|
|
#2401 | ||
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XXIX
Cytat:
![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;27574816]Dobry dzień O matulu, zara sie łudusze [/QUOTE]To se zaśpiewaj, jak już musisz No bo wiesz, jak ona brudzi?! Skaranie boskie z tym ptokiem, to nie warte tych paru jaj na tydzień ![]() Cytat:
--- Ale ten łopiankowy kremiś się wchłania szybciutko |
||
|
|
|
#2402 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale wiesz....goście dzwonią do miejsca weselnego i sie pytaja po ile u nich wesele od łebka i stąd wiedzą , sama tego nioe wymysliłam-wyczytałam w sieciuni ![]() Cytat:
no chyba ze ja
|
|
|
#2403 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dramatycznie rozległa jest ta reklama ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Przyszedł nam aparat, zupełnie nowy, i TŻ mi zdjęcia robi cały czas
|
|||
|
|
|
#2404 |
|
Zakorzenienie
|
W domu już jestem
![]() ---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- Jaki aparat zakupiliście?
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#2405 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() No więc, żeby nie było aż tak pięknie, dziś rano dla porządku z✂✂✂ałam wszystkich rano Bo się trochę należało, jak trza to trza, nie? (a nawet jak nie trza, mogę z✂✂✂ać - tak na przyszłość, c'nie? ) I tak mnie lubią i robota im lepiej idzie ![]() Cytat:
Ad 2 pogrubione- Ale na obrazku czy w rzeczywistości? Bo jeśli chodzi o rzeczywistość to chyba nie bałdzo ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-06-17 o 18:08 |
|||
|
|
|
#2406 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Antykoncepcyjna? Too musisz rzeczywiście trochę poczekać Baw się miło i za mnie też się wybaw ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Inne zachowanie? Ja mam dużo gwoździ, kcesz? ![]() Cytat:
) i na pewno znów mam lekki poślizg i już ktoś inny, mądry Ci pomógł
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#2407 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2408 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Teziaku widziałeś, że dziś rano Aliena rozbieralili?
Cytat:
Chcę jednej osobie dać trochę kasy za naprawdę ogromną pomoc przy remoncie ( i to nawet jak nie prosimy, to dzwoni, załatwia nam różne rzeczy, przyjeżdża... mówię Wam no qrcze w szoku dziś byłam) ale wiem, że ta osoba na 100 % nie weźmie kasy, choćby jej się ta kasa przydała... I nie wiem jak to zrobić? Jakieś pomysły? Mogę coś kupić, ale wiem, że naprawdę dobrze by było dać kasę i ktoś sobie kupi to co akurat mu potrzebne Cytat:
![]() Hmm tak myślę czy słyszałam o tym... ale brak słów na takie coś. To dopiero młodym musi być przykro.. Cytat:
A co wycierasz kurze? ![]() Cytat:
A zmarszczunie likwiduje ten kremiczek? Cytat:
![]() Zamówiliśmy dziś wannę Wynoszą mi drewno z klatki, wreszcie
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-06-17 o 18:28 |
|||||
|
|
|
#2409 |
|
Zakorzenienie
|
Widziałem
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#2410 |
|
never say no to panda
|
Łiiii... 1 egzamin testowy za mną! Jeszcze 6 testowych i 10 ustnych ostało się
|
|
#2411 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co?
Wszystko się zje**ło. Ale mam to w pompce. Cbr, gratuluję
Edytowane przez Pin up girl Czas edycji: 2011-06-17 o 19:00 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2412 |
|
grozi wypollizowaniem
|
spoora-najlepiej bedzie podpytac co by tej osobie sprawiło radośc i kupic prezent
---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- byłam dzis po bizu i buty...obuwiu niet,bransoletki byly ale .lone som o wiele za duze na mnie muszeu jakis inny fason wymyślic moze takie cus? http://allegro.pl/show_item.php?item...2+wys%C5%82any. czy takie? http://allegro.pl/show_item.php?item...2+wys%C5%82any. takie? http://allegro.pl/delikatna-zlota-br...622951903.html takie? http://allegro.pl/czerwona-bransolet...669244346.html
|
|
#2413 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
patrzyłaś w dziale dziecinnym? ![]() ---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ---------- co jes mianowicie?
|
|
|
|
|
#2414 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2415 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
o fak..nie paczyłam , ale dzieckowe so chyba w hm tylko , a ten w ktorym byłam to fogle kakis kiepskawy akcesoryjnie był ![]() tesz mi sie ta spodobała....ale kupiłam kulkowe kolczyki bo innych fogle zadnych czerwonych nie było nawet w BB ![]() fogle to sie zbulwersowałam bo w 2 kolczykowniach panie mi zaproponowały przymierzenie całkowite kolczykuf tera to ja to ide wysterylizowac zanim załoze
|
|
|
#2416 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
hmm nie pomyślałam, może te moje też od 2- 3 nadają, ale zaczynam je dopiero słyszeć po 5
bo nabyłam własną setkę ----------- skończyłam englisz i mam weekend
|
#2417 | ||||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A cóż to za agresywny, napastliwo-ironiczny ton wypowiedzi?! ![]() Cytat:
![]() Mój ma zieloną szatę graficzną, ale to chyba ten Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Z resztą, na zmarszczunie to chyba botoksik lepszy, albo skalpelik, tak mi główka podpowiada ![]() Cytat:
A to podobno mieszkanie w bloku, pfff! ![]() Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#2418 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() podobno po kopertach i reakcjach... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
|
|
#2419 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2420 |
|
BAN stały
|
Idę się (chyba) urżnąć
Ta bezczynność mnie powoli wykańcza (wykończa?) ![]() Edit: Łin, to telepatia normalnie!
|
|
|
|
#2421 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2422 | |||
|
Zakorzenienie
|
taki: http://www.panasonic.pl/html/pl_PL/P...ar=DMC-TZ8EP-S
szału ni ma, ale potrzebowaliśmy takiej cegiełki żeby na wakacje brać itp i żeby nie zabiła nas finansowo Cytat:
![]() skasowane już ale za to jakby kogoś interesowało to w albumie wrzuciłam moje prze weselne kiecki (tzn prawdopodobnie weselne bo jak zrobiłam zdjęcia i zobaczyłam to wydają mi się już nie takie fajne ) Cytat:
![]() Cytat:
si |
|||
|
|
|
#2423 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dobry wieczór mam dość, ceny nabycia, sprzedaży, straty nadzwyczajne i wynik finansowy wyłażą mi wszemi otworami ![]() i muszę posprzątać łazienkę
|
|
|
#2424 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2425 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Co więcej - czytałam to zdanie, aby sprawdzić czy wszystko jest dobrze To wszystko przez brak wody (taaak znów nie mam wody ) i nadmiar pyłu ![]() Do wtedy to już ta tabletka przestanie działać Jakby to była koleżanka to by się może dało jakoś do torebki, ale kolega pomyśli, że chce go obmacać Cytat:
![]() ![]() ![]() Już niii ma za bardzo, zabrali A do czego Ci były? Średnica nieduża
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#2427 | |
|
Zakorzenienie
|
To może idź do pracy
albo... zrób sobie remont w domu ![]() Cytat:
A ta kieca ma być na poprawiny?
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2428 | ||
|
Nindżopesz
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Znaczy ja liczę 20 tys za całość łącznie z kiecą, garniakiem, samochodem, fotkami, opłatami kościelnymi, organistą - czyli tym co i tak by było bo kciałam.Nietopesz mnie o✂✂✂✂✂✂✂ił Bo: - czemu ja nie robię zakupów skoro siedze całymi dniami w domu i to jeszcze z matką, trzeba TŻta odciążyć. Wg niej mnie rzuci z tego powodu i szkoda, że mamy dziecko - czemu dostaliśmy wezwanie z US w spr. wynajmu mieszkania (na czarno) i czemu ja nie pobiegnę i nie nawiążę znajomości w dziale dochodowym, nie ubłagam żeby nam darowali - czemu ja się nie interesuję czy wynajmującego już wezwali do US, co powiedział i komu (to nie moja chata tylko TŻta i przepisana na nią więc niech sama się orientuje pff bo to ona pójdzie siedzieć) - i ostatecznie czemu wynajmujący nie powiedział, że jest jej kochankiem żeby uniknąć opodatkowania. Fogle to jest mną rozczarowana i "ona jest życzliwa i nie chce się wtrącać ale TŻ mnie rzuci". |
||
|
|
|
#2429 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kiecki są na dwa sierpniowe wesela, po jednej na każde ta jasna nie jest taka jasna jak wygląda na zdjęciu (przynajmniej tak mi sie wydaje ) Cytat:
|
||
|
|
|
#2430 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:36.

[/QUOTE]

(nie ma szans że się zwróci moim zdaniem ale nie po to wesele robię) I w ogóle to najchętniej co niektórym bym zasugerowała żeby nie dawali nic, bo wiem że ich nie stać i już wydatek typu przejechanie 200 km do mnie to już nadszarpniecie kieszeni
tylko nie wiem jak to zrobić żeby nie urazić 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

będzie mi się to wszystko śnić po nocach

A tak całkiem serio, to naprawdę aż się czytać chce takie wieści z pierwszej linii remontowego frontu, no niepojęte normalnie

A do czego Ci były?