|
|
#301 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice cz. 38
Cytat:
za to arrakis się zaręczy i będziemy mieć dwie międzynarodowe pary na wątku z babcią lepiej; popisuje się że umie podnosić nogę i jutro będzie mieć pierwszy raz rehabilitanta Edytowane przez Ilsa Lund Czas edycji: 2011-06-26 o 18:27 |
|
|
|
|
#302 |
|
Zakorzenienie
|
U nas za to dzień dość pracowity. Posprzątaliśmy mieszkanie, zrobiliśmy pranie, zakupy, obiad...
Kupiłam składniki i jutro będę robić zielone curry wg przepisu Carmi. Zobaczymy co mi wyjdzie. |
|
|
|
#303 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
tu jest akurat ciężko przewidzieć Wasze szanse, bo nie wiadomo, na jakiej zasadzie wybierają. capri, a jak tu się nie nakręcać, co? liczymy na twojego mena Ilsa, własnie - twój sen rządzi |
||
|
|
|
#304 |
|
Zakorzenienie
|
Naj moim zdaniem przede wszystkim patrzą na zachowanie przed kamerą i to, czy kamera "lubi" daną parę. A że ludzi było multum to się nie da nic przewidzieć
|
#305 |
|
Zakorzenienie
|
Hi Lachony
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#306 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko dodałam cały słoiczek tej pasty i wyszło dość pikantne.Właśnie dostałam smsa od Frezi, że dolecili, jest cudownie i idą na spacer. Ależ im zazdroszczę Czy według Was nadaje się taki samochód jak niżej do ślubu? To samochód rodziców, jest nowy i zastanawiamy się, czy brać ten, czy szukać czegoś innego. |
|
|
|
|
#307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że spędzą miło czas ![]() Carmi oczywiście, że się nadaje
|
|
|
|
|
#308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
żałoszczę ![]() a auto się nadaje się Kawuch, opowiadaj!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
#309 |
|
Zakorzenienie
|
zaraz opowiem tylko z bratem Narzuta zrobilismy flaszke w samochodzi i troche wstawiona jestem
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#310 |
|
Zakorzenienie
|
carmi moim zdaniem sie nadaje
|
|
#311 |
|
Zakorzenienie
|
Carmi wg mnie auto nadaje się lepiej niż wiele aut ślubnych z ogłoszenia.
|
|
|
|
#312 |
|
Zakorzenienie
|
zaczne moja relację od piątku (bo to bardzo ważna kwestia)
poszłam na 30 urodziny moich kumpeli, ielismy z narzutem zostac krótko, ale skonczyło sie tym ze bylismy w domu kolo 2 w nocy pijani ze fest (film mi sie delikatnie urwał )o 6:30 przyszła fryzjerka (obudzila nas domofonem) ja jeszcze pijana ledwo siedzialam na krzesełku jak mnie czesała, malowałam sie dosłownie 5 minut, szybko sie spakowalismy i pojechalismy bo brata narzuta, było problem bo nie wiedzielismy czy ktores z nas moze prowadzic pojechalismy na komisariat zbadac sie alkomatem ![]() na komisariacie mieli alkomat ale nie mieli baterii do niego skierowali nas na inny komisariat , tutaj bardzo nieprzyjemny policjant najpierw nas spisal (chyba musial sie z ustnikow rozliczyc ) a potem zbadal, Narzut mial 0 promili ja troche wiecej ![]() z czystym sumieniem wyruszylismy do Olkusza dojechalismy z poslizgiem godzinnym (coz za "profesjonalizm" )ja zaczynalam trzezwiec i zaczynal sie kac. Grape nie było w domu (fryzowala sie ) przywitali nas rodzice Grape i Ins (na kacu zresztą, raczyła się bimbrem poprzedniego dnia)Zaczelam malowac, na pierwszy ogien poszla ciocia, potem przyszła Grape wysciskalysmy sie i zaczelam ja malowac w międzyczasie zlitowal się nade mna tata PM i polal mi bombkę, potem druga i trzecią ( ) od razu lepiej sie poczułacdn.... ---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- part II po Grape przyszła kolej na jej mame, nastepnie tesciowa i bratowa, w trakcie malowania (ekspresowego zreszta) ubierałam sie Ins pojechala po pana młodego , slub mial byc o 16 niestety D. i cała reszta mieli maly poslizg przyjechali 15:50 z D. przyjechala rowniez kapela, jak zaczeli grac to nie powiem jakos tak wzruszylam sie kurcgalpopkiem przemiescilismy sie do kosciola, msza była piękna, ksiądz wygłosił super kazanie , oprocz organisty były jeszcze 3 dziewczyny chyba z chóru i pieknie śpiewaly, po mszy przyszedl czas na zyczenia a potem rajd na sale,, w Olkuszu nie tłucze sie kieliszkow od wodki tylko szampanówki, Grape kupila za grube kieliszki bo sie potłuc nie chciały cdn.... ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ---------- part III impreza minela bardzo szybko, po drodze nie powiem mialam kilka kryzysów ale w myśl zasady lecz sie tym czym sie strułeś leczyłam sie intensywnie ![]() o 12 przyszedł czas na oczepiny no i co jak zwykle złapałam weluna (jakos mnie to wogole nie dziwi ) mialam nie łapac ale mówie sobie, a co złape se Grape próbowała mojego Narzuta skłonic żeby zastartował do łapania musznika ale nie dał sie namowic ![]() ogólnie impreza bardzo sie udała my zwinelismy sie kolo 3 (spalismy u babci Grape - równa kobietka) jedzenie było pyszne, kapela spiewala tylko po polsku to bardzo dobrze ze nie kaleczyli po angielsku wstalismy po 11 obudzeni przez Grape telefonem, Grape z Małżem przyjechali o 12, zrobiłam jej makijazos i pojechalismy na sesje cdn...... ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- part IV zdjecia robilismy w Rabsztynie (przy ruinach zamku) oraz uwaga na polu z kapustą po sesji wyruszyoismy do domu, w samochodzie z bratem Narzuta zrobilismy flaszeczke hahahahapodsumowujac było super, zobaczycie zresztą na zdjęciach jak juz tylko będą
|
|
|
#313 |
|
Zakorzenienie
|
Kawa żebyś w ciąg nie popadła jak tak będziesz się leczyć czym się strułaś
Fajnie, że weselicho udane. Czekam z niecierpliwością na foty.
|
|
|
|
#314 |
|
Zakorzenienie
|
ooo ale trafiłam
|
|
|
|
#315 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#316 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Nic nie odpoczęłam w ten długi weekend w pt. byliśmy na weselu i powiem Wam średnio. Sala była piękna, okrągłe stoły po 10 osób, ładnie przyozobione, ubrane krzesła, ale... jedzenia było bardzo mało, wróciłam może nie głodna, ale napewno nie jakoś super najedzona do domu jak przyjechaliśmy tam ok. 18 to był obiad (rosół i drugie, ale mało mięsa i nie dołożyli już), a później dopiero 22.30 była miseczka gulaszu, a później dopiero o 1. po kawałku mięsa i pieczone ziemniaki. Takto w międzyczasie na stole były tylko na zimno: wędliny, galareta i ze dwie sałatki i wyobraźcie sobie, że nawet jak to zjedliśmy to nie dołożyli więcej posadzili nas przy stole z ludźmi, którzy wcale do nas nie pasowali, tacy wiecie "ę, ą" doktorki itd. To ani nie było z kim pogadać, ani za bardzo się napić też nie. Zespół był spoko jeżeli chodzi o śpiewanie, po ang. też śpiewali i fajnie, nie kaleczyli, nie fałszowali, gorzej z zabawianiem... Wodzirejem była starsza babka, która na siłę starała się mówić coś niby śmiesznego, a rzadko jej się udawało, że ktoś się śmiał, 0 spontanu. Po oczepinach zaczęli grać takie smęty (tak jak na koniec wesela), że spać się chciało. O 3. już byliśmy w domu niestety. Ale za to Pani Młoda wyglądała pięknie, suknia jak marzenie )W sb. za to mieliśmy rodzinnego grilla i sobie pojedliśmy i popiliśmy ja wypiłam 4 piwa, a dziś z rańca wstaliśmy na 7.30 do kościoła i zdobylismy ślężę. Jestem mega zmęczona i padam, a jutro już do pracki, ale ogólnie fajnie było![]() Grape kochanej naszej serdecznie gratuluję |
|
|
|
#317 |
|
Zakorzenienie
|
Kawa - fajny opis
![]() Claris - szkoda, że wesele nieudane, ale reszta weekendu ci się udała ![]() Ja mam problem, bo czekam na ocenę z ostatniego egzaminu. Tylko że jak dostane mniej niż 5 to nie zdąże na rocznice rodziców, bo muszę iść wtedy osobiscie do gościa po wpis, żeby mi podniósł ocenę (wtedy gada się o przeczytanej lekturze, mam podniesienie za chodzenie na wykłady i dodatkowe zajęcia). Prezent na rodziców czeka, ciotka upiecze torta, tylko mnie nie ma Do tego tworzę kampanię PR na obronę, praca jakoś idzie, ale powinnam jeszcze prezentacje zrobić i chciałam jakiś spocik ze zdjęć czy plakat, tylko się nie znam na tym i nie wiem czy wyjdzie |
|
|
|
#318 |
|
Zakorzenienie
|
Ale fajne to wesele Grape musiało być
![]() A ustniki to poważna rzecz, dobro państwowe. Trzeba się z nich rozliczać
|
|
|
|
#319 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kawa, widzę że twardo imprezowałaś to dobrze ![]() Stygmatek, trzymam kciuki żebyś się dostała
|
|
|
|
|
#321 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kawuszka Ty alkoholiku jeden Ty!
|
|
|
|
|
#322 |
|
Zakorzenienie
|
Glen odpowiedziałam
![]() Kawka cały weekend albo byłaś pijana albo skacowana
|
|
|
|
#323 |
|
Zakorzenienie
|
Carmi ja również uważam, że spokojnie możecie jechać tym autkiem do ślubu
|
|
|
|
#324 |
|
Zakorzenienie
|
Carmi, auto jak najbardziej pasuje
|
|
|
|
#325 |
|
Zakorzenienie
|
ale śmieszny tytuł
tzn. tak pusto jakoś:Pnie nadrobiłam ale nadrobię kiedyś tam |
|
|
|
#326 |
|
Zakorzenienie
|
powiem tak do kaca starałam sie nie dopuszczac, ale powoli zaczyna mnie suszyć a jutro szara rzeczywistośc
a wiecie jak sa stringi po śląsku ?? nici w rzyci
|
|
|
#327 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#328 |
|
Zakorzenienie
|
A wiecie, że można je nosić 10 dni?
|
|
|
|
#329 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#330 |
|
Zakorzenienie
|
Nie żebym tak robiła- od razu mówię, że to tylko zasłyszane
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:42.

za to arrakis się zaręczy i będziemy mieć dwie międzynarodowe pary na wątku
13.03.2008

)
jak przyjechaliśmy tam ok. 18 to był obiad (rosół i drugie, ale mało mięsa i nie dołożyli już), a później dopiero 22.30 była miseczka gulaszu, a później dopiero o 1. po kawałku mięsa i pieczone ziemniaki. Takto w międzyczasie na stole były tylko na zimno: wędliny, galareta i ze dwie sałatki i wyobraźcie sobie, że nawet jak to zjedliśmy to nie dołożyli więcej
posadzili nas przy stole z ludźmi, którzy wcale do nas nie pasowali, tacy wiecie "ę, ą" doktorki itd.