|
|
#2341 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXIX
ufff , bo już czułam przymus
![]() no padam na cyc, dziecko rośnie i już nie chce tylko spać i jeść ![]() bosz ile do nadrabiania
|
|
#2342 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale to tak minimalne, że prawie jakby ich nie było i mam nadzieje, że tak pozostanie
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#2343 |
|
Zakorzenienie
|
Mam numery telefonów, bede walczy z pociagu
![]() Ja klikłam, polowałam na uzywke od dawna. A ktoś się przymierzał
|
#2344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Śmieję się, bo to jest groteskowe- wyobrażam sobie postać z jakiejś sztuki, która ma takie podejście do życia- i uważam, że ludzie śmialiby się jak z Adasia Miauczyńskiego ![]() A w ogóle to naszkicowałam Spoorę Fajki i spać- jutro do klubiku Tru, bardzo współczuję
|
|
#2345 |
|
Zakorzenienie
|
joł man gaczja, chodiz o to że brzmisz jakbyś sie nawdychała prochu (pyłu remontowego) i ogólnie taki pozytyw z Ciebie płynie w stylu - no wszystko zrypane, myję sie we wiadrze ale mam mieszkanie mam mieszkanie więc so mi tam wiadro ![]() ![]() żadne wiadro Ci nie strasne - widzę power i radochę mimo padania na cyc |
|
|
|
#2346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z piłą łańcuchową w jednej ręce, gruzem w drugiej i siwymi od pyłu włosami? Chyba się za głośno zachowywaliśmy, tzn. tż i reszta, bo teraz gdzieś u sąsiadów jakieś basy głośno napierniczają Chyba, że to u nas
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#2347 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Irregulary mi też się marzą A obrazek z Pinią sprzedany?
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#2348 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Bo wiesz, mi się ostatnio wszystko kojarzy, lato idzie, dni dłuuugie, i czuję potrzebę wzmożonego wypstrykiwania się Cytat:
Cytat:
![]() Dzisiaj się zapoznamy, tzn. ja i krem ![]() Wyrabiamy 500% normy, ja też się już gubię ![]() --- Ostatnio ciągle mi dym do oczu leci, no nie mam pojęcia, co się dzieje ![]() A w kwestii pogodowej popieram Maję jednak, mimo, że mega upały mi nie służą, to i tak aż nadto mamy szaro-burych, zimnych i przygnębiających dni |
|||
|
|
|
#2349 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra to jednak u nas
Już przyciszyłam ten bas ![]() Dobra to ja lecę spać, bo niedługo trzeba wstać Paaaa
|
|
|
#2350 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Więcej już nic nie napiszę, nie ciągnij mnie za język ![]() ![]() Na to to już nic nie poradzimy
|
|
|
|
|
#2351 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wydaje mi się, że ten remont przebiega też tak loozacko dzięki takiemu nastawieniu ![]() Pracujesz, a jednocześnie rozmawiasz, śmiejesz się, pieprzysz góópoty i jakoś leci i milej jest i fajniej i fogle Cytat:
![]() Ale, ale, może to ja jestem jakaś nienormalna? Bo normalni ludzie reagują na remont lekkim wqrwem? ![]() To idę se kichnąć (właśnie jakieś 3 minuty temu miałam serię 6 kichów ) i "myć się" Paaa po raz dwa ---------- Dopisano o 00:57 ---------- Poprzedni post napisano o 00:54 ---------- I ( po raz czy) tego też się obawiałam
||
|
|
|
#2352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co to normalność - ???????? ważne żeby było naaaajssss a ja jaka gópia, edit: nienormalna - sie cieszę czyimś remontem ![]() ostatnie pogrubienie ale mjuzik na tvp 2 mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrr takie loveee youuuuuuuuuu lat 80tych, ewent 90tych Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-06-17 o 01:09 |
|
|
|
|
#2353 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Skoro już sama poruszyłaś tę kwestię, to może faktycznie coś jest na rzeczy? A tak całkiem serio, to naprawdę aż się czytać chce takie wieści z pierwszej linii remontowego frontu, no niepojęte normalnie ![]() Cytat:
--- Łeb mnie napieprza z prawej strony
|
||
|
|
|
#2354 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) 2. wiem skąt napieprzanie - przypadkiem natknęłam sie na prognozę pogody - idzie od Was zmiana - ochłodzenie itepe starcie "frontów" |
|
|
|
|
#2355 |
|
Zakorzenienie
|
Tru, obrazek z Pinią poszedł do Pini
Ale...naszkicowałam jeszcze jeden! Spoo, nie, jesteś piękna i spookojna- żadnego remontu, przeprowadzki ani kłopotów- nawet w tle ![]() No to spadam ---------- Dopisano o 01:38 ---------- Poprzedni post napisano o 01:37 ---------- I Spoo- gratuluję czynów
|
#2356 |
|
Zakorzenienie
|
nie nadrobię
dym i spać
|
|
#2357 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Punktualnie o 1:30 zaczęła się ulewa, a przed chwilą wparowała do mnie mama, że "poduszki zamokną w ogrodzie, leć przynieś" (jakbym pamiętał o takich rzeczach) ![]() Czekam, aż tabletka zadziała
|
||
|
|
|
#2358 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2359 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2360 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrej nocki.
Wrócę za kilka dni
|
#2361 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
![]() nie mogę spać, codziennie budzą mnie ✂✂✂✂✂✂✂one ptaki o 5.15-5.20 Rozterko gratuluję czaiło się kilka osób a Ty jedna konkretna jak bym nie była offline to też bym kliknęła do razu powtórzę za Gryxem - Kingdom edp pięknym zapachem jest
|
#2363 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2364 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
o fak ![]() ja mam nadzieje wyrobic sie w 3 razach ![]() a podobno krakow wawa i gliwice maja najgorsza zdawalność ..a;e jakos wycieczki na egzamin do innego miasta mi sie nie uśmiechają ![]() Cytat:
własnie takie komentowanie mnie w✂✂✂✂ia...to chyba jeden z najwiekszych pafonow jakie jestem sobie w stanie wyobrazić ![]() a posiadania własnej firmy nie jest wyznacznikiem zamozności ![]() Cytat:
znam to-mieszkam 10 metrów od parku ...najlepiej jak sie ktoremus popieprzy i zaczyna naparzac o 1 w nocy..czasem jeszcze nie simy a tu swiergoty
|
|
|
#2365 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2366 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aż żałuję, że wczoraj wyszłam ![]() to skomplikowane... ![]() ale Parasolandia to ponad 2/3 życia... ![]() Cytat:
Przebojem są jednak puste koperty... ![]() Ja się o nich dowiedziałam po weselu koleżanki parę lat wstecz. Opowiadała jak kumple jej męża wpadli po imprezie i któryś pytał ile uzbierali... podali kwotę i wspomnieli, że 3 koperty puste dostali... gość się zdziwił, na co koleżanka, że po nagraniu sprzed kościoła poznali kto puste wręczał... gość się zmieszał, bo jedna była od niego... ![]() nawet kartki z życzeniami nie włożyli... ![]() Cytat:
początkowo po to żeby myć włosy co rano, a przy długich to i tak do południa chodziłam z wilgotnymi... a później nawyk został i co rano budzę się o 5:00 żeby sprawdzić czy żyję i czy nie muszę iść włosów myć, bo mam coś ważnego do załatwienia... wszystkich wkurzają te moje budziki, bo czasem na imprezie jeszcze dzwonią, albo tuż po przyłożeniu głowy do poduszki... no ale muszę... a ptaki, droga Agnes, to tuż po 3. zaczynają nadawać
|
|
#2367 |
|
Raczkowanie
|
Witam się.U mnie piękne słońce.Miłego dnia wszystkim.
|
|
|
|
#2368 |
|
Wpisz tu zomzing
|
mnie juz nie, zaczęli ciocie-klocie produkować zamiast cukierków na obcasach
![]() dla Redsiku |
|
|
|
#2369 |
|
Panaroja
|
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#2370 | |||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Cytat:
A z drugiej strony sytuacja gwoździowa niepewna :/ Cytat:
Opowiadaj! ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2011-06-17 o 11:38 |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:41.

Ale to tak minimalne, że prawie jakby ich nie było i mam nadzieje, że tak pozostanie 

i rzucam

A tak całkiem serio, to naprawdę aż się czytać chce takie wieści z pierwszej linii remontowego frontu, no niepojęte normalnie

jak bym nie była offline to też bym kliknęła do razu 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)