|
|
#1801 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Przyczajone Mamy Wizażowe :)
Cytat:
|
|
|
#1802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymam kciuki żebyście się dostali
|
|
|
#1803 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1804 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję za kciuki
|
|
|
|
|
#1805 |
|
Zadomowienie
|
No dziś zapowiada się trochę chłodniejszy dzień, wreszcie...
Farahh już pewnie na walizkach siedzisz ![]() marejta właśnie w avencie jest fajne to, że wszystko do siebie pasuje, możesz tworzyć różne kombinacje ![]() Kamila co u Ciebie słychać??? |
|
|
|
|
#1806 |
|
Zadomowienie
|
Dzisiaj pani dyrektor w żłobku powiedziała mi,że my się dostaliśmy
Wczoraj gadałam z koleżanką i tak przypadkiem dowiedziałam sie ,że pracuje w sklepie gdzie właścicielka bierze w komis różne wyroby. Zawiozłam tam moje kolczyki-a może coś się sprzeda ![]() Biorę się za robotę-jutro bedę miała 16 gości ![]()
|
|
|
|
|
#1807 |
|
Zadomowienie
|
No to super że zawiozłaś, może faktycznie się coś sprzeda
A co to za okazja że tylu gości?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1808 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#1809 |
|
Zadomowienie
|
A no to w takim razie życzę udanej imprezki
![]() No i Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
|
|
#1810 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratulacje ![]() Życzę udanej imprezki! I WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN!
|
|
|
#1811 |
|
Rozeznanie
|
Karolinko wszystkiej najlepszego, spełnienia marzeń
U nas leci . Do 9 czerwca muszę złożyć projekt do agencji rozwoju lokalnego o to dofinansowanie na własną działalność . U nas w mieście nie można kupić ubrań powyżej 42 numeru i taki właśnie sklep chcę założyć. Mam już namiary na producentów, lokal. Teraz tylko kwestia czy przejdę rekrutację w agencji. Jednak podchodzę do tego tak że jak się uda to super a jak nie to trudno, TŻ obiecał że tak czy owak otworzymy coś swojego . Majka rośnie jak na drożdżach, tylko szkoda że na wdze tego nie widać - nadal ma niedowagę. Dziś jedziemy na imprezę z okazji awansu partnera TŻ'ta a jutro popołudniu TŻ wyjeżdża z Majką i wracają w czwartek. Aż się boję jak przeżyję rozłąkę ale doteściów nie pojadę :-/..
|
|
#1812 |
|
Rozeznanie
|
Karolka Sto lat, sto lat
![]() Czytam Was dziewczyny, ale czasu mam tak mało, że na pisanie już nie wystarcza ![]() Dziś mam jedyny dzień wolny, posprzątałam, pospałam, spędzam czas z dziećmi i Tż-em tylko Nikoś ma temperaturę ![]() Kamilko moje dzieci też są drobniutkie, oboje mieszczą się w dolnej granicy normy...Majka też do niej dobrnie ![]() Pozdrawiam Was serdecznie ![]() |
|
|
|
|
#1813 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję za życzenia
![]() Impreza się udała-goście prawie wszystko zjedli Teraz zmywarka chodzi a ja za chwilę załaduję następną porcję.Kamilko gratuluje odwagi-zawsze chciałam mieć sklep zielarski ale brakowało mi odwagi i siły by przebrnąć przez te wszystkie formalności. Wejście w spółkę jest o tyle dobre ,że w razie choroby czy urlopu nie trezba zamykać interesu |
|
|
|
|
#1814 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
My z tż cały czas też myślimy o czymś swoim, ale na razie się wstrzymujemy, bo czekamy na rozwiązanie się jednej rzeczy, jak się wszystko potoczy po naszej myśli to ruszymy z czymś na pewno, a mamy 3 albo 4 pomysły więc będzie trzeba tylko podjąć decyzję na co się decydujemy ![]() Cytat:
marzenia są od tego żeby je spełniać A teraz jak jest możliwość na pozyskanie dofinansowań różnego typu to warto być odważnym Dziewczyny od kilku dni walczę ze spuchniętymi stopami, normalnie nabierają takich kształtów że a do lekarza idę dopiero w następny czwartek
|
|
|
#1815 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam po weekendzie
![]() Cytat:
Sama ostatnio chodziłam z mamą za sukienką na wesele i naprawdę niewiele było fajnych sklepów w których coś można było na nią wybrać. Trzymam kciuki za rekrutację ![]() Cytat:
|
|
|
#1816 |
|
Rozeznanie
|
Dzięki dziewczyny
. Waśnie zasiadłam do pisania projektu. TŻ pojechał z Majką do swoich rodziców i wracają w czwartek. Dzwoni co kilka godzi i melduje. Narazie wszytko ok także nie mam powodów się denerwować.Wogóle z powodu jednej sprawy mam taki burdel w głowie, nie moge sobie pewnych spraw poukładać, co więcej przerażają mnie. Jutro u mnie babskie piżama party może trochę odreaguję. Może wieczorem skrobnę wam co nieco w klubie. Niedawno Farahh miała podobną sytuację a teraz ja :-/...
