Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach cz. II - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-21, 12:53   #811
12b24d2a455c078f5629813f5df538e108ef39c5_6556ae3ede293
Konto usunięte

Dot.: Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach cz. II

dobry nr podalam, napisze smska do Gipssis
nie wiem o zo chozi...
12b24d2a455c078f5629813f5df538e108ef39c5_6556ae3ede293 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 13:37   #812
LouLou25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nafnaf Pokaż wiadomość
Proszę bardzo:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=285904
Tam wyżej podałam linka do działu o wspólnych podróżach na gumtree i sama już oczywiście wsiąkłam w te ogłoszenia Toż to już jakiś nałóg jest No ale jak tam są takie cuda, jak zaproszenie na wspólną podróż polonezem do Bułgarii(), to ciężko się oderwać
senkju
ale faaajne te stronki! sama bym pewnie nie pojechala ale z kims tak nie dokonca znajomym to czemu nie

sure. fine. whatever.

LouLou25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 13:46   #813
Rilla82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LouLou25 Pokaż wiadomość
senkju
ale faaajne te stronki! sama bym pewnie nie pojechala ale z kims tak nie dokonca znajomym to czemu nie
Tez myślę, że to fajna sprawa. Wiadomo, można nieciekawie trafić (niczym na internetowej randce), ale - no risk no fun
Rilla82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 13:56   #814
zania
Matka buldoga

Naf, dziekuje ci bardzo za linki
A ty bylas na zagranicznym wypadzie? Z biura podrozy?

Kurcze, a moze by cos sobie zorganizujemy dziewczyny? Tzn mowie o Cindy i Anesznie. Bo tylko wy dalyscie mi jakis cien nadzieji
Stary 2011-06-21, 14:12   #815
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez zania Pokaż wiadomość

Kurcze, a moze by cos sobie zorganizujemy dziewczyny? Tzn mowie o Cindy i Anesznie. Bo tylko wy dalyscie mi jakis cien nadzieji
no ja na sto procent wybywam we wrzesniu-pazdzierniku.
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 14:49   #816
nafnaf
Zadomowienie

Cytat:
senkju
Cytat:
Napisane przez Rilla82 Pokaż wiadomość
Tez myślę, że to fajna sprawa. Wiadomo, można nieciekawie trafić (niczym na internetowej randce), ale - no risk no fun
Myślę, że my zrobiłyśmy bardzo dobry początek, bo przecież też się nie znałyśmy osobiście, a jednak wyjechałyśmy razem Wiem, że wcześniej przegadałyśmy parę miesięcy tutaj, ale jednak znać sie przez internet, a spędzić kilka dni ze sobą na żywo to zupełnie co innego No i przecież poszło świetnie
Cytat:
Zaniu, byłam w Bułgarii (to było w 2008 r., miałam wtedy 22 lata) Nie byłam tam nigdy wcześniej, nie miałam pojęcia o języku ani nawet o alfabecie (bo mają tam cyrylicę) i w ogóle o czymkolwiek
Byłam z tym biurem podróży i w tej miejscowości:
http://www.amida.com.pl/bulgaria/primorsko
Nawet mogę pokazać moją noclegownię
http://www.amida.com.pl/obiekty/3/pensjonat_katia
To była wycieczka autokarowa (bo boję się latać samolotem)
Cytat:
Zaniu, a kiedy by Ci pasowało wyjechać? Jakoś teraz byś chciała, czy mogłoby być tak bardziej u schyłku sezonu - np. druga połowa sierpnia - początek września? I gdzie dokładnie chciałabyś pojechać? I jeśli to byłaby zagramanica, to jaki transport preferujesz - tzn. czy tylko samolot wchodzi w grę, czy ewentualnie transport naziemny też?

Dziewczyny, niedobrzyzny Wy jedne Wszystkie wspomnienia z tych wycieczek teraz do mnie właśnie wróciły, ja chcę jeszcze jeden taki wypad w te wakacje Zaraz zacznę kombinować jak koń pod górę, żeby tylko na jakiś wywczas się załapać

Edit: hm, wiecie co? Jakby nam się udało sensownie zorganizować, to spokojnie mogłybyśmy sobie taki wypad zrobić na własna rękę, bez angażowania się w zabawę z biurami podróży Powiedzmy, zbieramy się w 5 - 6 os. (oczywiscie można i więcej), rezerwujemy sobie kwaterę, polujemy na jakieś niedrogie bilety (chociaż, brrrr, to już pewnie by musiał być samolot) i wybywamy sobie, dajmy na to, do takiej Chorwacji na początku września Oczywiście o Chorwacji i wrześniu mówię przykładowo Ale to jest całkiem realny plan, jeśli udałoby nam się jakoś zgrać

Napełnijmy pustą miskę
19VI2011
And it all begins where it ends
24VII2012
Almost unreal

Edytowane przez nafnaf
Czas edycji: 2011-06-21 o 15:05
nafnaf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 15:42   #817
Alvesta
Zakorzenienie

cześć dziewczyny. Ja oczywiście nie spakowana - dopiero wróciłam z pracy i mam najpierw zamiar lekko odpocząć i coś zjeść, a później się brać za pakowanie, o ile mnie TŻ nie sterroryzuje jak zjem to Was poczytam
Alvesta jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-06-21, 16:11   #818
Cindy28
Lux Mundi

Może takie cuś :
http://www.mydeal.pl/podroze/deal/2391/
Ogólnie nie orientuję się za bardzo w Bułgarskich cenach
Dużo to czy mało
Naf, wypowiedz się proszę
Zania, co do wyjazdu- u mnie póki co bariera finansowa jeno, ale jeśli wypad byłby na przełomie sierpień/wrzesień to klaruje się to bardziej optymistycznie

Edytowane przez Cindy28
Czas edycji: 2011-06-21 o 16:12
Cindy28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 16:12   #819
Alvesta
Zakorzenienie

słyszałam dziś o tej akcji w Holandii... no cóż.

Ogólnie niestety za granicą słychać najgłośniej to całe buractwo i cwaniactwo, ludzie inteligentni potrafią się zachować, to ich nie słychać. Ja emigracji nie jestem w stanie ocenić, bo nigdy na obczyźnie nie mieszkałam. Ale takie np. zachowanie niektórych na urlopach właśnie - poczynając od wejścia do samolotu - powoduje że mam ochotę naciągnąć czapkę na głowę żeby mnie nikt z grupą nie skojarzył

Naf, to świetnie że Ci się tak podobało i że tyle emocji wiedziałam że będzie fajnie
Widzę że Was nakręciłyśmy na planowanie wojaży ja w październiku planuję jeszcze jakiś 2-tygodniowy urlop w ciepłych krajach, tym razem z przyjaciółmi
Stary 2011-06-21, 16:15   #820
LouLou25
Zakorzenienie

kusicie tym wyjazdem
ale jakby co to mam nadzieje, ze taki regularny, weekendowy zlocik tez bedzie?

a i gratuluje wroclawiankom wyboru ich miasta na kulturalna stolyce
...i sobie tez pogratuluje, tak w 50%

sure. fine. whatever.

Stary 2011-06-21, 16:23   #821
nafnaf
Zadomowienie

Cindy, bardzo dobra ta oferta Przeczytałam tak na szybko, może gdzieś jest jakiś haczyk, ale jeśli nie, to Bg za 600 zł z dojazdem i zakwaterowaniem to taniutko Ja za swoje dotyczczasowe 3 wycieczki (myślę, że podobny standard, za każdym razem Bułgaria z dojazdem autokarowym) płaciłam zawsze jakiś tysiąc z niewielkim haczykiem... a tutaj jest o połowę mniej I jeszcze śniadania w pakiecie Jak ktoś reflektuje na taki termin u schyłku wakacji, to ja z największą przyjemnością zaliczę Bułgarię po raz czwarty I tą okolicę nawet znam Byłam tam w ostatnie wakacje

Alvesta
Niech moc będzie z Tobą podczas tego koszmarnego zajęcia zwanego pakowaniem

Napełnijmy pustą miskę
19VI2011
24VII2012
Almost unreal

Edytowane przez nafnaf
Czas edycji: 2011-06-21 o 16:32

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-21, 16:27   #822
Alvesta
Zakorzenienie

Lou, serio Wrocek wygrał? ale fajnie patrzyłam na to rano, ale później mi się zapomniało

weekendowy zlocik - tak tak tak. Wprawdzie we wrześniu mam rzeźnię - panieński/wesele/panieński/wesele, ale zanim zaczniemy rozprawiać o terminach to może jakiś sierpień się trafi albo cuś
Stary 2011-06-21, 16:31   #823
Rilla82
Zakorzenienie

Cytat:
kusicie tym wyjazdem

Znowu mnie ubiegłyście, bo się miałam właśnie chwalić
Ja jestem bardzo za zlocikiem w sierpniu. Bardo chętnam na Wrocek, na Kielce również. Na Kraków ciut mniej, bo wyzwiedzałam go już dość intensywnie, ale oczywiście, z Wami to co innego
Stary 2011-06-21, 16:36   #824
Alvesta
Zakorzenienie

Cytat:
Ja jestem bardzo za zlocikiem w sierpniu. Bardo chętnam na Wrocek, na Kielce również. Na Kraków ciut mniej, bo wyzwiedzałam go już dość intensywnie, ale oczywiście, z Wami to co innego
podpisuję się pod tym obiema łapkami

Rilla, może po moim urlopie pozwiedzamy wrocławskie knajpy?
Stary 2011-06-21, 16:40   #825
nafnaf
Zadomowienie

Dziewczyny, rzućcie jakimś linkiem z tym kulturalnym Wrocławiem Czy to chodzi o tą akcję, do której był kręcony ten fajny klip z wrocławianinami?

Napełnijmy pustą miskę
19VI2011
24VII2012
Almost unreal
Stary 2011-06-21, 16:43   #826
Alvesta
Zakorzenienie

Cytat:
Cindy, bardzo dobra ta oferta Przeczytałam tak na szybko, może gdzieś jest jakiś haczyk, ale jeśli nie, to Bg za 600 zł z dojazdem i zakwaterowaniem to taniutko Ja za swoje dotyczczasowe 3 wycieczki (myślę, że podobny standard, za każdym razem Bułgaria z dojazdem autokarowym) płaciłam zawsze jakiś tysiąc z niewielkim haczykiem... a tutaj jest o połowę mniej I jeszcze śniadania w pakiecie Jak ktoś reflektuje na taki termin u schyłku wakacji, to ja z największą przyjemnością zaliczę Bułgarię po raz czwarty I tą okolicę nawet znam Byłam tam w ostatnie wakacje

Alvesta
Niech moc będzie z Tobą podczas tego koszmarnego zajęcia zwanego pakowaniem
właściwie pakowanie mam wyćwiczone od dawna, się mieszkało w internacie od młodych lat, to pakowanie przerabiałam co tydzień
W sumie to najbardziej póki co się cieszę na lot samolotem, bo strasznie mi się podoba latanie, a z powrotem mamy międzylądowanie w Poznaniu, czyli dwa starty i dwa lądowania, jupiii wiem, stuknięta jestem kochana, a ty boisz się czegoś konkretnie (katastrofy, czy coś) czy ogólnie odczuwasz niezidentyfikowany lęk? bo może to lęk przed nieznanym, a tak naprawdę nie ma się czego obawiać?

---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ----------

Cytat:
Dziewczyny, rzućcie jakimś linkiem z tym kulturalnym Wrocławiem Czy to chodzi o tą akcję, do której był kręcony ten fajny klip z wrocławianinami?
tak, ten sam
Stary 2011-06-21, 17:06   #827
201609062117
Konto usunięte

Cytat:
Rilla mądrze prawisz kurczę tak się nastawiłam że coś wyjdzie z czwartku, że nawet wzięłam urlop w pracy ale sierpień niedaleko

Cytat:
Napisane przez Alvesta Pokaż wiadomość

ja też, ja też

Uwaga będę sie chwalić: jestem już DRUGI dzień na diecie i jeszcze się nie złamałam chociaż w sumie wieczorem będzie ciężko bo wszystkie racje zywnościowe na dziś juz skonsumowałam nie pomyśliwszy o tym co będzie później
201609062117 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 17:09   #828
nafnaf
Zadomowienie

Cytat:
właściwie pakowanie mam wyćwiczone od dawna, się mieszkało w internacie od młodych lat, to pakowanie przerabiałam co tydzień
W sumie to najbardziej póki co się cieszę na lot samolotem, bo strasznie mi się podoba latanie, a z powrotem mamy międzylądowanie w Poznaniu, czyli dwa starty i dwa lądowania, jupiii wiem, stuknięta jestem kochana, a ty boisz się czegoś konkretnie (katastrofy, czy coś) czy ogólnie odczuwasz niezidentyfikowany lęk? bo może to lęk przed nieznanym, a tak naprawdę nie ma się czego obawiać?[COLOR="Silver"]
Dobrze, że masz wprawę w pakowaniu - od razu się przygotowania o wiele przyjamniejsze robią
No właśnie ja już leciałam samolotem Jakieś 4 lata temu, do Irlandii i z powrotem - i to były takie zwyczajne loty, jedynie z jakimiś łągodnymi turbulencjami Ogólnie byłą miła atmosfera, obok mnie siedzieli moja ciocia i wujek, a więc sama nie byłam Ale bałam się okropnie, jak się rozpędzaliśmy i odrywaliśmy od ziemi, a później jak lądowaliśmy. To był naprawdę silny strach, bo można powiedzieć, że ja na chwilę wtedy odpłynęłam - chyba jakiś mechanizm samoobronny zadziałał, bo w kulminacyjnym momencie tak jakby wyłączyła mi się świadomość, dlatego słabo to pamiętam. Tak było przy wylocie do Irlandii, a jak trzeba już było wracać do Pl, to poważnie rozważałam opcję autokarową Ale bilety samolotowe już dawno były wykupione, więc oczywiście musiałam lecieć Łyknęłam jakiś uspokajający specyfik, który mnie lekko otumanił, więc nie było tak źle. A co do tego, czego się boję, to tak, chyba właśnie tego, ze coś zawiedzie... Głupie to, wiem, bo przecież samoloty to bardzo bezpieczne środki transportu Ale o wiele pewniej czuję się jednak na lądzie
No i przyznaję bez bicia, że nie potrafię zrozumieć takiej radości z lądowań i startów, i ogólnie latania - ale bardzo Ci jej zazdroszczę A w moim najbliższym otoczeniu bardzo lubi latać moja mama Chociaż ja oczywiście za każdym razem, kiedy wiedziałam, że ona jest w trakcie lotu, łaziłam po ścianach z tego głupiego strachu
Cytat:
tak, ten sam
Super Bardzo się cieszę, ten klip był świetny, a Wrocław na pewno zasługuje na takie wyróżnienie Gratulacje

Pinkswan, powodzenia A to jakaś specjalna dieta, czy coś w stylu MŻ?

Napełnijmy pustą miskę
19VI2011
24VII2012
Almost unreal

Edytowane przez nafnaf
Czas edycji: 2011-06-21 o 17:18
Stary 2011-06-21, 17:33   #829
Rilla82
Zakorzenienie

Cytat:

Jacha!

Cytat:
Tu masz trochę informacji o całej aferze: http://pl.wikipedia.org/wiki/Europejska_Stolica_Kultury

Cytat:
Napisane przez pinkswan Pokaż wiadomość
Rilla mądrze prawisz kurczę tak się nastawiłam że coś wyjdzie z czwartku, że nawet wzięłam urlop w pracy ale sierpień niedaleko
Rozważamy spontaniczny wyjazd du Ustki w ten weekend, ale jeśli nie wypali, to hulaj dusza, w czwartek bądź w inny dzień weekendu jestem do dyspozycji również
Stary 2011-06-21, 19:17   #830
jiuna
Wtajemniczenie

Cytat:
oj tak.. sierpień by pasował
Dla Kielc duże tak, chociaż w sumie wszystko jedno gdzie... byle by Was wreszcie poznać osobiście i chlańsko... ale uwaga... mam słabą głowę i rzygam jak kot
jiuna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-21, 19:56   #831
Alvesta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jiuna Pokaż wiadomość
Dla Kielc duże tak, chociaż w sumie wszystko jedno gdzie... byle by Was wreszcie poznać osobiście i chlańsko... ale uwaga... mam słabą głowę i rzygam jak kot
tak zwana zupka cofka

opowiem Wam kawał
Przychodzi kobieta do ginekologa
- Panie doktorze coś się z moją cipką dzieje dziwnego. Jest każdego ranka strasznie wilgotna.
- No cóż, muszę zrobić badanie śluzu
Po badaniu wzywa pacjentkę
- Proszę pani to nie jest śluz tylko ślina!!
- Och doktorku złoty, ja już nie pamiętam, kiedy maż ostatni mi minetkę robił!! Skąd tam ślina??
- Tego nie wiem, wiem tylko, że to jest ślina
Kobieta postanowiła nie przespać najbliższej nocy i sprawdzić cóż to mąż jej robi?
Mąż grzecznie położył się do łóżka, i zmylony jej równomiernym oddechem gdzieś tak po północy wziął latarkę, „świerszczyka" i usadowił się między jej nogami. Kieruje latarkę na zdjęcie panienki:
- Mmmmmm... to jest ci**eczka!!!
Kieruję światło na cipkę żony
- A to!! Tfu,tfu, tfu
Stary 2011-06-21, 20:08   #832
zania
Matka buldoga

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;27656480]no ja na sto procent wybywam we wrzesniu-pazdzierniku.[/QUOTE]
Za pozno dla mnie

Cytat:
Zaniu, byłam w Bułgarii (to było w 2008 r., miałam wtedy 22 lata) Nie byłam tam nigdy wcześniej, nie miałam pojęcia o języku ani nawet o alfabecie (bo mają tam cyrylicę) i w ogóle o czymkolwiek
Byłam z tym biurem podróży i w tej miejscowości:
http://www.amida.com.pl/bulgaria/primorsko
Nawet mogę pokazać moją noclegownię
http://www.amida.com.pl/obiekty/3/pensjonat_katia
To była wycieczka autokarowa (bo boję się latać samolotem)

Zaniu, a kiedy by Ci pasowało wyjechać? Jakoś teraz byś chciała, czy mogłoby być tak bardziej u schyłku sezonu - np. druga połowa sierpnia - początek września? I gdzie dokładnie chciałabyś pojechać? I jeśli to byłaby zagramanica, to jaki transport preferujesz - tzn. czy tylko samolot wchodzi w grę, czy ewentualnie transport naziemny też?

Edit: hm, wiecie co? Jakby nam się udało sensownie zorganizować, to spokojnie mogłybyśmy sobie taki wypad zrobić na własna rękę, bez angażowania się w zabawę z biurami podróży Powiedzmy, zbieramy się w 5 - 6 os. (oczywiscie można i więcej), rezerwujemy sobie kwaterę, polujemy na jakieś niedrogie bilety (chociaż, brrrr, to już pewnie by musiał być samolot) i wybywamy sobie, dajmy na to, do takiej Chorwacji na początku września Oczywiście o Chorwacji i wrześniu mówię przykładowo Ale to jest całkiem realny plan, jeśli udałoby nam się jakoś zgrać
Mi to najbardziej by pasowal sierpien, z jakims tam zahaczeniem o wrzesien, ale max do 10 wrzesnia.
Wolalabym samolot. 11 lat temu jechalam do Grecji autokarem, nigdy wiecej, podroz to koszmar, bylam okrutnie zmeczona, opuchnieta itp A samolotem to rachu-ciachu i jestem na miejscu.
A miesce docelowe hmm...No tak w Egipcie bylam, ale ciekawa jestem nowszej czesci czyli Sharm...Grecje tez zaliczylam, ale nie wyspy, wiec moze Kreta? Turcje tez zaliczylam, ale mi sie podobalo to drugi raz tez moge byc No i Bulgaria, Chorwacja....jakies tam Kanary, Majorka. Ja zawsze jezdzilam za ok 1500-2000 zl wiec duzego pola popisu nie mam, a marza mi sie Chiny, Bali

I kurcze, twoja propozycja jest fantastyczna oj, jak mi sie marzy taki dlugo zlot z wami dziewczyny

Cytat:
Napisane przez Cindy28 Pokaż wiadomość
Może takie cuś :
http://www.mydeal.pl/podroze/deal/2391/
Ogólnie nie orientuję się za bardzo w Bułgarskich cenach
Dużo to czy mało
Naf, wypowiedz się proszę
Zania, co do wyjazdu- u mnie póki co bariera finansowa jeno, ale jeśli wypad byłby na przełomie sierpień/wrzesień to klaruje się to bardziej optymistycznie
Cindy, no wlasnie sierpien bylby fajnym m-acem.
Wiadomo, jakiegos parcia nie mam, po prostu mysle glosno, a nuz sie cos skrystalizuje
Cytat:
kusicie tym wyjazdem

Lou, ty to zbieraj kasiore do skarbonki
A za regularnymi zlocikami jestem za, a nawet ZA
I gratuluje ci tych 50 %

Cytat:
weekendowy zlocik - tak tak tak. Wprawdzie we wrześniu mam rzeźnię - panieński/wesele/panieński/wesele, ale zanim zaczniemy rozprawiać o terminach to może jakiś sierpień się trafi albo cuś
Jak to sierpien? To nie bedzie zlotu w lipcu?
Cytat:
W sumie to najbardziej póki co się cieszę na lot samolotem, bo strasznie mi się podoba latanie,
Przybija piatke mam tak samo jak ty. Polowa frajdy dla mnie to samo latanie, ba...ja to juz jestem podekscytowana bedac na lotnisku i uwielbiam wszystko, poczawszy od startowania/ladowania (ach te moje zatkane uszy ) po widoku juz tam na samej gorze...no cudo

Cytat:
Napisane przez pinkswan Pokaż wiadomość
nastawiłam

Uwaga będę sie chwalić: jestem już DRUGI dzień na diecie i jeszcze się nie złamałam chociaż w sumie wieczorem będzie ciężko bo wszystkie racje zywnościowe na dziś juz skonsumowałam nie pomyśliwszy o tym co będzie później
Z czego sie odchudzasz? Z kosci na osci?

Cytat:
Głupie to, wiem, bo przecież samoloty to bardzo bezpieczne środki transportu Ale o wiele pewniej czuję się jednak na lądzie
No i przyznaję bez bicia, że nie potrafię zrozumieć takiej radości z lądowań i startów, i ogólnie latania - ale bardzo Ci jej zazdroszczę A w moim najbliższym otoczeniu bardzo lubi latać moja mama Chociaż ja oczywiście za każdym razem, kiedy wiedziałam, że ona jest w trakcie lotu, łaziłam po ścianach z tego głupiego strachu
Hmm...a ja sie nigdy nie balam. Ba...nie moglam sie doczekac mojego pierwszego lotu. I nie wiem z czego to wynika.
Raczej wieksze obiekcje mam przed podroza autokarem.
Moja znajoma nie przepadala za lataniem. Wiec wtedy brala jakies tabsy na uspokojenie i zasypiala, a ja siedzialam obok i kontrolowalam wsjo, czy aby jej slina nie kapie na brzuch

Cytat:
Ba, nie ty jedna masz slaba glowe
Uff....ja na szczescie nie rzygam, w sumie nigdy nie rzygalam z tego powodu. Ostatnie jakas akcja to w wieku 5-10 lat z powodu niestrawnosci.

Zgadnijcie co dzis widzialam w koszu na smieci Ptaka! Biedna wrona/kruk
Otoz jakims sposobem wpadl do kosza na smieci, na ulicy, moze chcial frytke zjesc i wpadl, ale nie mogl wyfrunac bo kosz mial grzybek...i jadac autobusem widzialam tylko machajace skrzydla, potem uderzenie o daszek i ptaka nie ma....
Biedny.
Stary 2011-06-21, 20:44   #833
jiuna
Wtajemniczenie

Cytat:
tak zwana zupka cofka

opowiem Wam kawał
- Panie doktorze coś się z moją cipką dzieje dziwnego. Jest każdego ranka strasznie wilgotna.
- Och doktorku złoty, ja już nie pamiętam, kiedy maż ostatni mi minetkę robił!! Skąd tam ślina??
Kobieta postanowiła nie przespać najbliższej nocy i sprawdzić cóż to mąż jej robi?
Mąż grzecznie położył się do łóżka, i zmylony jej równomiernym oddechem gdzieś tak po północy wziął latarkę, „świerszczyka" i usadowił się między jej nogami. Kieruje latarkę na zdjęcie panienki:
- A to!! Tfu,tfu, tfu

Cytat:
Ba, nie ty jedna masz slaba glowe
Uff....ja na szczescie nie rzygam, w sumie nigdy nie rzygalam z tego powodu. Ostatnie jakas akcja to w wieku 5-10 lat z powodu niestrawnosci.
szczęściara... jak przesadzę to tragedia jest
zwykle przez tych co nie znają moich rytuałów
wtajemniczam was tak na wszelki
więc jak już jestem na etapie 'jeszcze łyk i rzygam gdzie popadnie' sama to wyczuwam i grzecznie oznajmiam że ja idę się położyć na chwile
chwila trwa od 30min do 2godz
potem wstaję jak nowo narodzona i jest spoko ..ale już bez picia
niestety zdarzali się tacy co mnie chcieli uszczęśliwić wytrzeźwiającymi spacerami... no i wtedy było więc nie radzę....
jiuna jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-06-21, 20:50   #834
LouLou25
Zakorzenienie

helou wieczornie
robie se bakap strony drugi raz, bo za pierwszym nie poszlo zgodnie z planem, i zaraz mam w telewizorni 'Moje Wlasne Idaho'...

latac nie lubie, podobnie jak naf,
pierwsze ok 10 razy byly nieziemska frajda, pozniej niestety coraz gorzej,
raz mnie wytrzepalo + 2 awaryjne ladowania i kilka odcinkow "Katastrof lotniczych" zrobilo swoje
nie wsiadam bez drina, a najlepiej dwoch, ew uspokajacza i jeszcze pifko w srodku niestety tylko taki transport mi zostaje bo po autokarze mam bole brzucha i czuje sie jak upior...

sure. fine. whatever.

Stary 2011-06-21, 21:07   #835
zania
Matka buldoga

Cytat:

opowiem Wam kawał
- A to!! Tfu,tfu, tfu
o dzizassss

Cytat:

szczęściara... jak przesadzę to tragedia jest
zwykle przez tych co nie znają moich rytuałów
wtajemniczam was tak na wszelki
więc jak już jestem na etapie 'jeszcze łyk i rzygam gdzie popadnie' sama to wyczuwam i grzecznie oznajmiam że ja idę się położyć na chwile
chwila trwa od 30min do 2godz
potem wstaję jak nowo narodzona i jest spoko ..ale już bez picia
niestety zdarzali się tacy co mnie chcieli uszczęśliwić wytrzeźwiającymi spacerami... no i wtedy było więc nie radzę....
Jaka szczesciara? ja malo pije
chociaz...ostatnio przesadzilam ze slodkimi drinkami i musialam sie ratowac nospa i alugastrinem, bo mnie potwornie mulilo, brrr.
Spacerki powiadasz...no mi ciezko w klubie sie gdzies polozyc ale pamietam jak mnie poili kawa z cukrem, zebym wrocila do "przytomnosci", a potem mnie musieli wyniesc pod raczki

Cytat:
helou wieczornie
robie se bakap strony drugi raz, bo za pierwszym nie poszlo zgodnie z planem, i zaraz mam w telewizorni 'Moje Wlasne Idaho'...

raz mnie wytrzepalo + 2 awaryjne ladowania i kilka odcinkow "Katastrof lotniczych" zrobilo swoje
nie wsiadam bez drina, a najlepiej dwoch, ew uspokajacza i jeszcze pifko w srodku niestety tylko taki transport mi zostaje bo po autokarze mam bole brzucha i czuje sie jak upior...
Masz inna telewizornie, u mnie tego nie ma. Moze obejrze sobie "Skrzydlate swinie"

Hmm...wiec mam dla was propozycje, dla ciebie Lou i Naf...bede wam sluzyc ramieniem, prawym i lewym, podczas ladowania sie do samolotu i podczas calego lotu
Stary 2011-06-21, 21:11   #836
Alvesta
Zakorzenienie

Cytat:
helou wieczornie

heloł! ja właśnie kończę przygotowanie przedurlopowe, w tym odkłaczanie, powiem jedno - AŁA
zapomniałam kupić henny do brwi, jak sobie nie zrobię brwi i rzęs wyglądam niewyraźnie, a nie będę się paćkać na plażę sierota ze mnie
Stary 2011-06-22, 07:32   #837
Alvesta
Zakorzenienie

dzień dobry cześć i czołem

uuuurrlooooppp
Stary 2011-06-22, 07:44   #838
zania
Matka buldoga

Bryyy!!!!!

Pracaaaa

Alvesto, udanego wypoczynku ci zycze. Len sie ile wlezie albo uprawiaj aktywny odpoczynek, duzo slonca, pieknych widokow. Wroc do nas super zrelaksowana i wypoczeta

Kawy, kawy mi sie chce!

Ale dzis cieplo, fiu fiu
Stary 2011-06-22, 07:51   #839
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Cytat:
Ale dzis cieplo, fiu fiu
u mnie było cieplutko, teraz coś się na deszcz zbiera

Bry również, kawę dopijam, potem idę na wódkę z Szefem
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-22, 08:22   #840
12b24d2a455c078f5629813f5df538e108ef39c5_6556ae3ede293
Konto usunięte

Cytat:
tak zwana zupka cofka

opowiem Wam kawał
- A to!! Tfu,tfu, tfu
prawie sie posikalam

Cytat:
heloł! ja właśnie kończę przygotowanie przedurlopowe, w tym odkłaczanie, powiem jedno - AŁA
zapomniałam kupić henny do brwi, jak sobie nie zrobię brwi i rzęs wyglądam niewyraźnie, a nie będę się paćkać na plażę sierota ze mnie
boskie okreslenie

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;27670807]u mnie było cieplutko, teraz coś się na deszcz zbiera

Bry również, kawę dopijam, potem idę na wódkę z Szefem[/QUOTE]
w srodku dnia?

a wogole to dzien doberek na spiaco

padam na ryj.... 3 nocka z rzedu zarwana
kiedys bede sypiac normalnie
12b24d2a455c078f5629813f5df538e108ef39c5_6556ae3ede293 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości