|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#541 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Cz. III dietkowania czyli jak przez dwa lata zrzucić 5kg. :D
Cytat:
![]() tzn. może powiem tak - najpierw mnie zdenerwowała monotematyczność na wątku i to taka kompletnie niezwiązana z tematem, a na dodatek zapoczątkowana przez nowe osoby. Już wtedy się źle czułam to miałam jakiś nerwowy nastrój i stwierdzilam, że nie będę pisać, bo tylko mogę powiedzieć komuś coś niemiłego w złości, a wiadomo, Winyl kocha wszystkie współodchudzające się dziewczyny ![]() Ale muszę powiedzieć, że w początkowej fazie, kiedy jeszcze byłam zdrowa, a się do Was nie odzywałam to schudłam 2kg, więc moje drogie, proszę mi nie zabierać motywacji, bo Wam tyłki skopię :P. Mam nadzieję, że złamałam klątwę tego wątku i już WSZYSTKIE będziemy TYLKO CHUDNĄĆ, żadnej milki, chipsów z biedry i innych takich wybryków ![]() ![]() Edit: Aaa i odpowiadając - taak, powinno być lepiej ![]() ![]()
![]() |
#542 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() cześć! napisz coś o sobie! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#543 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo patrząc na podpis to powinnaś się tonami budyniu żywić, jak 44kg ważysz :P.
![]() |
#544 |
Zakorzenienie
|
Winyl, tęskniłaś trochę za nami?
![]() ![]() Przez miesiąc twardo się trzymałam, ale dzisiaj wrąbałam paczkę chrupek. Nie bijcie :P Taki jednorazowy wyskok ![]() Spadam się pouczyć,w końcu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#545 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Współodchudzajace dziewczyny kochają Ciebie w zdrowiu i w chorobie, w nastroju dobrym i paskudnym, no i tęskniłysmy! A czasem trzeba coś napisać szczerze, to się ceni ![]() I czymam kciuki zeby było juz tylko lepiej! I za motywację też ![]() ---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ---------- ja tez powinnam, mam strasznego lenia ![]() ![]() kurde! pochwaliłam się że sie załapałam na praktyki i nic, tak? <foch> (żart, jak coś ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#546 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() co do mojej diety, to chciałam spróbować dukana, ale mi odradzono ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#547 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wybryk wybaczamy, tylko nie zaprzepaść sobie diety teraz! ![]() Ucz się, ucz! Też powinnam, bo 2 tygodnie do nadrobienia na uczelni i kurde sesja ![]() Cytat:
![]() ![]() GRATULUJĘ PRAKTYK! ![]() ![]() A co Ty tam będziesz robić? ![]() Cytat:
![]() ![]() No dobra, w ten sposób to POZWALAM hahha ![]() A te brzuszki to przesada. Tym bardziej jak robisz a6w, brzuszki Ci już raczej nic nie dadzą. Może zamień sobie na 8min abs? Zawsze to jakaś odmiana ![]()
![]() |
#548 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W sumie nie wiem co... jakieś pisma, bieganie po urzędach, z czasem może coś poważniejszego. parzenie kawy może mnie ominie ![]() Sensual, na chudnięcie to aeroby, brzuszki tylko na kształtowanie, a nawet i to nie bardzo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#549 |
Zakorzenienie
|
No ja w tym roku 20, ale i tak się czuję staro :P.
#550 |
Zakorzenienie
|
Winyyyl!
![]() Martwię się! Czub jesteś! Też zwróciłam uwagę na tą monotematyczność o której wspomniałaś :P BŚ, z tymi praktykami - ekstra, wiedziałam że Ci się uda ! a teraz muszę juz zmykać ![]() czuję że przytyłam ![]()
#551 |
Zadomowienie
|
o MILKACH to ja zaczełam, PRZEPRASZAM już nie bede.
![]() |
#552 |
Zadomowienie
|
Hey
![]() Psyhe będzie dobrze z R. Szykuje Ci się randka marzeń ![]() Cindy dobrze zrobiłaś, mi niestety ciężko się przełamać w niektórych sprawach... Teraż już tylko na podbój świata ![]() Winyl czy ta monotematyczność to do mnie skierowana tak z lekka? ![]() BŚ, wiedziałam że ich olśnisz i dostaniesz te praktyki ![]() Śniadanie: musli+jogurt i duuuża kawa Nad obiadem ciągle myślę. Po południu idę na rowerek ![]() Reszty wydarzeń życiowych już nie opisuje.... |
![]() ![]() |
![]() |
#553 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#554 |
Zakorzenienie
|
Ok, laski, dołączę do jakiegoś innego wątku gdzie można będzie pogadać o wszystkim. Wytrwajcie w swoich postanowieniach i wszystkiego dobrego!
![]()
and this is crazy! But here's my indeks so trójka maybe. ![]() Edytowane przez psyhe666 Czas edycji: 2011-06-11 o 08:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#555 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() pogadać o wszystkim można tutaj i przecież wszystkie to robimy ![]() a co do monotoniczności- każdy ma czasem takie wrażenie, różne odczucia, to normalne i nie ma o co sie obrażać. Ja mniej wiecej pod koniec ostatniego wątku chciałam przestać pisać, bo czułam, że nie pasuję, skoro faktycznie muszę zrzucić 5 kg ![]() bez fochów dziewczęta ![]() ![]() monisska, a rozpoczecie tematu o milkach było koniecznością, nalezy dobrze poznać wroga zanim zacznie sie z nim walkę ![]() ![]() sensualangel pytaj w sprawie ćwiczeń jak coś, ostatnio jestem wierną czytelniczką działu fitness (tak, sesja ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#556 |
amor vincit omnia
|
co do monotematyczności- gdyby inne osoby nie pociągnęły tematu to by nie pojawiła się taka sytuacja, ale najwyraźniej inne użytkowniczki też chciały sobie w sposób żartobliwy pogadać. normalna sprawa. dziękuję.
|
![]() ![]() |
![]() |
#557 |
Zakorzenienie
|
psyche nie odchodź!!
My tu mamy wątek o odchudzaniu, ale przecież stałyśmy się koleżankami, więc jak koleżanki gadamy o wszystkim, a jak komuś to nie odpowiada, no to niech tu nie wchodzi. Jesteśmy wspólnotą, dajemy sobie ważne rady. Wy widzicie wszystko z dystansem i dlatego wasze rady są dla mnie ważne. A co do odchudzania na wadzę dziś 54,8 ![]() ![]() ![]() Całuję ![]()
#558 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#559 |
Zadomowienie
|
stara to ja jestem 25 skończone i prosze mnie nie dołować ... ![]() a co do diety? jeśli coś sie u mnie ruszy to dam znać a tak to bede czytać ale sie nie udzielać.
Edytowane przez monissskaa Czas edycji: 2011-06-11 o 09:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#560 |
Zakorzenienie
|
Cindy WOW! My sie tu skupiamy na facetach, a Ty tak pieknie chudniesz! Gratuluję!
![]() To teraz dopiero przyda Ci się Twoje obecne nastawienie do facetów, bo nie będziesz się mogła od nich opędzić! ![]() Eldo no prosze Cię, przecież nikt tu nie ponosi żadnej winy ani nic. Seks i gadanie o nim są fajne ![]() Dziewczyny, pamiętajmy, że to jest forum- czytamy tylko słowa, nie rozmawiamy z drugą osobą. Nie ma całej mowy ciała, intonowania głosu, emoty nie wszystko załatwią (zwłaszcza, skoro może ich być tylko 20 ![]() O wiele łatwiej o jakies niezrozumienie i trzeba przymknąć na to oko- no przecież po tak długim czasie wspólnego pisania (i odchudzania, podobno ![]() ![]() Zadnej z Was stąd nie wypuszczam! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#561 | ||||||||||||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Na pewno nie przytyłaś szczypiorze. Hahaha no mam nadzieję, że Ty też żartujesz ![]() Cytat:
![]() Na końcu posta napiszę resztę ... Cytat:
![]() 8 min abs i inne 8-minutowe fajne ćwiczenia są na youtubie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() post nr 1 : zjadłam dzisiaj to to to i tamto post nr 2 : ja zjadłam to i to post nr 3: ja dzisiaj nic nie zjadłam Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Jakiego wroga? Milka jest na pewno dobra na odchudzanie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() DZIEWCZYNY APELUJĘ! Szczególnie mnie to dziwi u starych wyjadaczek z tego wątku, u nowych trochę mniej ALE ! Przecież napisałam, że ja po prostu miałam jakiś mroczny okres i nie miałam ochoty się udzielać przez chwilę to przestałam. Magią tego wątku jest to, że nie jest to suchy wątek o odchudzaniu, tylko gadamy tu o wszystkim i to jest piękne! Rozumiem, że może przez słowo pisane ciężko to wyłapać, ale ja tutaj niczego nie mówiłam do Was z wyrzutem, żalem czy złością. Tak samo jak z pisaniem, że macie już nie mówić o żadnej milce, no dla mnie to oczywiste, że to wszystko jest mówione żartem, z uśmiechem, a nie na poważnie! Nie rozumiem czemu się obrażacie i piszecie, że już nie będziecie pisać nic o swoim życiu albo nie będziecie się odzywać dopóki coś się nie ruszy w diecie ![]() W żaden sposób nie miałam na celu nikogo urazić ani zniechęcić to udzielania się czy mówienia o swoim życiu. Ba! Nawet popełniając tamten post przecież sama bardzo, bardzo mocno odbiegłam od tematu odchudzania! Więc proszę, apeluję - nie spinać się, nie fochować, nie wyolbrzymiać. Piszcie dalej tak jak zawsze o wszystkim itd. przecież o to tu chodzi! Byłam przekonana, że jak Wam napiszę, że nie chciałam pisać, żeby komuś czegoś niemiłego nie powiedzieć i że przecież Was wszystkie kocham to nie będzie takich sytuacji jak teraz i się nie poobrażacie, a widzę, że nic z tego ![]() Psyhe?! Co jest?! <oczywiście musiałam usunąć emoty z Waszych postów, co doprowadza mnie do szewskiej pasji>
![]() |
#562 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Psyhe wariatko komu sie wygadasz o R. jak nie nam? ![]() ![]() To skoro mogę pisać o wszystkim to piszę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Laski nie jesteście stare!!!Jesteście zaje**ste ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#563 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#564 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
8 min buns też robi swoje ![]() ![]() dobra młotki, idę sie uczyc do biblioteki i zostawiam komputer w domu, bo bedzie masakra na poniedzialkowym egzaminie ![]() ![]() aa i wyrażam poparcie dla winyla ![]() Edytowane przez bita smietana Czas edycji: 2011-06-11 o 11:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#565 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#566 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#567 |
Zakorzenienie
|
Laski, szłam na rynek i jechało dwóch facetów i jeden się wydarł 'cudowne pośladki'
![]() ![]() ![]() R. też widziałam, ale nie zagadał dupek, ani nic... Mam młode ziemniory na obiad.......... ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#568 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() O jaaa, a ja myślałam że masz jakieś 22 lata ![]() Cytat:
![]() A ziemniaki zjeść z koperkiem ![]() Wstałam po 12, zjadłam owsiankę, umyłam się i oficjalnie mnie tu nie ma ![]() NAUKĘ czas zacząć! Zaparzyłam kawę, zrobiłam dzban wody z cytrynką (zapalenie pęcherza nie odpuszcza,a w środę egzamin trwa 4h i nie można wyjść do łazienki,muuuszę się wyleczyć ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#569 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() mmmm... ziemniaczki młode ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- Cytat:
![]() ![]() dasz radę z tym pęcherzem do środy, spokojnie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#570 |
Zakorzenienie
|
moniaaa, legginsy na krój spodni podobne do tych tylko z wyższym stanem
![]() Nooo i oczywiście jestem grubsza ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:46.