|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2611 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- Cytat:
Ja sie nie znam na krzesłach, ale myśle że tapcer coś zaradzi.Są trzy prawdy: cała prawda, też prawda i gówno prawda No taaa, pisałaś wcześniej, u mnie też padało. I tak dzisiaj cały dzień było. |
||
|
|
|
#2612 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no wlasnie i biedny motorek zmókł i sie ubrudzil kurzem |
|
|
|
|
#2613 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2614 | |
|
Raczkowanie
|
witam ponownie dziewuszki, jacie zostawilam Was na 84stronie a teraz :O , jesusss
jestescie.... lo matko jak ja to wszystko nadrobie,hmmm no dobra do dziela Cytat:
Olenka, hmm no coz restauracja w tonacji creamu i wlasnie takiej lawendowo wrzosowej + brązy wykonczenie. Miejsce na wikline+ swieze kwiaty+ lawenda pachnace poduchy zagwarantowane. Ogrod rowniez lawenda pachnący. Teren mi na to pozwala wiec adaptacja krzewow lawendy nie bedzie problemem. Odnosnie THE SECRET to oczywiscie nie dajmy sie zwariować, ale cos w tym przekazie jest magicznego. Pytasz o przyklady, coz ciezko mi teraz cos przytoczyć. Moze napisze ze zaczelam od zmiany myslenia- od pary lat staram sie negatywne myslenie zabijac w zarodku. Latwo nie bylo nie jest i nie bedzie, ale wydaje mi sie ze nie ma zlotego srodka jak tego dokonać. Kazdy musi sprobowac na swoj sposob. Ja zle myslenie szybko wykrywalam i staralam sie zatepowc go wlasnie marzeniem o czyms milym. oo mam przyklad ![]() jestesmy zwyczajnymi ludzmi z normalnymi przecietnymi pensjami, ja zawsze marzylam sobie o swoim malym samochodziku. Ale nie moglismy sobie na niego pozwolić, przy tak okrytnych podatkach w Holandii.No i pewnego dnia go dostalam- od starszej Pani ktorej pomagalam w obowiazkach domowych. No uwierzycie nawet marka sie zgadzala . Czy to zbieg okolicznosci nie wiem, ale to pokazalo mi ze zaczelam w to wierzyć i z dnia na dzien moje mysli coraz czesciej przybieraly pozytywny tor.I teraz skrzynka z doswiadzceniami mi sie otworzyla i moglabym wymieniac i wymieniac te drobne i te wieksze rzeczy ktore przytrafily mi sie poprzez to ze myslalm o tym intensywnie i zawsze pozytywnie.
|
|
#2615 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2616 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- Cytat:
![]() jak moj jutro wroci to zapewne zapyta co jest do jedzenia ![]() to ja mu odpowiem ze dojedzienia nie ma nic ale za to do lizania ![]() hihih moge wykorzytac pomysla? ---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- Cytat:
Karinio,a moze chcialabys zajac sie PR mojej restauracji ![]() a zdjecie manekina z kupa bleeeeeee okropnie wygladajace kupsco , ale mialo one mysle przeslanie niz obrzydzenie ![]() ---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- oj biedulka I tak sobie mysle ze tesciowe zazwyczaj o synow zazdrosne, a ale teść moze zony sie boi
|
|
#2617 |
|
Lena
|
jestem i ja... wieczorową porą!
zazywalismy wszyscy kapieli.. orzeźwiająco i pachnąco... i właśnie stwierdziłam że od tego słońca na dekoldzie mam wypryski...
|
|
#2618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2619 |
|
Raczkowanie
|
a jakich lini
ihiiihihiihii, szczesciara!---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- o to samo chcialam zapytać
|
#2620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() napewno nie bo u nich rzadzi mezczyzna a kobieta skacze przy nim i nie ma prawa glosu a ja taka nie jestem
|
|
|
|
|
#2621 | |
|
Lena
|
Cytat:
lata pod lufthansą...
