Wszyscy którzy chcą schudnąc ok. 5 kg- cd. ZAPRASZAM! - Strona 153 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-22, 22:39   #4561
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___
Dot.: Wszyscy którzy chcą schudnąc ok. 5 kg- cd. ZAPRASZAM!

Cytat:
Napisane przez winyl Pokaż wiadomość
A ile się znaliście zanim zaczęliście być razem?

Czy jest tylko leniwy czy tylko jakiśtam - wszystko jedno. Jeśli nie będzie chciał tego zmienić w związku to ktoś ciągle będzie cierpiał. Wiadomo nie mówimy Ci - tragedia, gorzej nie mogłaś trafić itd . Pewnie pogadacie i się dogadacie i już . Ale często jest tak, że nie da się dojść do porozumienia, nawet w kwestii jakiejś głupoty i to może wiele zniszczyć.

A tak swoją drogą to nie wiem, nie zdarzało się Wam gdzieś na 2-3 tygodnie razem wyjeżdżać itp?
znalismy sie z miesiac ale to bez znaczenia, bylismy dziecmi masakra! pewnie ze wyjezdzalismy razem tu i tam, widzialam tez jaki burdelik ma w pokoju, ale nie sadzilam ze tak bardzo bedzie mi to przeszkadzac.

Juz mi lzej, musialam sie wygadac, dzis wszytsko przemyslalam, przespie sie z tym i jutro pogadamy. No wlasnie, to niby glupoty...

Pikanteria, 6 km no nieźle
Stary 2011-05-22, 23:09   #4562
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Ewelka___ Pokaż wiadomość
znalismy sie z miesiac ale to bez znaczenia, bylismy dziecmi masakra! pewnie ze wyjezdzalismy razem tu i tam, widzialam tez jaki burdelik ma w pokoju, ale nie sadzilam ze tak bardzo bedzie mi to przeszkadzac.

Juz mi lzej, musialam sie wygadac, dzis wszytsko przemyslalam, przespie sie z tym i jutro pogadamy. No wlasnie, to niby glupoty...

Aa widzisz, trzeba od początku wszystko rejestrować . Poradzicie sobie! Koniecznie nas informuj na bieżąco co i jak .

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-22, 23:38   #4563
psyhe666
Zakorzenienie

Właśnie ćwiczyłam brzuch Lepiej późno niż wcale
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 00:05   #4564
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Akurat z tym się kompletnie nie zgodzę. Wiadomo, tak jak dziewczyny ogólnie bardziej emocjonalnie podchodzą do wielu spraw, tak faceci mają swoje "męskie cechy" hahha jak to brzmi :P. Natomiast wrzucanie ich do jednego worka, no cholera, ja bym się oburzała jakby mi ktoś mówił, że postępuję wg jednego ze schematów, bo wszystkie dziewczyny tak postępują :P. Więc nie popadajmy w skrajności.

Kurde, jak nie lubię telewizji "dla mas", tak oglądam sobie x factora (choć znacznie, znacznie, znacznie bardziej kręci mnie brytyjska wersja) i tak się zastanawiam kiedy się tam pojawię hahahaha . Ciekawa jestem czy przepuściliby mnie choćby przez pre-casting, pewnie nie, ale nie mogę doczekać się dnia, kiedy będę na tyle nie-nieśmiała i nie-wstydliwa, że będę podbijać świat . Dziękuję dobranoc, nie zwracajcie uwagi na to co teraz piszę, mam jakąś dziwną fazę :P.
Co racja to racja - jak ktoś mi mówi, że zachowuję się jak typowa baba, to koniec,wściekam się bardzo. gadam o schematach, a sama myślę,że jestem absolutnie wyjątkowa i niepowtarzalna, ALE - te cechy przypinam do mnóstwa innych dziewczyn, kobiet - myślę, że jesteśmy bardziej złożone, skomplikowane, trudne do rozgryzienia.

Im więcej facetów poznaję, im częściej czytam posty rozżalonych dziewczyn, tym częściej zdarza mi się myśleć, że to wszystko jest bardzo powtarzalne.
Każdej z nas wydaje się, że nasza sytuacja - to koniec świata, nikt tak nie miał, nie przeżywał. A tak naprawdę, w wielu przypadkach - to zaledwie jeden przypadek z wielu.
ale namotałam niema to jak dziwne rozkminy o północy, zamiast nauki albo snu.

Chcesz iść do x factor? Ja myślę, że zatrzęsiesz tym krajem!

Fajnie, daj sobie szansę Myślę, że jezeli świtają Ci takie myśli w głowie - powinnaś spróbować
Apropo - jak Wojewódzki wywalił dziewczyny, od razu pomyślałam że to na złosć Majce! Ja przenigdy nie wkręcałam się w takie programy (oprócz idola daawno temu) ale dzisiaj to wywołało we mnie wielkie emocje!

---------- Dopisano o 00:05 ---------- Poprzedni post napisano o 00:04 ----------

Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Właśnie ćwiczyłam brzuch Lepiej późno niż wcale
ile pyknęłaś brzuszków

aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 00:07   #4565
psyhe666
Zakorzenienie

Nie tylko brzuszki robiłam Różne ćwiczenia
Całe 8min. abs i dodatkowe ćwiczenia na dolne mięśnie brzucha Czyli nożyce pionowe, poziome i unoszenie nóg
so trójka maybe.

Stary 2011-05-23, 00:15   #4566
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Nie tylko brzuszki robiłam Różne ćwiczenia
Całe 8min. abs i dodatkowe ćwiczenia na dolne mięśnie brzucha Czyli nożyce pionowe, poziome i unoszenie nóg
o! to brawo
jestem dumna, dzielnie ratowałas honor

Idę spać, oczy mi się zamykają.

PS - Winyl, jesteś w każdym wątku do którego bym nie zajrzała, czekam aż wyskoczysz mi z lodówki.

Stary 2011-05-23, 00:19   #4567
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość
o! to brawo
jestem dumna, dzielnie ratowałas honor

Idę spać, oczy mi się zamykają.

PS - Winyl, jesteś w każdym wątku do którego bym nie zajrzała, czekam aż wyskoczysz mi z lodówki.
Masz mistrza kochana

Bo ja jestem za✂✂✂ista i dlatego ćwiczę i się odchudzam bezgrzesznie Chyba mi wraca mój optymizm Tęskniłam za nim i już się martwiłam Dobranoc
so trójka maybe.

Stary 2011-05-23, 08:54   #4568
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Masz mistrza kochana

Bo ja jestem za✂✂✂ista i dlatego ćwiczę i się odchudzam bezgrzesznie Chyba mi wraca mój optymizm Tęskniłam za nim i już się martwiłam Dobranoc
ja też! start : DZIŚ

Stary 2011-05-23, 09:25   #4569
winyl
Zakorzenienie

Cytat:

: cojest::c ojest:
Cóż ja Ci poradzę . To gdzie tak intensywnie zaglądasz?
Mam nadzieję, że już niedługo, bo postanowiłam schudnąć i porzucić wizaż .
Cytat:
Co racja to racja - jak ktoś mi mówi, że zachowuję się jak typowa baba, to koniec,wściekam się bardzo. gadam o schematach, a sama myślę,że jestem absolutnie wyjątkowa i niepowtarzalna, ALE - te cechy przypinam do mnóstwa innych dziewczyn, kobiet - myślę, że jesteśmy bardziej złożone, skomplikowane, trudne do rozgryzienia.

Im więcej facetów poznaję, im częściej czytam posty rozżalonych dziewczyn, tym częściej zdarza mi się myśleć, że to wszystko jest bardzo powtarzalne.
Każdej z nas wydaje się, że nasza sytuacja - to koniec świata, nikt tak nie miał, nie przeżywał. A tak naprawdę, w wielu przypadkach - to zaledwie jeden przypadek z wielu.
ale namotałam niema to jak dziwne rozkminy o północy, zamiast nauki albo snu.

Chcesz iść do x factor? Ja myślę, że zatrzęsiesz tym krajem!

Fajnie, daj sobie szansę Myślę, że jezeli świtają Ci takie myśli w głowie - powinnaś spróbować
Apropo - jak Wojewódzki wywalił dziewczyny, od razu pomyślałam że to na złosć Majce! Ja przenigdy nie wkręcałam się w takie programy (oprócz idola daawno temu) ale dzisiaj to wywołało we mnie wielkie emocje!
Co do części pierwszej to Cię rozumiem aczkolwiek dopóki sama tak nie generalizuję to jak mam gorszy dzień to się przyczepię do każdego generalizowania ... bo tak jak każda kobieta mam nadzieję, że każdy jest taki wyjątkowy i oryginalny, o matko co za bzdury .

Hahaha nie wiem, nie, na pewno nie pójdę, przecież ja się nie odważę . Mam ostatnio dni dziwnych rozkmin i akurat pech chciał, że wczoraj się nimi podzieliłam na forum .

Czy ktoś oprócz mnie dzisiaj zaspał na połowę zajęć i w związku z tym spodziewa się nie skończyć semestru ?

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 09:30   #4570
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez _Ewelka___ Pokaż wiadomość
dziękuję uroslam
pisze juz teraz bo "odkryłam" coś wspaniałego zgubiłam cały 1 kg nie chce sie tym zbytnio radowac zeby nie zaprzestać dalszej pracy to pewnie temu ze w koncu zaczelam regularniej jesc i STARAM SIE jest 5 pisiłków no i jakby nie było wczoraj w sumie 12km spacerku...

co do TŻ to ja podobnie jak Ewelka znałam mojego ok miesiaca.... apropo wczorajszego nie odzywania sie to mial tel pod ladowarka i wyszedl do sklepu, potem spotkal kumpla i sie zagadali.... A ja tu juz zdrade widziałam, albo ze jednak zmienił zdanie i ma mnie w kiedy ja zmadrzeje i właśnie tego się boje w naszym powrocie ze ciągle będą mi się przypominały błędy i sytuacje z przeszłości

MOJA WYMIANKA
MalaPikanteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 09:47   #4571
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
: cojest::c ojest:
Cóż ja Ci poradzę . To gdzie tak intensywnie zaglądasz?
Mam nadzieję, że już niedługo, bo postanowiłam schudnąć i porzucić wizaż .

Co do części pierwszej to Cię rozumiem aczkolwiek dopóki sama tak nie generalizuję to jak mam gorszy dzień to się przyczepię do każdego generalizowania ... bo tak jak każda kobieta mam nadzieję, że każdy jest taki wyjątkowy i oryginalny, o matko co za bzdury .

Hahaha nie wiem, nie, na pewno nie pójdę, przecież ja się nie odważę . Mam ostatnio dni dziwnych rozkmin i akurat pech chciał, że wczoraj się nimi podzieliłam na forum .

Czy ktoś oprócz mnie dzisiaj zaspał na połowę zajęć i w związku z tym spodziewa się nie skończyć semestru ?
Ja jestem coraz bardziej pewna, że nie skończę semestru Ale jestem już tak zmęczona, że kompletnie się tym nie przejmuję, nie wyrabiam czasowo. Podchodzę na luzie, Tobie też radzę. stres i desperacja w niczym nie pomagają (CHOCIAŻ czasami uczą myślenia, reagowania, wymyślania i pomagają w niespodziewany sposób zaliczyć koło na które idzie się kompletnie nieprzygotowanym )

Jak to zamierzasz opuścić wizaż? Wizaż nigdy nie opuści CIEBIE!
ja mam manię prześladowczą :P

A zaglądałam tak: patenty na bycie NAJ (mam sub od dawna)
Styl rockowy i kobiecy - jak połączyć
i kiedyś widziałam Cię w miłośniczkach zary :P
i gdzieś jeszcze, ale już nie pamiętam.

aaa, no i w kręconowłosych :P

Ach, jaki ten wizaż mały

Mam pytanie do Ciebie, już od dawna chcę je zadać i stale zapominam
Bo nie pamiętam, jak dodałaś zdjęcie włosów, to tam pisałaś, czym je ugniatasz, czy tam była użyta nazwa Grafitti? Czy to chodzi o ten żel w obleśnym opakowaniu? I jaka odżywka z rossmana, ta morelowa?
Co prawda dzisiaj prostuję włosy i tak jest już od jakiegoś miesiąca, nie mogę wytrzymać z kręconymi,ale chcę znowu o nie zadbać, żeby na wakacje z TŻem nie brać całego ekwipunku potrzebnego do porządnego wyprostowania (miałam kiedyś w LO koleżankę, miała AFRO! no i przez 3 lata miała codziennie, rozumiesz, codziennie wyprostowane włosy - nie licząc razu kiedy prostownica jej się spaliła i przyszła ze swoim spalonym buszem. nigdy nie widziałam czegoś podobnego; bardziej strasznego i kosmicznego.. ale dążę do tego,żeby napisać, że ona, będąc 3 lata ze swoim chłopakiem, ani razu nie pokazała mu się w naturalnej fryzurze co więcej, razem chętnie jeżdżą nad jezioro, więc co robi K. - zamyka się dzień w dzień o 5 rano i prostuje włosy O_O)
Porażka

---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ----------

Cytat:
Napisane przez MalaPikanteria Pokaż wiadomość
dziękuję uroslam
pisze juz teraz bo "odkryłam" coś wspaniałego zgubiłam cały 1 kg nie chce sie tym zbytnio radowac zeby nie zaprzestać dalszej pracy to pewnie temu ze w koncu zaczelam regularniej jesc i STARAM SIE jest 5 pisiłków no i jakby nie było wczoraj w sumie 12km spacerku...

co do TŻ to ja podobnie jak Ewelka znałam mojego ok miesiaca.... apropo wczorajszego nie odzywania sie to mial tel pod ladowarka i wyszedl do sklepu, potem spotkal kumpla i sie zagadali.... A ja tu juz zdrade widziałam, albo ze jednak zmienił zdanie i ma mnie w kiedy ja zmadrzeje i właśnie tego się boje w naszym powrocie ze ciągle będą mi się przypominały błędy i sytuacje z przeszłości
haha, ja przez pierwszy rok/ 2 lata, też ciągle miałam schizę,że czemu on sie nie odzywa!
a on co. albo śpi, albo zagadał się, albo coś tam.
Tylko że ja bym nigdy nie pozwoliła na to, żeby on się martwił, i zawsze jestem dla niego dostępna pod tym telefonem.
ciamajda z niego, ech

zawsze znajdzie dla siebie usprawiedliwienie, co?

Stary 2011-05-23, 09:48   #4572
psyhe666
Zakorzenienie

Hej

Właśnie co wstałam Na wadze od wczoraj -0,2kg. Zaraz muszę sobie przygotować jakieś śniadanko i kawkę wypić Jak ja uwielbiam takie leniwe dni
A co do dalszego tematu z TŻtami... To chyba sobie zazdroszczę singielstwa
so trójka maybe.

Stary 2011-05-23, 09:55   #4573
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Hej

Właśnie co wstałam Na wadze od wczoraj -0,2kg. Zaraz muszę sobie przygotować jakieś śniadanko i kawkę wypić Jak ja uwielbiam takie leniwe dni
BEZ KITU. <- xD

ja czasami też Ci zazdroszczę singielstwa

Stary 2011-05-23, 09:59   #4574
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
BEZ KITU. <- xD

ja czasami też Ci zazdroszczę singielstwa

A jak tam z TŻtem? Pogodzeni?
so trójka maybe.

Stary 2011-05-23, 10:19   #4575
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:

A jak tam z TŻtem? Pogodzeni?
Si,piękna zgoda pełna nimfomańskich chwil, jak to po kłótni teraz gruchamy jak dwa gołąbki

com myślicie o takich gumkowych sandalkach? (niekoniecznie różowe)

http://evellinefashion.blogspot.com/...odenek-co.html

Stary 2011-05-23, 10:23   #4576
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
Si,piękna zgoda pełna nimfomańskich chwil, jak to po kłótni teraz gruchamy jak dwa gołąbki

Właśnie wściekły róż jest bardzo modny A buty ogólnie nie są najgorsze Jakbym dostała takie to bym chodziła, ale sama bym nie kupiła

nooo i to jest to czego wam - laskom w związku mogę zazdrościć
so trójka maybe.

Edytowane przez psyhe666
Czas edycji: 2011-05-23 o 10:24
Stary 2011-05-23, 10:27   #4577
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie wściekły róż jest bardzo modny A buty ogólnie nie są najgorsze Jakbym dostała takie to bym chodziła, ale sama bym nie kupiła

nooo i to jest to czego wam - laskom w związku mogę zazdrościć
wiem,ze modny, ale ja znalazłam takie w mieście u babci za 3 dychy i tam są czarne i beżowe ;p i chyba zlecę jej kupienie ich, bo za taką kasę, to grzech nie kupić albo pójdę do mohito i kupię te wściekle różowe. hm, sama jeszcze nie wiem, już kupiłam 2 pary sandałków ;p he.

ech, no to uzależnia, pod tym względem bycie w stałym związku - zdecydowanie na plus

---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ----------

chyba że nie ma się obiekcji przed jednorazowym bywaniem w związku :P

Stary 2011-05-23, 10:29   #4578
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
wiem,ze modny, ale ja znalazłam takie w mieście u babci za 3 dychy i tam są czarne i beżowe ;p i chyba zlecę jej kupienie ich, bo za taką kasę, to grzech nie kupić albo pójdę do mohito i kupię te wściekle różowe. hm, sama jeszcze nie wiem, już kupiłam 2 pary sandałków ;p he.

ech, no to uzależnia, pod tym względem bycie w stałym związku - zdecydowanie na plus

---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ----------

chyba że nie ma się obiekcji przed jednorazowym bywaniem w związku :P
Ja bym chciała beżowe i różowe Jedne sobie sama kup, drugie niech Ci babcia kupi

W takim razie chcę R.

W związku oczywiście Bo to już by nie było fajne jak oprócz mnie mialoby go 5677676641336 innych lasek...
so trójka maybe.

Edytowane przez psyhe666
Czas edycji: 2011-05-23 o 10:31
Stary 2011-05-23, 10:58   #4579
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja bym chciała beżowe i różowe Jedne sobie sama kup, drugie niech Ci babcia kupi

W takim razie chcę R.

W związku oczywiście Bo to już by nie było fajne jak oprócz mnie mialoby go 5677676641336 innych lasek...
a ja chyba wezmę czarne. Kocham ostry róż, ale moje tegoroczne różowe śniegowce wzbudziły ogólne kontrowersje, więc chyba postawię na tą tanią czerń
Mam bandażową spódniczkę w kolorze ostrego różu, myślę, że fajnie będą wyglądały do niej takie czarne sandałki (oczywiście jako alternatywa dla ukochanych szpilek )

faceci lubią kolekcjonować laski taka już ic natura. a stały związek trochę im to ogranicza :P

Stary 2011-05-23, 11:00   #4580
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
a ja chyba wezmę czarne. Kocham ostry róż, ale moje tegoroczne różowe śniegowce wzbudziły ogólne kontrowersje, więc chyba postawię na tą tanią czerń
Mam bandażową spódniczkę w kolorze ostrego różu, myślę, że fajnie będą wyglądały do niej takie czarne sandałki (oczywiście jako alternatywa dla ukochanych szpilek )

faceci lubią kolekcjonować laski taka już ic natura. a stały związek trochę im to ogranicza :P
Marzyciele z nich... Żeby on mnie zaspokoił w 100% to by był dobrze
so trójka maybe.

Stary 2011-05-23, 11:44   #4581
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
Hej

czasami też wydaje mi sie ze single to maja fajnie im dłużej myśle o tym powrocie to się wacham, masakra

I śniadanko:kanapeczka z twarożkeim i pomidorek
kawka przed chwila wypita, teraz zastanawiam sie nad II sniadaniem i chyba rzuce sie na to jabłko
na obiad gotuje sie pomidorowa z ryżem, wiem mało dietetyczne ale musze o córci myśleć bo moglabym ją zagłodzić przy tych moich dietach ale dla siebie wezme jakas małą porcje:P
dziewczyny macie jakies pomysły na danie z jajkami - bo duzo sie ich w lodówce zrobiło

MOJA WYMIANKA
Stary 2011-05-23, 11:45   #4582
psyhe666
Zakorzenienie

Właśnie biegałam po parku Jestem z siebie dumna I ćwiczenia na brzuch też za mną
so trójka maybe.

Edytowane przez psyhe666
Czas edycji: 2011-05-23 o 11:51
Stary 2011-05-23, 11:46   #4583
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:

całkiem sympatyczne te sandałki

---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ----------

Cytat:
Właśnie biegałam po parku Jestem z siebie dumna
ja z Ciebie również

MOJA WYMIANKA

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-05-23, 12:19   #4584
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
czasami też wydaje mi sie ze single to maja fajnie im dłużej myśle o tym powrocie to się wacham, masakra

I śniadanko:kanapeczka z twarożkeim i pomidorek
kawka przed chwila wypita, teraz zastanawiam sie nad II sniadaniem i chyba rzuce sie na to jabłko
na obiad gotuje sie pomidorowa z ryżem, wiem mało dietetyczne ale musze o córci myśleć bo moglabym ją zagłodzić przy tych moich dietach ale dla siebie wezme jakas małą porcje:P
dziewczyny macie jakies pomysły na danie z jajkami - bo duzo sie ich w lodówce zrobiło
Naleśniki ]
Omlet
Córeczka się ucieszy
A co do powrotu, hm... myślisz, że będzie dobrym ojcem, mężem? Czy tylko łudzisz się, że będzie, hm? Ciężko jest mi cokolwiek doradzić, macie razem dziecko, to już bardzo poważna sprawa...
Cytat:
Właśnie biegałam po parku Jestem z siebie dumna I ćwiczenia na brzuch też za mną
Uo! Brawo!

---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ----------

Ze sportów, to ja póki co namachałam się prostownicą :P

Stary 2011-05-23, 12:22   #4585
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
Naleśniki ]
Omlet
Córeczka się ucieszy
A co do powrotu, hm... myślisz, że będzie dobrym ojcem, mężem? Czy tylko łudzisz się, że będzie, hm? Ciężko jest mi cokolwiek doradzić, macie razem dziecko, to już bardzo poważna sprawa...

Uo! Brawo!

---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ----------

Ze sportów, to ja póki co namachałam się prostownicą :P
To nie masz się czym chwalić Ale ja też prostuję włosy Wyglądałabym jak taka ciotka jakbym mojej krótkiej fryzurki nie wyprostowała
so trójka maybe.

Stary 2011-05-23, 12:29   #4586
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
Naleśniki ]
Omlet
Córeczka się ucieszy
takie naleśniki z truskawkami i bitą śmietaną, albo z czekoladą mmmmm....... nie, nie.... potem baty dostanę

a co do TŻ to chyba się łudzę tzn on obiecuję że się zmieni, tylko te obietnice facetów.... 2 tygodnie bedzie ok a wtedy pewnie znów jak zawsze, ale wierze chociaż potrafi być świanią na maxa
grrr..... nie wiem juz no

MOJA WYMIANKA
Stary 2011-05-23, 12:39   #4587
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
takie naleśniki z truskawkami i bitą śmietaną, albo z czekoladą mmmmm....... nie, nie.... potem baty dostanę

a co do TŻ to chyba się łudzę tzn on obiecuję że się zmieni, tylko te obietnice facetów.... 2 tygodnie bedzie ok a wtedy pewnie znów jak zawsze, ale wierze chociaż potrafi być świanią na maxa
grrr..... nie wiem juz no
Wiesz... Gdyby nie dziecko to powiedziałabym żebyś uciekała od niego gdzie pieprz rośnie... Ale z drugiej strony... Twoje szczęście jest również ważne... A chyba gdy mama jest szczęśliwa to dzieci też?
so trójka maybe.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-05-23, 12:57   #4588
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
Wiesz... Gdyby nie dziecko to powiedziałabym żebyś uciekała od niego gdzie pieprz rośnie... Ale z drugiej strony... Twoje szczęście jest również ważne... A chyba gdy mama jest szczęśliwa to dzieci też?
chciałam odejsc szybciej.... czułam że mnie ogranicza i wtedy.... okazało się że jestem w ciąży... Wiem że gdyby nie mała to bym się nie wachała (a może tylko tak mi się wydaje)... Nie chce być z nim ze względu na dziecko, ale na razie troche nie mam innego wyjscia - jestem bez konkretnego wykształcenia, bez pracy i mieszkam w takiej że brak słów. No i chyba go kocham a nic.... nie bede sie nad soba uzalac bo znow mnie depresyjny nastrój ogarnie.... Zobaczymy jak będzie to "zmienianie" sie wyglądało w praktyce.... Napewno Wam opowiem

MOJA WYMIANKA
Stary 2011-05-23, 13:10   #4589
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
chciałam odejsc szybciej.... czułam że mnie ogranicza i wtedy.... okazało się że jestem w ciąży... Wiem że gdyby nie mała to bym się nie wachała (a może tylko tak mi się wydaje)... Nie chce być z nim ze względu na dziecko, ale na razie troche nie mam innego wyjscia - jestem bez konkretnego wykształcenia, bez pracy i mieszkam w takiej że brak słów. No i chyba go kocham a nic.... nie bede sie nad soba uzalac bo znow mnie depresyjny nastrój ogarnie.... Zobaczymy jak będzie to "zmienianie" sie wyglądało w praktyce.... Napewno Wam opowiem
To nie pozostaje mi nic innego jak tylko trzymać za was kciuki
so trójka maybe.

Stary 2011-05-23, 13:17   #4590
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
To nie pozostaje mi nic innego jak tylko trzymać za was kciuki

idę wcinać obiadek:P zajrzę potem

i żeby tylko nie natknąć się na słodycze

MOJA WYMIANKA
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości