|
|
#4651 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXIX
Cytat:
). Później podeszła Pani obsługująca i ... dopiero mi namieszała we łbie A jak napisałaś o tym bracie to mi się przypomniało jak kiedyś chciałam zamówić bluzkę na allegro i było kilka do wyboru i mi się 2 wzory podobały I pytam TŻ która. No to wybrał jeszcze inny wzór. No to pisze do Brata na gg A jak podałam im te dwie co ja wybrałam to żadnemu żadna się z tych moich wyborów nie podobała Pomogli jak chu...steczka ![]() Patrz wyżej Budowniczym? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-06-29 o 19:14 |
|||
|
|
|
#4652 |
|
Zakorzenienie
|
Mam kueszczyn - co jest bardziej sensual - Contradiction czy Alien Sunessence Or D'ambre i jeszcze Brit?
Edytowane przez Pin up girl Czas edycji: 2011-06-29 o 19:36 |
|
|
|
#4653 |
|
Nindżopesz
|
Wiadomo, obie mamy genialny gust
![]() Ja mam wielką słabość do obuwia wyglądającego jak ortopedyczne
|
|
|
|
#4654 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
Rachell - pytałaś o fryzjera - otóż byłam! Jestem mega zadowolona, serio, poza tym walory estetyczne i salonu i obsługi bardzo na tak i bynajmniej nie był to gej ![]() no i jestem znowu blondi
|
|
#4655 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
muszisz chyba odwiedzić specjalistę Ja też jestem zepsuta, ale wszystko działa, jak należy ![]() Moja ciotka i ja też to robiłyśmy- byłam u niej na praktykach archeologicznych Cytat:
I teraz też. I bardzo się cieszę, szkoda tylko, że się tak nadenerwowałaś. Cytat:
![]() Cytat:
A ja...mam swój zapach! Tak, na dziś- po globalnych testach. Boję się, że za bardzo mi się podoba. I nie powiem, jaki, bo boję się zapeszyć. Najlepsze, że uznałam go za raczej letni, tymczasem wieść głosi, że został wymyślony na zimę
|
|
#4656 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chyba też będę blondi, tylko jeszcze nie wiem jak bardzo jasnaCytat:
Pochwal się Ja swojego szukam - dziś niuchałam Versense i Omnia Green Jade. Pierwszy chyba za ostry, drugi za mydełkowaty. ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- Pierwszy raz w życiu bób jadłam, jeszczek trochę zostało i miałam się skusić, ale wygrała ryba marynowana |
||
|
|
|
#4657 |
|
BAN stały
|
Oskubałyśmy 20 kg truskawek
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4658 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
skarało ją on nie wie, chyba, że nie jest na dworze ![]() Cytat:
a bób jest pyszny Cytat:
Cytat:
byłam w południe, a już wieczorem wiedziałam, że coś jest nie tak, do dziś mam cienie na pazurach, ale już prawie "zrosły". Ten mój maniukjur był po prostu nieprofesjonalnie zrobiony Cieszę się, że Twoje pazuri ok. są ![]() Cytat:
![]() fiefiurka uwielbia arbuza
|
|
|
#4659 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4660 |
|
Zakorzenienie
|
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4661 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4662 | |
|
Zakorzenienie
|
Będzie dżemik?
![]() Cytat:
A na pedi jestem zapisana ale się fstydzę iść ![]() ad.2 czy ja już pisałam że zazdraszczam Ci wiórka? ![]()
|
|
|
|
|
#4663 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
|
|
|
#4664 |
|
Zakorzenienie
|
spoko
![]() sprawdza się świetnie przy nastu naszyjnikach Powiedziałam starym, że jadę na cp wybrałam dobry moment jak dobre humory mieli, to dopsz znieśli (bez darcia i marudzenia już nic mi nie stoi na przeszkodzie, teraz to tylko spokojnie odmierzać dni )Wróciłam z imprezy rodzinnej, uff, jaka u nas cisza
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-06-29 o 20:32 |
|
|
|
#4665 |
|
Zakorzenienie
|
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4666 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4667 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Oczy Ci widać i kawałek brody
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#4668 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
|
|
|
#4669 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4670 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Contr - za delikatny, niewinny Alien - tak jak napisała Ju Brit - hmmm no zależy jak na Tobie leży ale za jadalnie dla mnie Cytat:
a wiesz ze myślałam o Tobie dzis i dzień wcześniej też - to ważka sprawa jest yeah - napisz coś więcej co zrobił - jeśli nie kcesz foty - a moze w album chociaz fotosik - super gratuluję - takei wyjścia od fryzjera to powinny być w standardzie ![]() i fogle czemu tak daleko mnie - ja chce chłopa fryzjera z wizją Justyno - powieeedz jaki to zapach ach powiedz ja dzis kilka testnęłam - napad na sefore niestety znów w locie aha i pachnę bobem - przez małe "B' pyyyyyyszny ale śmierdzący |
||
|
|
|
#4671 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Pałą to Gryks wali
|
|
|
#4673 | ||||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Cytat:
Koty nie przeżuwają jedzenia jak ludzie, dwa dziabnięcia i połykają kęs, więc nawet zupełny brak zębów nie przeszkadza Psy to samoCytat:
Cytat:
Cytat:
Muf! Ja swego czasu lubiłam The Swans Cytat:
Potrzebuje pomocy: ktoś się zna na kolorówce na tyle, żeby doradzić przy zakupach na All?
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2011-06-29 o 20:40 |
||||||
|
|
|
#4675 |
|
Zakorzenienie
|
to nie dość, że straszą, to jeszcze pałują?
Naiat, cóż za piękny avatar! ![]() Tę Pszczółkę, którą tu widziicieeee!...
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-06-29 o 20:42 |
|
|
|
#4676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a wiesz ze tak to sobie tłumaczyłam zatem napisałam chyba, ale wolę dla pewności nie patrzeć jak istotą żywą trzesie - czyli to nerwy |
|
|
|
|
#4677 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4678 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
Panów jest w salonie 3 - byłam u najmłodszego i najprzystojniejszego ![]() udało mu się fajnie włosy rozjaśnić, co nie było takie proste przy tych rudych brązach - przez pół roku farbowałam w domu, trochę mi brązu zostawił ale większość mam blond balejaż no i dużo krótsze - postaram się foty zrobić jutro. Serio polecam - dla mnie fajna odmiana po samych kobietach - fryzjerkach. w ogóle mam zamiar zamówić sobie te szampony półtoralitrowe z loreala, zamawiałam je kiedyś z farbą ale te małe 250ml. Kto używa i poleca?
|
|
#4679 |
|
Zakorzenienie
|
To te wszystkie biedne raki, langusty i inne taki jak są przełamane na pół tzn. odwłok odrywany od głowy i wszystko im się oddzielnie rusza to też nie cierpią?
|
|
|
|
#4680 |
|
Zakorzenienie
|
no wiesz, może Winterkę akurat tak
![]() |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:34.

ale może ta firma akurat robi próbki? niektóre robią, to jest fajne
). Później podeszła Pani obsługująca i ... dopiero mi namieszała we łbie
I pytam TŻ która. No to wybrał jeszcze inny wzór. No to pisze do Brata na gg 

tak powiedział pani przez tel. A chodziło o Prawo, bo w dzienniku nie ma oceny, wyjaśniłam, że zdawalam w zeszłym roku i musi szukać w innym dzienniku 
i nogami też 

bo u mnie na razie nadal ok

po tajniacku zerkam czy już mogę się wychylić co by pałom nie dostać
bidulka, ma dopiero 3 lata..