|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4711 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Słońce coraz mocniej świeci, czas do ślubu szybko leci PM 2011
no Nam tez Pani przy zamówieniu obmierzyla paluchy ale kazała Nam jeszcze przyjść
wtedy uzgodnimy grawer itp lepiej na zimne dmuchac i zmierzyc :Peh ja tez juz bym wiekszośc chciała wysłac poszta a tu trzeba chodzić :P ale jeszcze ze 30 i będzie done.. |
|
|
|
#4712 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
zapomniałam o nim![]() A ja bym wolała rozdać osobiście, tak wydaje mi się bardziej elegancko a nie tak pocztą no ale to zapro TŻta więc zrobimy jak chce.
|
|
#4713 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Napewno będzie cudownie w sobotę... Cytat:
My tez mamy mieć przymiarkę obrączek - żeby dopasować dobrze rozmiar, a potem dopiero nanieść grawer i zrobić rowek z wierzchu. Wszystko po to żeby nie zmniejszać gotowych obrączek po ślubie. W ogóle to zdecydowaliśmy się na te soczewkowe - nie za bardzo, ale troszkę będą mieć taki kształt. Właśnie ze względu na duży palec TŻ.
|
|
#4714 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiesz z jednej strony jak na razie jestesmy mega zaskoczeni jakością tych wizyt bo spodziewamy sie drętwego spotkania u dalszej rodziny a tu jest wielkie zaskoczenie bo jest mega pozytywnie i odnawiamy jakieś kontakty ale sporo juz tego za nami i teskni nam sie za czasem spedzanym ze soba a nie tylko w cudzych domach a jeszcze ten i przyszły tydz taki nas czeka...
|
|
|
|
|
#4715 |
|
Zakorzenienie
|
Nam też zostało trochę wódki, tzn. bodajże 7 butelek na kupione 24
W tym tempie picia będzie na chrzciny
T. 16.1.12 Z. 30.6.14 A. 7.2.17 G. 9.1O.18 Edytowane przez bambusiek Czas edycji: 2011-06-15 o 13:45 |
|
|
|
#4716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a na bramy kupił tańszą krupnik i przegiął z ilością i nikt u nas tego nie chce pić ![]() mógł wziąć żubrówkę białą - w podobnej cenie a o niebo lepsza |
|
|
|
|
#4717 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na dłuższą mete nie wiem ale ta w trakcie chodzenia po domu to wygodne ![]() Tym bardziej że ja na obcasach nie chodze wcale ![]() Zobaczymy co nam złotnik powie ![]() Cytat:
![]() Zbieram sie, bo niedługo mam busa a jestem w rozsypce
|
|
#4719 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Więc troszkę mnie uspokoiłaś Dzięki
|
|
#4720 | |||||||
|
Raczkowanie
|
efonka i jak drapaczek?
Cytat:
Cytat:
My wczoraj przećwiczyliśmy to co już umiemy i zaczyna nam to zgrabnie wychodzić, mam nadzieję, że się gościom spodoba, no chyba, że mnie trema zeżre jak się zacznę Tżowi wić na nodze ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A propos butków, dziewczyny mój Tż po raz kolejny utwierdził mnie w przekonaniu, że lepszego pod słońcem bym nie znalazła Nie dalej jak dwa dni temu pisałam, że chora jestem na buciki z Ecco i że czekam na letnią wyprzedaż bo są koszmarnie drogie. Wczoraj wróciłam z pracy a Tż mówi do mnie, że ma dla mnie prezent urodzinowy i czy może mi go dać od razu bo do jutra nie wytrzyma (jak dziecko normalnie Dzisiaj przyleciałam już w nich do pracy, dziewczyny zielone z zazdrości Butki oczywiście wklejam.
|
|||||||
|
|
|
#4721 |
|
Zadomowienie
|
jak mu przytrzymałam to nawet troszke podrapal, musze mu przywiercic do sciany wtedy i schowac stary wtedy zobaczymy czy dobry.
![]() a dzisiaj kupilam szczotke do czesania kotka , to beda dla niego meczarnie bo nie nauczony
|
#4722 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4723 | |||
|
Wtajemniczenie
|
to fajnie ja zawsze tak chciałam i na szczęście TŻ też z tych
Cytat:
![]() zero nudy Cytat:
oby wszystko było po waszej myśli, a nawet lepiej ![]() Cytat:
|
|
#4724 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powodzenia i wracaj do nas z relacja jak najszybciej![]() Cytat:
Ale strach jest, zeby nie zabraklo, wiec na wszelki wypadek dokupimy jeszcze troszke ![]() Cytat:
Taniec napewno wyjdzie wam przepieknie Co do finansow, to my taz placimy za wszystko sami, ale przez zmiane sali na drozsza nie mozemy sie wyrobic z kasa Butki, nie w moim stylu, ale dla Tzta. Pozazdroscic.
|
|
|
#4725 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
co do czesania to znajoma od małego kta regolarnie wyczesuje i on to bardzo lubi , obraca sie na wszytkei strony by jej ułatwic hihih
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4726 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ---------- Cytat:
Kciuki będę trzymać ![]() ---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ---------- Cytat:
My z kolei liczymy 1 l na głowę ![]() Tak teściowa wyliczyła ![]() U nas 80 osób i dwa dni wesela... Spora delegacja będzie z naszych zakładów pracy, do tego chłopaki z orkiestry strażackiej...bramy...lep iej, żeby zostało niż miało braknąć. Potem jak zostanie to na parapetówkę będzie... Chcemy z TŻ barek na naszym gniazdku sobie zrobić...to będzie czym go zapełnić
|
||||
|
|
|
#4727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4728 |
|
Zadomowienie
|
Dziś na naukę tańca na 19 idziemy...
W ogóle zapomniałam się pochwalić, że zaklepaliśmy już autko na ślub... W załączniku zdjęcia Tak zupełnie inaczej, sentymentalnie...hehe lubię czasy PRL. Chciałam z początku nowe czarne audi, lub białe...jakieś inne nowe auto, ale takimi wszyscy jeżdzą...stąd decyzja o czymś innym. Nieco droższa zabawa. Miała być karoca, ale to już w ogóle hardkor cenowy Co myślicie? |
|
|
|
#4729 |
|
Zadomowienie
|
Mi to jest w sumie obojętne, ja i tak abstynent jestem
Wypiję kielicha, dwa i ziuziuchny... ![]() Kiedyś w domku, z rodzicami, w 3 osoby postanowiliśmy uczcić jakąś okazję, bodajże remont dużego pokoju ( tak wiem, każdy powód jest dobry )I tata postawił flaszeczkę, kurczaka, zrobił sałatkę, bigosik... A córcia co?Wypiła kielicha, zjadła pół kurczaka, podziękowała i poszła spać
|
|
|
|
#4730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rewelacja była i jaką furorę robiliśmy
|
|
#4731 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4732 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4733 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś byliśmy na ślubie i znajomi mieli autko w stylu retro kremowe, bez dachu, takie dłuższe, nie wiem dokładnie jaka marka, model
ale rewelacyjnie wyglądało Jedyne co to nie podobały mi się misie na masce I tablica z tyłu "Już po chłopie" Nie pasowała do samochodu I dość ryzykowny pomysł z takim autem, w razie niepogody zero efektu
|
|
|
|
#4734 | |
|
Zakorzenienie
|
starczy
![]() Cytat:
a powiedzcie mi, skoro wpisałam całą rodzinę za jednym zamachem to każdy z osobna też to musi wpisać czy to wystarczy. przy każdej osobie musiałam odpowiadać na te wszystkie pytania Cześć!! |
|
|
|
|
#4735 |
|
Zakorzenienie
|
Ja przed chwilą dzwoniłam na infolinię zapytać co w przypadku jak ktoś się nie spisze i rachmistrz nie przyjdzie do niego. Miła Pani powiedziała, że sobie ściągną stare dane
Ale spisałam siebie i męża
|
|
|
|
#4736 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam dzisiaj buty na ślub
Jak tylko uda mi się znaleźć czytnik kart pamięci to wkleję zdjęcia, bo już porobiłam, a nie mam ich jak wgrać na kompa
|
|
|
|
#4737 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a jakie?? Kolorowe?Białe? Ecru??
|
|
#4738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4739 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4740 |
|
Zakorzenienie
|
byliśmy dziś na plebanii u TŻ-ta załatwić jego metrykę chrztu...
przyszliśmy pod kancelarię 16:40, a czynne jest do 17, no okej, i staliśmy jako 4 para w kolejce...pierwsze dwie nawet nie wiem kiedy weszły/wyszły; już jesteśmy drudzy -super ale szybko idzie okazało się że matka chrzestna nie ma bierzmowania i próbowali przekonać księdza żeby to jakoś "załatwić" ; oni swoje argumenty, ksiądz swoje i tak przez kolejne pół godziny a w odpowiedzi: "czy człowiek który nie ma prawa jazdy może legalnie prowadzić samochód"; itd. itp. w końcu ksiądz odesłał ją do proboszcza, ale powiem wam że wykazał się ogromną cierpliwością w końcu ksiądz przystąpił do spisywania protokołu a mój TŻ zasnął na krześle ![]() na szczęście ksiądz ładnie nas obsłużył, rzucił żartem, my również; wypisanie metryki chrztu zajęło jakieś 2 minuty!! "z Panem Bogiem" , "z Panem Bogiem", i na szczęście bez ofiary
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:45.

wtedy uzgodnimy grawer itp 

zapomniałam o nim
no ale to zapro TŻta więc zrobimy jak chce.

?
a mój TŻ zasnął na krześle