|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2731 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek
Eve, tu np jest taki kapelusz http://www.peacocks.co.uk/product/in...ndSrc=paramNav Zerknij
|
|
|
|
#2732 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a na dodatek sie wlasnie tak dziwnie usmiechali![]() ja mam mala glowke i musze mierzyc wiec pasowalo by mi u siebie znalezc byc moze w tym roku pojade nad Soline to moze tam znajde w najgorszym przypadku bo wolalabym go miec wczesniej mam taki duzy tylko bez tej szarfy nad wode |
|
|
|
|
#2733 | |
|
Zakorzenienie
|
W New Looku są jedynie takie kapelusze.
http://www.newlook.com/shop/womens/h...d-gloves_30041 ---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- Cytat:
No, to szkoda bo chciałam pomóc ewentualnie. ![]() Też racja, można kupić zwykły bez szarfy, a szarfe dokupić.
|
|
|
|
|
#2734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz chce ciut mniejszy ? chyba ze jaka chuste doczepic![]() zmykam do sklepu na chwile |
|
|
|
|
#2735 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba dziś ciśnienie niskie. Wypiłam popołudniu kawę, a dalej jestem słaba.
|
|
|
|
#2736 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zmykaj, ale wróc za chwile. ![]() ---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ---------- Cytat:
U mnie dzisiaj raz słońce, raz deszcz. I podmulona chodze, przez te zmiany pogody.
|
||
|
|
|
#2737 |
|
Zakorzenienie
|
Był dziś facet z administracji, śmiał się ze mnie, że nie otworzyłam od razu drzwi, tylko na początku tylko na łańcuchu. Nie muszę wszystkich z adm znać na pamięć, poza tym przez kuklok dobrze nie widać. Może być ktoś podobny. To że wyglądam młodo, nie upaważnia go do takiego traktowania mnie. Żarty sobie ze mnie robił.
|
|
|
|
#2738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to rzeczywiście nie dziwię się że nie lubisz % w swoim domu Jak by mój miał takie akcje, to pewnie nigdzie byśmy nie chodzili bo tez bym tego nie zdzierżyła Na szczęście u nas wszystko ok, z humorkiem itp więc spokojnie można się napić ![]() Ogólnie juz jestem po spaniu popołudniowym, ale nic jeszcze nie zrobiłam w domu. Muszę zabrać się za porządki w garderobie bo mi się już rzeczy nie mieszczą Po drodze z pracy wstąpiłam do sklepu i kupiłam mężowi dwie podkoszulki: jedną zwykła, drugą polo, dwie pary spodenek do grania w piłę i chodzenia "po domu" bo wiecznie mu brakuje i gra/ chodzi w "plażowych" słodko w nich wygląda... I wstąpiłam do..... "euro- azja market" nie jestem rasistką, ale chińczyków nie cierpię, poszłam z ciekawości... smród sztuczności sprawił ze bałam się czegokolwiek dotknąć, wśród tandety można było wyszukać kilka perełek strasznie mnie kusił "srebrny " wisior na długim łańcuchu za.... 9zł- przydał by mi sie taki, bo ostatni łańcuch mi sie zerwał i torebka... a'la channelka którą kupiłam w innym sklepie za 50zł, tam kosztowała.... 25 tyle że w nieco innym kolorze była, niby mam świadomość ze to, co kupuję w sieciówkach w 90% jest "Made in China" ale jakoś tam nie mogłam nic kupić... Masakra z tymi Chińczykami
|
|
#2739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poszukaj w tych dwóch sklepach, powinnaś coś znaleźć a najwyżej owstażkujesz sobie go czymś z pasmanterii lub jakąś apaszką
|
|
#2741 |
|
Zakorzenienie
|
motylku, ja myśle że doskonale żarełka starczy i jeszcze będzie mogła gości obdarowac.
![]() arnama, jednak te buciki kupiłaś. Zaśmiałam się jak doczytałam potem, że Twój mąż się upomniał o koszule dla Niego. I teraz czytam, że mu kupiłaś i sobie co nieco.
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2742 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Raczej go nie chciał... JUŻ ---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ---------- Cytat:
Sobie? prócz butów na allegro kupiłam tylko Lenor
|
|
#2743 |
|
Zakorzenienie
|
W tym roku bardziej się przygotowujemy na wakacje. Dziś kupiliśmy dwa zestawy podróżne do spania i dwie pary butów do pływania.
|
|
|
|
#2744 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No bo mówił: "Nie kochanie, ja dziękuję już"
|
|
#2746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jaki Lenor używasz? Też używam, pięknie pachną Apopro chińczyzny, to widziałyście ten wątek na forum plotkowym. Jak dziewczyna wkurzyła się, no bo jak jej tż-cik mógł kupić podróbe torebki? Chanel i zegarek? Gucciego. Nie pamiętam, czy o te rzeczy chodzi, ale zerknijcie. A ona podróbek nie będzie nosić. ![]() ---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ---------- Aaaa, tak to jest jak się pisze posta z pamieci. ![]() To jego strata, że już nie chciał lodzika.
|
|
|
|
|
#2747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam obecnie niebieski, ale różne kupuję, ostatnio miałam taki w ciemno filetowej butelce, wcześniej biały i żółty, najczęściej powtarza się kolor niebieski Ogólnie lubię tez bo całkiem fajnie zmiękcza np ręczniki (Bo oczywiście mój mężuś szorstkich nie może mieć bo mu skórkę harują
|
|
#2748 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie najcześciej w domu bywa obecnie żółty Lenor
Fajna kiedyś była reklama jakiegoś płynu właśnie i dziecko tuliło się do ręcznika? i mówiło: mięciutkie jak kaczuszka. Pamietacie?
|
|
|
|
#2749 |
|
Zakorzenienie
|
Oooo matko ile tu piszecie.
Nie mam czasu nadrabiać w każdym bądź razie Arnama jak będziesz mieć w domu te butki to zrób zdjęcie jak wyglądają na nodze. Zrobiłam to spaghetti z cukinią i się nażarłam. Makaronu to nie przypomina ale sam smak spaghetti mi wystarczył i zaspokoił kubki smakowe. W sumie mogłabym zjeść sam taki sosik z mięskiem. A cukinia była tylko dodatkiem.Kurcze muszę iść się uczyć na sobotni egzamin. :/
|
#2750 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ostatnio kapelusz ten brazowy widac, ze slonka nie lubie![]() Cytat:
---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- przyszlam i nikogo nie ma maz robi mi nalesniki no bo obiadu nie jadlam a kanapka smakuje mi tylko z maslem
|
||
|
|
|
#2751 | |||
|
Lena
|
Cytat:
a kim z zawodu jest twój mąż? Cytat:
ciężka sprawa.. pewno wyjdzie na to, że pojedziemy do nich na dzień, góra dwa... ![]() Cytat:
![]() ......................... ............ dopiero wbiłam sie w rozmowę... dziś miałam "wychodne".. poszłam do szpitala na ploty, wypiłam litry kawy, zeżarłam kremówkę... było fajnie... bo bez dzieci i męża... chciałabym mieć takich dni jak najwięcej...
|
|
|
#2752 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój brat sobie kupił taki a'la Jackson- czarny z małym rondem materiałowy- kobiecie też pasuje ![]() A ja właśnie mężulkowi pizzę robię tzn juz się piecze Wrócił z piłki spocony... mmm jak ja Go takiego uwielbiam i oczywiście co ma bidulek "guza" na nóżce od kopania piłki ![]() A jak się ucieszył z tych zakupów ---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- Cytat:
Pamiętam ale Cocolino mi się jakoś z misiem kojarzy
|
|
#2753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale przejde sie po sklepach jak bede na miescie kostiumu szukalam ponad rok i dopiero niedawno kupilam![]() to fajnie mialas jak Cie cala za to wycalowal |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2754 |
|
Zakorzenienie
|
Karinio przeczytałam ten wątek o podróbkach gucci i channel. Ma dziewczyna tupet, nie ma co. Myślę dokładnie tak jak większość na tamtym forum negatywnie. Ja bym nie miała takich pretensji do własnego męża (hipotetycznie), a co dopiero chłopaka. Od chłopaka nawet bym nie przyjęła taki prezent. Przecież na początku myślała, że to oryginał.
|
|
|
|
#2755 |
|
Zakorzenienie
|
Ojciec z Jasiem w sklepie. Jaś zobaczył kondomy i pyta się co to jest.
- To są kondomy i używa się ich dla ochrony podczas seksu. Jaś podnosi jedno opakowanie i pyta: - Czemu w środku są trzy? - To dla chłopców z liceum. Jeden na piątek, jeden na sobotę,jeden na niedzielę. Jaś podnosi paczkę z 6 kondomami i pyta: - Dlaczego tu jest sześć? - To jest dla studentów - dwa na piątek, dwa na sobotę i dwa na niedzielę. Jaś spostrzega paczkę z 12 kondomami i zadaje to samo pytanie. Ojciec na to: - Synu, te są dla żonatych. Jeden na styczeń, drugi na luty, trzeci na marzec... |
|
|
|
#2756 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jakie to forum? sama bym poczytała ![]() A niestety są w śród nas- kobiet, takie które "lecą na kasę", wg mnie jest to puste i obraża naszą płeć ![]() Za niektóre baby to na prawdę mi wstyd, jak czytam, widzę gdzieś ich zachowanie Jedna z drugą taką próżną "idą w świat" i zaraz powstają jakieś głupie stereotypy odnoszące się do wszystkich kobiet ![]() ---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ---------- Tak w ogóle to Dzień dobry wszystkim ![]() Wczoraj chyba z 12 raz oglądałam "PS I love You" Normalnie jak go oglądam to aż czuję coś takiego dziwnego w sercu, takie uniesienie i jest to jedyny film który mnie wzrusza ![]() Ja dzisiaj w nie najlepszej formie rano wymiotowałam, a potem hmm właściwie do teraz mam takie dziwne uczucie w żołądku że jest mi nie dobrze, ale jednocześnie odczuwam głód wepchnęłam w siebie bułkę, ale nadal to odczuwam
|
|
#2757 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
tesciowa też zawsze daje dla męza na droge jedzenia, wiec czuję sie zobowiązana.ja juz sie cieszę na inne weekendy, bo mamy zaplanowany wyjazd nad jezioro i psie spotkania w sumie nie wiem czy zrobie wszystko co chcialam, bo mi sie tak nie chce nic ze szok
|
|
#2758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2759 |
|
BAN stały
|
Hej
No i mój drugi dzień i niestety dopiero drugi post w wątku Ktoś wcześniej zapytał czy ma mnie kojarzyć z czarną Mambą? Już odpowiadam: a więc wscieklizny u mnie nie zdiagnozowali to nie ma się czym martwić co nie zmienia faktu, że mam czarne włosy Co do zrażenia się to spokojnie Poczytałam trochę postów i żałuję że wcześniej tutaj nie wpadłam, atmosfera na 10 |
|
|
|
#2760 |
|
Lena
|
Ariena - nie strasz koleżanki
![]() Mamba- witaj... u nas dzis brzydka pogoda... niby jeszcze nie pada, ale zimno jak fiks!
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:04.

a na dodatek sie wlasnie tak dziwnie usmiechali
wiec pasowalo by mi u siebie znalezc
byc moze w tym roku pojade nad Soline to moze tam znajde w najgorszym przypadku bo wolalabym go miec wczesniej
Na szczęście u nas wszystko ok, z humorkiem itp więc spokojnie można się napić
nie jestem rasistką, ale chińczyków nie cierpię, poszłam z ciekawości... smród sztuczności sprawił ze bałam się czegokolwiek dotknąć, wśród tandety można było wyszukać kilka perełek 
Fajna kiedyś była reklama jakiegoś płynu właśnie i dziecko tuliło się do ręcznika? i mówiło: mięciutkie jak kaczuszka.
Makaronu to nie przypomina ale sam smak spaghetti mi wystarczył i zaspokoił kubki smakowe. W sumie mogłabym zjeść sam taki sosik z mięskiem.
i oczywiście co
ma bidulek "guza" na nóżce od kopania piłki