|
|
#1411 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz.XXVIII
aaaaaaaaaaaaaaaaaa oberwanie chmury
to se poszlysmy na sapcer ![]() ![]() martucha a Ty jak sie czujesz? juz Ci przeszlo to cos co Cie rozkladalo? |
|
|
|
#1412 | |||
|
Zakorzenienie
|
będę czekać
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- Cytat:
a ja dobrze 2 dni leżenia faszerowania cerutinem gripeksem cholineksem smarowanie vic waporub i jestem funkiel nuffka nie śmigana ![]()
|
|
|
#1413 |
|
Zakorzenienie
|
martucha tos sie nafaszerowala jak dzika
![]() ![]() ![]() dobrze ze podzialalo ![]() o juz swieci slonce u nas niezla kratka w tej dzisiejszej pogodzie
|
|
|
|
#1414 |
|
Zakorzenienie
|
Marta - zapomnialam wczesniej napisac-nie wzielam tej pyralginy, jakos przetrwalam na apapie. A pytalam polozna i powiedziala ze mozna w razie co wziac.
Kliwia - u mnie wczoraj byla taka pogoda w kratke gryyy a maly latal caly czas do drzwi ze chce isc papa... w koncy wyszlismy miedzy jednym deszczem a drugim. Wymyslilam ze chyba kupie mojemy małżowi pasek do spodni! ma taki stary-co prawda bardzo go lubi ale jest juz dosc zniszczony...mam ten na oku-jest prawie taki sam jak teraz ma http://moda.allegro.pl/oficerski-sko...676059878.html |
|
|
|
#1415 |
|
Zakorzenienie
|
A ja byłam pewna, że to ten
nie mniej jednak pazurki mam wymalowane i dobrze mi z nimi ![]() ![]() Lecicie my zalaliśmy w czwartek strop... a teraz podlewanie, podlewanie i podlewanie... masakra jeszcze w weekend bez męża jeździłam, bo on w szkole no to już miałam powoli dość ![]() India fajny kolor ![]() Piekę niespodziankę dla mężulka- torcik urodzinowy ![]() Poza tym wczoraj i przedwczoraj mieliśmy w mieście koncerty, był m.in. skalar i kult to się trochę odprężyłam ![]() No i jakby za mało było atrakcji to mąż mi zrobił niespodziankę, ale niemiłą niestety... mandat na szczęście tylko (albo i aż) 100zł...
|
|
|
|
#1416 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1417 |
|
Zakorzenienie
|
rosette jak merlinka monrołka :d
ta kiecunia, super ![]() ana najwazniejsze ze sie dobrze czujesz ![]() ![]() ![]() ja z racji oszczednosci w tym miesiacu sobie pomaranczu nie kupie
|
|
|
|
#1418 |
|
Zakorzenienie
|
wrzuciłam te przepisy w google
https://docs.google.com/viewer?a=v&p...thkey=CMWwkdsG Samba to specjalnie dla Ciebie ![]() U nas też taka beznadziejna pogoda, co chwilę się chmurzy i pada a zaraz świeci słoneczko tż ma ostatni dzień urlopu, już się martwię jak ja to wszystko sama ogarnę kto mi będzie robił śniadania
|
|
#1419 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1420 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1421 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć!
ufff w końcu w dużej części nadrobiłam... Scio gratulacje!!! Wracajcie szybko do domu! Żabcia spóźnione ale szczere życzenia urodzinowe, wszystkiego najlepszego! Gucia hmm z tym biustem będzie problem, ja bym może i trochę oddała ale tż się nie zgadza ![]() Ale pogoda brrr...ja chcę z powrotem
|
#1422 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Martaaaaaaa, jak to leje?
W Katowicach od rana sucho ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- A tak w ogóle laski, to chciałam powiedzieć, ze po długich namysłach zdecydowałam się wreszcie i kupiłam legginsy czarne i białe ![]() aczkolwiek mój ślubny odżegnuje ten fatałaszek od czci i wiary mówiąc, ze jest paskudny i żadnej kobicie w nim nich nie jest dobrze
|
|
#1423 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() India....super wyglądasz, włoski mają bardzo ładny kolorek...no a przede wszystkim piękna z Ciebie kobietka ![]() Strippi ... NAJLEPSZEGO !!! ![]() Muszę Was wreszcie nadrobić, ale nie wiem czy dam radę. Ostatnio brak czasu na wszystko, ciągle gdzieś i gdzieś. W piątek miałam domrażanie mojej nadżerki. Kawałek się nie zlikwidował i trzeba było powtórzyć zabieg na tym kawałku :/ i kurde znów wszystko od nowa....
|
|
#1424 | |
|
Zakorzenienie
|
o tak
![]() ale stoję na nogach więc luz ![]() ![]() Cytat:
![]() śliczna bardzo ładna ![]() ![]() no normalnie rano padało potem przestało potem znowu padało i było czarnooo a teraz już się przejaśnia ![]() wiesz no.. w końcu z 25 km nas dzieliale patrzę na portal twoja pogoda i od 13 znowu ma lać a leginsy są super powiedz mężowi że się nie zna ![]()
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2011-06-20 o 11:35 |
|
|
|
|
#1425 |
|
Zadomowienie
|
Żonki - mamusie myślę już powoli o tych wszystkich rzeczach które muszę kupić dla małego i proszę Was o radę: jak Wy na początku ubierałyście swoje dzieciaki, bo nie wiem czego ile powinnam mieć. Muszę też wziąć pod uwagę, że pierwsze miesiące przypadną na jesień i zimę więc rzeczy pewnie muszą być grubsze, choć np. w domu wtedy grzeją kaloryfery i jest cieplej ... kurcze sama nie wiem. Pomóżcie. Plizzzz...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1426 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1427 |
|
Wtajemniczenie
|
Chwalę się
![]() Kupiłam sobie w sobotę tą sukienkę założyłam ją wczoraj na absolutorium i bedzie na wesele na do kuzyna (oczywiście cena była duuużo niższa) ![]() http://xarchiwum.pl/creativity-sukie...566266188.html |
|
|
|
#1428 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super ta sukienka i jak sobie ją wyobraziłam niebieską to Cytat:
Zawsze jakaś fajna inspiracja!No i na pewno świetnie dasz sobie radę! Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Właśnie sparzyłam sobie całe podniebienie. Zapomniałam, że tyle co zalałam herbatę i nieźle załyczyłam... ałł!
|
|
#1429 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Body - z dlugim i krotkim rekawem-roz 56,62 - sztuk wiele bo to sie najszycbiej brudzi np od kupki jak wycieknie Kaftaniki zdlugim rekawem Spioszki Pajacyki Standardowo ubieralam tak: body, kaftanik, spiochy lub body i pajacyk. Jak bylo cieplej to body z dlugim rekawem i spiochy. Na poczatku maluch ma problemy z regulacja temp wiec cieplej sie ubiera potem w zaleznosci od temp. A i po kapaniu zawsze cieplej |
|
|
|
|
#1430 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1431 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1432 |
|
Zakorzenienie
|
czeeesc
![]() ja do czwaertku leniuchuje ![]() Ania kiecka boska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! u mnie tez leje!! MArtucha fajnie ze wyzdrowialas
|
|
|
|
#1433 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1434 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki mi sie też podoba
|
|
|
|
#1435 | |||
|
Zakorzenienie
|
masz nowy avatar??
Cytat:
![]() ubierałam go w body z długim plus półśpiochy (czyli spodenki ze skarpetkami) albo body z krótkim plus pajacyk musisz mieć z tak ok 10 kompletów ciuchów tzn tak sobie to dobierz żebyś miała z 10 zestawów np 5 pajacy z 5 bodów z krótkim (pod pajaca) z 5 bodów z długim i półśpiochów - wtedy nawet jak ze 3 razy dziennie będziesz przebierać to pranie zrobisz co 2 dni a nie co dziennie.. a uwierz prania będzie tone ![]() 10 to taka orientacyjna liczba, ja miałam właśnie 10 "zmian" ale tylko dlatego nie nie opłaca się kupowac dużo.. bo nakupisz na 56 a okaże się że dziecie urodzi się 58 cm i pochodzi w tym ze 2 tyg... lepiej kupić większe np 62 a potem wiesz dopasowywać bo większe na bank wykorzysta... no i pewnie dostaniesz coś od "odwiedzających" 10 może się okazać mało ale na ten pierwszy tydzień gdzie się rozeznasz czy dokupujecie 56 bo dziecie mniejsze czy 62 bo większe wystarczy.. ![]() zresztą ja wychodze z założenia że w dzisiejszych czasach jest wszystko pod nosem i nawet jak się okaże że masz czegoś za mało to mąż wyskoczy o sklepu i za godzinę masz kupe ciuchów tudzież innych rzezy... więc podsumuje me wywody kup kilka par żeby mieć na zmiany zestawów - ja polecam krótkie body i pajac albo długie body i półśpiochy ![]() wowwww super fajna cena ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() miło
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2011-06-20 o 12:27 |
|||
|
|
|
#1436 |
|
Zakorzenienie
|
no na pewno nie jest jednolita, ale i taj ją widzę oczami wyobraźni
|
#1437 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki!
![]() Spisałam listę dla maluszka- wyceniłam poprzez allegro i stwierdzam, że wyszło nie dużo... bo ja już myślałam, że jakieś 5 tys wyjdzie Jeju jak ja się cieszę, że przedłużyłam prywatnie ubezpieczenie z reala ![]() Cytat:
Poproszę zdjęcia jak w niej wyglądasz samy TY! ![]() Cytat:
Wiem co to zamrażanie- sama miałam A jak się czułaś na fotelu? Robi Ci jakieś przerwy w zabiegu- mi robił strasznie źle się czułam i straciłam słuch na chwilę, słabo mi było... A później te cholerne upławy wrr ![]() Corii jak sytuacja z mężem? Polepszyła się? ![]() A legginsy masz zakładane na pięty, czy jak? Ja mam zwykłe i ona są przymałe- przykrótkie, bo ja mam za długie nogi ![]() Martucha dziękuję za wskazówki ![]() Ale leje u mnie
|
|
#1438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i teraz je uwielbiam... szczególnie fajne jest, że są mega wygodne... ooo np. jak się poje to nie wpijają się w brzuch ![]() ![]() ![]() Strippi sto lat! Tort gotowy! teraz tylko posprzątać w kuchni.... buuu |
|
|
|
|
#1439 |
|
Zakorzenienie
|
klion
bodziaki z dlugim i polspiochy - najwygodniejsze oraz pajace to sa rzeczy ktore najchetniej zakladalam malej Jesli dostaniesz jakies psiochy to luz - mozesz zakladac na bodziaka swobodnie a ja kaftaniki zapinane na guziki z przodu lub zatrzaski, zakladalam na wierzch po domu jako bluzeczke, na bodziaka z krotkim ![]() do tego u nas w ruchu sa rajstopki czesto kilka par skarpetek bezuciskowych potrzebujesz cos welurowego na przyklad. jakis dres wiekszy zeby starczyl na dluzej ale to mozesz poprosci kogos by sprezentowal.teraz sa fajne wyprzedaze juz i mozna fajne rzeczy upolowac firmowe za niewielkie pieniadze.
|
|
|
|
#1440 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:20.

to se poszlysmy na sapcer 

ciemenny jak sliwka :D
to się trochę odprężyłam
ta kiecunia, super

tż ma ostatni dzień urlopu, już się martwię jak ja to wszystko sama ogarnę

W Katowicach od rana sucho 
Poproszę zdjęcia jak w niej wyglądasz samy TY!
Wiem co to zamrażanie- sama miałam