|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#811 |
Konto usunięte
|
Dot.: Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach cz. II
dobry nr podalam, napisze smska do Gipssis
![]() nie wiem o zo chozi... |
![]() ![]() |
![]() |
#812 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale faaajne te stronki! sama bym pewnie nie pojechala ale z kims tak nie dokonca znajomym to czemu nie ![]()
![]() |
#813 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#814 |
Matka buldoga
|
Naf, dziekuje ci bardzo za linki
![]() A ty bylas na zagranicznym wypadzie? Z biura podrozy? Kurcze, a moze by cos sobie zorganizujemy dziewczyny? Tzn mowie o Cindy i Anesznie. Bo tylko wy dalyscie mi jakis cien nadzieji ![]()
#815 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#816 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Byłam z tym biurem podróży i w tej miejscowości: http://www.amida.com.pl/bulgaria/primorsko Nawet mogę pokazać moją noclegownię ![]() http://www.amida.com.pl/obiekty/3/pensjonat_katia To była wycieczka autokarowa (bo boję się latać samolotem ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny, niedobrzyzny Wy jedne ![]() ![]() ![]() ![]() Edit: hm, wiecie co? Jakby nam się udało sensownie zorganizować, to spokojnie mogłybyśmy sobie taki wypad zrobić na własna rękę, bez angażowania się w zabawę z biurami podróży ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez nafnaf Czas edycji: 2011-06-21 o 15:05 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#817 |
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny. Ja oczywiście nie spakowana - dopiero wróciłam z pracy i mam najpierw zamiar lekko odpocząć i coś zjeść, a później się brać za pakowanie, o ile mnie TŻ nie sterroryzuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#818 |
Lux Mundi
|
Może takie cuś :
http://www.mydeal.pl/podroze/deal/2391/ Ogólnie nie orientuję się za bardzo w Bułgarskich cenach ![]() Dużo to czy mało ![]() Naf, wypowiedz się proszę ![]() Zania, co do wyjazdu- u mnie póki co bariera finansowa jeno, ale jeśli wypad byłby na przełomie sierpień/wrzesień to klaruje się to bardziej optymistycznie ![]()
Edytowane przez Cindy28 Czas edycji: 2011-06-21 o 16:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#819 |
Zakorzenienie
|
słyszałam dziś o tej akcji w Holandii... no cóż.
Ogólnie niestety za granicą słychać najgłośniej to całe buractwo i cwaniactwo, ludzie inteligentni potrafią się zachować, to ich nie słychać. Ja emigracji nie jestem w stanie ocenić, bo nigdy na obczyźnie nie mieszkałam. Ale takie np. zachowanie niektórych na urlopach właśnie - poczynając od wejścia do samolotu - powoduje że mam ochotę naciągnąć czapkę na głowę żeby mnie nikt z grupą nie skojarzył ![]() Naf, to świetnie że Ci się tak podobało i że tyle emocji ![]() ![]() Widzę że Was nakręciłyśmy na planowanie wojaży ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#820 |
Zakorzenienie
|
kusicie tym wyjazdem
![]() ale jakby co to mam nadzieje, ze taki regularny, weekendowy zlocik tez bedzie? ![]() a i gratuluje wroclawiankom wyboru ich miasta na kulturalna stolyce ![]() ...i sobie tez pogratuluje, tak w 50% ![]() ![]()
#821 |
Zadomowienie
|
Cindy, bardzo dobra ta oferta
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alvesta ![]() Niech moc będzie z Tobą podczas tego koszmarnego zajęcia zwanego pakowaniem ![]() Edytowane przez nafnaf Czas edycji: 2011-06-21 o 16:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#822 |
Zakorzenienie
|
Lou, serio Wrocek wygrał? ale fajnie
![]() ![]() weekendowy zlocik - tak tak tak. Wprawdzie we wrześniu mam rzeźnię - panieński/wesele/panieński/wesele, ale zanim zaczniemy rozprawiać o terminach to może jakiś sierpień się trafi albo cuś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#823 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jestem bardzo za zlocikiem w sierpniu. Bardo chętnam na Wrocek, na Kielce również. Na Kraków ciut mniej, bo wyzwiedzałam go już dość intensywnie, ale oczywiście, z Wami to co innego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#824 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rilla, może po moim urlopie pozwiedzamy wrocławskie knajpy? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#825 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, rzućcie jakimś linkiem z tym kulturalnym Wrocławiem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#826 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W sumie to najbardziej póki co się cieszę na lot samolotem, bo strasznie mi się podoba latanie, a z powrotem mamy międzylądowanie w Poznaniu, czyli dwa starty i dwa lądowania, jupiii ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#827 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Uwaga będę sie chwalić: jestem już DRUGI dzień na diecie i jeszcze się nie złamałam ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#828 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No właśnie ja już leciałam samolotem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No i przyznaję bez bicia, że nie potrafię zrozumieć takiej radości z lądowań i startów, i ogólnie latania - ale bardzo Ci jej zazdroszczę ![]() ![]() ![]() ![]() Super ![]() ![]() ![]() Pinkswan, powodzenia ![]() ![]() Edytowane przez nafnaf Czas edycji: 2011-06-21 o 17:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#829 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#830 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dla Kielc duże tak, chociaż w sumie wszystko jedno gdzie... byle by Was wreszcie poznać osobiście ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#831 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() opowiem Wam kawał ![]() Przychodzi kobieta do ginekologa - Panie doktorze coś się z moją cipką dzieje dziwnego. Jest każdego ranka strasznie wilgotna. - No cóż, muszę zrobić badanie śluzu Po badaniu wzywa pacjentkę - Proszę pani to nie jest śluz tylko ślina!! - Och doktorku złoty, ja już nie pamiętam, kiedy maż ostatni mi minetkę robił!! Skąd tam ślina?? - Tego nie wiem, wiem tylko, że to jest ślina Kobieta postanowiła nie przespać najbliższej nocy i sprawdzić cóż to mąż jej robi? Mąż grzecznie położył się do łóżka, i zmylony jej równomiernym oddechem gdzieś tak po północy wziął latarkę, „świerszczyka" i usadowił się między jej nogami. Kieruje latarkę na zdjęcie panienki: - Mmmmmm... to jest ci**eczka!!! Kieruję światło na cipkę żony - A to!! Tfu,tfu, tfu |
|
![]() ![]() |
![]() |
#832 | ||||||||
Matka buldoga
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;27656480]no ja na sto procent wybywam we wrzesniu-pazdzierniku.[/QUOTE]
Za pozno dla mnie ![]() Cytat:
Wolalabym samolot. 11 lat temu jechalam do Grecji autokarem, nigdy wiecej, podroz to koszmar, bylam okrutnie zmeczona, opuchnieta itp A samolotem to rachu-ciachu i jestem na miejscu. A miesce docelowe hmm...No tak w Egipcie bylam, ale ciekawa jestem nowszej czesci czyli Sharm...Grecje tez zaliczylam, ale nie wyspy, wiec moze Kreta? Turcje tez zaliczylam, ale mi sie podobalo to drugi raz tez moge byc ![]() ![]() I kurcze, twoja propozycja jest fantastyczna ![]() ![]() Cytat:
Wiadomo, jakiegos parcia nie mam, po prostu mysle glosno, a nuz sie cos skrystalizuje ![]() Cytat:
![]() A za regularnymi zlocikami jestem za, a nawet ZA ![]() I gratuluje ci tych 50 % ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Raczej wieksze obiekcje mam przed podroza autokarem. Moja znajoma nie przepadala za lataniem. Wiec wtedy brala jakies tabsy na uspokojenie i zasypiala, a ja siedzialam obok i kontrolowalam wsjo, czy aby jej slina nie kapie na brzuch ![]() Cytat:
![]() Uff....ja na szczescie nie rzygam, w sumie nigdy nie rzygalam z tego powodu. Ostatnie jakas akcja to w wieku 5-10 lat z powodu niestrawnosci. Zgadnijcie co dzis widzialam w koszu na smieci ![]() ![]() Otoz jakims sposobem wpadl do kosza na smieci, na ulicy, moze chcial frytke zjesc i wpadl, ale nie mogl wyfrunac bo kosz mial grzybek...i jadac autobusem widzialam tylko machajace skrzydla, potem uderzenie o daszek i ptaka nie ma.... Biedny.
![]() |
#833 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() zwykle przez tych co nie znają moich rytuałów wtajemniczam was tak na wszelki ![]() więc jak już jestem na etapie 'jeszcze łyk i rzygam gdzie popadnie' sama to wyczuwam i grzecznie oznajmiam że ja idę się położyć na chwile ![]() chwila trwa od 30min do 2godz ![]() potem wstaję jak nowo narodzona i jest spoko ..ale już bez picia niestety zdarzali się tacy co mnie chcieli uszczęśliwić wytrzeźwiającymi spacerami... no i wtedy było ![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#834 |
Zakorzenienie
|
helou wieczornie
![]() robie se bakap strony ![]() latac nie lubie, podobnie jak naf, pierwsze ok 10 razy byly nieziemska frajda, pozniej niestety coraz gorzej, raz mnie wytrzepalo + 2 awaryjne ladowania i kilka odcinkow "Katastrof lotniczych" zrobilo swoje ![]() nie wsiadam bez drina, a najlepiej dwoch, ew uspokajacza i jeszcze pifko w srodku ![]()
#835 | |||
Matka buldoga
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() chociaz...ostatnio przesadzilam ze slodkimi drinkami i musialam sie ratowac nospa i alugastrinem, bo mnie potwornie mulilo, brrr. Spacerki powiadasz...no mi ciezko w klubie sie gdzies polozyc ![]() ![]() Cytat:
![]() Hmm...wiec mam dla was propozycje, dla ciebie Lou i Naf...bede wam sluzyc ramieniem, prawym i lewym, podczas ladowania sie do samolotu i podczas calego lotu ![]() ![]() ![]()
![]() |
#836 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zapomniałam kupić henny do brwi, jak sobie nie zrobię brwi i rzęs wyglądam niewyraźnie, a nie będę się paćkać na plażę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#837 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry cześć i czołem
![]() uuuurrlooooppp ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#838 |
Matka buldoga
|
Bryyy!!!!!
Pracaaaa ![]() Alvesto, udanego wypoczynku ci zycze. Len sie ile wlezie albo uprawiaj aktywny odpoczynek, duzo slonca, pieknych widokow. Wroc do nas super zrelaksowana i wypoczeta ![]() Kawy, kawy mi sie chce! Ale dzis cieplo, fiu fiu ![]()
#839 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#840 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() [1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;27670807]u mnie było cieplutko, teraz coś się na deszcz zbiera ![]() Bry również, kawę dopijam, potem idę na wódkę z Szefem ![]() w srodku dnia? ![]() ![]() a wogole to dzien doberek na spiaco ![]() padam na ryj.... 3 nocka z rzedu zarwana ![]() kiedys bede sypiac normalnie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:02.