|
|
|
#2622 | ||
|
Zakorzenienie
|
Pozdrawiam 4 podczytujących gości
Ojej Kasiu, dzięki za propozycje. ![]() Cytat:
![]() Jak to, wszyscy razem w jednej wannie??? ![]() Uu to niedobrze, nakremuj nakremuj tzn niech własnie mąż pomoże. ---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- Cytat:
Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-06-08 o 20:35 |
||
|
|
|
#2623 |
|
Lena
|
Karinio dużo sie nie pomylilaś.. wszyscy czworo w wannie.. a mąż poza nią... niestety jak zakupi dużą wanną ( basen
) to będziemy wszyscy razem w nim leżakować.. a tak kisimy sie jak ogórki.. ![]() i własnie coś za coś.... rezygnacja z mojej kariery, ale on mógł sie rozwijać... kompromis pełną gębą...
|
|
#2624 | |
|
Zakorzenienie
|
Mąż wrócił
Zaraz zmykam. Kupił nam deserek ulubiony Będziem jeść ![]() ---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- Cytat:
No fajnie tak w basenie się popluskać. ![]() Oj, to niezbyt fajnie, ale może nie ma tego złego....
|
|
|
|
|
#2625 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tak masz racje ze za chwile nie bede miala czasu tutaj z wami goscic, fajnie tez ze piszesz ze starachowice o fajne miejsce, moja restauracja co prawda na ich przdmiesciach ale tam jeszcze ladniej ![]() Super ze udalo sie twojej kolezance trzymam kciuki za dalsze sukcesy Pomysl zeby ze tak powiem zorganizowac spotkanie mezatek jak najbardziej popieram i mowie juz teraz ze jesli do takiego dojdzie wlasnie u mnie w restauracji bede zachwycona i na bank nie zarobie na Was Kochane. Przygotuje Wam najpyszniejsze dania a Olenka udaruje nasze uszy ![]() to prawda ze zadna ksiazka nie ma sily bez naszej sily chcenia
|
|
#2626 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra zmykam, jedziemy do sklepu
Po ice tea, bo się skończyło.
|
|
|
|
#2627 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A tak z przekasem zapytalam pod jakimi skrzydlami lata bo wczesniej byl temat za mundurem panny sznurem . Nie obraz sie na mnie ![]() ale za to ze rzadko jest w domciu 3 cudowne prezenciki Ci zostawil odnosnie wypowiedzi ze cos za cos , ja ze swojej kariery zrezygnowalam 10 lat temu, i dzis wiem ze nie zaluje. Corcie wychowalam , no dalej wuchowuje, domem sie zajmowalam,w wolnej chwili pielegnowalam swoje marzenia, az nastal czas by je zaczac realizować
|
|
#2628 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#2629 |
|
Raczkowanie
|
Mustique a moze zaproponuj corci ze jak wroci od dziadkow zabierzesz ja na zakupy, podczas ktorych wybierze sobie sama ulubiona np postac z bajek
albo zestaw do make-up dla małych ksiazniczek . Oczywiscie warunek jest taki ze pojedzie najpierw do dziadków. U mnie zawsze to dziłało Olenka Kłótnie są zdrowym i budującym elementem związku. choc kiedy stają się czeste i są z byle powodow to wydaje mi sie ze zaczynaja ów zwiazek zaruwać . Ohhh co ja bym dala zeby moj sie ze mna choc przez chwile poklocił. U mnie wyglada to tak ze ja ![]() chcialam was o cos poprosic i zastanawiam sie jak zdjecie zalaczyc by wam pokazac o co che zapytac
|
#2630 |
|
Raczkowanie
|
oo juz wiem
doszlam ufff no dobra Kochane szukam artysty ktory wykona mi takie cacka wlasnie metoda decoupage, temat lawenda lawenda lawenda. bede potrzebowala hmm 10 takich zestawow po 4 szt. ponadto ze 4 zamykane pudeleczka szkatulki, i ze 2 szt pudelka na herbate. w ogole bede ciagle cos potrzebowac wiec neiwykluczona stala wspolpraca. jakbyscie cos wiedzialy w tym temacie prosze o pomoc mam nadzieje ze nie przesadzilam i nei naruszam regulaminu forum zamieszczajac ogloszenie- jakoby .
Serce obawia się cierpień, żadne serce nie cierpiało nigdy, gdy sięgało po swoje marzenia Edytowane przez kasiaweronika Czas edycji: 2011-06-08 o 23:44 |
|
|
|
#2631 | |||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
...ja pamiętam jeszcze Gierka, wiesz..było takie powiedzenie "chcesz cukierka? Idź do Gierka, Gierek ma to Ci da" ![]() Cytat:
Cytat:
No to się przyznam...ja mam taką rurę. Tyle że nie kupiłam, bo jest elementem budowy fundamentu domu w którym mieszkam...Ma jedną wadę...trochę wyżej na rurze wystaje kawałek śruby...ale jak by co..jest na czym potrenować Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
P.S. A rurę masz? ![]() Acha, tak dla ciekawości, wstawiam fotkę...schabowego w restauracji w Polsce . W życiu takiego nie widziałam! Mojemu mężowi oczy z orbit wylazły jak zobaczył talerz (ja zżarłam swój i dokończyłam jego) Cytat:
Edytowane przez Corvette Czas edycji: 2011-06-09 o 04:33 Powód: skleroza :-) |
|||||||||
|
|
|
#2632 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też bym chciała tak umieć i mieć rurę- bo nie mam ![]() Pewnie jak bym miała to bym ostro trenowała, ale tak.... muszę sobie radzić bez rury ---------- Dopisano o 07:54 ---------- Poprzedni post napisano o 07:53 ---------- Cytat:
Ja nie wiem... nie mam dzieci i nie umiem do nich podejść a może w jakiś sposób dziadków w to wmieszaj? Żeby np Oni zadzwonili do córci i coś tam jej powiedzieli, że gdzieś ją zabiorą czy coś- co tam Twoja Córa lubi ![]() ---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 07:54 ---------- 9 miesięcy ALE razem jesteśmy 6 lat i 9 miesięcy Po prostu jesteśmy w trakcie układania sobie małżeństwa, w sensie, sposobu reagowania na różne rzeczy, ustalania "zasad" itp stąd te momenty Tzn nie jest to jakieś specjalnie częste, dwie takie sytuacje nie fajne miały miejsce jak do tej pory... Jedna związana była z nieumiejętnością przestawienia się mężnego na życie w innym miejscu (wprowadził się do mnie), a druga z jego "lataniem z kolegami" ![]() A tak to takie małe sprzeczki, ale to już nie pamiętam Uważam że lepiej zrobić wojnę przez godzinę i namiętnie się pogodzić, niż kilka dni "zatruwać sobie życie" niedokończoną sprawą lub cichymi dniami. I taka właśnie jestem: wyrzucam co mam do Niego, ale zaraz się lepię przepraszam itp, a On niestety inaczej, ja sie denerwuję a On ze stoickim spokojem: "kochanie spokojnie, nie chcę się kłócić" to mnie jeszcze bardziej nakręca, potrzebuję wyrzucić negatywne emocje i potem dochodzi właśnie do takich rzeczy jak np wyrzucenie ubrań z szafy (raz sie zdarzyło ).Widziałyście: "Mr & Mrs Smith" ?tam jest taka scena że się kłócą, demolują dom, ale potem godzą się namiętnym sexem i zaczynają działać razem- właśnie takie cos mi się podoba Albo mój ulubiony film: "PS I love You" ![]() ---------- Dopisano o 08:14 ---------- Poprzedni post napisano o 08:08 ---------- Cytat:
Nie cierpię takich związków ![]() Mamy znajomych, młode małżeństwo (brali ślub rok przed nami) i tam taka scena: przyjeżdzamy do nich, On sasiada przy stole, Ona wszystko nosi, przygotowuje kanapki itp po czym siada z nami przy stole, a On do niej: "przynieś jeszcze cukier" a ta wstaje i przynosi wtedy juz miałam się coś odezwać, ale się powstrzymałam, bo nie chciałam psuć kontaktów, ze względu na Nią.U nas na szczęście jest inaczej i mąż mi pomaga w takich sytuacjach ![]() ---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ---------- Cytat:
Fajnie tak rodzinnie się kąpać ![]() A czego nie robi się dla miłości ![]() ---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ---------- Wczoraj byliśmy u teściów (teść przyjechał do PL bo pracuje w Niemczech, więc trzeba było się przywitać ). Mieliśmy być na chwilę, a wyszło.... jak zwykle że zostaliśmy na noc ![]() Mąż chciał popiwkować z tatą, a ja miałam prowadzić, ale byłam tak nietomna po popołudniowej drzemce, że .... zapomniałam całej torebki... a co za tym idzie: dokumentów. Mąż oczywiście stwierdził że zrobiłam to celowo no to jak chciał zostać, to się zgodziłam, by mu wynagrodzić i udowodnić że nie o to chodziło...Fajnie było, a Olivia jest wściekłym dzieckiem tzn ma olbrzymie zasoby niespożytej energii i po pół godziny biegania z nią po ogrodzie (bałam się by nie upadła i czegoś sobie nie zrobiła) miałam już dość A Tu przyszła teściowa i zasiadła przy stole- okazało sie ze Oli sama sobie biega, non stop się przewraca, otrzepuje rączki i biegnie dalej i za każdym razem, kiedy przechodziła koło grilla przystawała kiwała paluszkiem i mówiła: "no, no no" DOSŁOWNIE za każdym ale są postępy zaczęła do mnie mówić Ciocia a nie jak do tej pory "Zia"
|
|
#2633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2634 |
|
Zakorzenienie
|
Ufff to dobrze że nie tylko u nas tak sie dzieje, bo czasem mam poczucie że powinniśmy non stop szaleć za sobą, a nie kłócić się
![]() Mój też nie ma łatwego charakteru i wiedziałam to przed ślubem, wieloma cechami się różnimy, ale ostatecznie idzie sie dogadać Ale ja Go bardzo kocham, widzę jak sie przy mnie zmienia, jak po danych sytuacjach zaczyna się "bardziej starać" i to mnie cieszy Nie raz nawet do Niego żartowałam że nie oddam Go innej, bo zbyt wiele pracy włożyłam w "urobienie" Go i czemu mam innej ułatwiać zadanie ![]() ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ---------- Brrrr ale dzisiaj zimno u nas ![]() A ja z przyzwyczajenia do ostatnich upałów w bluzeczce z krótkim rękawkiem i w klapeczkach
Nie ma dobrych wymówek, są tylko słabi ludzie. Edytowane przez arnama Czas edycji: 2011-06-09 o 08:46 |
|
|
|
#2635 | ||
|
Raczkowanie
|
dzien dobry dziewuszki
ja juz po basenie i zakupach ![]() dzis mezus do domu wraca wiec poledwice mu zapodam, najpierw wieprzowa a potem niezle poslady hihihi.. ło matko ja myslslam ze wstaje wczesnie bo o jakies 6,30 , al ez tego co widze debesciara jest Corvette ... ranny ptaszek czy jak ?Cytat:
. mterialy moge ja zakupic - zaplace wtedy za prace, lub moge w ogole zaplacic za calosc( tylko tematy wybiore wspolnie z artysta )a to ze byc moze nei podrodze mamy do siebie to dla mnie nie jest to problem , odkad mieszkam w NL wszystko praktycznie zalatwiam dzieki uprzejmosci TNT oraz szerokiego zakresie internetu ![]() ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- Cytat:
![]() kolejna utalentowana duszyczka .jak myslalam o PR restauracji myslslam o wielu sparwach czym przyciagnąc Gosci .. w kazdy piatek muzyka na zywo, a moze raz na jakis czas taniec na rurze ?
Serce obawia się cierpień, żadne serce nie cierpiało nigdy, gdy sięgało po swoje marzenia Edytowane przez kasiaweronika Czas edycji: 2011-06-09 o 10:32 |
||
|
|
|
#2636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Corvi mieszka w Kanadzie, więc jest ok 6h do tyłu w stosunki do czasu PL ![]() A ja wstałam wcześniej od Ciebie bo o 6 hihi Widzę tu ostre zdrowe odżywianie pozazdrościć
|
|
#2637 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a ja juz kminie po co wstawac o 4.30 .. z zdrowym jedzonkiem za pan brat
|
|
#2638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do usług ![]() Jak mam na rano do pracy to co dzień zrywam sie z łózka o 6:15 (budzik dzwoni co 5 min od 5:50 potrzebuję długiego wybudzania )No i koło środy mam kryzys i muszę kimać po południu, z godzinkę, bo inaczej zombi ze mnie ![]() Ale żeby nie było, w dni wolne, lub popołudniówki "gniję" do 10 ![]() Wieczór mogę siedzieć długo, ale rano lubię pospać Z resztą nawet jak sie wcześniej położę to i tak nie wstanę sama od siebie przed 9 Ja bym, chciała taki zdrowy tryb życia prowadzić, ale za mało zmotywowana jestem na to ![]() Właśnie zastanawiam sie co wciąć na śniadanie ![]() Może serek almette sobie kupię bo coś mnie bierze na szczypiorek
|
|
#2639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u moich tesciow to normalne dlatego tesciowej nie podoba sie, ze herbate u nas robi maz(mi sie wtedy rece trzesa tesciowa czasem otrzepie nogi tesciowi zanim wejdzie do domu ![]() corvette Cytat: Napisane przez evelineau ja tez, gdyby rury byly tansze i mialabym ja gdzie przymocowac to bym sobie kupila kiedys nawet je przegladalam Ha! I "Aniołeczek" tak mówi No to się przyznam...ja mam taką rurę. Tyle że nie kupiłam, bo jest elementem budowy fundamentu domu w którym mieszkam...Ma jedną wadę...trochę wyżej na rurze wystaje kawałek śruby...ale jak by co..jest na czym potrenować Cytat: Napisane przez Karinio Ja też potrafiłam z nerwów trzasnąć drzwiami Z tym, że jeszcze się żadne drzwi nie potłukły. Tu nawet nie możliwe, bo z szybami drzwi żadnych nie mamy Dokładnie to co u mnie Cytat: Napisane przez Mustique dziewczyny doradźcie jak mam tą małą przekonać do wakacji u dziadków!!! A mają dobre relacje? Może gdy by inicjatywa wyszła od dziadków? Wiesz...że się stęsknili itp. ![]() Cytat: Napisane przez Karinio No, tak kobieta tańcząca na rurze, która wije się wokół niej, wygląda seksownie, jakby to robił facet to troche śmieszne, bo pewnie wacek by mu przeszkadzał Aha, chyba że tak To poproś męża by ci kupił. Czy już bym chciala, oj nie: nie: A to dlatego że mężowi zdarza się wywijać. ![]() Czyli Twój też Witamy i zapraszamy do dyskusji Fajnie czeka Cię piękna chwila -> slub i wesele Super, zostały ci tylko 4 tygodnie zleci szybko I żeby nie było po slubie, też są piękne chwile. Nooo, najpiękniejsze... ![]() Cytat: Napisane przez evelineau w pewnych sytuacjach za wysokie sa i nie dostaje do podlogi wiec nie to co myslisz tylko ona maja pusta dziure, sama rurki i trzeba cos twardego zrobic Hmmm...No dobra, już nic nie mówię Ale pomyśleć mogęto akurat mowil drzemiacy we mnie diabelek ![]() zazdroszcze ![]() ale masz skojarzenia nawet opisac krzesla tu sie nie daale mialam sny najpierw snila mi sie corvette a dokladnie,to ze zrobila kebaby i mowila, ze sa pyszne tylko sos byl nie za dobry potem jakas okropna impreza, tak zle nigdy sie nie bawilam pozniej koty i pit bulle a dokladnie matka z mlodym i nie chciala mnie przepuscic przez droge... a na koncu jakis inspektor srodowiska(najpierw wziął mnie za nieletnia a ja mu pomachalam obraczka![]() padam bo mnie brzch boli jak zwykle nie wyspana jestem wzielam ibum forte to moze przejdzie![]() ---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- zapomnialam dodac jak sie obudzilam snilo mi sie, ze jak stalam przy tym inspektorze to zaczelam sie slinic i obudzilam sie widzac ze to prawda |
|
|
|
|
#2640 |
|
Raczkowanie
|
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:33.

i sie ubrudzil kurzem

jestescie.... lo matko jak ja to wszystko nadrobie,hmmm
Karinio,a moze chcialabys zajac sie PR mojej restauracji

Ja święta nie jestem, ale wiem, ze było by ok, gdyby On się zachowywał inaczej w niektórych sytuacjach, żeby umiał mnie słuchać a nie wyrywac jedną rzecz z kontekstu i się o nią obrażać (nie na widzę tego
ale im dłużej jesteśmy razem tym mniej się kłócimy, więc nie jest źle 

ALE razem jesteśmy 6 lat i 9 miesięcy
wtedy juz miałam się coś odezwać, ale się powstrzymałam, bo nie chciałam psuć kontaktów, ze względu na Nią.![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)