|
|
#3391 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Scent Bar XXIX
Cześć ludzie,dopiero wstałam
![]() Ja nieskromnie powiem,że i w dzwonach i w rurkach wyglądam dobrze Tzn takie jest moje zdanie,nie wiem jak inni myślą butów mam może z 15 par,za to spodni chyba ze 20
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2011-06-23 o 11:04 |
|
|
|
#3392 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem, czemu piszesz "za to"- ja mam nieprzebrane ilości spodni
Co do butów- 5ciu par prawie nie noszę... Jednych- bo strasznie wysokie drugich, trzecich i czwartych- bo unikam sandałów piątych- bo muszę dać do rozciągnięcia a szewc nie po drodze
|
#3393 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Chociaż nie policzyłam tych z pracy i krótkich na lato-to z 7 doliczam ![]() A gdzie Ty to wszystko trzymasz?
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3394 |
|
Nindżopesz
|
Policzyłam swoje buty - chyba 18 par.
Spodni 7 łącznie z szortami. |
|
|
|
#3395 |
|
Zakorzenienie
|
na drążkach rozporowych między ścianami korytarzyka, który zlikwidowaliśmy i w szafie- i mam 17 par
|
#3396 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a co siem mam załamywać, już tyle lat z tym żyję ze się przyzwyczaiłam , ludzie z gorszymi rzeczami żyją przed pierwszą operacją płakałam.. i po drugiej, bo były komplikacje, później już przyjmowałam wszystko ze spokojem ![]() Cytat:
no ale takich cudów nie ma ja właśnie sobie nie ufam bo co jakiś czas zaczyna mi sie wydawać ze może jednak mogę żyć normalnie i robić to co wszyscy i gdzieś przeholuję, a skutki są opłakane, jak teraz ![]() Cytat:
![]() Coś mało tych cytatów znów mi nie wyszło ale przeleciałam Wczoraj byliśmy zamówić panów do mierzenia drzwi, chyba w końcu mamy prawie wybrane Później z tej okazji poszliśmy na piwo i po powrocie zaraz padłam do łóżka A dziś obudziła mnie procesja śpię, śpię i śni mi się że ksiądz śpiewa i se myślę ze to bardzo dziwne że mi się coś takiego śni, budzę się a tu faktycznie słychać jak ksiądz śpiewa Buty i ubrania policzę jak się siostra będzie wyprowadzać bo wtedy wybebeszymy wszystkie szafy, zrobimy podział majątku (część ubrań mamy tak jakby wspólne taki jest plan |
||||
|
|
|
#3397 |
|
Zakorzenienie
|
Ewuś
![]() a propos ciuchów to znalazłam dla się inspirację Malena idę sprawdzić w szafie czy mam jakąś białą kiecę
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-06-23 o 12:44 |
|
|
|
#3398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- Chcę mieć gumowe baleriny!!!! Żeby się błyszczały i wyglądały jak mokre albo jak oblizany cukierek http://allegro.pl/river-island-cudne...666640034.html albo: http://allegro.pl/kb1995-meliski-gum...663316809.html albo: http://allegro.pl/gumowe-balerinki-m...680822193.html
|
|
#3399 | |
|
BAN stały
|
Majonez? ![]() Serio? Myślałem, że to to samo, tylko Kupała to taka prasłowiańska, pogańska tradycja ![]() A ja mam ze 30 par skarpet Cytat:
|
|
|
|
|
#3400 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3401 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3402 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Zostały : 1 kozaki 1 balerinki 4 pary sandałów na obcasie 2 pary sandałów płaskich 3 pary czółenek 1 lakierki na płaskim obcasie 2 pary adidasow w drodze trzy pary czółenek + baleriny ale co tam, mam szafkę zmieszczą się ![]() Cytat:
przeczytalam piersi w portkach pomyślałam chyba w elastycznych ![]() a ja wyjechałam z Poznania tego dnia przed wieczorem
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-06-23 o 16:26 |
||||
|
|
|
#3403 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
A co Ty dzisiaj taka humorzasta?
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3404 |
|
Zakorzenienie
|
---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- idę szukac torebek fioletowej i czarnej i nic mi już nie będzie brakowac w garderobie , oprócz futra z norek i glanów
|
#3405 |
|
Zakorzenienie
|
Serio? Nigdy bym na to nie wpadła- może i tak...? ale że czemu- że z gumy?
Widziałam takie czarne z czerwonym serduszkiem na osobie i było bardzo ok Te pierwsze bardzo mi się podobają... Przemyślę to Nie, nie humorzasta- zapytałam, bo była ciekawa, a nie użyłam emotki, żeby nie było, że to pytanie retoryczne ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- Rozterko- jedne kozaki??? Nie przyjmujesz zimy do wiadomości???
|
#3406 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jedne z moich pierwszych perfum, to jeszcze do zdobycia jest ![]() ad2. widzeu to adpaczucha. oczywiście, że już jest, przepraszam, zapomniałam poinformować , w ogóle dużo paczuch tam na mnie czeka, trza wsadzić deeee w samochód i pojechać, może jutro Cytat:
ad2. u nas nie ma ![]() mi też i też nie musi ![]() Cytat:
Cytat:
![]() dzień dobry znowu odleżałam swoje w łóżku, bo teść wpadł z wizytą i nie chciałam go oglądać wstałam 12.30
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-06-23 o 13:48 |
||||
|
|
|
#3407 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
oesu...straszne ![]() Cytat:
no bo tak troche jest...zeby poganom nie było smutno to zrobili noc swietojanska...a ze sie terminy troche nie pokryły to trudno
|
|
|
#3408 | |
|
Nindżopesz
|
Mnie rozśmieszył oblizany cukierek
A baleriny są... zabawne. Nie wyobrażam sobie siebie w takich butach ale mają w sobie coś uroczego. Cytat:
![]() To razem... 25 par. W tym: 3 kapciochy domowe 2 baleriny domowo/sportowe 3 glany różnej długości 1 wojskowe opinacze 1 długie trampki 3 kozaki na płaskim 5 kozaków na obcasie ![]() 2 pantofle na obcasie 1 lakierki na obcasie 1 sandały na płaskim 3 sandały na wysokim |
|
|
|
|
#3409 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aczkolwiek chyba bym się nie odważyła kupić mimo wszystko, bo wątpię żeby moje stopy to zniosły ![]() ale idea gumy, szczególnie w obliczu deszczu jest dla mnie ok ![]() ja też mam jedne tzn miałam 2 pary obcasy i oficerki ale oficerki mi się zjechały i drugą połowę zimy chodziłam już tylko w tych obcasach. I zamierzam jeszcze ze 2 zimy w nich chodzić bo były drogie Cytat:
korzyść z wizyty teścia była taka że sobie poleżałaś
|
||
|
|
|
#3410 |
|
Zakorzenienie
|
Oesu, czuję się jak jakaś mimoza. Może to ciśnienie?
|
|
|
|
#3411 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() To musisz pięknie pachnieć
|
|
#3412 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
A mnie się zachciało Shalimara edp
I co tu takie pustki?Nudzę się
|
|
|
#3413 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3414 |
|
Zakorzenienie
|
i rozbolał mnie kręgosłup
chyba tak, mam to samo ![]() to se kup ![]() ja się też nudzę, a powinnam ciuchy posegregować, powyrzucać i kosmetyki i papiery i perfumy i inne różne, tak a propos pakowania we wory i kartony celem przeprowadzki na betony ![]() i nie wiem co to znaczy, ale uległam zbiorowej "histerii" barowej i strasznie szczyka i chrzęści mi w kolanach muszę zanabyć glukozaminę z chondroityną, mam co prawda na stanie, ale psią ![]() a wogle to śniła mi się Justyna i robiłyśmy świeczki (patrz wczorajszy bar ) kolorowe, głównie zielone i brązowe, a za formę służyły nam opakowania po szamponie Jean Paul Gaultier o kształcie flakonu La male i Classique. Ładne te świeczki nam wychodziły
|
|
#3415 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
A Nu edp przypomina mi AoD i tak nie ma być Perfumy będziesz wyrzucać?Ja wezmę Te inne różne też przygarnę,byleby nie były żywe
|
|
|
|
#3416 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() Co do Femme - masz 300% racji , mają podobne nuty i są bosssskie Małżonek jeszcze nic nie wie o zakupach , dopiero za jakis czas się dowie , że "mam to już od dawna" a i tak będzie wrzeszczał , że sie dusi i ze śmierdzi
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#3417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ale nie muszę posiadać, bo mam AoD ![]() a z perfumów to flaszki chyba na all puszczę albo straganik, bo leżą niekochane w tym kartonie ale Tobie nic z tego nazbyciu nie pasowało, ale jak przejżę to jeszcze puszczę Ci info co wylatuje
|
|
|
#3418 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Info możesz dać,ale raczej się nie skuszę Idę na Alledrogo szukać krótkich spodenek na siłkę
|
|
|
|
#3419 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
a błyszczą się z daleka
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#3420 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:54.

Tzn takie jest moje zdanie,nie wiem jak inni myślą 

Ale widze, że przyjmujesz to na klatę bez załamywania się. Trzymam kciuki, zobaczysz jeszcze będziesz śmigać na kolanach do Częstochowy 

znów mi nie wyszło