Cz. III dietkowania czyli jak przez dwa lata zrzucić 5kg. :D - Strona 19 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-10, 21:51   #541
winyl
Zakorzenienie

Dot.: Cz. III dietkowania czyli jak przez dwa lata zrzucić 5kg. :D

Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość
cieszymy sie, że jesteś
Ale teraz bedzie juz lepiej, prawda?

i gluptasie, możesz nam pisać wszystko przecież! Jesteśmy super grupą wsparcia

tzn. może powiem tak - najpierw mnie zdenerwowała monotematyczność na wątku i to taka kompletnie niezwiązana z tematem, a na dodatek zapoczątkowana przez nowe osoby. Już wtedy się źle czułam to miałam jakiś nerwowy nastrój i stwierdzilam, że nie będę pisać, bo tylko mogę powiedzieć komuś coś niemiłego w złości, a wiadomo, Winyl kocha wszystkie współodchudzające się dziewczyny , więc nie chciałam powodować jakichś kłótni :P. Potem bywały dni, że byłam nieprzytomna non stop, więc ciężko by było pisać :P. A jak już byłam żywa to nie miałam jakiegoś ekstremalnie dobrego humoru ani chęci dzielenia się historiami mojego marnego życia :P, problemy diety czy inne poruszane tutaj były dla mnie zbyt błahe i jakbym tu coś pisała to tylko bym stworzyła jakiś mroczny klimat na wątku, a tego nie chciałam :P, nie chciałam też udawać, że wszystko jest super itd., bo tutaj się staram być dosyć szczera ...
Ale muszę powiedzieć, że w początkowej fazie, kiedy jeszcze byłam zdrowa, a się do Was nie odzywałam to schudłam 2kg, więc moje drogie, proszę mi nie zabierać motywacji, bo Wam tyłki skopię :P. Mam nadzieję, że złamałam klątwę tego wątku i już WSZYSTKIE będziemy TYLKO CHUDNĄĆ, żadnej milki, chipsów z biedry i innych takich wybryków

Edit: Aaa i odpowiadając - taak, powinno być lepiej . Bo albo będzie lepiej, albo masakrycznie źle, więc musi być lepiej .

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 21:52   #542
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sensualangel Pokaż wiadomość
Proszę o wybaczenie budyń miałam tylko w głowie i zapomniałam się grzecznie przywitać
haha, ale smaczny był przynajmniej?
cześć! napisz coś o sobie!
Stary 2011-06-10, 21:53   #543
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
Proszę o wybaczenie budyń miałam tylko w głowie i zapomniałam się grzecznie przywitać
Ile masz lat, wzrostu, jakie plany na schudnięcie itd. itp.?
Bo patrząc na podpis to powinnaś się tonami budyniu żywić, jak 44kg ważysz :P.

XOXO
Stary 2011-06-10, 21:56   #544
moooniaaaa
Zakorzenienie

Winyl, tęskniłaś trochę za nami?

Przez miesiąc twardo się trzymałam, ale dzisiaj wrąbałam paczkę chrupek. Nie bijcie :P Taki jednorazowy wyskok

Spadam się pouczyć,w końcu Bo już mam takiego cykora,że
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 22:00   #545
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez winyl Pokaż wiadomość

tzn. może powiem tak - najpierw mnie zdenerwowała monotematyczność na wątku i to taka kompletnie niezwiązana z tematem, a na dodatek zapoczątkowana przez nowe osoby. Już wtedy się źle czułam to miałam jakiś nerwowy nastrój i stwierdzilam, że nie będę pisać, bo tylko mogę powiedzieć komuś coś niemiłego w złości, a wiadomo, Winyl kocha wszystkie współodchudzające się dziewczyny , więc nie chciałam powodować jakichś kłótni :P. Potem bywały dni, że byłam nieprzytomna non stop, więc ciężko by było pisać :P. A jak już byłam żywa to nie miałam jakiegoś ekstremalnie dobrego humoru ani chęci dzielenia się historiami mojego marnego życia :P, problemy diety czy inne poruszane tutaj były dla mnie zbyt błahe i jakbym tu coś pisała to tylko bym stworzyła jakiś mroczny klimat na wątku, a tego nie chciałam :P, nie chciałam też udawać, że wszystko jest super itd., bo tutaj się staram być dosyć szczera ...
Ale muszę powiedzieć, że w początkowej fazie, kiedy jeszcze byłam zdrowa, a się do Was nie odzywałam to schudłam 2kg, więc moje drogie, proszę mi nie zabierać motywacji, bo Wam tyłki skopię :P. Mam nadzieję, że złamałam klątwę tego wątku i już WSZYSTKIE będziemy TYLKO CHUDNĄĆ, żadnej milki, chipsów z biedry i innych takich wybryków

Edit: Aaa i odpowiadając - taak, powinno być lepiej . Bo albo będzie lepiej, albo masakrycznie źle, więc musi być lepiej .
Bez Ciebie ten watek nie byłby już taki sam, wiesz

Współodchudzajace dziewczyny kochają Ciebie w zdrowiu i w chorobie, w nastroju dobrym i paskudnym, no i tęskniłysmy!

A czasem trzeba coś napisać szczerze, to się ceni

I czymam kciuki zeby było juz tylko lepiej! I za motywację też

---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ----------

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość

ja tez powinnam, mam strasznego lenia , do tego przeziębiłam sie i łamie w kościach

kurde! pochwaliłam się że sie załapałam na praktyki i nic, tak? <foch>

(żart, jak coś)
Stary 2011-06-10, 22:04   #546
sensualangel
Wtajemniczenie

Cytat:
Ile masz lat, wzrostu, jakie plany na schudnięcie itd. itp.?
Bo patrząc na podpis to powinnaś się tonami budyniu żywić, jak 44kg ważysz :P.
w niedziele walnie mi 23 jestem niska 158 w opisie idealna waga, taka wymarzona to 41 ale jak będzie 42 to też narzekać nie będę
co do mojej diety, to chciałam spróbować dukana, ale mi odradzono więc pozostaje wierna diecie 1400kcal, staram się jadać te 5 posiłków, dużo piję wody, brzuszki robię teraz 500brzuszków(oczywiście nie za 1 razem) żeby nie było hehe z ćwiczeń to jeszcze przysiady, hula-hop i A6W aaa i daje sobie czas z dietą do końca czerwca więc muszę się sprężyć
sensualangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-10, 22:21   #547
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
Winyl, tęskniłaś trochę za nami?

Przez miesiąc twardo się trzymałam, ale dzisiaj wrąbałam paczkę chrupek. Nie bijcie :P Taki jednorazowy wyskok

Tęskniłam bardzo!
Wybryk wybaczamy, tylko nie zaprzepaść sobie diety teraz!
Ucz się, ucz!
Też powinnam, bo 2 tygodnie do nadrobienia na uczelni i kurde sesja

Cytat:
Bez Ciebie ten watek nie byłby już taki sam, wiesz

Współodchudzajace dziewczyny kochają Ciebie w zdrowiu i w chorobie, w nastroju dobrym i paskudnym, no i tęskniłysmy!

A czasem trzeba coś napisać szczerze, to się ceni

I czymam kciuki zeby było juz tylko lepiej! I za motywację też

---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ----------

ja tez powinnam, mam strasznego lenia , do tego przeziębiłam sie i łamie w kościach

(żart, jak coś)

GRATULUJĘ PRAKTYK!
A co Ty tam będziesz robić?

Cytat:
w niedziele walnie mi 23 jestem niska 158 w opisie idealna waga, taka wymarzona to 41 ale jak będzie 42 to też narzekać nie będę
co do mojej diety, to chciałam spróbować dukana, ale mi odradzono więc pozostaje wierna diecie 1400kcal, staram się jadać te 5 posiłków, dużo piję wody, brzuszki robię teraz 500brzuszków(oczywiście nie za 1 razem) żeby nie było hehe z ćwiczeń to jeszcze przysiady, hula-hop i A6W aaa i daje sobie czas z dietą do końca czerwca więc muszę się sprężyć
No to stara dupa jesteś . Jak ja i Annabanna i inne stare wyjadaczki .
No dobra, w ten sposób to POZWALAM hahha Ci się odchudzać, ale wydaje mi się, że 41 to zdecydowana przesada! I absolutnie nie idź na dukana!
A te brzuszki to przesada. Tym bardziej jak robisz a6w, brzuszki Ci już raczej nic nie dadzą. Może zamień sobie na 8min abs? Zawsze to jakaś odmiana .

XOXO

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-06-10, 22:38   #548
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
Tęskniłam bardzo!
Wybryk wybaczamy, tylko nie zaprzepaść sobie diety teraz!
Ucz się, ucz!
Też powinnam, bo 2 tygodnie do nadrobienia na uczelni i kurde sesja

GRATULUJĘ PRAKTYK!
A co Ty tam będziesz robić?

No dobra, w ten sposób to POZWALAM hahha Ci się odchudzać, ale wydaje mi się, że 41 to zdecydowana przesada! I absolutnie nie idź na dukana!
A te brzuszki to przesada. Tym bardziej jak robisz a6w, brzuszki Ci już raczej nic nie dadzą. Może zamień sobie na 8min abs? Zawsze to jakaś odmiana .
ja w tym roku 22, poważny wiek się dzieje

W sumie nie wiem co... jakieś pisma, bieganie po urzędach, z czasem może coś poważniejszego. parzenie kawy może mnie ominie

Sensual, na chudnięcie to aeroby, brzuszki tylko na kształtowanie, a nawet i to nie bardzo
Stary 2011-06-10, 23:40   #549
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
ja w tym roku 22, poważny wiek się dzieje

W sumie nie wiem co... jakieś pisma, bieganie po urzędach, z czasem może coś poważniejszego. parzenie kawy może mnie ominie

Sensual, na chudnięcie to aeroby, brzuszki tylko na kształtowanie, a nawet i to nie bardzo
No ja w tym roku 20, ale i tak się czuję staro :P.

XOXO
Stary 2011-06-11, 06:43   #550
aniabaniaa
Zakorzenienie

Winyyyl! ***
Martwię się!
Czub jesteś! Też zwróciłam uwagę na tą monotematyczność o której wspomniałaś :P

BŚ, z tymi praktykami - ekstra, wiedziałam że Ci się uda !

a teraz muszę juz zmykać
czuję że przytyłam

aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 06:48   #551
monissskaa
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do monissskaa GG do monissskaa

o MILKACH to ja zaczełam, PRZEPRASZAM już nie bede.

Odkrywam w SOBIE talenty kulinarne.!
monissskaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-11, 06:55   #552
MalaPikanteria
Zadomowienie

Hey
Psyhe będzie dobrze z R. Szykuje Ci się randka marzeń
Cindy dobrze zrobiłaś, mi niestety ciężko się przełamać w niektórych sprawach... Teraż już tylko na podbój świata
Winyl czy ta monotematyczność to do mnie skierowana tak z lekka?
, wiedziałam że ich olśnisz i dostaniesz te praktyki

Śniadanie: musli+jogurt i duuuża kawa Nad obiadem ciągle myślę. Po południu idę na rowerek

Reszty wydarzeń życiowych już nie opisuje....

MOJA WYMIANKA
MalaPikanteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 08:53   #553
sensualangel
Wtajemniczenie

Cytat:
hahah nie dołuj mnie jeszcze bardziej do 42 zejdę i finito czyli jeszcze 2kg, ale powiem że ciężko jest z każdym kg co do brzuszków to ja lubię je robić spróbuje te 8 min abs( ale szczerze nie wiem co to jest) wiec będę musiała trochę poczytać, pooglądać a Wy jaką dietę stosujecie?

---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ----------

Cytat:
Dziękuję za radę na pewno z niej skorzystam więc zacznę z ćwiczeniami od poniedziałku
Stary 2011-06-11, 08:55   #554
psyhe666
Zakorzenienie

Ok, laski, dołączę do jakiegoś innego wątku gdzie można będzie pogadać o wszystkim. Wytrwajcie w swoich postanowieniach i wszystkiego dobrego!
so trójka maybe.

