|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3211 |
Raczkowanie
|
Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku - cz. V, już nas wiele mniej!:)
Hej Słoneczka!
![]() Jak miło, że jeszcze o mnie pamiętacie ![]() A ja tak tylko na sekundkę zaglądam do netu, bo zbyt długo to niestety nie dam rady wysiedzieć przy komputerze. Mój kochany mężuś miał cały tydzień urlopu i opiekował się mną, a ja tylko leżałam i kręgosłup naprawdę mi odpoczął. Po czwartym zastrzyku ból bardzo się zmniejszył, jednak jak powiedział lekarz, jak znowu zacznę dźwigać, forsować się itp, to zaraz wszystko wróci. U mnie dziś na wadze 54,70kg!!! ![]() A to dlatego, że od przedwczoraj jestem na b. restrykcyjnej diecie - muszę się przygotować do prześwietlenia kręgosłupa. Wczoraj byłam, ale nie wyszło, bo gazy i masy kałowe zasłoniły kręgosłup ![]() Więc znów się męczę... ![]() A może macie jakieś rady, co jeszcze mogę zrobić, żeby jelita były czyste??? Nie chcę brać żadnych leków przeczyszczających, bo na moje drażliwe jelita takie środki działają zabójczo ![]() Postanowiłam, że dziś do chwili badania nic nie będę jadła, tylko piła wodę niegazowaną i mam nadzieję, już będzie ok. Ściskam Was mocniusio! ![]()
#3212 |
Zadomowienie
|
dominic_sz to nie zrobili Ci lewatywy przed badaniem ?
![]() ![]() A u mnie chyba jakiś pechowy tydzień się zapowiada... Nie dość,że w tej pracy zapieprz to waga nie jest dla mnie łaskawa ![]() ![]() ![]() ![]() A liczyłam na taki ładny spadek. Za 11 dni na III fazę chce iść. |
![]() ![]() |
![]() |
#3213 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() brawo kochana ![]() ja dziś bez ważenia, więc nie wiem co i jak:P zjadłąm już jajeczniczkę z wędliną, pomidorem i szczypiorem. chyba ostatni dzień PW dziś, ale muszę sprawdzić w moim kalendarzu który został we Wrocławiu:P
![]() |
#3214 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja zawsze jak gdzieś jadę to pierwsze co,to pakuję kalendarzyk ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3215 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
trzeba bylo mu powiedziec, ze za takiepieniadze to ty tu nie jestes od myslenia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3216 |
Konto usunięte
|
może jak nie przeczyszczające to chociaż espumisan? zawsze polecali pacjentom przed różnymi tego typu badaniami - zawsze przynajmniej z gazami nie ma problemów...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3217 |
Rozeznanie
|
no zawsze zalecaja przed usg espumisan, a najlepiej soe dowiedz jak sie przygotowac do badania.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3218 | ||||
Zadomowienie
|
Nie jestem na 100% pewna, ale chyba były to osoby mieszkające blisko wschodniej granicy. Okolice granicy z Białorusią?
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A my szczęśliwie wróciliśmy z Budapesztu. Tym razem bez opóźnień (w tamtą stronę 5godzin ![]() Wczoraj odpoczywaliśmy po odpoczynku a dziś mnóstwo prania. Miałam rano zważyć się po kilkudniowej abstynencji od pomiarów, ale zaspałam i ledwo zdążyłam zaprowadzić córkę do przedszkola a potem pojechałam do Lidla na zakupy, bo z dukanowych rzeczy w lodówce miałam tylko światło. Zważyłam się po powrocie, czyli ok. 2h po pobudce, ale bez picia i jedzenia w tym czasie i waga wskazała 79,6 ![]() Dziewczyny, ale mam pewien problem i nie wiem, czy wina to diety, czy jakieś uczulenie, albo coś się przyplątało ![]() ![]() Muszę wybrać się do lekarza, tylko czy do rodzinnego, czy do dermatologa (ciężko będzie się dostać), czy jeszcze do innego? A zanim pójdę do lekarza mogę coś sama zażyć? Wapno? Zyrtec? |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3219 |
Rozeznanie
|
wapno na poczatek sprobuj
|
![]() ![]() |
![]() |
#3220 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Jestem po egz z psychologii- chyba nie poszło tak źle ale na wyniki musze troszkę poczekać. Z tż znów się posprzeczaliśmy i mamy bardzo ciche dni ![]() Dziś przyszło @- pierwszy raz się tak cieszę z @ ![]() Dzis też zaczęłam III fazę- jak narazie tylko owoc z niej zjadłam bo szczerze to nie mam na nią pomysłów na razie ale na jutro planuję ucztę ![]() ![]() Aatena ja parę dni temu miałam podobny problem. Wyskoczyła mi jakas wysypka na nogach- głównie pod kolanami i na kostkach i stwierdziłam, że może to byc jakieś uczulenie na słońce- piłam wapno i przeszło ![]()
![]() |
#3221 |
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczyny. Z tym słońcem to nie pomyślałam, chociaż brzucha na nie nie wystawiałam
![]() A jutro może pójdę zrobić badania i w końcu sprawdzić tę kreatyninę, czy nadal podyższona. Miałam zrobić przed wyjazdem, ale jakoś nie było kiedy ---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- Aguś, tak się zajęłam sobą, że nawet nie zwróciłam uwagi na początek Twojego wpisu. Aż mi wstyd. Dobrze, że już egzamin za Tobą, a jak jeszcze czujesz, że nieźle Ci poszło, to tym bardziej dobrze ![]() No i rozumiem radość z @, zwłaszcza w połączeniu z kłótnią z TŻ. Skoro piszesz, że nie możesz mu popuścić, to nie popuszczaj. Trzymaj się swoich postanowień a jak jest mądry, to nie będzie chciał tracić takiej wspaniałej dziewczyny. ![]() Zmykam już do apteki i p-kola. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3222 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3223 |
Raczkowanie
|
Espumisan łykam już 2 dni
![]() A co do przygotowania, to dostałam kartkę i pilnuję się wytycznych. Od wczoraj wieczora jestem na czczo, piję wodę i już mam nadzieję, że będzie ok. Trzymajcie swoje piękne, szczuplutkie kciuki ![]() PS. Jakie tam 10kilo, już prawie 11,5kg za mną Żabki! ![]()
#3224 |
Rozeznanie
|
ojej,gratuluje, idziecie jak burza z tym chudnieciem!
![]() ![]() ja dzisiaj mialam kolokwium, uczylam sie chyba sto lat a i tak mialam taka mine jak zobaczylam kartke: ![]() mam nadzieje ze bedzie dobrze ![]() ide sie chyba przespac az z tego wszystkiego mroziq wiem, tez nienawidze jak sie na mnie krzyczy, nic tylko ![]() ![]() Agus140188 wszystko bedzie dobrze, i egz, i z TZ, poza tym jestes na IIIf ![]() dominic_sz kciuki oczywiscie trzymamy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3225 |
Wtajemniczenie
|
kupiłam taka spodnce i bluzke moze byc???
#3226 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3227 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3228 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Dziś smutny dzień... babcia od kilku dni kiepsko się czuję, mówiła że nie może chodzić, a do pracy chce wrócić bo już się szefowa denerwuje-swoją drogą moja babcia pracuje w kiosku ruchu po 11h dziennie za całe 500zł /mc - czy to nie jest wyzysk ?! ![]() Zdenerwowałam się tą sytuacją bo babcia przeciez to już starsza osoba wieęc dziś po pracy wzięłam auto i pojechałam do niej, blada jak ściana, zrobiłam jej zakupy troche posiedziałam no ale czas goni. Wzięłam ze sobą psiaka ale jej radoche zrobiliśmy ![]() Teraz pije kawkę i uciekam zaraz z Tż na zakupy bo w lodówce to u nas tylko światło ![]() Ahaa i dziś się ważyłam i 200g mniej wreszcie ![]() w 1 weekend nagrzeszyłam sporo, wróciły 3kg dałam kopa metabolizmowi ile weszło więc oby już teraz szło jak z górki ![]() ![]() Pandzia-wyglądasz rewelacyjnie!! Popolka informuję cię o kolejnej promocji u mnie w salonie tym razem depilacja nóg+bikini z 80zł na 29 zł ![]()
Tattoomaniaczka ![]() Początkowa Włosomaniaczka Akcja : Zapuszczanie włosów trwa Edytowane przez Paati89 Czas edycji: 2011-06-13 o 17:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#3229 |
Zadomowienie
|
#3230 |
Zadomowienie
|
to ja też dodam, dzisiejsze
![]()
#3231 |
Rozeznanie
|
Rewelka jak dla mnie. Kiecunia booooska
![]() ---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ---------- Złotko Chudzinko Ty nasza, Twoja waga na bank oszukuje ile wlezie. Wyglądasz szczupło ![]() ![]()
#3232 |
Rozeznanie
|
paati - mnie interesuje ale w Krakowie jakby bylo
![]() Edytowane przez kalae Czas edycji: 2011-06-13 o 18:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#3233 |
BAN stały
|
![]() właśnie skończyłam robić pierwszy dzień BBL i nogi mi odpadają ![]() a lało się ze mnie tak jakbym pierwszy raz ćwiczenia robiła ![]() Pati ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3234 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Możesz je nieco złagodzić stosując maści z apteki na pajączki, będą mniej widocznie ale niestety nie znikną, intensywnie wmasuj to w nogi, Jak zapobiegać ? unikaj szpilek, nadmiernego opalania, obcisłych spodni/rajstop , po dłuższym siedzeniu rozprostuj nogi zrób kilka przysiadów. Unikaj też zakładania nogi na nogę bo to blokuje swobodny przepływ krwi. Sauna tez nie dla Ciebie no i gorące kąpiele tez opadają. To wszystko zapobiegnie powstaniu nowych pajączków ale niestety nie cofnie tych które powstały
![]() |
#3235 |
Rozeznanie
|
Ależ tu cichusieńko. Ja umieram bo bóle od @ nie dają mi żyć cały dzień. Właśnie wzięłam już chyba 6 tabletkę dziś przeciwbólową i dalej nic nie przechodzi, nie wiem jak ja dziś zasnę...
![]()
#3236 |
Zakorzenienie
|
cześć chudzinki
cisza cisza ![]() naprawdę mamy tutaj same laski - szkoda że moja waga pokazuje prawdę ![]() ![]() a one (nasze laseczki ) to chyba naprawdę maja popsute wagi - bo to co pakazują na fotkach nie jest adekwatne do cyferek które pokazują im wagi ![]() dzisiaj rozwaliłam swój plan tygodniowy ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3237 |
Zadomowienie
|
Cichutko tu, a ja powinnam teraz dzieci kłaść spać, ale tak ładnie się bawią, że aż mi szkoda przerywać im zabawę. Usiadłam więc na chwilkę do kompa i myślałam, że będzie dużo czytania, a tu mało. Za to zdjęcia Extravagance i Pandzi trochę wynagradzają liczbę postów
![]() Paati, przykra sprawa z chorobą babci. Pewnie przyzwyczajona jest, że cały czas coś robi, więc dlatego chce wracać już do pracy. Dobrze, że chociaż na chwilę udało się ją odwiedzić. Przyjemna odmiana od siedzenia w czterech ścianach. A w kiosku mimo, że żenująco mało płacą, to miała kontakt z ludźmi i pewnie jej tego brakuje. Aguś, skoro tabletki nie pomagają, to może poszukaj w necie o jakiejś akupresurze? |
![]() ![]() |
![]() |
#3238 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny wyglądacie szałowo
![]() Ale z Was lachony ![]() Co do 30 days shred, to ja znalazłam na chomiku ![]() Wczoraj nie cwiczyłam, bo się z czasem nie wyrobiłam ( wiem, trochę wymówka). Dukam grzecznie i waga znowu kapkę spadła ![]() Jutro moja mama ma operację, trzymajcie kciuki, żeby poszło dobrze . Idę poprasować, wpadnę później.
#3239 |
Zadomowienie
|
Skoro dziewczyny wrzucają fotki to i ja na chwilę swoje wrzucę dla porównania przesyłając zarazem pozdrowienia z urlopu
![]() Edytowane przez karmeelek Czas edycji: 2011-06-14 o 11:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#3240 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jak pozbyłaś się tej oponki na brzuchu? Ćwiczyłaś, czy tylko dieta tak podziałała?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:51.