|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#811 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach cz. II
dobry nr podalam, napisze smska do Gipssis
![]() nie wiem o zo chozi... |
|
|
|
#812 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale faaajne te stronki! sama bym pewnie nie pojechala ale z kims tak nie dokonca znajomym to czemu nie
|
|
#813 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#814 |
|
Matka buldoga
|
Naf, dziekuje ci bardzo za linki
![]() A ty bylas na zagranicznym wypadzie? Z biura podrozy? Kurcze, a moze by cos sobie zorganizujemy dziewczyny? Tzn mowie o Cindy i Anesznie. Bo tylko wy dalyscie mi jakis cien nadzieji
|
#815 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#816 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Wiem, że wcześniej przegadałyśmy parę miesięcy tutaj, ale jednak znać sie przez internet, a spędzić kilka dni ze sobą na żywo to zupełnie co innego No i przecież poszło świetnie![]() Cytat:
Nie byłam tam nigdy wcześniej, nie miałam pojęcia o języku ani nawet o alfabecie (bo mają tam cyrylicę) i w ogóle o czymkolwiek![]() Byłam z tym biurem podróży i w tej miejscowości: http://www.amida.com.pl/bulgaria/primorsko Nawet mogę pokazać moją noclegownię ![]() http://www.amida.com.pl/obiekty/3/pensjonat_katia To była wycieczka autokarowa (bo boję się latać samolotem )Cytat:
![]() Dziewczyny, niedobrzyzny Wy jedne ![]() Wszystkie wspomnienia z tych wycieczek teraz do mnie właśnie wróciły, ja chcę jeszcze jeden taki wypad w te wakacjeEdit: hm, wiecie co? Jakby nam się udało sensownie zorganizować, to spokojnie mogłybyśmy sobie taki wypad zrobić na własna rękę, bez angażowania się w zabawę z biurami podróży Powiedzmy, zbieramy się w 5 - 6 os. (oczywiscie można i więcej ), rezerwujemy sobie kwaterę, polujemy na jakieś niedrogie bilety (chociaż, brrrr, to już pewnie by musiał być samolot ) i wybywamy sobie, dajmy na to, do takiej Chorwacji na początku września Ale to jest całkiem realny plan, jeśli udałoby nam się jakoś zgraćEdytowane przez nafnaf Czas edycji: 2011-06-21 o 15:05 |
||||
|
|
|
#817 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny. Ja oczywiście nie spakowana - dopiero wróciłam z pracy i mam najpierw zamiar lekko odpocząć i coś zjeść, a później się brać za pakowanie, o ile mnie TŻ nie sterroryzuje
jak zjem to Was poczytam
|
|
|
|
#818 |
|
Lux Mundi
|
Może takie cuś :
http://www.mydeal.pl/podroze/deal/2391/ Ogólnie nie orientuję się za bardzo w Bułgarskich cenach ![]() Dużo to czy mało ![]() Naf, wypowiedz się proszę ![]() Zania, co do wyjazdu- u mnie póki co bariera finansowa jeno, ale jeśli wypad byłby na przełomie sierpień/wrzesień to klaruje się to bardziej optymistycznie
Edytowane przez Cindy28 Czas edycji: 2011-06-21 o 16:12 |
|
|
|
#819 |
|
Zakorzenienie
|
słyszałam dziś o tej akcji w Holandii... no cóż.
Ogólnie niestety za granicą słychać najgłośniej to całe buractwo i cwaniactwo, ludzie inteligentni potrafią się zachować, to ich nie słychać. Ja emigracji nie jestem w stanie ocenić, bo nigdy na obczyźnie nie mieszkałam. Ale takie np. zachowanie niektórych na urlopach właśnie - poczynając od wejścia do samolotu - powoduje że mam ochotę naciągnąć czapkę na głowę żeby mnie nikt z grupą nie skojarzył ![]() Naf, to świetnie że Ci się tak podobało i że tyle emocji wiedziałam że będzie fajnie ![]() Widzę że Was nakręciłyśmy na planowanie wojaży ja w październiku planuję jeszcze jakiś 2-tygodniowy urlop w ciepłych krajach, tym razem z przyjaciółmi
|
|
|
|
#820 |
|
Zakorzenienie
|
kusicie tym wyjazdem
![]() ale jakby co to mam nadzieje, ze taki regularny, weekendowy zlocik tez bedzie? ![]() a i gratuluje wroclawiankom wyboru ich miasta na kulturalna stolyce ...i sobie tez pogratuluje, tak w 50% ![]()
|
#821 |
|
Zadomowienie
|
Cindy, bardzo dobra ta oferta
Przeczytałam tak na szybko, może gdzieś jest jakiś haczyk, ale jeśli nie, to Bg za 600 zł z dojazdem i zakwaterowaniem to taniutko I jeszcze śniadania w pakiecie Jak ktoś reflektuje na taki termin u schyłku wakacji, to ja z największą przyjemnością zaliczę Bułgarię po raz czwarty I tą okolicę nawet znam Byłam tam w ostatnie wakacje![]() Alvesta ![]() Niech moc będzie z Tobą podczas tego koszmarnego zajęcia zwanego pakowaniem
Edytowane przez nafnaf Czas edycji: 2011-06-21 o 16:32 |
|
|
|
#822 |
|
Zakorzenienie
|
Lou, serio Wrocek wygrał? ale fajnie
patrzyłam na to rano, ale później mi się zapomniało ![]() weekendowy zlocik - tak tak tak. Wprawdzie we wrześniu mam rzeźnię - panieński/wesele/panieński/wesele, ale zanim zaczniemy rozprawiać o terminach to może jakiś sierpień się trafi albo cuś
|
|
|
|
#823 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jestem bardzo za zlocikiem w sierpniu. Bardo chętnam na Wrocek, na Kielce również. Na Kraków ciut mniej, bo wyzwiedzałam go już dość intensywnie, ale oczywiście, z Wami to co innego
|
|
|
|
|
#824 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rilla, może po moim urlopie pozwiedzamy wrocławskie knajpy?
|
|
|
|
|
#825 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, rzućcie jakimś linkiem z tym kulturalnym Wrocławiem
Czy to chodzi o tą akcję, do której był kręcony ten fajny klip z wrocławianinami?
|
|
|
|
#826 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W sumie to najbardziej póki co się cieszę na lot samolotem, bo strasznie mi się podoba latanie, a z powrotem mamy międzylądowanie w Poznaniu, czyli dwa starty i dwa lądowania, jupiii wiem, stuknięta jestem kochana, a ty boisz się czegoś konkretnie (katastrofy, czy coś) czy ogólnie odczuwasz niezidentyfikowany lęk? bo może to lęk przed nieznanym, a tak naprawdę nie ma się czego obawiać?---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#827 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Uwaga będę sie chwalić: jestem już DRUGI dzień na diecie i jeszcze się nie złamałam chociaż w sumie wieczorem będzie ciężko bo wszystkie racje zywnościowe na dziś juz skonsumowałam nie pomyśliwszy o tym co będzie później
|
||
|
|
|
#828 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No właśnie ja już leciałam samolotem Jakieś 4 lata temu, do Irlandii i z powrotem - i to były takie zwyczajne loty, jedynie z jakimiś łągodnymi turbulencjami Ogólnie byłą miła atmosfera, obok mnie siedzieli moja ciocia i wujek, a więc sama nie byłam Ale bałam się okropnie, jak się rozpędzaliśmy i odrywaliśmy od ziemi, a później jak lądowaliśmy. To był naprawdę silny strach, bo można powiedzieć, że ja na chwilę wtedy odpłynęłam - chyba jakiś mechanizm samoobronny zadziałał, bo w kulminacyjnym momencie tak jakby wyłączyła mi się świadomość, dlatego słabo to pamiętam. Tak było przy wylocie do Irlandii, a jak trzeba już było wracać do Pl, to poważnie rozważałam opcję autokarową Ale bilety samolotowe już dawno były wykupione, więc oczywiście musiałam lecieć Łyknęłam jakiś uspokajający specyfik, który mnie lekko otumanił, więc nie było tak źle. A co do tego, czego się boję, to tak, chyba właśnie tego, ze coś zawiedzie... Głupie to, wiem, bo przecież samoloty to bardzo bezpieczne środki transportu Ale o wiele pewniej czuję się jednak na lądzieNo i przyznaję bez bicia, że nie potrafię zrozumieć takiej radości z lądowań i startów, i ogólnie latania - ale bardzo Ci jej zazdroszczę A w moim najbliższym otoczeniu bardzo lubi latać moja mama Chociaż ja oczywiście za każdym razem, kiedy wiedziałam, że ona jest w trakcie lotu, łaziłam po ścianach z tego głupiego strachu![]() Super GratulacjePinkswan, powodzenia A to jakaś specjalna dieta, czy coś w stylu MŻ?
Edytowane przez nafnaf Czas edycji: 2011-06-21 o 17:18 |
|
|
|
|
#829 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#830 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
oj tak.. sierpień by pasowałDla Kielc duże tak, chociaż w sumie wszystko jedno gdzie... byle by Was wreszcie poznać osobiście i chlańsko...
|
|
|
#831 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() opowiem Wam kawał ![]() Przychodzi kobieta do ginekologa - Panie doktorze coś się z moją cipką dzieje dziwnego. Jest każdego ranka strasznie wilgotna. - No cóż, muszę zrobić badanie śluzu Po badaniu wzywa pacjentkę - Proszę pani to nie jest śluz tylko ślina!! - Och doktorku złoty, ja już nie pamiętam, kiedy maż ostatni mi minetkę robił!! Skąd tam ślina?? - Tego nie wiem, wiem tylko, że to jest ślina Kobieta postanowiła nie przespać najbliższej nocy i sprawdzić cóż to mąż jej robi? Mąż grzecznie położył się do łóżka, i zmylony jej równomiernym oddechem gdzieś tak po północy wziął latarkę, „świerszczyka" i usadowił się między jej nogami. Kieruje latarkę na zdjęcie panienki: - Mmmmmm... to jest ci**eczka!!! Kieruję światło na cipkę żony - A to!! Tfu,tfu, tfu |
|
|
|
|
#832 | ||||||||
|
Matka buldoga
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;27656480]no ja na sto procent wybywam we wrzesniu-pazdzierniku.[/QUOTE]
Za pozno dla mnie ![]() Cytat:
Wolalabym samolot. 11 lat temu jechalam do Grecji autokarem, nigdy wiecej, podroz to koszmar, bylam okrutnie zmeczona, opuchnieta itp A samolotem to rachu-ciachu i jestem na miejscu. A miesce docelowe hmm...No tak w Egipcie bylam, ale ciekawa jestem nowszej czesci czyli Sharm...Grecje tez zaliczylam, ale nie wyspy, wiec moze Kreta? Turcje tez zaliczylam, ale mi sie podobalo to drugi raz tez moge byc No i Bulgaria, Chorwacja....jakies tam Kanary, Majorka. Ja zawsze jezdzilam za ok 1500-2000 zl wiec duzego pola popisu nie mam, a marza mi sie Chiny, Bali ![]() I kurcze, twoja propozycja jest fantastyczna oj, jak mi sie marzy taki dlugo zlot z wami dziewczyny Cytat:
Wiadomo, jakiegos parcia nie mam, po prostu mysle glosno, a nuz sie cos skrystalizuje ![]() Cytat:
A za regularnymi zlocikami jestem za, a nawet ZA ![]() I gratuluje ci tych 50 % ![]() Cytat:
![]() Cytat:
mam tak samo jak ty. Polowa frajdy dla mnie to samo latanie, ba...ja to juz jestem podekscytowana bedac na lotnisku ) po widoku juz tam na samej gorze...no cudo Cytat:
![]() Cytat:
Raczej wieksze obiekcje mam przed podroza autokarem. Moja znajoma nie przepadala za lataniem. Wiec wtedy brala jakies tabsy na uspokojenie i zasypiala, a ja siedzialam obok i kontrolowalam wsjo, czy aby jej slina nie kapie na brzuch Cytat:
![]() Uff....ja na szczescie nie rzygam, w sumie nigdy nie rzygalam z tego powodu. Ostatnie jakas akcja to w wieku 5-10 lat z powodu niestrawnosci. Zgadnijcie co dzis widzialam w koszu na smieci Ptaka! Biedna wrona/kruk ![]() Otoz jakims sposobem wpadl do kosza na smieci, na ulicy, moze chcial frytke zjesc i wpadl, ale nie mogl wyfrunac bo kosz mial grzybek...i jadac autobusem widzialam tylko machajace skrzydla, potem uderzenie o daszek i ptaka nie ma.... Biedny.
|
|
#833 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
szczęściara... jak przesadzę to tragedia jestzwykle przez tych co nie znają moich rytuałów wtajemniczam was tak na wszelki więc jak już jestem na etapie 'jeszcze łyk i rzygam gdzie popadnie' sama to wyczuwam i grzecznie oznajmiam że ja idę się położyć na chwile ![]() chwila trwa od 30min do 2godz ![]() potem wstaję jak nowo narodzona i jest spoko ..ale już bez picia niestety zdarzali się tacy co mnie chcieli uszczęśliwić wytrzeźwiającymi spacerami... no i wtedy było
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#834 |
|
Zakorzenienie
|
helou wieczornie
robie se bakap strony drugi raz, bo za pierwszym nie poszlo zgodnie z planem, i zaraz mam w telewizorni 'Moje Wlasne Idaho'...latac nie lubie, podobnie jak naf, pierwsze ok 10 razy byly nieziemska frajda, pozniej niestety coraz gorzej, raz mnie wytrzepalo + 2 awaryjne ladowania i kilka odcinkow "Katastrof lotniczych" zrobilo swoje ![]() nie wsiadam bez drina, a najlepiej dwoch, ew uspokajacza i jeszcze pifko w srodku niestety tylko taki transport mi zostaje bo po autokarze mam bole brzucha i czuje sie jak upior...
|
#835 | |||
|
Matka buldoga
|
Cytat:
Cytat:
![]() chociaz...ostatnio przesadzilam ze slodkimi drinkami i musialam sie ratowac nospa i alugastrinem, bo mnie potwornie mulilo, brrr. Spacerki powiadasz...no mi ciezko w klubie sie gdzies polozyc ale pamietam jak mnie poili kawa z cukrem, zebym wrocila do "przytomnosci", a potem mnie musieli wyniesc pod raczki Cytat:
![]() Hmm...wiec mam dla was propozycje, dla ciebie Lou i Naf...bede wam sluzyc ramieniem, prawym i lewym, podczas ladowania sie do samolotu i podczas calego lotu ![]() ![]()
|
|
#836 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zapomniałam kupić henny do brwi, jak sobie nie zrobię brwi i rzęs wyglądam niewyraźnie, a nie będę się paćkać na plażę sierota ze mnie
|
|
|
|
|
#837 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry cześć i czołem
uuuurrlooooppp ![]()
|
|
|
|
#838 |
|
Matka buldoga
|
Bryyy!!!!!
Pracaaaa ![]() Alvesto, udanego wypoczynku ci zycze. Len sie ile wlezie albo uprawiaj aktywny odpoczynek, duzo slonca, pieknych widokow. Wroc do nas super zrelaksowana i wypoczeta ![]() Kawy, kawy mi sie chce! Ale dzis cieplo, fiu fiu
|
#839 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#840 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
boskie okreslenie[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;27670807]u mnie było cieplutko, teraz coś się na deszcz zbiera Bry również, kawę dopijam, potem idę na wódkę z Szefem w srodku dnia? ![]() ![]() a wogole to dzien doberek na spiaco ![]() padam na ryj.... 3 nocka z rzedu zarwana kiedys bede sypiac normalnie
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:01.

No ale jak tam są takie cuda, jak zaproszenie na wspólną podróż polonezem do Bułgarii(
), to ciężko się oderwać

Wiem, że wcześniej przegadałyśmy parę miesięcy tutaj, ale jednak znać sie przez internet, a spędzić kilka dni ze sobą na żywo to zupełnie co innego
) i wybywamy sobie, dajmy na to, do takiej Chorwacji na początku września

Przeczytałam tak na szybko, może gdzieś jest jakiś haczyk, ale jeśli nie, to Bg za 600 zł z dojazdem i zakwaterowaniem to taniutko

Czy to chodzi o tą akcję, do której był kręcony ten fajny klip z wrocławianinami?