Edytowane przez psyhe666
Czas edycji: 2011-06-11 o 08:56
psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 09:40   #555
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monissskaa Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez MalaPikanteria Pokaż wiadomość
Śniadanie: musli+jogurt i duuuża kawa Nad obiadem ciągle myślę. Po południu idę na rowerek
Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Ok, laski, dołączę do jakiegoś innego wątku gdzie można będzie pogadać o wszystkim. Wytrwajcie w swoich postanowieniach i wszystkiego dobrego!
wtf

pogadać o wszystkim można tutaj i przecież wszystkie to robimy

a co do monotoniczności- każdy ma czasem takie wrażenie, różne odczucia, to normalne i nie ma o co sie obrażać. Ja mniej wiecej pod koniec ostatniego wątku chciałam przestać pisać, bo czułam, że nie pasuję, skoro faktycznie muszę zrzucić 5 kg

bez fochów dziewczęta

monisska, a rozpoczecie tematu o milkach było koniecznością, nalezy dobrze poznać wroga zanim zacznie sie z nim walkę

sensualangel
pytaj w sprawie ćwiczeń jak coś, ostatnio jestem wierną czytelniczką działu fitness (tak, sesja ) i coraz więcej już wiem
Stary 2011-06-11, 09:45   #556
Eldo_rado
amor vincit omnia

co do monotematyczności- gdyby inne osoby nie pociągnęły tematu to by nie pojawiła się taka sytuacja, ale najwyraźniej inne użytkowniczki też chciały sobie w sposób żartobliwy pogadać. normalna sprawa. dziękuję.
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 09:49   #557
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

psyche nie odchodź!!
My tu mamy wątek o odchudzaniu, ale przecież stałyśmy się koleżankami, więc jak koleżanki gadamy o wszystkim, a jak komuś to nie odpowiada, no to niech tu nie wchodzi. Jesteśmy wspólnotą, dajemy sobie ważne rady. Wy widzicie wszystko z dystansem i dlatego wasze rady są dla mnie ważne.

A co do odchudzania na wadzę dziś 54,8 no megaaaa!!! Od 3 lat nie miałam takiej wagi! Najmniej miałam 55 i coś. Wreszcie przekroczyłam ten martwy punkt. Ludzie mi mówią, że dużo schudłam, ale ja chcę waży 50kg. Mam jeszcze boczki i na brzuchu tłuszcz, który chcę usunąc. Dodatkowo walczę z cellulitem i to również mi zaczyna wychodzic Już jest dużo mniejszy. Jak stoję to go nie widac, gorzej jak usiąde :P Pokaże wam foty jak już będę waży 52 i coś hehe
Całuję

Mój blog active-and-healthy-lifestyle
Cindy90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 09:53   #558
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cindy90 Pokaż wiadomość
psyche nie odchodź!!
My tu mamy wątek o odchudzaniu, ale przecież stałyśmy się koleżankami, więc jak koleżanki gadamy o wszystkim, a jak komuś to nie odpowiada, no to niech tu nie wchodzi. Jesteśmy wspólnotą, dajemy sobie ważne rady. Wy widzicie wszystko z dystansem i dlatego wasze rady są dla mnie ważne.

A co do odchudzania na wadzę dziś 54,8 no megaaaa!!! Od 3 lat nie miałam takiej wagi! Najmniej miałam 55 i coś. Wreszcie przekroczyłam ten martwy punkt. Ludzie mi mówią, że dużo schudłam, ale ja chcę waży 50kg. Mam jeszcze boczki i na brzuchu tłuszcz, który chcę usunąc. Dodatkowo walczę z cellulitem i to również mi zaczyna wychodzic Już jest dużo mniejszy. Jak stoję to go nie widac, gorzej jak usiąde :P Pokaże wam foty jak już będę waży 52 i coś hehe
Całuję
Zmień sobie w podpisie wagę bo to zawsze mega motywuje
so trójka maybe.

Stary 2011-06-11, 09:53   #559
monissskaa
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do monissskaa GG do monissskaa

Cytat:

stara to ja jestem 25 skończone i prosze mnie nie dołować ...

a co do diety?
jeśli coś sie u mnie ruszy to dam znać a tak to bede czytać ale sie nie udzielać.

Odkrywam w SOBIE talenty kulinarne.!

Edytowane przez monissskaa
Czas edycji: 2011-06-11 o 09:55
monissskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 10:07   #560
bita smietana
Zakorzenienie

Cindy WOW! My sie tu skupiamy na facetach, a Ty tak pieknie chudniesz! Gratuluję!

To teraz dopiero przyda Ci się Twoje obecne nastawienie do facetów, bo nie będziesz się mogła od nich opędzić!

Eldo no prosze Cię, przecież nikt tu nie ponosi żadnej winy ani nic. Seks i gadanie o nim są fajne

Dziewczyny, pamiętajmy, że to jest forum- czytamy tylko słowa, nie rozmawiamy z drugą osobą. Nie ma całej mowy ciała, intonowania głosu, emoty nie wszystko załatwią (zwłaszcza, skoro może ich być tylko 20).
O wiele łatwiej o jakies niezrozumienie i trzeba przymknąć na to oko- no przecież po tak długim czasie wspólnego pisania (i odchudzania, podobno) nie przestaniemy tak po prostu. nie wyobrażam sobie tego

Zadnej z Was stąd nie wypuszczam!
Stary 2011-06-11, 10:24   #561
winyl
Zakorzenienie

Question Dot.: Cz. III dietkowania czyli jak przez dwa lata zrzucić 5kg. :D

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość
Winyyyl! ***
Martwię się!
Czub jesteś! Też zwróciłam uwagę na tą monotematyczność o której wspomniałaś :P

BŚ, z tymi praktykami - ekstra, wiedziałam że Ci się uda !

a teraz muszę juz zmykać
czuję że przytyłam

Na pewno nie przytyłaś szczypiorze.

Cytat:
Hahaha no mam nadzieję, że Ty też żartujesz .
Cytat:
Hey
Psyhe będzie dobrze z R. Szykuje Ci się randka marzeń
Cindy dobrze zrobiłaś, mi niestety ciężko się przełamać w niektórych sprawach... Teraż już tylko na podbój świata
Winyl czy ta monotematyczność to do mnie skierowana tak z lekka?
, wiedziałam że ich olśnisz i dostaniesz te praktyki

Nie pamiętam i nie będę do tego wracać .
Na końcu posta napiszę resztę ...

Cytat:
hahah nie dołuj mnie jeszcze bardziej do 42 zejdę i finito czyli jeszcze 2kg, ale powiem że ciężko jest z każdym kg co do brzuszków to ja lubię je robić spróbuje te 8 min abs( ale szczerze nie wiem co to jest) wiec będę musiała trochę poczytać, pooglądać a Wy jaką dietę stosujecie?

---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ----------

Dziękuję za radę na pewno z niej skorzystam więc zacznę z ćwiczeniami od poniedziałku
Stosujemy dietę chciałbyśmy-się-zdrowo-odżywiać-ale-milka-i-chipsy-są-takie-dobre

8 min abs i inne 8-minutowe fajne ćwiczenia są na youtubie Wpisz 8 min abs/legs/arms/strech/buns i będziesz mieć na różne partie ciała.

Cytat:
OSZALAŁAŚ? :conf used: Psyhe, pało, masz tu siedzieć i się nie ruszać i nam opowiadać!!
Cytat:
wtf

pogadać o wszystkim można tutaj i przecież wszystkie to robimy
Właśnie to jest w tym wątku piękne, że nie jest to tylko
post nr 1 : zjadłam dzisiaj to to to i tamto
post nr 2 : ja zjadłam to i to
post nr 3: ja dzisiaj nic nie zjadłam
Cytat:
a co do monotoniczności- każdy ma czasem takie wrażenie, różne odczucia, to normalne i nie ma o co sie obrażać. Ja mniej wiecej pod koniec ostatniego wątku chciałam przestać pisać, bo czułam, że nie pasuję, skoro faktycznie muszę zrzucić 5 kg
Też się zastanawiałam czy nie powinnam stąd odejść z podkulonym ogonem i wrócić za te 7kg . Ale nie, ten wątek jest the best .
Cytat:
bez fochów dziewczęta
!!!
Cytat:
monisska, a rozpoczecie tematu o milkach było koniecznością, nalezy dobrze poznać wroga zanim zacznie sie z nim walkę

Jakiego wroga? Milka jest na pewno dobra na odchudzanie .
Cytat:
sensualangel
Cytat:
pytaj w sprawie ćwiczeń jak coś, ostatnio jestem wierną czytelniczką działu fitness (tak, sesja ) i coraz więcej już wiem
Też wiernie czytam ... i co mi z tego
Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
co do monotematyczności- gdyby inne osoby nie pociągnęły tematu to by nie pojawiła się taka sytuacja, ale najwyraźniej inne użytkowniczki też chciały sobie w sposób żartobliwy pogadać. normalna sprawa. dziękuję.
Mam wrażenie, że mówisz o początku tego wątku, a nie o końcówce tamtego. Do tego też odwołam się w końcówce posta

Cytat:
Napisane przez Cindy90 Pokaż wiadomość
psyche nie odchodź!!
Otóż to. I też się w sumie do tego odniosę na końcu.
Cytat:
Całuję
Wooow gratuluję! klask i: I zazdroszczę!

Cytat:
stara to ja jestem 25 skończone i prosze mnie nie dołować ...

a co do diety?
jeśli coś sie u mnie ruszy to dam znać a tak to bede czytać ale sie nie udzielać.

DZIEWCZYNY APELUJĘ!
Szczególnie mnie to dziwi u starych wyjadaczek z tego wątku, u nowych trochę mniej ALE ! Przecież napisałam, że ja po prostu miałam jakiś mroczny okres i nie miałam ochoty się udzielać przez chwilę to przestałam. Magią tego wątku jest to, że nie jest to suchy wątek o odchudzaniu, tylko gadamy tu o wszystkim i to jest piękne! Rozumiem, że może przez słowo pisane ciężko to wyłapać, ale ja tutaj niczego nie mówiłam do Was z wyrzutem, żalem czy złością. Tak samo jak z pisaniem, że macie już nie mówić o żadnej milce, no dla mnie to oczywiste, że to wszystko jest mówione żartem, z uśmiechem, a nie na poważnie! Nie rozumiem czemu się obrażacie i piszecie, że już nie będziecie pisać nic o swoim życiu albo nie będziecie się odzywać dopóki coś się nie ruszy w diecie . Ten wątek wytrwał tak długo i nie umarł śmiercią naturalną tylko dlatego, że właśnie gadamy tu o wszystkim, a nie tylko stricte o diecie, bo takie wątki może na krótką metę są skuteczne, ale ileż można o samej diecie? Na pewno staje się ona taką męką, bo w końcu - w życiu tylko dieta, rozmowa - tylko o diecie itd.
W żaden sposób nie miałam na celu nikogo urazić ani zniechęcić to udzielania się czy mówienia o swoim życiu. Ba! Nawet popełniając tamten post przecież sama bardzo, bardzo mocno odbiegłam od tematu odchudzania! Więc proszę, apeluję - nie spinać się, nie fochować, nie wyolbrzymiać. Piszcie dalej tak jak zawsze o wszystkim itd. przecież o to tu chodzi! Byłam przekonana, że jak Wam napiszę, że nie chciałam pisać, żeby komuś czegoś niemiłego nie powiedzieć i że przecież Was wszystkie kocham to nie będzie takich sytuacji jak teraz i się nie poobrażacie, a widzę, że nic z tego .
Psyhe?! Co jest?!

<oczywiście musiałam usunąć emoty z Waszych postów, co doprowadza mnie do szewskiej pasji>

XOXO
Stary 2011-06-11, 10:47   #562
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:

DZIEWCZYNY APELUJĘ!
Szczególnie mnie to dziwi u starych wyjadaczek z tego wątku, u nowych trochę mniej ALE ! Przecież napisałam, że ja po prostu miałam jakiś mroczny okres i nie miałam ochoty się udzielać przez chwilę to przestałam. Magią tego wątku jest to, że nie jest to suchy wątek o odchudzaniu, tylko gadamy tu o wszystkim i to jest piękne! Rozumiem, że może przez słowo pisane ciężko to wyłapać, ale ja tutaj niczego nie mówiłam do Was z wyrzutem, żalem czy złością. Tak samo jak z pisaniem, że macie już nie mówić o żadnej milce, no dla mnie to oczywiste, że to wszystko jest mówione żartem, z uśmiechem, a nie na poważnie! Nie rozumiem czemu się obrażacie i piszecie, że już nie będziecie pisać nic o swoim życiu albo nie będziecie się odzywać dopóki coś się nie ruszy w diecie . Ten wątek wytrwał tak długo i nie umarł śmiercią naturalną tylko dlatego, że właśnie gadamy tu o wszystkim, a nie tylko stricte o diecie, bo takie wątki może na krótką metę są skuteczne, ale ileż można o samej diecie? Na pewno staje się ona taką męką, bo w końcu - w życiu tylko dieta, rozmowa - tylko o diecie itd.
W żaden sposób nie miałam na celu nikogo urazić ani zniechęcić to udzielania się czy mówienia o swoim życiu. Ba! Nawet popełniając tamten post przecież sama bardzo, bardzo mocno odbiegłam od tematu odchudzania! Więc proszę, apeluję - nie spinać się, nie fochować, nie wyolbrzymiać. Piszcie dalej tak jak zawsze o wszystkim itd. przecież o to tu chodzi! Byłam przekonana, że jak Wam napiszę, że nie chciałam pisać, żeby komuś czegoś niemiłego nie powiedzieć i że przecież Was wszystkie kocham to nie będzie takich sytuacji jak teraz i się nie poobrażacie, a widzę, że nic z tego .
Psyhe?! Co jest?!