|
|
#1817 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
żeby powalić na kolana tych co będą go czytać No a wieczorem wpadnij do klubu i napisz co Ci głowę zawraca. To dobrze, że tż się melduję, a tak swoją drogą to jestem ciekawa co na to teściowie jak nie pojechałaś
|
|
|
#1818 |
|
Rozeznanie
|
marejta hehe nie wiem co ona na to ale powinna się cieszyć bo oszczędzam jej kłótni
.Własnie się dowiedziałam że zmienili datę składania formularzy rekrutacyjnych i data jest nieznana. A miało być do 9 czerwca. Z jednej str się cieszę bo więcej czasu a z drugiej jestem zła bo automatycznie wszystko w czasie się przesuwa... Uciekam na piwko, będe wieczorkiem
|
|
#1819 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie z samego rana
![]() Moje dzieci są chore, od piątku mają wysoką temperaturę i kaszel ![]() Kamilko trzymam kciuki za biznes ![]() Farahh jesteś już nad morzem? |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1820 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny naskrobałam w klubie...
|
|
#1821 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#1822 |
|
Rozeznanie
|
co tu taj się dzieje dziewczyny, co taka cisza?? Za karę, nie wiem czy wam napisać sms'a od Faraah .. No dobra, niech będzie ale brać mi się tutaj za pisanie leniuchy ![]() "Cześć Kamilko! Mogłabyś na forum przekazać,że nie zniknęłam na zawsze tylko po prostu nie mam tu dostępu do intrnetu!Wracam 24 więc się zamelduję!Pozdrów wszystkie mamuśki i przekaż że dostałam okres więc z bobasa nici .Buziaki"
|
|
#1823 |
|
Zadomowienie
|
Ja cały czas jestem
![]() Kamilko, dziękujemy za przekazanie informacji od Farahh
|
|
#1824 |
|
Zadomowienie
|
Mój mały dziś wypił butelke trzymając ją sam
Za "chwilę" będzie jadł sam ![]() Dałam mu wczoraj trochę nektarynki-tak pięknie pachniały i takie były słodkie,że nie mogłam mu tego odmówić Wysypki dziś nie maZa 2 tygodnie wracam do pracy Nigdy nie sądziłam,że będę tego chciała.Pogoda się zepsuła Ale od poniedziałku ma być znowu upalnie. Jak po południu nie będzie padać to wybieram się z dziećmi do sklepu po bańki- taki pojemnik z bańkami córa ma na jedno popołudnie więc znalazłam sklep gdzie kupuję je po 1,30 a nie po 3,00zł
|
|
|
|
|
#1825 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie
![]() Właśnie jesteśmy po wizycie lekarskiej.... Nikoś ma zapalenie oskrzeli i oczywiście antybiotyk a Natalka zapalenie gardła ![]() No nic szykuję się na nockę, bo zaraz muszę wyjeżdżać..... Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#1826 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#1827 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Cytat:
To miło ze strony Faraah że o Was pamięta ![]() Ja ostatnio mam mniej czasu na siedzenie na forum, mój tż ma urlop, za tydzień przyjeżdża moja siostra a za 2 tyg. jest jej ślub... Także będę rzadziej zaglądać ![]() Cytat:
A ile Twój mały ma?? Bo ja też już nie mogę się doczekać kiedy moja niunia nauczy się sama jeść z butelki ![]() A co do lekarzy to byliśmy u ortopedy bo kazał przyjść na 3-cią wizytę i wszystko z bioderkami jest w porządku nie musimy już więcej przychodzić Cytat:
Pozdrawiam
|
|
|
#1828 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1829 | |
|
Raczkowanie
|
Cześć
![]() U mnie dziś piękna pogoda za oknem, szkoda że humor nie idzie mi z tym w parze . w wolnej chwili wyżalę się Wam dziewczynki w klubie, potrzebuje pocieszenia !!!!---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ---------- Cytat:
, ale już samodzielny ![]() ~~~~ A co do baniek to u nas też idą w zastraszających ilościach, ja kupuje już takie wielkie butle bo wychodzi najtaniej a i tak muszę porozlewać do różnych rzeczy. |
|
|
|
|
|
#1830 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:49.

byliśmy 21 w kolejce. Zapisywali od 8,00. Mają przyjąć 34 dzieci ale nie wiadomo ile będzie samotnych matek i innych uprzywilejowanych:rolleye s: Liczę na to,że się dostaniemy

.. No dobra, niech będzie ale brać mi się tutaj za pisanie leniuchy 
Ale od poniedziałku ma być znowu upalnie. Jak po południu nie będzie padać to wybieram się z dziećmi do sklepu po bańki- taki pojemnik z bańkami córa ma na jedno popołudnie
A ile Twój mały ma?? Bo ja też już nie mogę się doczekać kiedy moja niunia nauczy się sama jeść z butelki