Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek - Strona 145 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-23, 10:15   #4321
evelineau
Zakorzenienie

Dot.: Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek

Cytat:
Napisane przez Mamba_2008 Pokaż wiadomość
hej witam
Ja nie musiałam ich przyprowadzać do domu. Mieszkałam w niewielkiej wsi więc wszyscy wiedzieli że mam chłopaka a szczególnie mój ojciec. Często miałam chłopaków z miasta i raz byłam w takim dziwnym związku gdzie ja miałam 15 lat a On 21 Oj śmierdziało prokuratorem

---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ----------

No ja bym też nie mówiła przynajmniej do potwierdzenia tego przez lekarza

---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ----------

---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ----------

To nie ma znaczenia jaka jest kobieta.
Moi rodzice nie mogą się doczekać kiedy w końcu oznajmię im że zostaną dziadkami
jak znam moja mame to w twoim wypadku ciagle by mnie straszyla prokuratorem
wiem ale to co mowili zostalo w mojej glowie , zreszta tesciowie mowili to samo ale oni uwazali, ze do sexu tez sie nie nadajetera z z tego co widze to tez by chcieli ale moze za kilka lat i napewno nie bede od razu im mowic
evelineau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-23, 10:54   #4322
Ariena
Zakorzenienie

Czeeeeść Ale wczoraj mieliśmy burzę! Po północy zaczęło wiać, mieliśmy w sypialni otwarte okno i nagle zaczęło firany wywiewać na zewnątrz, zerwało firanę z żabek i złapałam ją w locie już poza oknem na zewnątrz! Mąż doskoczył i szybko zamknął okno (a właściwie to samo się zamknęło z trzaskiem). Jeszcze chwila i zasłony też by pozrywało bo jedna też już leciała w siną dal zaczepiona 2 żabkach (z 5) Normalnie jak trąba powietrzna, takie wiry były. Lało strasznie, samochód nam się błyszczy teraz, drzewa zginały się w połowie prawie.
Koło 2 w nocy przeszło więc otworzyliśmy okno znowu bo była duchota i śniło mi się że zamykam jakieś okna i strasznie mi wieje po twarzy. Rano się okazało że faktycznie wiało przez na nas i w całym pokoju zimno i wietrznie.
Oprócz tego śnił mi się seks z nieznajomym.

Cytat:
Napisane przez evelineau Pokaż wiadomość
ja tez kiedys nie moglam duzo wypic, czasem bylo to 200ml a czasem kilka dni nic teraz pije gdzies 800ml
To mało

Cytat:
pewnie bardzo korcilo ja jak kiedys bede w ciazy to powiem pewnie jak mina 3-4mies
wiesz juz kiedy idziesz do lekarza?
Ja też tak planuje, pierwsze miesiące są niepewne

Cytat:
zreszta tesciowie mowili to samo ale oni uwazali, ze do sexu tez sie nie nadaje
Stary 2011-06-23, 11:10   #4323
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ariena Pokaż wiadomość
Czeeeeść Ale wczoraj mieliśmy burzę! Po północy zaczęło wiać, mieliśmy w sypialni otwarte okno i nagle zaczęło firany wywiewać na zewnątrz, zerwało firanę z żabek i złapałam ją w locie już poza oknem na zewnątrz! Mąż doskoczył i szybko zamknął okno (a właściwie to samo się zamknęło z trzaskiem). Jeszcze chwila i zasłony też by pozrywało bo jedna też już leciała w siną dal zaczepiona 2 żabkach (z 5) Normalnie jak trąba powietrzna, takie wiry były. Lało strasznie, samochód nam się błyszczy teraz, drzewa zginały się w połowie prawie.
Koło 2 w nocy przeszło więc otworzyliśmy okno znowu bo była duchota i śniło mi się że zamykam jakieś okna i strasznie mi wieje po twarzy. Rano się okazało że faktycznie wiało przez na nas i w całym pokoju zimno i wietrznie.
Oprócz tego śnił mi się seks z nieznajomym.

To mało

Ja też tak planuje, pierwsze miesiące są niepewne

o rany wspolczuje tak duzej burzy
wiem, ze malo ale z zera lub 200ml to jednak duzy postep, za jakis czas moze bede wiecej pic musze pomalu sobie zwiekszac bo inaczej nic z tego.....
no tez ak mysle
u mojego meza w rodzinie jest duzo wielkich kobiet, wykonujacych meskie prace(np ukladanie kostki, rabanie drewna), silnych a ja jestem drobna i kobieca .... wiec ich zdaniem to do niczego sie nie nadaje i to przez sasiadow doszlo do mnie
Stary 2011-06-23, 11:15   #4324
Telka10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agusiowata Pokaż wiadomość
Co sądzicie o zakupach agd przez internet?
My wszystkie nasze sprzety AGD (mniejsze typu odkurzacz i większe typu zmywarka) kupowaliśmy przez internet. Bardzo wygodne! Realizacja ok tygodnia, przywożą i wnoszą do domku. Wszystko z nimi ok! a kupowaliśmy w różnych sklepach. Jakbyś była zainteresowana jakimś konkretnym sklepem to prześlij linka to Ci powiem czy w tym robiliśmy zakupy.
Cytat:
Napisane przez Karinio Pokaż wiadomość
Telka, wczoraj napisała że ukrywała chłopaka przed mamą. Ja też ukrywałam chłopaka przed rodzicami, ale pierwszego chłopaczka, ale nie męża. Chadzałam do Parku i siedzieliśmy w parku, ale za nic świecie nie spotykalismy się u mnie w domu. Dobrze, że to było lato, albo wiosna bo ciepło było wtedy Wkońcu jakoś się domyślili i miałam go przyprowadzić. Tak też zrobiłam.
Moja mama była bardzo zaborcza jak byłam nastolatką. Dużo się zmieniło jak poszłam na studia-nie wtrącała się w nic (do tej pory tak jest) i mamy super kontakt. Miałam 17 lat jak poznałam mojego męża więc jeszcze miałam to naście lat ale teraz wspominam to z humorem i śmieje się z mamą z tej sytuacji
Cytat:
Zanim zaczne nadrabiać, to napisze Wam że przed chwilą robiłam 2 test.
A to dlatego, ze brzuch mnie bolał, musiałam się upewnić : cool: i wyszło to samo-dwie kreseczki nawet dzisaj ciut mocniejsza niż wczoraj.

I jeszcze coś na dobry humor
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg d8b3ecc6b6.jpg (68,7 KB, 6 załadowań)

Edytowane przez Telka10
Czas edycji: 2011-06-23 o 11:27
Telka10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-23, 11:47   #4325
Ariena
Zakorzenienie

Cytat:
u mojego meza w rodzinie jest duzo wielkich kobiet, wykonujacych meskie prace(np ukladanie kostki, rabanie drewna), silnych a ja jestem drobna i kobieca .... wiec ich zdaniem to do niczego sie nie nadaje i to przez sasiadow doszlo do mnie
To ja bym powiedziała że takie kobiety się nie nadają do seksu.
Stary 2011-06-23, 12:17   #4326
Mamba_2008
BAN stały

Cytat:
No u mnie tez była taka burza ale nie wiem kiedy przeszła. Ja myślałam że blok w połowie złamię a tak waliło piorunami że bałam się do okna podejść. Mało tego byłam sama na mieszkaniu

---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ----------

Cytat:
Hmmmm.............. ja bym tak nie szufladowała kobiet tych dużych i tych małych. Mam przyjaciólkę która przy 164 cm waży 39 kg. Cóż nie jest anorektyczką po prostu taka jej uroda nie potrafi przytyć, ale widziałam ją rąbię drewno, znosi węgiel czy przestawia chłopaka w kąt bo pozwolił sobie ją dotknąć. Nie ma reguły

---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ----------

Jak tak dalej pójdzie to praca mojego męża będzie główną przyczyną naszego rozwodu. Ja już nie potrafię czekać całymi tygodniami na Niego. Miał dzisiaj być. Jest święto, dzień wolny a ja siedzę sama bo On jak zwykle napisał, że nie przyjedzie.:cry :
Mamba_2008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-23, 12:23   #4327
Karinio
Zakorzenienie

Jestem, ale jestem w tyle z postami :/
A musze wyjść na zakupy jeszcze, ale padało przed chwilą.
Karinio jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-06-23, 13:08   #4328
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
No u mnie tez była taka burza ale nie wiem kiedy przeszła. Ja myślałam że blok w połowie złamię a tak waliło piorunami że bałam się do okna podejść. Mało tego byłam sama na mieszkaniu

---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ----------

Hmmmm.............. ja bym tak nie szufladowała kobiet tych dużych i tych małych. Mam przyjaciólkę która przy 164 cm waży 39 kg. Cóż nie jest anorektyczką po prostu taka jej uroda nie potrafi przytyć, ale widziałam ją rąbię drewno, znosi węgiel czy przestawia chłopaka w kąt bo pozwolił sobie ją dotknąć. Nie ma reguły

---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ----------

Jak tak dalej pójdzie to praca mojego męża będzie główną przyczyną naszego rozwodu. Ja już nie potrafię czekać całymi tygodniami na Niego. Miał dzisiaj być. Jest święto, dzień wolny a ja siedzę sama bo On jak zwykle napisał, że nie przyjedzie.:cry :

Oj rozumiem co czujesz, ja też bym sobie z tym nie umiała poradzić to tj mąż za granicą... którego wiecznie nie ma w najważniejszych momentach ale trzymaj się jakoś może to tylko okres przejściowy... dla Waszej wspólnej lepszej przyszłości
Może zorganizuj dzień tylko dla siebie wypielęgnuj się od stóp do głów, potem obejrzyj ulubiony film, lub poczytaj ulubioną ksiązkę przy lampce wina

---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ----------

Cytat:
A no bo jak pisałam bierzemy kredyt na mieszkanie bo chcemy już mieć coś swojego i liczyliśmy na pomoc rodziców męża. i tu nagle brat TŻeta jak usłyszał że zdecydowaliśmy się na kr... to wyskoczzył nagle że oni też biorą kredyt i że też oczekuje na jakąś pomoc. 8 lat są małżeństwem i dopiero teraz wpadli że fajnie by było mieć coś swojego
No to lipa straszna
Ludzie to beznadziejni są... żeby człowiek człowiekowi wilkiem i to w rodzinie
Ech u nas teściowa jest taka że pomaga siostrze TŻ w budowie domu, a ja my potrzebowaliśmy od nich kasę pożyczyć to dla nas nie miała bo siostrze pomaga dopiero teściu uratował sytuację i jak się dowiedział to nie było żadnego problemu z tym dla niego
Ja tam nie rozumiem jak można wszystko robić dla jednego dziecka a drugie pozostaje wiecznie z tyłu. Tym bardziej jak ktoś ma pieniądze, tj teściowie moi, choć jak się teściowej słucha to Ona wiecznie nie ma i aż mnie skręca jak to słyszę, bo potem się dowiaduje jak była u kosmetyczki, kupiła stół z krzesłami do salonu itp, z resztą wiem ile tesciu zarabia

---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ----------

Cytat:
Dzień dybry
Heeeejo
Jak się czujesz? Jak mąż w kwestii ojcostwa

---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ----------

Cytat:
pewnie bardzo korcilo ja jak kiedys bede w ciazy to powiem pewnie jak mina 3-4mies
wiesz juz kiedy idziesz do lekarza?
A ja powiem od razu jak się dowiem nie wierzę w zapeszanie...
A z moją mamą, babcią i ciotką mam tak dobry kontakt ze nie wyobrażam sobie ukrywać tego do 3 miesiąca Pewnie moja mama będzie drugą osobą, po mężu, którą powiadomię, nawet po I teście a potem będziemy potwierdzać itp Kwestię rodziny męża zostawię Jemu- czy będzie chciał od razu powiedzieć czy zaczekać

---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ----------

Cytat:
wole rzadziej jezdzic do rodziny ale wytrzymac pozatym ja mam przez nich swoje powody dlaczego nie chce im mowic....(uwazaja, ze przez to, ze jestem niska i szczupla moge nie donosic)
jak sobie przypomne ich slowa to napewno wytrzymam
Matko! Cóż za zaściankowe podejście! (sory) ale cóz to za ludzie, którzy w dzisiejszych czasach takie herezje głoszą
Moja ciotka chuda jak kosciotrup: na prawdę skóra i kości do tego bladość skóry, że wszystkie żyłki widać, niska, filigranowa i co? trójkę dzieci urodziła, zdrowych i dużych

U nas w nocy tez padało i burza była, ale do mnie lekkie huki dotarły przez sen a mąż spac nie mógł bo zamykał okno i go taka pogoda rozpraszała ale ja to zazwyczaj śpię jak zabita

Byliśmy w kościele i bachorki kolo nas biegały akurat tuż kolo mnie! z 10 bachorków..... matko aż mi się goraco robiło, nie wiem czemu miejsce koło mnie sobie upatrzyły.... poprosiłam męża o zmianę miejsca (staliśmy na polu) bo już nie moglam wytrzymać ich trącania mnie

Nie ma dobrych wymówek, są tylko słabi ludzie.

arnama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-23, 13:11   #4329
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
ona mi tego wprost nie powiedziala

Cytat:

oo podziwiam bo ja to raczej slabiutka jestem ale co sie dziwic jak w ramionach jestem najdrobniejsza kolezanka jak kiedys bawilam sie jej synkiem powiedziala, ze mam tak samo gruby nadgarstek jak jej 9 miesieczne dziecko
wspolczuje a dlugo zamierza tak pracowac?
Cytat:
Jestem, ale jestem w tyle z postami :/
A musze wyjść na zakupy jeszcze, ale padało przed chwilą.
nadrobisz milych zakupow
a teraz wszamie loda
Stary 2011-06-23, 13:14   #4330
Mamba_2008
BAN stały

Cytat:
Napisane przez arnama Pokaż wiadomość
Oj rozumiem co czujesz, ja też bym sobie z tym nie umiała poradzić to tj mąż za granicą... którego wiecznie nie ma w najważniejszych momentach ale trzymaj się jakoś może to tylko okres przejściowy... dla Waszej wspólnej lepszej przyszłości
Może zorganizuj dzień tylko dla siebie wypielęgnuj się od stóp do głów, potem obejrzyj ulubiony film, lub poczytaj ulubioną ksiązkę przy lampce wina

Wiesz jakoś miejsca ani zajęcia nie potrafię sobie znaleźć Łażę po tym internecie i co chwile tutaj zaglądam czy przypadkiem, któraś z Was się nie pojawia. Nie byłoby tak źle gdybym przy wyjeździe męża od razu wiedziała że nie będzie go np w Boże Ciało. Ale ja z dnia na dzień dostaje smsy pt.: jednak dzisiaj nie przyjadę. Załamać się idzie.
Stary 2011-06-23, 13:16   #4331
Mamba_2008
BAN stały

Mieliśmy dzisiaj jechać do rodziców więc nie robiłam zakupów. A teraz okazało się że jestem ja, kot i pusta lodówka
Stary 2011-06-23, 13:16   #4332
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez arnama Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ----------

---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------

---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------

A ja powiem od razu jak się dowiem nie wierzę w zapeszanie...
A z moją mamą, babcią i ciotką mam tak dobry kontakt ze nie wyobrażam sobie ukrywać tego do 3 miesiąca Pewnie moja mama będzie drugą osobą, po mężu, którą powiadomię, nawet po I teście a potem będziemy potwierdzać itp Kwestię rodziny męża zostawię Jemu- czy będzie chciał od razu powiedzieć czy zaczekać

---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ----------

Matko! Cóż za zaściankowe podejście! (sory) ale cóz to za ludzie, którzy w dzisiejszych czasach takie herezje głoszą
Moja ciotka chuda jak kosciotrup: na prawdę skóra i kości do tego bladość skóry, że wszystkie żyłki widać, niska, filigranowa i co? trójkę dzieci urodziła, zdrowych i dużych

U nas w nocy tez padało i burza była, ale do mnie lekkie huki dotarły przez sen a mąż spac nie mógł bo zamykał okno i go taka pogoda rozpraszała ale ja to zazwyczaj śpię jak zabita

Byliśmy w kościele i bachorki kolo nas biegały akurat tuż kolo mnie! z 10 bachorków..... matko aż mi się goraco robiło, nie wiem czemu miejsce koło mnie sobie upatrzyły.... poprosiłam męża o zmianę miejsca (staliśmy na polu) bo już nie moglam wytrzymać ich trącania mnie
tu nie chodzi o zapeszanie ale o to jak mysli moja rodzina i dla wlasnego swietego spokoju wole powiedziec pozniej zreszta jakby sie cos stalo to mi to wypomna a ja tego nie wytrzymam
tesciowej tym bardziej nie powiem
moja tesciowa ma zasciankowe poglady typu kobieta nie ma prawa glosu, nie potrzebuje sie stroic, malowac itd....
moze Cie polubily
Stary 2011-06-23, 13:17   #4333
Mamba_2008
BAN stały

To masz gorszą teściową niż ja
Stary 2011-06-23, 13:24   #4334
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
To masz gorszą teściową niż ja
po slubie jeszcze dochodzilo do mnie jak mnie obgaduje ale teraz jest cisza moze sie pogodzila pozatym ja juz nie jestem tak ulegla kiedys musialam zacisnac zeby i udawac, ze nic sie nie stalo bo raz moja rodzina a raz tesciowie grozili, ze nie przyjda na slub a ja juz mialam dosc klotni i tak zepsuli mi slub potem jeszcze klotnia o odgrywki bo tesciowie sobie uznali ze beda ich masakra.... i do tesciowej mamo nie umiem powiedziec
Stary 2011-06-23, 13:32   #4335
Karinio
Zakorzenienie

eve, no nie ładnie z rodziny strony, ze tak o Tobie i na Ciebie mówią. Także, rozumiem Twą niechęć do mówienia odrazu, jak będziesz w ciaży.

arnama, hejoo A dobrze się czuje, piersi mam wrażliwe i brzuch pobolewa od czasu do czasu. A tak to jest ok A mąż dumny, nawet wczoraj podczas brania prysznica poklepał się po jajkach myśląc iż są wzorowe

---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ----------

mamba, to szkoda że mąż nie przyjedzie i musisz siedzieć dziś i w ogóle sama

eve, dzięki chyba nie będe cytowac, tylko będe odpisywac tak z pamięci.
Jeszcze na zakupach nie byłam, ale oczywiście dziękuje
Stary 2011-06-23, 13:36   #4336
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
eve, no nie ładnie z rodziny strony, ze tak o Tobie i na Ciebie mówią. Także, rozumiem Twą niechęć do mówienia odrazu, jak będziesz w ciaży.

arnama, hejoo A dobrze się czuje, piersi mam wrażliwe i brzuch pobolewa od czasu do czasu. A tak to jest ok A mąż dumny, nawet wczoraj podczas brania prysznica poklepał się po jajkach myśląc iż są wzorowe

---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ----------

mamba, to szkoda że mąż nie przyjedzie i musisz siedzieć dziś i w ogóle sama

eve, dzięki chyba nie będe cytowac, tylko będe odpisywac tak z pamięci.
Jeszcze na zakupach nie byłam, ale oczywiście dziękuje
dziekuje za zrozumienie
co do tego jasnego:
moj jak wczoraj bral kapiel to mu sie krew puscila z nosa widok straszny
Stary 2011-06-23, 13:36   #4337
Karinio
Zakorzenienie

eve, smaczego lodzika

Doczytałam, że u Was były ostre To nieźle U mnie jak zwykle raz słońce raz deszcz

Telko, dziękuje za oklaski
Stary 2011-06-23, 13:36   #4338
Mamba_2008
BAN stały

Cytat:
... i do tesciowej mamo nie umiem powiedziec
Mi też nie przechodzi to przez gardło
Stary 2011-06-23, 13:38   #4339
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
dziekuje za zrozumienie
co do tego jasnego:
moj jak wczoraj bral kapiel to mu sie krew puscila z nosa widok straszny
Prosze abrdzo
No, z dumą je poklepał, ja też się smialam, że klepiąc je pochwalił za dobrą robote
Uuuuu, to niedobrze. :/ Osłabiony organizm ma.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-23, 13:38   #4340
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
eve, smaczego lodzika

Doczytałam, że u Was były ostre To nieźle U mnie jak zwykle raz słońce raz deszcz

Telko, dziękuje za oklaski
dziekuje
u mnie taka sama pogoda

Cytat:
Mi też nie przechodzi to przez gardło
a ile jestescie po slubie? ja juz prawie 4 lata i ani razu jej nie powiedzialam tak
Stary 2011-06-23, 13:39   #4341
Mamba_2008
BAN stały

Cytat:

Ja mam takie same objawy, ale to raczej sygnały, że @ się zbliża
Twój mąż to ma pomysły
Stary 2011-06-23, 13:39   #4342
Karinio
Zakorzenienie

Ad tego, co eve pisała co o niej myśli rodzina. I tego, że ktoś niskiego wzrostu to będzie miał problem. Wiecie, co, jak dla mnie to bzdura, znam nizutkie kobietki która mają dziecko-i
Stary 2011-06-23, 13:40   #4343
Mamba_2008
BAN stały

Cytat:
dziekuje
u mnie taka sama pogoda

a ile jestescie po slubie? ja juz prawie 4 lata i ani razu jej nie powiedzialam tak
Nie to ja mam o wiele krótszy staż My mamy w sierpniu 1 rocznicę, ale i tak wiem że nigdy nie powiem do niej Mamo.
Stary 2011-06-23, 13:41   #4344
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Prosze abrdzo
No, z dumą je poklepał, ja też się smialam, że klepiąc je pochwalił za dobrą robote
Uuuuu, to niedobrze. :/ Osłabiony organizm ma.

w koncu wam sie szybko udalo wiec tym bardziej jest dumny z nich
to od sloneczka bo wczoraj upalnie bylo
Stary 2011-06-23, 13:41   #4345
Mamba_2008
BAN stały

Cytat:
Ad tego, co eve pisała co o niej myśli rodzina. I tego, że ktoś niskiego wzrostu to będzie miał problem. Wiecie, co, jak dla mnie to bzdura, znam nizutkie kobietki która mają dziecko-i
W ogóle ludzie mają czasami takie "mądre" myśli, że aż głowa boli
Stary 2011-06-23, 13:42   #4346
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam takie same objawy, ale to raczej sygnały, że @ się zbliża
Twój mąż to ma pomysły
No właśnie, dlatego ja też ciągle myślałam, że ta @ przyjdzie. A tu guzik, nadal jej nie ma i nie będzie.
A, no to fakt. Mówi do mnie w liczbie mnogiej czasami oswaja się z tą myślą.

A eve, pisałaś też wcześniej kiedy ide do gina. Chciałam iśc w ten poniedziałek, co teraz będzie, ale mąż mówi że to może być za wcześniej i lepiej poczekać jeszcze tak z tydzień, czyli razem dwa tygodnie.

Wlaśnie zakończyłam jeść winogron.
Stary 2011-06-23, 13:42   #4347
Mamba_2008
BAN stały

Cytat:

w koncu wam sie szybko udalo wiec tym bardziej jest dumny z nich
Nie ma to jak dobry kaliber
Stary 2011-06-23, 13:43   #4348
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
dziekuje
u mnie taka sama pogoda
Prosze
To witam w klubie. Teraz no słońce wyszło.
Stary 2011-06-23, 13:43   #4349
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
wiesz ale moja rodzina taka jest i tesciowie podobnie i im sie nie przetlumaczy

Cytat:
Nie to ja mam o wiele krótszy staż My mamy w sierpniu 1 rocznicę, ale i tak wiem że nigdy nie powiem do niej Mamo.
ja tak samo zreszta jak minelo juz tyle czasu i nic to juz nie powiem...
Stary 2011-06-23, 13:45   #4350
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
Nie ma to jak dobry kaliber
dobry miał spust

Cytat:
W ogóle ludzie mają czasami takie "mądre" myśli, że aż głowa boli
Dokładnie, że aż czasami szkoda gadać na takich ludzi. Niestety są ludzie i parapety.

---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ----------

Cytat:
wiesz ale moja rodzina taka jest i tesciowie podobnie i im sie nie przetlumaczy
ja tak samo zreszta jak minelo juz tyle czasu i nic to juz nie powiem...
Aż brak słów. I masz racje, bo po co się zmuszać do czegoś czego się np: nie czuje, zresztąza takie traktowanie.....
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości