Nasze CZERWCOWE zakupy ! :) - Strona 30 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-12, 12:18   #871
glamour9
Rozeznanie

Dot.: Nasze CZERWCOWE zakupy ! :)

Cytat:
Napisane przez kucyk ponny Pokaż wiadomość
Moje czerwcowe
Bokserka Hollister-17.15$
Bokserka Hollister-24.50$
Bokserka Abercrombie Kids- 17.15$
Bokserka Abercrombie- 23.80$
Spódnica Abercrombie- 25$
Sweterek Hollister- 15.90$
Koszulka do spania Victoria's Secret- 35$
Dwa sweterki Abercrombie-19.90$
Sukienka Asos- 45Ł
prześliczne zakupy ! bokserki cudne, zazdroszcze

glamour9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-12, 12:33   #872
mila1122
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wisienka1000 Pokaż wiadomość
http://www.stradivarius.com/en/colle...colour-blazer-
tak to ta, tylko że szara

powiem Wam, że szykuję się na studia, zmieniam troche styl z dzieciecego/ mlodziezowego na bardziej elegancki i planowałam kupić sobie jakiś żakiet, a ten miał strasznie fajny, miły materiał i super wyglądał, a mnie żakiety rzadko kiedy się podobają, dlatego się skusiłam

No to musiał 160 zł kosztować

A co, uważasz że się nie opłacało? Wstawię fotkę niedługo
mila1122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-12, 12:40   #873
patrycja2494
Rozeznanie

Dziewczyny, jak tak oglądam Wasze cudeńka to zazdroszczę ;D. Jesteście obeznane w sklepach, więc mam pytanie. Może któraś z Was kupowała lub widziała sukienkę/spódniczkę na lato, ale mniej więcej do kolan? Widzę, że królują krótkie albo maxi, a mnie zależy właśnie na takiej średniej, która ukryje moje niezbyt proste i szczupłe nogi Niestety do niektórych wymienianych sklepów (chociażby Zara) mam ok. 200 km , więc nie mogę tak po prostu pójść i zobaczyć co w nich jest.
A drugie pytanie, to czy orientujecie się gdzie mogę kupić sukienkę na wesele brata o niezbyt wygórowanej cenie? Prostą, ładną, do kolan. Dodam, że mam 17 lat.
Jeśli zamieściłam w złym wątku to przepraszam, ale widzę, że macie dobre wyczucie stylu i orientujecie się w modzie więc pomyślałam, że zapytam . Pozdrawiam
dźwignąć się i stanąć na nogi.''
patrycja2494 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-12, 13:09   #874
Rybaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez fanfelka Pokaż wiadomość
broszka house 14
fajna broszka, były może inne kolory?
Rybaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-12, 13:20   #875
mila1122
Zakorzenienie

No więc, jak obiecałam: Marynarka Stradivarious'a 160 zł.

jak juz robiłam zdjecia to chciałam z każdej perspektywy złapać marynereczkę z bardzo bliska, z bardzo daleka, z przodu, zapiętą, odpięta...

Sory za kwadraty na zdjęciach i za bałągan w pokoju
Jak już pokazuje częśc czerwcowych zakupów, to wczoraj zakupiłam właśnię tę marynarkę , bluzkę z Bershki i 3 paskize Stardivariusa

Edytowane przez aniolek-tasmanski
Czas edycji: 2025-04-10 o 10:49 Powód: usunięcie zdjeć na prośbę autorki
Stary 2011-06-12, 13:20   #876
wisienka1000
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mila1122 Pokaż wiadomość
http://www.stradivarius.com/en/colle...colour-blazer-
tak to ta, tylko że szara

No to musiał 160 zł kosztować

A co, uważasz że się nie opłacało? Wstawię fotkę niedługo
absolutnie się opłacało bo te marynareczki są super. myślałam tylko, że to ta tańsza, ale już po kolorze poznałam, że to ta druga.

EDIT bluzeczka też śliczna

Edytowane przez wisienka1000
Czas edycji: 2011-06-12 o 13:23
wisienka1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-12, 13:24   #877
mila1122
Zakorzenienie

Cytat:
absolutnie się opłacało bo te marynareczki są super. myślałam tylko, że to ta tańsza, ale już po kolorze poznałam, że to ta druga.

EDIT bluzeczka też śliczna
dziękuję bardzo mam nadzieję, że marynarka bedzie mi służyć
Stary 2011-06-12, 13:25   #878
lolenka
Raczkowanie

Cytat:
No więc, jak obiecałam: Marynarka Stradivarious'a 160 zł.

jak juz robiłam zdjecia to chciałam z każdej perspektywy złapać marynereczkę z bardzo bliska, z bardzo daleka, z przodu, zapiętą, odpięta...

Sory za kwadraty na zdjęciach i za bałągan w pokoju
Jak już pokazuje częśc czerwcowych zakupów, to wczoraj zakupiłam właśnię tę marynarkę , bluzkę z Bershki i 3 paskize Stardivariusa
W jakiej cenie bluzeczka z Bershki? Były inne kolory?
lolenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-12, 13:29   #879
caat
Zakorzenienie

przed momentem zakupiona:

marynarka w gołąbki z H&M

caat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-12, 13:30   #880
mila1122
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lolenka Pokaż wiadomość
W jakiej cenie bluzeczka z Bershki? Były inne kolory?
Była promocja Zapłaciłam za nią 35 zł . Były inne kolorki, ale teraz nie powiem Ci jakie dokładnie, bo wszystkie był ściśniętę na tych wieszakach, że ciężko wyjąć nawet było, więc obok mógł być inny fason.
Zresztą, inne fasony też ładne były ;D
Były kolory czarne, białe, jasnoróżowe.
Stary 2011-06-12, 13:33   #881
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caat Pokaż wiadomość

Fajna! Widziałaś może takie same szorty?

Instagram http://instagram.com/paulinamigotka
PaulinaMigotka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-12, 13:33   #882
wisienka1000
Wtajemniczenie

Cytat:
Była promocja Zapłaciłam za nią 35 zł . Były inne kolorki, ale teraz nie powiem Ci jakie dokładnie, bo wszystkie był ściśniętę na tych wieszakach, że ciężko wyjąć nawet było, więc obok mógł być inny fason.
Zresztą, inne fasony też ładne były ;D
Były kolory czarne, białe, jasnoróżowe.
też mnie zainteresowała ta bluzeczka... trzeba iść obejrzeć... a tak poza tematem ciuchów, masz piękną figurę i piękne włosy, tylko pozazdrościć
Stary 2011-06-12, 13:34   #883
caat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PaulinaMigotka Pokaż wiadomość
Fajna! Widziałaś może takie same szorty?

ja szukam jeszcze takiej samej spódnicy...
Stary 2011-06-12, 13:36   #884
kama-j
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez caat Pokaż wiadomość

Bardzo ładna ile kosztowała?
kama-j jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-12, 13:37   #885
mila1122
Zakorzenienie

Cytat:
też mnie zainteresowała ta bluzeczka... trzeba iść obejrzeć... a tak poza tematem ciuchów, masz piękną figurę i piękne włosy, tylko pozazdrościć
Haha dziękuję, ale to chyba złudzenie optyczne XD Właśnie wczoraj po zakupach stwierdziłam że albo przytyłam albo w każdym sklepie mają lustra powiększające
Dzisiaj w ogóle w formie nie jestem, bo choroba mnie zmogła, ale pomyślałam, że jest wielkie zainteresowanie tymi marynareczkami to może kogoś przekona

A tak podsumowując to dziękuję

caat mogę wiedzieć ile kosztowała? Fajnie się prezentuje
Stary 2011-06-12, 13:37   #886
caat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kama-j Pokaż wiadomość
Bardzo ładna ile kosztowała?
Cytat:
caat mogę wiedzieć ile kosztowała? Fajnie się prezentuje
58 zł z przesyłką
Stary 2011-06-12, 13:39   #887
uwielbiam_owoce22
Zadomowienie

Dziewczyny wlasnie napisalam przedtem o moich zakupach i siegnelam do torby aby obejrzec ta sukienke biala z Zary i doznalam o malo omdlenia.

Nie wiem co robic, kupilam ja tydzien temu a a zauwazylam ze dolanczany do niej paseczek taki (rzemykowy) robi zolte plamy tam gdzie sie go zwiazuje byla taka zolta otoczka. Najgorsze jest to, ze tego paska nie mozna oddzielic od kiecki z jednej strony jest z nim zszyty a niechce go nozyczkami uciachac bo bedzie to wygladalo okropnie.
Jak zobaczylam te plamy to poczatkowo chcialam sobie wmowic , ze to moze sie upackalam i szybko wzielam kiecke do miski z woda i dobrym proszkiem.
Te plamy zeszly przy uzyciu vanisha. Pralam tak aby ten pasek nie znalazl sie w wodzie aby wogole sukienka cala nie zafarbowala.
Doznalam szoku jak zobaczylam, ze z tego paska sonczy sie brazowa woda, czyli juz wiem skad te plamy!!!
Mam ta sukienke dopiero tydzien, przed momentem znalazlam paragon.
Myslicie, ze oddadza mi kase??

Co mi po sukience ktora niebede mogla nosic skoro pasek farbuje kiecke pomimo tego, ze jest suchy.
Dlatego dziewczyny przestrzegam was przed ta kiecka, jak wyschnie to zrobie foto abyscie wiedzialy jaka mam na mysli.
Jestem wsciekla bo kosztowala 90.90 zl. Co byscie zrobily na moim miejscu???

mila sliczna marynarke sobie sprawilas nabralam na nia ochoty chyba sobie kupie jak bede jutro na zakupach i oczywiscie bedzie dostepna w sprzedazy.

Edytowane przez uwielbiam_owoce22
Czas edycji: 2011-06-12 o 13:42
uwielbiam_owoce22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-12, 13:40   #888
Mariah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aako Pokaż wiadomość
dziewczyny, kupiłam taką marynare w mango ale nie jestem do niej przekonana, podoba się Wam ?
nie wiem czy zwrócić czy nie a dzis ostatni dzien na zwrot.
kosztowała 124 zł
Ona ma się TOBIE podobać a nie nam, bo to Ty będziesz w niej chodzić.
Mnie się bardzo podoba jej kolor, fason niekoniecznie, bo nie przepadam za dwurzędówkami.

Jeśli masz wątpliwości, zastrzeżenia odnośnie tego jak leży - wklej zdjęcia na sobie, wtedy dziewczyny doradzą
Stary 2011-06-12, 13:42   #889
wisienka1000
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez uwielbiam_owoce22 Pokaż wiadomość
Dziewczyny wlasnie napisalam przedtem o moich zakupach i siegnelam do torby aby obejrzec ta sukienke biala z Zary i doznalam o malo omdlenia.

Nie wiem co robic, kupilam ja tydzien temu a a zauwazylam ze dolanczany do niej paseczek taki (rzemykowy) robi zolte plamy tam gdzie sie go zwiazuje byla taka zolta otoczka. Najgorsze jest to, ze tego paska nie mozna oddzielic od kiecki z jednej strony jest z nim zszyty a niechce go nozyczkami uciachac bo bedzie to wygladalo okropnie.
Jak zobaczylam te plamy to poczatkowo chcialam sobie wmowic , ze to moze sie upackalam i szybko wzielam kiecke do miski z woda i dobrym proszkiem.
Te plamy zeszly przy uzyciu vanisha. Pralam tak aby ten pasek nie znalazl sie w wodzie aby wogole sukienka cala nie zafarbowala.
Doznalam szoku jak zobaczylam, ze z tego paska sonczy sie brazowa woda, czyli juz wiem skad te plamy!!!
Co mi po sukience ktora niebede mogla nosic skoro pasek farbuje kiecke pomimo tego, ze jest suchy.
Dlatego dziewczyny przestrzegam was przed ta kiecka, jak wyschnie to zrobie foto abyscie wiedzialy jaka mam na mysli.

mila sliczna marynarke sobie sprawilas nabralam na nia ochoty chyba sobie kupie jak bede jutro na zakupach i oczywiscie bedzie dostepna w sprzedazy.
bez dwóch zdań reklamuj ją, uznają Ci reklamację na 100%, na wątku zarowym temat reklamacji dość często się przewijał i nigdy nie było z tym problemu, także głowa do góry

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-12, 13:43   #890
mila1122
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem co robic, kupilam ja tydzien temua a zauwazylam ze dolanczany do niej paseczek taki (rzemykowy) robi zolte plamy tam gdzie sie go zwiazuje byla taka zolta otoczka. Najgorsze jest to, ze tego paska nie mozna oddzielic od kiecki z jednej strony jest z nim zszyty a niechce go nozyczkami uciachac bo bedzie to wygladalo okropnie.

Koniecznie pokaż foto, bo myślałam nad jedną taką za 90 zł w Zarze wczoraj @@
Ja na Twoim miejscu bym się kłóciła i walczyła o swoje, tylko szkoda, że uprałas, bo mogą się tego czepiać, ale powiedz im, że jesteś bardzo zawiedziona itp itd. Taka firma jak Zara powinna się odpowiednio ustosunkować do Twoich skarg.

Dziękuję To jest rozmiar S (tak na marginesie), jedyna S jaka była w Galerii Słonecznej Ale pewnie dołożyli;p
Stary 2011-06-12, 13:49   #891
uwielbiam_owoce22
Zadomowienie

To jest kiecka z serii: Trafaluc. Dostepna tylko w dwoch rozmiarach S i M.
Jest cala biala, do polowy w koronkach a dol jest normaln- biala bawelna no i w talii obwiazywany takim rzemykiem brazowym - w formie paseczka.
To nowa kiecka, niedawno weszla do sprzedazy bo 2-3 tygodnie temu nie widzialam jej w sprzedazy.
Jestem zla, bo pochodzilam w niej zaledwie 2 razy. Jak wyjelam ja z podroznej torny to normalnie zlapalam sie za glowe. Ten pasek zrobil taka dookola otoczke, jakby ta sukienka brudna byla. A tam gdzie ta sukienka jest zszyta z tym paskiem to juz zafarbowalo na taki pomaranczowy odcien - to juz sie tego nie uratuje.
Poczatkowo bylam w takim stanie- ze chcialam ciac ten pasek - bo jak nadal bedzie przy tej sukience to nadal bedzie robil plamy.
Delikatnie ja wypralam, pasek z boku polozylam nawet nie zamaczalam, jest biala ale co z tego jak wyschnie i znowu przewiaze ja tym paskiem i plamy znowu beda

A i jak jest z reklamacjami? Mi kiedys babka w sklepie mowila , ze mozna oddac w przeciagu 30 dni.
Czyli jakbym jutro poszla to odrazu z miejsca by mi kase oddali czy bym musiala czekac?

Edytowane przez uwielbiam_owoce22
Czas edycji: 2011-06-12 o 13:56
Stary 2011-06-12, 13:56   #892
mila1122
Zakorzenienie

Cytat:
To jest kiecka z serii: Trafaluc. Dostepna tylko w dwoch rozmiarach S i M.
Jest cala biala, do polowy w koronkach a dol jest normaln- biala bawelna no i w talii obwiazywany takim rzemykiem brazowym - w formie paseczka.
To nowa kiecka, niedawno weszla do sprzedazy bo 2-3 tygodnie temu nie widzialam jej w sprzedazy.
Jestem zla, bo pochodzilam w niej zaledwie 2 razy. Jak wyjelam ja z podroznej torny to normalnie zlapalam sie za glowe. Ten pasek zrobil taka dookola otoczke, jakby ta sukienka brudna byla. A tam gdzie ta sukienka jest zszyta z tym paskiem to juz zafarbowalo na taki pomaranczowy odcien - to juz sie tego nie uratuje.
Poczatkowo bylam w takim stanie- ze chcialam ciac ten pasek - bo jak nadal bedzie przy tej sukience to nadal bedzie robil plamy.
Delikatnie ja wypralam, pasek z boku polozylam nawet nie zamaczalam, jest biala ale co z tego jak wyschnie i znowu przewiaze ja tym paskiem i plamy znowu beda
Słuchaj to pójdź i zareklamuj, jeśli Ci nie przyjmia reklamacji to może oderwij ten pasek i używaj jakiegoś zastępczego cienkiego skórzanego? Nie wiem jakby to wyglądało bo nie wiem która sukienka ale może dałoby radę tak zrobić?
Stary 2011-06-12, 14:00   #893
uwielbiam_owoce22
Zadomowienie

Jak cos to tylko taka mozliwosc, tamten oderwac a w jego miejsce uzywac innego.
Bo on sie nie nadaje do tej sukienki, ewidentnie farbuje mimo, ze nie bylo kontaktu z woda.
Jutro sie wszystkiego dowiem a jak nie to bede kombinowala co z tym fantem zrobic.
Stary 2011-06-12, 14:04   #894
fanfelka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nati360 Pokaż wiadomość
Można prosić linka do sukienki?
http://allegro.pl/714-wdzieczna-suki...635062495.html proszę

fanfelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-12, 14:23   #895
ESTEE87
Wtajemniczenie

Cytat:
Moje czerwcowe
Sukienka Asos- 45Ł
piękneeeeeeeeee!
Stary 2011-06-12, 14:39   #896
budgetka
Zakorzenienie

Cytat:
Moje czerwcowe
Sukienka Asos- 45Ł
ehhhh pieknosci te hollisterowo-abercrombowe

Cytat:
Napisane przez aako Pokaż wiadomość
dziewczyny, kupiłam taką marynare w mango ale nie jestem do niej przekonana, podoba się Wam ?
nie wiem czy zwrócić czy nie a dzis ostatni dzien na zwrot.
kosztowała 124 zł
mnie sie ona podoba, chociaz nie lubie dwurzedowek , ale za taka cene to zostaw

Cytat:
Dziękuje dziewczyny
Kupowała mi koleżanka z USA, mam jeszcze tego trochę później wkleję.
koniecznie wklej!!

Cytat:
Jak cos to tylko taka mozliwosc, tamten oderwac a w jego miejsce uzywac innego.
Bo on sie nie nadaje do tej sukienki, ewidentnie farbuje mimo, ze nie bylo kontaktu z woda.
Jutro sie wszystkiego dowiem a jak nie to bede kombinowala co z tym fantem zrobic.
reklamuj sukienke. to jest wada ukryta . musza ci uznac reklamację
budgetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-12, 14:49   #897
kucyk ponny
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zglowawchmurach Pokaż wiadomość
ponny, ten biały sweterek w kwiaty, mmmm.
Cytat:
też właśnie bardzo mi sie podoba
Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
ale zakupy
Cytat:
Napisane przez admirable Pokaż wiadomość
wszystko świetne ukradłabym wszystkO
Cytat:
Napisane przez chryja_bez_ryja Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez glamour9 Pokaż wiadomość
prześliczne zakupy ! bokserki cudne, zazdroszcze
Cytat:
Napisane przez ESTEE87 Pokaż wiadomość
piękneeeeeeeeee!
Cytat:
Napisane przez budgetka Pokaż wiadomość
ehhhh pieknosci te hollisterowo-abercrombowe
Cytat:
Napisane przez Gosiak84 Pokaż wiadomość
Pokażesz się w koronkowej sukience z Asos'a? Jaki masz rozmiar? Jak z jej długością? Czy materiał jest rozciągliwy? Zamawiałaś ją ze strony Asos? Będę wdzięczna za odpowiedzi .
Dziękuje ślicznie dziewczyny
Gosiu zrobię zdjęcie dopiero jak pożyczę od kogoś aparat. Mam rozmiar 8, sięga mi tak do połowy ud. Materiał nie jest za bardzo rozciągliwy zamawiałam ją ze stronki asos kosztuje 45funtów.

Wstawiam jeszcze moje majowo/czerwcowe
Koszulka Abercrombie Kids- 20.65$
Bokserka Abercrombie- 14.40$ Mam jeszcze taką różową
Bokserka Abercrombie- 22.80$
Bluzka Hollister- 20.65$
Bluzka Hollister- 19.90$
2 T-shirty Hollister- 14.90$
Spodnie Hollister- 24.75$
Romper Abercrombie Kids- 19,75$
Bokserka Hollister- 24,50$
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Bluzka Stephanie.jpg (77,8 KB, 119 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Bokserka Bella Navy.jpg (79,3 KB, 159 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bokserka Neve.jpg (62,0 KB, 125 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg koszulka La Mesa.jpg (70,4 KB, 61 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Koszulka North Jetty.jpg (67,9 KB, 84 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg T-shirt Ventura Beach Turkishe.jpg (74,8 KB, 63 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg T-shirt Ventura Beach Pink.jpg (73,6 KB, 63 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Spodnie Laguna Skinny.jpg (73,6 KB, 98 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Romper AF Kids.jpg (70,3 KB, 100 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg hollister z kokardami.jpg (36,2 KB, 116 załadowań)

❤Jasmine❤
❤Ruby❤

Edytowane przez kucyk ponny
Czas edycji: 2011-06-12 o 15:30
kucyk ponny jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-06-12, 14:53   #898
wisienka1000
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziękuje ślicznie dziewczyny
Gosiu zrobię zdjęcie dopiero jak pożyczę od kogoś aparat. Mam rozmiar 8, sięga mi tak do połowy ud. Materiał nie jest za bardzo rozciągliwy zamawiałam ją ze stronki asos kosztuje 45funtów.
Wstawiam jeszcze moje majowo/czerwcowe
zaśliniłam się na widok tych ciuszków!!! ja też chcę
Stary 2011-06-12, 15:08   #899
kucyk ponny
Zakorzenienie

To już ostatnie zakupy maj/czerwiec
Dwa pierwsze sweterki Abercrombie
Sweterek Hollister (zdjęcie zapożyczone)
Torby Hollister po 12.90$
Bluzka Amplifie ze stronki Asos
Chusta Asos
Stanik Victoria's Scret
Stringi Victoria's Secret
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg sweterek Ashley.jpg (76,3 KB, 670 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sweterek AF.jpg (73,8 KB, 186 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sweterek HCo z falbankami.jpg (100,3 KB, 104 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Torba Hollister.jpg (80,5 KB, 65 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg torba hollister navy.jpg (75,9 KB, 62 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bluzka asos.jpg (60,7 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg scarf asos.jpg (121,5 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Stanik vs.jpg (51,0 KB, 98 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg majtki VS.jpg (23,2 KB, 61 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg vs stringi.jpg (21,8 KB, 29 załadowań)

❤Jasmine❤
❤Ruby❤

Edytowane przez kucyk ponny
Czas edycji: 2011-06-12 o 15:27
kucyk ponny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-12, 15:09   #900
Marciamartyna
Raczkowanie

Nikt nie ma linka do tych zipowych rzeczy a'la zara ??
Zapuszczam włosy
Marciamartyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości