|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2851 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nie boimy się końca świata bo Nasze śluby są za dwa lata!:)-PM 2013
Cytat:
gdzie ta impreza będzie?Dastin, cieszę się strasznie, że z pieskiem wszystko w porządku i oczywiście za powodzenie w dalszym leczeniu ![]() Molise, gratuluję egzaminu ![]() O lizaniu gumek nic nie napiszę, bo niedawno zjadłam obiad..... ![]() Poza tym Wrocław został Europejską Stolicą Kultury
|
|
#2852 |
|
Zakorzenienie
|
Nadrobię was sobie zaraz na spokojnie, ale muszę się wygadac bo miałam koszmarny dzień.
W pracy... jak w pracy, ale dziś się zdarzali wybitnie upierdliwi klienci (hit 3-cia babka z kolei w ciągu godziny pyta mnie: a ja ten wózek (a nim około 4 miesięczny śpiący bobas) mogę przy kasie zostawic, pani I TAK tu jest, a ja bym sobie pochodziła... Odparłam pani, że z wózkiem też można chodzic bo miejsca jest dośc, a ja jestem kasjerką a nie opiekunką... Sorry, ale trzecia taka w ciągu tak krótkiego czasu no niewytrzymałam... Sprawa druga... Zawalił nam sie dzis sufit w robocie. Spadło ok 1,5 cm tynku z powierzchni 1,5 metra długości 70cm szerokości. Ot tak sobie po prostu na raz dupnęło... w miejsce gdzie układałam ubrania 5 minut szybciej i odeszłam tylko dlatego, że musiałam kogoś skasowac ... Na szczęście nikt inny też tam nie stał. Ale to jeszcze nic... Dziewczyny zaczęły sprzątac a ja dzwonic do kolesia ze spółdzielni, która za budynek odpowiada. On mi mówi, że daleko jest, ale podał numer do innego gościa. Dzwonie, relacjonuję sytuację a koleś: ale czego pani ode mnie chce? Mówię grzecznie, że pan X. dał mi do pana numer jako osoby, która powinna się zając sprawą, koleś ironicznie: a co ja mam przyjśc wam tam posprzątac. ja w✂✂✂✂iona: nie posprzątałyśmy same, ale jak to ludziom na głowę spadnie to też pan będzie tak ironizował czy w końcu tu ruszy tyłek. Pojawił się w 20 minut. Głupi cap. A to jeszcze nie koniec... Na koniec dnia pół h przed zamknięciem przyszła klientka. 2h szybciej kupiła za 15 zł bransoletkę. No i kupując dobra była, a odpięła w domu raz dup zapięcie poszło. Chinka mówi, że jej nie wymieni. Sprawę przejęła koleżanka bo ja miałam mnóstwo ludzi na kasie... Chinka się na babkę zaczęła drzec, że co kupiła i dobre, a teraz niedobre, że sama se zepsuła i ona nie wymieni... Babka wnerw... stwierdziła, że jak ona taka miła to ona już nie chce wymiany (na którą się ostatecznie zgodzili) tylko gotówkę. Wychodziłam z pracy to dalej tam siedziała i się wykłócała, ja kasę policzyłam, zgadzała się i nadgodzin robic nie zamierzam... W dodatku w domu nieciekawie... Normalnie życ nie umierac dziś
|
#2853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak, ostatni.. ale tak się denerwuję i takie mam nerwy, że bez kija nie podchodzić lepiej do mnie dziś... nie wiem jak wytrzymam ![]() a i o kciuki też proszę ![]() i gratuluję egzaminu ![]()
|
|
#2854 |
|
Zakorzenienie
|
dastin mój piesio tez był taki dziwny po narkozie.. Szybko minie
a i dalej za pieska ![]() andzia1989r o ale miałas dzień... Ale jak sama pisałaś, juz nie długo, tak? zrobiłam sobie kolor na włosach bo musze w koncu zdjecie do dyplomu zrobić
|
|
|
|
#2855 | |||
|
Zakorzenienie
|
Jak nie, jak tak
Brzydko mówiąc, głupia baba. Połowa roku na wrzesień.... No ale czego się można spodziewać po teście wielokrotnego wyboru, z 6 możliwymi odpowiedziami...Cytat:
![]() Cytat:
Ja generalnie od razu reaguję na takie wypowiedzi, po prostu mnie to wkurza. Gdy ktoś poucza inną osobę robiąc dokładnie to samo.Kciuki będą Jutro mam czas na trzymanie, kolejny egzamin w piątek. A jakże, wymarzony termin - środek długiego weekendu ![]() Cytat:
Najlepiej poproszę o zdjęcie u nas
|
|||
|
|
|
#2856 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2857 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie nawet żadna z Was nie wie gdzie to jest ![]() Cytat:
Cytat:
myślę dokładnie to samo.Aparat wystawiony na allegro ![]() A jutro z rana pobudka i muszę jechać tylko po wpisy... ah 3 godziny (1,5 godziny w jedną i w drugą stronę ) spędze w autobusie żeby dostać 2 wpisy...
|
|||
|
|
|
#2858 |
|
Zakorzenienie
|
jejku, dopiero skonczylam przegladanie notatek z badan marketingowych... szlag mnie trafia.
|
#2859 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2860 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2861 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aaaa już się wystraszyłam, że się pozbędziesz rudego !
|
|
|
|
|
#2862 |
|
Zakorzenienie
|
też tak pomyślałam
![]() a ja to znikam już dziś całkowicie.. od 10 się uczę i nie bardzo mi to idzie, ale cóż zrobić poczytam jeszcze trochę notatek teraz i potem lulu.. miłego wieczoru życzę i dobranoc
|
#2863 | |
|
Zakorzenienie
|
Uuuu no ładnie! Tak bardzooo rudo i ostrrrro
![]() ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2864 |
|
Zakorzenienie
|
molise gratuluje zdanego egzaminu
![]() andzia kurcze no to miałaś pełen wrażeń dzień... Kurde dziwni Ci ludzie, ja bym w życiu nie zapytała czy mogę dziecko zostawić przy kasie... jeny... Kurde z tym sufitem to masakra... Dobrze, że zdążyłąś odejść i że nikogo nie było tam... Ja jak byłam mała to z siostra skakałyśmy u góry w pokoju po podłodze, a niżej rodzice sypialnie mają, no i jak tak skakałyśmy to sufit spadł na łóżko rodziców... teraz się z tego śmieje, a wtedy to strasznie wyglądało..;/;p ---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- A kciuki też 3mać będę jutro
|
|
#2865 |
|
Zakorzenienie
|
Mia, ale ruuddddy
|
#2866 |
|
Zakorzenienie
|
chwalę się sukienką, którą upolowałam dziś w lumpeksie za 20zł
to dokładnie ta, z H&M. Co o niej sądzicie? |
|
|
|
#2867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez mia8544 Czas edycji: 2011-06-21 o 21:16 |
|
|
|
|
#2868 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lubie takie![]() mia piękny masz ten kolorek
|
|
|
#2870 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje dziewczyny
nie wiem czemu TŻ nie umię się przekonać do falbanek ![]() Jedynie mogłabym mieć mniejsze cycki bo falbanki jeszcze bardziej je powiększają
|
|
|
|
#2871 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2872 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2873 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2874 |
|
Zakorzenienie
|
To bierz 1,5 rozmiara
tylko żeby nie bolało ![]() A ja spadam spać, dobranoc Śliczne |
|
|
|
#2875 |
|
Zakorzenienie
|
Ej ej!! jak dzielicie cycami to ja oddam nawet 3 romiary!
3 rozmiary, kto chce? ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- A tak w ogóle to nadrobiłam. Dastin: bardzo się cieszę, że z piesem już w miare ok. Oby dobrze i szybko wracała do zdrowia. Ja nie mogę o piesach czytac, od razu mi się przypomina moja psina Mam teraz psa, a raczej rodzinnie mamy, ale... ja się już nawet nie angażuję, ja już miałam pieska którego ja 1-wsza na rękach trzymałam i głaskałam jak w pierwsze 3 dni u nas, biedna wystraszona piszczałam. I mojego piesa, z którym wiernie oglądałam skoki narciarskie tuląc się jej do futerka. Moją mądrą psinkę, która słuchała każdej najmniejszej głupoty, i tak się cieszyła jak mnie widziała...Dla obecnej psiny jestem ot człowiekiem od zabawy jak... sąsiad choby. A dla mojej Ramonki ja to byłam ja, pańcia, po prostu moja psinka mnie kochała i ja ją też ![]() Ale mi się smutno zrobiło
|
#2876 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też chcę cyce!!!
ledwie na B się łapię, Andzia, nawet jeden rozmiar mi wystarczy ![]() Jadę jutro rano do domu, do rodziców - 400 km mnie tradycyjnie przeraża, zaraz muszę się spakować i spać ![]() To dobranoc
Edytowane przez _kamea_ Czas edycji: 2011-06-21 o 22:36 |
|
|
|
#2877 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Fakt, ze mam obawy, bo nie wiem, czy to odpowiedni moment, a ze to ten to wiem na 100%, poza tym, nie wiem, czy wiesz, ale od marca 2010 do stycznia 2011 to albo ja, albo TZ mial kursy i szkolenia i teraz moj wyjazd. ZYCZYLABYM Tobie takiej wytrwalosci i braku watpliwosci :-S A po prostu dlas Nas klotnie sa czyms nie do pomyslenia, bo my gadamy duzo ze soba, ale fakt nie zawsze jest OK. Co wiecej jakby sie okazalo, ze to jednak nie to, ja mam prace, mam co zrobic ze soba i nie mam jakich kolwiek obowiazkow i rozmaitych rzeczy na glowie, np. dziecka...
Edytowane przez NAUGHTYxANGEL Czas edycji: 2011-06-21 o 23:14 |
|
|
|
|
#2878 |
|
Rozeznanie
|
Hejo
![]() Dastin cieszę się że z pieskiem lepiej teraz będzie już tylko dobrze!say 3mam kciuki za Twój egzamin _kamea_ zauważyłam że Ty to bardzo imprezowa jesteś na forum;p co chwilę jest okazja molisepowiem Ci że lepiej tego ująć nie mogłaś ![]() FlightlessBirdsukienka świetna brawomalinka_070190 to ładną miałyście siłe z siostrą że sufit zawaliłyście na łóżko rodzicom :szok: Lizanie gumki??/ o matko, chyba bym na to nie wpadła,... Wrocław europejską stolicą kultury BRAWO DLA NASZEGO MIASTA!!!
|
#2879 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W piątek zamierzam iśc do lekarza zrobić próby wątroboweCytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wcześniej była taka żwawa a w jednym momencie na moich kolanach zaczęła się słaniać i wywaliła język z pyska Myślałam, że się tam zaryczę![]() Cytat:
![]() gratuluję!!Cytat:
dobrze, że nikomu nic się nie stało...Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nadrobiłam Was ale nie było łatwo Duzo naskrobałyście![]() Chciałam napisać, że z moją psinką już o wiele lepiej Nie wiedziałam, że tak szybko dojdzie do siebie Jutro kontrola szwów. Mama postanowiła się poświęcić i spać tąnoc z nią Może to dla kogoś się wydawać śmieszne ale my ją traktujemy jak członka rodziny. I powiedziałam mamie niedawno, że po niej bardziej bym płakała i miała większy żal niż po śmierci niektórych osób.Jestem padnięta ... Idę zaraz lulu. A jutro wyniki z ostatniego egzaminu nie chcę nadwerężać Waszych kciuków ale poprosiłabym jeszcze za ten egzamin Ja naprawdę się przekonałam, że Wasze kciuki dużo dają
|
|||||||||
|
|
|
#2880 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A ze On chce wczesniej slub, to juz kwestia uzgodnienia i obgadania...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:09.

gdzie ta impreza będzie?
za powodzenie w dalszym leczeniu 

Brzydko mówiąc, głupia baba. Połowa roku na wrzesień.... No ale czego się można spodziewać po teście wielokrotnego wyboru, z 6 możliwymi odpowiedziami...

dobrze, że nikomu nic się nie stało...
nie chcę nadwerężać Waszych kciuków ale poprosiłabym jeszcze za ten egzamin