![]() |
#1411 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz.XXVIII
aaaaaaaaaaaaaaaaaa oberwanie chmury
![]() ![]() ![]() martucha a Ty jak sie czujesz? juz Ci przeszlo to cos co Cie rozkladalo? |
![]() ![]() |
![]() |
#1412 | |||
Zakorzenienie
|
będę czekać
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- Cytat:
a ja dobrze 2 dni leżenia faszerowania cerutinem gripeksem cholineksem smarowanie vic waporub i jestem funkiel nuffka nie śmigana ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1413 |
Zakorzenienie
|
martucha tos sie nafaszerowala jak dzika
![]() ![]() ![]() dobrze ze podzialalo ![]() o juz swieci slonce u nas ![]() niezla kratka w tej dzisiejszej pogodzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1414 |
Zakorzenienie
|
Marta - zapomnialam wczesniej napisac-nie wzielam tej pyralginy, jakos przetrwalam na apapie. A pytalam polozna i powiedziala ze mozna w razie co wziac.
Kliwia - u mnie wczoraj byla taka pogoda w kratke gryyy a maly latal caly czas do drzwi ze chce isc papa... w koncy wyszlismy miedzy jednym deszczem a drugim. Wymyslilam ze chyba kupie mojemy małżowi pasek do spodni! ma taki stary-co prawda bardzo go lubi ale jest juz dosc zniszczony...mam ten na oku-jest prawie taki sam jak teraz ma http://moda.allegro.pl/oficerski-sko...676059878.html |
![]() ![]() |
![]() |
#1415 |
Zakorzenienie
|
A ja byłam pewna, że to ten
![]() ![]() ![]() Lecicie ![]() ![]() ![]() India fajny kolor ![]() Piekę niespodziankę dla mężulka- torcik urodzinowy ![]() Poza tym wczoraj i przedwczoraj mieliśmy w mieście koncerty, był m.in. skalar i kult ![]() ![]() No i jakby za mało było atrakcji to mąż mi zrobił niespodziankę, ale niemiłą niestety... mandat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1416 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#1417 |
Zakorzenienie
|
rosette jak merlinka monrołka :d
![]() ![]() ana najwazniejsze ze sie dobrze czujesz ![]() ![]() ![]() ja z racji oszczednosci w tym miesiacu sobie pomaranczu nie kupie ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1418 |
Zakorzenienie
|
wrzuciłam te przepisy w google
https://docs.google.com/viewer?a=v&p...thkey=CMWwkdsG Samba to specjalnie dla Ciebie ![]() U nas też taka beznadziejna pogoda, co chwilę się chmurzy i pada a zaraz świeci słoneczko ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1419 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1420 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#1421 |
Wtajemniczenie
|
Cześć!
ufff w końcu w dużej części nadrobiłam... Scio gratulacje!!! Wracajcie szybko do domu! Żabcia spóźnione ale szczere życzenia urodzinowe, wszystkiego najlepszego! ![]() ![]() Gucia hmm z tym biustem będzie problem, ja bym może i trochę oddała ale tż się nie zgadza ![]() Ale pogoda brrr...ja chcę z powrotem ![]()
#1422 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Martaaaaaaa, jak to leje?
![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- A tak w ogóle laski, to chciałam powiedzieć, ze po długich namysłach zdecydowałam się wreszcie i kupiłam legginsy czarne i białe ![]() aczkolwiek mój ślubny odżegnuje ten fatałaszek od czci i wiary mówiąc, ze jest paskudny i żadnej kobicie w nim nich nie jest dobrze ![]()
![]() |
#1423 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() India....super wyglądasz, włoski mają bardzo ładny kolorek...no a przede wszystkim piękna z Ciebie kobietka ![]() Strippi ... NAJLEPSZEGO !!! ![]() Muszę Was wreszcie nadrobić, ale nie wiem czy dam radę. Ostatnio brak czasu na wszystko, ciągle gdzieś i gdzieś. W piątek miałam domrażanie mojej nadżerki. Kawałek się nie zlikwidował i trzeba było powtórzyć zabieg na tym kawałku :/ i kurde znów wszystko od nowa....
![]() |
#1424 | |
Zakorzenienie
|
o tak
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() śliczna bardzo ładna ![]() ![]() no normalnie rano padało potem przestało potem znowu padało i było czarnooo a teraz już się przejaśnia ![]() wiesz no.. w końcu z 25 km ![]() ale patrzę na portal twoja pogoda i od 13 znowu ma lać a leginsy są super powiedz mężowi że się nie zna ![]() ![]()
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2011-06-20 o 11:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1425 |
Zadomowienie
|
Żonki - mamusie myślę już powoli o tych wszystkich rzeczach które muszę kupić dla małego i proszę Was o radę: jak Wy na początku ubierałyście swoje dzieciaki, bo nie wiem czego ile powinnam mieć. Muszę też wziąć pod uwagę, że pierwsze miesiące przypadną na jesień i zimę więc rzeczy pewnie muszą być grubsze, choć np. w domu wtedy grzeją kaloryfery i jest cieplej ... kurcze sama nie wiem. Pomóżcie. Plizzzz...
![]() |
#1426 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#1427 |
Wtajemniczenie
|
Chwalę się
![]() Kupiłam sobie w sobotę tą sukienkę ![]() ![]() ![]() http://xarchiwum.pl/creativity-sukie...566266188.html |
![]() ![]() |
![]() |
#1428 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Super ta sukienka i jak sobie ją wyobraziłam niebieską to ![]() Cytat:
![]() No i na pewno świetnie dasz sobie radę! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Właśnie sparzyłam sobie całe podniebienie. ![]()
![]() |
#1429 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Body - z dlugim i krotkim rekawem-roz 56,62 - sztuk wiele bo to sie najszycbiej brudzi np od kupki jak wycieknie Kaftaniki zdlugim rekawem Spioszki Pajacyki Standardowo ubieralam tak: body, kaftanik, spiochy lub body i pajacyk. Jak bylo cieplej to body z dlugim rekawem i spiochy. Na poczatku maluch ma problemy z regulacja temp wiec cieplej sie ubiera potem w zaleznosci od temp. A i po kapaniu zawsze cieplej |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1430 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1431 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1432 |
Zakorzenienie
|
czeeesc
![]() ja do czwaertku leniuchuje ![]() Ania kiecka boska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! u mnie tez leje!! MArtucha fajnie ze wyzdrowialas ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1433 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#1434 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki mi sie też podoba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1435 | |||
Zakorzenienie
|
masz nowy avatar??
Cytat:
![]() ubierałam go w body z długim plus półśpiochy (czyli spodenki ze skarpetkami) albo body z krótkim plus pajacyk musisz mieć z tak ok 10 kompletów ciuchów tzn tak sobie to dobierz żebyś miała z 10 zestawów np 5 pajacy z 5 bodów z krótkim (pod pajaca) z 5 bodów z długim i półśpiochów - wtedy nawet jak ze 3 razy dziennie będziesz przebierać to pranie zrobisz co 2 dni a nie co dziennie.. a uwierz prania będzie tone ![]() 10 to taka orientacyjna liczba, ja miałam właśnie 10 "zmian" ale tylko dlatego nie nie opłaca się kupowac dużo.. bo nakupisz na 56 a okaże się że dziecie urodzi się 58 cm i pochodzi w tym ze 2 tyg... lepiej kupić większe np 62 a potem wiesz dopasowywać bo większe na bank wykorzysta... no i pewnie dostaniesz coś od "odwiedzających" 10 może się okazać mało ale na ten pierwszy tydzień gdzie się rozeznasz czy dokupujecie 56 bo dziecie mniejsze czy 62 bo większe wystarczy.. ![]() zresztą ja wychodze z założenia że w dzisiejszych czasach jest wszystko pod nosem i nawet jak się okaże że masz czegoś za mało to mąż wyskoczy o sklepu i za godzinę masz kupe ciuchów tudzież innych rzezy... więc podsumuje me wywody ![]() ![]() wowwww super ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() miło ![]()
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2011-06-20 o 12:27 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1436 |
Zakorzenienie
|
no na pewno nie jest jednolita, ale i taj ją widzę oczami wyobraźni
![]()
#1437 | ||
Zakorzenienie
|
Hej laseczki!
![]() Spisałam listę dla maluszka- wyceniłam poprzez allegro i stwierdzam, że wyszło nie dużo... bo ja już myślałam, że jakieś 5 tys wyjdzie ![]() Jeju jak ja się cieszę, że przedłużyłam prywatnie ubezpieczenie z reala ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Corii jak sytuacja z mężem? Polepszyła się? ![]() A legginsy masz zakładane na pięty, czy jak? Ja mam zwykłe i ona są przymałe- przykrótkie, bo ja mam za długie nogi ![]() Martucha dziękuję za wskazówki ![]() Ale leje u mnie ![]()
![]() |
#1438 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ooo np. jak się poje to nie wpijają się w brzuch ![]() ![]() ![]() Strippi sto lat! ![]() Tort gotowy! teraz tylko posprzątać w kuchni.... buuu |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1439 |
Zakorzenienie
|
klion
bodziaki z dlugim i polspiochy - najwygodniejsze oraz pajace to sa rzeczy ktore najchetniej zakladalam malej Jesli dostaniesz jakies psiochy to luz - mozesz zakladac na bodziaka swobodnie ![]() a ja kaftaniki zapinane na guziki z przodu lub zatrzaski, zakladalam na wierzch po domu jako bluzeczke, na bodziaka z krotkim ![]() do tego u nas w ruchu sa rajstopki czesto kilka par skarpetek bezuciskowych potrzebujesz cos welurowego na przyklad. ![]() jakis dres wiekszy zeby starczyl na dluzej ![]() teraz sa fajne wyprzedaze juz i mozna fajne rzeczy upolowac firmowe za niewielkie pieniadze. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1440 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:13.