DUUŻO??bo jej inna koleżanka też jest w 6 miesiącu AŻ tyle nie przytyła. Aż mi się głupio zrobiło..i po co ludzie gadają czasami takie głupoty, nie zastanowia się tylko walą co im slina na język przyniesie ![]() opierdzieliłam ja, że przecież każda ciąża jest inna i kształt brzucha czy tycie to sprawa indywidualna,(sama powinna wiedziec bo raz już rodziła), ale niesmak po rozmowie pozostał ![]() Cytat:
![]() ![]() ancia-ja Cię widzę na bierząco ![]() ![]() uciekam spać, rano przedszkole, przychodnia, praca i popołudniu do Jasła do ginka..wieczorem się odezwe i proszę o wirtualne kciuki dla mojego bąbla ![]()
powrót do zdrowia..marzenia zaczekają LIVE,LOVE,LIFT. ![]() Edytowane przez kapka Czas edycji: 2011-05-09 o 21:05 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:11.