<oczywiście musiałam usunąć emoty z Waszych postów, co doprowadza mnie do szewskiej pasji>
ufff.... to mi ulżyło Nie byłam z Wami od początku, a potem temat mojego TŻ jakiś czas zawładnął wątkiem. Ale jak już mówiłam nie mam tu się komu wygadać, a na Was mogłam zawsze liczyć, nawet wtedy kiedy moja naiwność bierze górę Nie obraziłam się tylko nie chciałam psuć Wam tematu wątku. I już się poprawiam Głowa do góry i tyle!
Psyhe wariatko komu sie wygadasz o R. jak nie nam? Nie fochaj sie noooo
To skoro mogę pisać o wszystkim to piszę ale na Wasze posty też przecież odpisuję Przez ponad 2 godz myłam okna u znajomych (w ramach dodatkowej pracy) jeżeli chodzi o TŻ to o jego wielkich zmianach już nie piszę dopóki nie minie troche czasu i nie będę umiała podeśjć i ocenić tego z dystansem Wczoraj sie popsztykaliśmy ale to czysto z mojej głupoty- wprowadziłam go w poczucie winy mimo wszystko....
Laski nie jesteście stare!!!Jesteście zaje**ste ja to jestem stara - 21 na karku

MOJA WYMIANKA
Stary 2011-06-11, 10:56   #563
sensualangel
Wtajemniczenie

Cytat:

sensualangel
Cytat:
Stosujemy dietę chciałbyśmy-się-zdrowo-odżywiać-ale-milka-i-chipsy-są-takie-dobre

8 min abs i inne 8-minutowe fajne ćwiczenia są na youtubie Wpisz 8 min abs/legs/arms/strech/buns i będziesz mieć na różne partie ciała.
to ja zaczynam od poniedziałku no więc gdybym zaczęła ćwiczyć regularnie np 5 dni w tygodniu to po jakim czasie zobaczę efekty? muszę podnieść tyłek, ujędrnić go i wysmuklić uda a te moje przysiady to dobre są czy raczej odpuścić? gdzieś czytałam, że są dobre właśnie na pupencje i uda, ale nie jestem pewna.

---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ----------

Cytat:
Laski nie jesteście stare!!!Jesteście zaje**ste ja to jestem stara - 21 na karku
a co ja mam powiedzieć będzie 23
Stary 2011-06-11, 11:02   #564
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
to ja zaczynam od poniedziałku no więc gdybym zaczęła ćwiczyć regularnie np 5 dni w tygodniu to po jakim czasie zobaczę efekty? muszę podnieść tyłek, ujędrnić go i wysmuklić uda a te moje przysiady to dobre są czy raczej odpuścić? gdzieś czytałam, że są dobre właśnie na pupencje i uda, ale nie jestem pewna.

---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ----------

a co ja mam powiedzieć będzie 23
Jesli masz samozaparcie i ok. godzinę wolnego dziennie, to polecam program Brasil Butt Lift- daje wycisk, ale ladnie podnosi i ujędrnia tyłek, zresztą sama poczytaj wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=433088&page=87

8 min buns też robi swoje przysiady są ok, ale ja bym ja połączyła z innymi cwiczeniami, same moga być monotonne

dobra młotki, idę sie uczyc do biblioteki i zostawiam komputer w domu, bo bedzie masakra na poniedzialkowym egzaminie a jest ustny, nie lubię się na ustnych kompromitować

aa i wyrażam poparcie dla winyla

Edytowane przez bita smietana
Czas edycji: 2011-06-11 o 11:05
bita smietana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 11:07   #565
sensualangel
Wtajemniczenie

Cytat:
Jesli masz samozaparcie i ok. godzinę wolnego dziennie, to polecam program Brasil Butt Lift- daje wycisk, ale ladnie podnosi i ujędrnia tyłek, zresztą sama poczytaj wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=433088&page=87

8 min abs buns też robi swoje przysiady są ok, ale ja bym ja połączyła z innymi cwiczeniami, same moga być monotonne

dobra młotki, idę sie uczyc do biblioteki i zostawiam komputer w domu, bo bedzie masakra na poniedzialkowym egzaminie a jest ustny, nie lubię się na ustnych kompromitować
Nie mam innego wyjścia muszę w końcu zabrać się za pupę i nogi dzięki za informację sąsiadko aa i powodzenia! ja też spadam miłego dzionka
Stary 2011-06-11, 11:15   #566
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
Nie mam innego wyjścia muszę w końcu zabrać się za pupę i nogi dzięki za informację sąsiadko aa i powodzenia! ja też spadam miłego dzionka
ja też chciałam ztą moja pupa walczyc - tzn podniesć tyłek i ujędrnic uda. Powiem Wam że ten pas wibracyjny trochę mi z tymi udami pomógł - są jakieś takie twardsze siedzę z córką znajomych - o zgrozo dziś tylko 1,5 godz a potem weekenduje

MOJA WYMIANKA
Stary 2011-06-11, 11:44   #567
psyhe666
Zakorzenienie

Laski, szłam na rynek i jechało dwóch facetów i jeden się wydarł 'cudowne pośladki' W legginsach szłam

R. też widziałam, ale nie zagadał dupek, ani nic...

Mam młode ziemniory na obiad.......... Zjeść z koperkiem bez tłuszczu czy odpuścić?
so trójka maybe.

Stary 2011-06-11, 12:13   #568
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:

(żart, jak coś)
<wizażanki pękają z dumy>

Cytat:
O jaaa, a ja myślałam że masz jakieś 22 lata

Cytat:
Laski, szłam na rynek i jechało dwóch facetów i jeden się wydarł 'cudowne pośladki' W legginsach szłam

Mam młode ziemniory na obiad.......... Zjeść z koperkiem bez tłuszczu czy odpuścić?
Jeszcze powiedz,że miałaś legginsy i krótką bluzkę to Ci strzelę w tyłek za takie wieśniactwo
A ziemniaki zjeść z koperkiem

Wstałam po 12, zjadłam owsiankę, umyłam się i oficjalnie mnie tu nie ma

NAUKĘ czas zacząć! Zaparzyłam kawę, zrobiłam dzban wody z cytrynką (zapalenie pęcherza nie odpuszcza,a w środę egzamin trwa 4h i nie można wyjść do łazienki,muuuszę się wyleczyć ) i ruszam do boju. Witaj farmakologio, witajcie mikstury, czopki, proszki!
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 12:17   #569
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:

widzisz jaka z Ciebie Lasencja
mmmm... ziemniaczki młode chyba zaraz sama pójdę kupić i je wpier***

---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ----------

Cytat:
<wizażanki pękają z dumy>

NAUKĘ czas zacząć! Zaparzyłam kawę, zrobiłam dzban wody z cytrynką (zapalenie pęcherza nie odpuszcza,a w środę egzamin trwa 4h i nie można wyjść do łazienki,muuuszę się wyleczyć ) i ruszam do boju. Witaj farmakologio, witajcie mikstury, czopki, proszki!
oj, pękamy

dasz radę z tym pęcherzem do środy, spokojnie

MOJA WYMIANKA
Stary 2011-06-11, 12:20   #570
psyhe666
Zakorzenienie

moniaaa, legginsy na krój spodni podobne do tych tylko z wyższym stanem

Nooo i oczywiście jestem grubsza
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg c0c775c9000a78d14d9cee8a.jpg (75,3 KB, 26 załadowań)
so trójka maybe.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości