|
|
#3271 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXIX
|
|
|
|
#3272 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co to za Eropejskie Stolyce jak ni można se cywilizowanych zakupów zerobić - mało co mnie tak wkurza jak niedostępność cholipa - marzy mi sie Praga tom jesieniom - fak |
|
|
|
|
#3274 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Zabierz mnie ze sobą
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3275 |
|
never say no to panda
|
ja pierniczę... czemu nie mówicie, że jutro jakieś guuupie boże ciało i wszystko pozamykane?!
![]() Polly - szyskiego najleszszszego
|
|
#3276 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie się przypomniało ok. 19 i musiałam iść z buta do sklepu (bo pifo wypiłam) po jakieś żarło na jutro
|
|
|
#3277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wy to jakieś dziwne sklepy macie - w Zielone Świątki prawie cały dzień spędziłam jeżdżąc po kraju i dużo sklepów spożywczych było otwartych ![]() Zaczęłam oglądać Wino Truskawkowe w tv - nuda ![]() I niech się zrobi ciepło i tyle fajnych ciuchów mi się przemarnuje, bo nie zdażę wszystkich przez to badziewnie krótkie lato założyć, a potem znóff te obrzydliwe swetrzyska, długie spodnie i kurtki na sam widok których rzygać mi się chce Już któryś tydzień z rzędu chcę założyć wiktoriańską bluzkę z falbankami, bez rękawków (a mam ich kilka), elegancką spódnicę i sandały na wysokim obcasie i wciąż jest za zimno!
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-06-22 o 21:37 |
|
|
|
|
#3278 | |
|
Zakorzenienie
|
a wiesz ze chętnie - ino niestety to jest jusz kolejna planowana jesień w ten sposób od lat - zawsze coś kurna chata staje na drodze - zawsze wydatki ważniejsze i pełna konstelacja kłopotów - także to będzie chyba Wieeeelki Pragowy spontan - o ile będzie
także sama sie smakiem obchodzę co rok - ehhh ( w tym roku grozi ocieplanie domu 400 metrów kw ścian - ja pipcze ale ja nie wiem jeszcze ile to będzie kosztować ale wygląda na dużo sakramencko - pachnie pożyczką stulecia) no żyć nie umierać Cytat:
sorrrry matka Red ? no ktoś kto mówił że z okazji bożego ciała jutro egzorcyzmy na Majce zrobio |
|
|
|
|
#3279 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Może coś z Flo wymyślimy,ale do Pragi nie damy rady
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3280 | ||
|
never say no to panda
|
Cytat:
poczty zamknięte jutro, a przez to musiałam dziś zapierdzielać na Główną, żeby nadać zaległą paczuchę ![]() poza tym Lidl, Bieda i hipermerkety tańsze od małych osiedlowych, szczególnie Społemowych, Żabek etc. etc. ![]() Cytat:
a nie gdzieśtam jakośtam zakamuflowane w treści
|
|
|
#3281 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale we tym roku miałam szczęście - matka od misiency palnuje na 23 Boże Ciało impre bo wszystkim tak pasował termin - a niniejszym zarcia i picia jest więcej niż an Arce Noego ![]() ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- Cytat:
bierem bierem Ciem - ino sobie sponsoring na mieście znajdź bo w pokoiku ciasno jusz będzie |
||
|
|
|
#3282 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
w święto się opier***a
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-06-22 o 21:50 |
||
|
|
|
#3283 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
piękny tort ![]() Cytat:
![]() u mnie normalnie... zrobiłam zakupy na jutro... za 30 złotych ![]() Skrbitk zawstydziła Kaczyńskiego i jego koszyk
|
|
#3284 | |
|
never say no to panda
|
Cytat:
![]() ad. 2 - ja tam się doskonale opier***am robiąc zakupy ![]() *edit - a poza tym, to nie moje święto, więc nie wiem, czemu mam być pokrzywdzona niemożnością wyjścia i zakupienia se... bo ja wiem... wertykulatora
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2011-06-22 o 21:54 |
|
|
|
|
#3285 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3286 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Ja za 2 tyg lub 3 płynę z koleżanką na Hel na weekend
|
|
|
|
#3287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- na razie to teoretyzuję - ot mam dzień chciejstw - realia zweryfikują jak zawsze ![]() jakby nie było zazdraszczam piekielnie as hell "the road to hell" że masz tak blisko |
|
|
|
|
#3288 | |
|
Zakorzenienie
|
a pomyślałaś, że kasjerki z marketów też by się chciały wreszcie poopier***ać z rodziną, zamiast całe dnie obsługiwać bandy kretynów i zapiepszać w robocie, za którą dostają gównianą pensję?
![]() (mówiłam to ja, która swego czasu musiała zapier****lać w Nowy Rok do roboty do Warszawy na 9 rano, w razie, jakby jakiś idiota chciał sprawy formalne w święto załatwiać )Cytat:
a tu dziś podają, że jutro ledwie 20-21 stopni ![]() No tosz kuffa przy takiej pogodzie to ja znóff zasrane dżinsy i długi rękaw będę musiała założyć , szlag
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-06-22 o 22:03 |
|
|
|
|
#3289 |
|
Zakorzenienie
|
Burza, idzie tu
|
|
|
|
#3290 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3291 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3292 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jej mąż tam pracuje,więc Go odwiedzimy przy okazji o tu ale do takiej łodzi chyba nie wsiądę
|
|
|
|
#3293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3294 |
|
Zakorzenienie
|
ale cudna burza
grzmi i błyska przeokrutnie ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- właśnie jest prosto nad moim blokiem. Jest strasznie piękna. Nie bój się, do Ciebie doleci taka już wypadana i wygrzmiana
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2011-06-22 o 22:16 |
|
|
|
#3295 |
|
Zakorzenienie
|
cały czerwiec gównianej pogody
![]() ide spać
|
#3296 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3297 | |
|
Zakorzenienie
|
no włąsnie - "kij jej w dziąsło" w bloku jestes bezpieczna Cytat:
|
|
|
|
|
#3298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Femme- bajka- wg mnie śmiało może konkurować z Mitsouko Znów testowałam Pamplelune- i nie wiem, no fajne, ale nie wiem, czy jak już byłoby u mnie, nie omijałabym go przy wyborze? Naprawdę chcę coś nowego- ale Versense jednak nie, ale chyba coś z Versace- strasznie lubię tę wspólną nutkę w tych zapachach A czy Rush 2 na kimś ogolnie się podoba, czy uważacie, że to kontrowersyjny zapach? znaczy, czy można znaleźć się w towarzystwie będąc pewnym, że raczej nie przeszkadza? ]Polly!!! Niech Ci się wszystko nagle pojawia, jak żakiecik od Kameny!!! I końca remontu! wielkie całusy!!!! [/SIZE]
|
|
#3299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. hmmmm poza Blonde nie paduam nigdy na kolana a Bright Crystal uchodzi jako politycznie poprawny - uczelnia, praca, biznesłuman 3. mnie na kimś nie przeszkadza - nawet bywa niezły - licealiści się będom slinić - gwa- ran-tu-ję ![]() może utknąć w windzie bym nie mogła z kimś w Rush2 ale na sklepach, ulicy itp - nie widzę problemu, a tego nigdy nie można być pewnym problem mam z nim ja an sobie - głowa mi pęka od plastiku - ale Ty lubisz
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-06-22 o 22:34 |
|
|
|
|
#3300 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
W tym i mój i ja to zaakceptowałam i akceptuję.Tak samo panie w sklepie są tego świadome.Nie tylko one pracują za marne grosze i nie tylko one użerają się z różnymi wariatami Tak samo ja bym mogła zaprotestować i żądać zamknięcia szpitala,bo chcę pobyć z rodziną-teraz specjalnie uogólniam,tak jak Ty
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:09.

i taki redsiowy kolor

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

"the road to hell"