![]() |
#871 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Nasze CZERWCOWE zakupy ! :)
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#872 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak to ta, tylko że szara ![]() powiem Wam, że szykuję się na studia, zmieniam troche styl z dzieciecego/ mlodziezowego na bardziej elegancki i planowałam kupić sobie jakiś żakiet, a ten miał strasznie fajny, miły materiał i super wyglądał, a mnie żakiety rzadko kiedy się podobają, dlatego się skusiłam ![]() No to musiał 160 zł kosztować ![]() A co, uważasz że się nie opłacało? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#873 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, jak tak oglądam Wasze cudeńka to zazdroszczę ;D. Jesteście obeznane w sklepach, więc mam pytanie. Może któraś z Was kupowała lub widziała sukienkę/spódniczkę na lato, ale mniej więcej do kolan? Widzę, że królują krótkie albo maxi, a mnie zależy właśnie na takiej średniej, która ukryje moje niezbyt proste i szczupłe nogi
![]() ![]() A drugie pytanie, to czy orientujecie się gdzie mogę kupić sukienkę na wesele brata o niezbyt wygórowanej cenie? Prostą, ładną, do kolan. Dodam, że mam 17 lat ![]() Jeśli zamieściłam w złym wątku to przepraszam, ale widzę, że macie dobre wyczucie stylu i orientujecie się w modzie więc pomyślałam, że zapytam ![]() ![]()
![]() |
#874 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#875 |
Zakorzenienie
|
No więc, jak obiecałam: Marynarka Stradivarious'a
![]() jak juz robiłam zdjecia to chciałam z każdej perspektywy złapać marynereczkę ![]() ![]() Sory za kwadraty na zdjęciach i za bałągan w pokoju ![]() Jak już pokazuje częśc czerwcowych zakupów, to wczoraj zakupiłam właśnię tę marynarkę , bluzkę z Bershki i 3 paskize Stardivariusa ![]() Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2025-04-10 o 10:49 Powód: usunięcie zdjeć na prośbę autorki |
![]() ![]() |
![]() |
#876 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() EDIT bluzeczka też śliczna Edytowane przez wisienka1000 Czas edycji: 2011-06-12 o 13:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#877 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#878 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#879 |
Zakorzenienie
|
przed momentem zakupiona: marynarka w gołąbki z H&M |
![]() ![]() |
![]() |
#880 |
Zakorzenienie
|
Była promocja
![]() Zresztą, inne fasony też ładne były ;D Były kolory czarne, białe, jasnoróżowe. |
![]() ![]() |
![]() |
#881 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#882 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#883 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#884 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#885 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj w ogóle w formie nie jestem, bo choroba mnie zmogła, ale pomyślałam, że jest wielkie zainteresowanie tymi marynareczkami to może kogoś przekona ![]() A tak podsumowując to dziękuję ![]() caat mogę wiedzieć ile kosztowała? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#886 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#887 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny wlasnie napisalam przedtem o moich zakupach i siegnelam do torby aby obejrzec ta sukienke biala z Zary i doznalam o malo omdlenia.
Nie wiem co robic, kupilam ja tydzien temu a a zauwazylam ze dolanczany do niej paseczek taki (rzemykowy) robi zolte plamy ![]() Jak zobaczylam te plamy to poczatkowo chcialam sobie wmowic , ze to moze sie upackalam i szybko wzielam kiecke do miski z woda i dobrym proszkiem. Te plamy zeszly przy uzyciu vanisha. Pralam tak aby ten pasek nie znalazl sie w wodzie aby wogole sukienka cala nie zafarbowala. Doznalam szoku jak zobaczylam, ze z tego paska sonczy sie brazowa woda, czyli juz wiem skad te plamy!!! Mam ta sukienke dopiero tydzien, przed momentem znalazlam paragon. Myslicie, ze oddadza mi kase?? Co mi po sukience ktora niebede mogla nosic skoro pasek farbuje kiecke pomimo tego, ze jest suchy. Dlatego dziewczyny przestrzegam was przed ta kiecka, jak wyschnie to zrobie foto abyscie wiedzialy jaka mam na mysli. Jestem wsciekla bo kosztowala 90.90 zl. Co byscie zrobily na moim miejscu??? mila sliczna marynarke sobie sprawilas ![]() Edytowane przez uwielbiam_owoce22 Czas edycji: 2011-06-12 o 13:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#888 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie się bardzo podoba jej kolor, fason niekoniecznie, bo nie przepadam za dwurzędówkami. Jeśli masz wątpliwości, zastrzeżenia odnośnie tego jak leży - wklej zdjęcia na sobie, wtedy dziewczyny doradzą ![]() ![]()
![]() |
#889 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#890 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja na Twoim miejscu bym się kłóciła i walczyła o swoje, tylko szkoda, że uprałas, bo mogą się tego czepiać, ale powiedz im, że jesteś bardzo zawiedziona itp itd. Taka firma jak Zara powinna się odpowiednio ustosunkować do Twoich skarg. Dziękuję ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#891 |
Zadomowienie
|
To jest kiecka z serii: Trafaluc. Dostepna tylko w dwoch rozmiarach S i M.
Jest cala biala, do polowy w koronkach a dol jest normaln- biala bawelna no i w talii obwiazywany takim rzemykiem brazowym - w formie paseczka. To nowa kiecka, niedawno weszla do sprzedazy bo 2-3 tygodnie temu nie widzialam jej w sprzedazy. Jestem zla, bo pochodzilam w niej zaledwie 2 razy. Jak wyjelam ja z podroznej torny to normalnie zlapalam sie za glowe. Ten pasek zrobil taka dookola otoczke, jakby ta sukienka brudna byla. A tam gdzie ta sukienka jest zszyta z tym paskiem to juz zafarbowalo na taki pomaranczowy odcien - to juz sie tego nie uratuje. Poczatkowo bylam w takim stanie- ze chcialam ciac ten pasek - bo jak nadal bedzie przy tej sukience to nadal bedzie robil plamy. Delikatnie ja wypralam, pasek z boku polozylam nawet nie zamaczalam, jest biala ale co z tego jak wyschnie i znowu przewiaze ja tym paskiem i plamy znowu beda ![]() A i jak jest z reklamacjami? Mi kiedys babka w sklepie mowila , ze mozna oddac w przeciagu 30 dni. Czyli jakbym jutro poszla to odrazu z miejsca by mi kase oddali czy bym musiala czekac? Edytowane przez uwielbiam_owoce22 Czas edycji: 2011-06-12 o 13:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#892 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#893 |
Zadomowienie
|
Jak cos to tylko taka mozliwosc, tamten oderwac a w jego miejsce uzywac innego.
Bo on sie nie nadaje do tej sukienki, ewidentnie farbuje mimo, ze nie bylo kontaktu z woda. Jutro sie wszystkiego dowiem a jak nie to bede kombinowala co z tym fantem zrobic. |
![]() ![]() |
![]() |
#894 |
Zadomowienie
|
#895 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#896 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#897 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gosiu zrobię zdjęcie dopiero jak pożyczę od kogoś aparat. Mam rozmiar 8, sięga mi tak do połowy ud. Materiał nie jest za bardzo rozciągliwy zamawiałam ją ze stronki asos kosztuje 45funtów. Wstawiam jeszcze moje majowo/czerwcowe Koszulka Abercrombie Kids- 20.65$ Bokserka Abercrombie- 14.40$ Mam jeszcze taką różową Bokserka Abercrombie- 22.80$ Bluzka Hollister- 20.65$ Bluzka Hollister- 19.90$ 2 T-shirty Hollister- 14.90$ Spodnie Hollister- 24.75$ Romper Abercrombie Kids- 19,75$ Bokserka Hollister- 24,50$ Edytowane przez kucyk ponny Czas edycji: 2011-06-12 o 15:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#898 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#899 |
Zakorzenienie
|
To już ostatnie zakupy maj/czerwiec
Dwa pierwsze sweterki Abercrombie Sweterek Hollister (zdjęcie zapożyczone) Torby Hollister po 12.90$ Bluzka Amplifie ze stronki Asos Chusta Asos Stanik Victoria's Scret Stringi Victoria's Secret Edytowane przez kucyk ponny Czas edycji: 2011-06-12 o 15:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#900 |
Raczkowanie
|
Nikt nie ma linka do tych zipowych rzeczy a'la zara ??
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:38.