|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2611 | |||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 20
Witam Kochane
za spadki i zdrowia życzęJa smarkata dalej,biorę FERVEX i troche pomaga,gorączki nie mam i gardło mniej boli ale katar dalej jest a to najgorsze Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2612 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry Słoneczka! Ale jestem dziś niewyspana! Nie ma jak kosić trawę o 7 rano w sobotę wokół bloku
monique witaj ![]() Fenris ale ja tak kocham kawę |
|
|
|
#2613 | |
|
Raczkowanie
|
Pół pizzy wegeteriany i 3 piwa...KURDE MOLL. Na dodatek @ więc na wagę to wejdę za tydzień z wielkim strachem...---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ---------- Cytat:
boski dźwięk z rana...
Człowiek mądrzeje z wiekiem, tylko że zazwyczaj jest to wieko od trumny. Start 05.03.2012 - 79kg CEL I: 65kg CEL II:56kg Jest (-5,8kg) Edytowane przez kasicam24 Czas edycji: 2011-07-02 o 09:28 |
|
|
|
|
#2614 | |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczynki
![]() Cytat:
, zależy od dnia
|
|
|
|
|
#2615 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry kochane
Cytat:
za grzeszki niedobra Ty! Cytat:
![]() Cytat:
za spadeczek ja nawet nie wiedzałam, ze mozna isc trybem 3/4 ja zauwazyłam u siebie, ze wytrzymanie bez warzyw to zaden problem i chyba 1/1 zmienie na 5/5 piękny ten chlebus nie bede juz nadrabiac 10 stron wiec z tego co pamietam to : Madzia wygladasz za✂✂✂iscie..!!! i gratuluje zdania maturki ![]() Fenris gratuluje zdania egzaminow witam nowe dukanki Nie odzywałam się bo jakos nie miałam weny do Was pisac dukam grzecznie mialam jeden maly wyjatek ( po egzaminach skusilam sie na maly kawaleczek serniczka), mialam okropne zastoje po tiramisu wiec go juz nie pieke i problem zniknął... zycze Wszystkim milego week
|
|
#2616 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dalej zasypiam o 3 normalnie jakaś masakra, ja też robię generalne porządki ale dziś w nagrodę na balety idę ![]() Cześć kobietki )ja dzisiejszy dzień zaliczam od +0,1 ale w ogóle się tym nie martwię boo ten tydzień kg leciały pięknie właśnie pichcę sobie pierś na obiad w jogurcie,przyprawie z kamisa do kuraka i pomidorkach zobaczymy co z tego wyjdzie,dam później znać,wypiję kawkę i jadę do kuzynki na brunch, ja oczywiście jem dukanowo, raźniej z kimś niż samemu jeść ![]() Dziewczyny czy wam na początku na dukanie też się @ spóźniał?? Ja już drugi raz mam opóźnienie tygodniowe (ale wczoraj dla swojego spokoju sprawdziłam i niespodzianki nie będzie na szczęście ) i miałam dziwny sen śniło mi się że wlazłam w taką jak wy to nazywacie "porcelankę" że musiałam buty wyrzucić bo się zrobiły z "tą" zawartością(wlazło mi to do butów aż) dwa razy takie i ciężkie i że dostałam taki @ że mi po nogach leciało jak by świniaka zarzynali normalnie wstrętny sen,pewnie dlatego że się martwiłam tym wszystkim hmmm dziwne dziwne ![]() Miłego dnia buziaki Słuchajcie moja potrawa wyszła pyszna a zrobiłam ją tak: 0,5 kg piersi w kostkę ząbek czosnku pokroiłam,cebulę w piórka,około 200ml jogurtu i przyprawa z kamisa do kurczaka złocista ponad 1/2 opakowania, wszystko razem mieszam i zostawiam na noc. Rano dodałam 2,5 pomidora pokrojonego w kostkę i bez przykrycia "dusiłam" na większym ogniu ( na kuchence elektrycznej na 4) jakieś pół godziny mmmm pycha
Dukan od 16.05.2011 Wzrost 173cm Waga początkowa 116 ![]() Waga obecna: 1o5,8 -10,2 kg ...Was wir alleine nicht schaffen Das schaffen wir dann zusammen... Edytowane przez ainuzi23 Czas edycji: 2011-07-02 o 10:42 |
|
|
|
|
#2617 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry. Prawie zaspałam na egzamin... na szczęście zdążyłam i poszedł nieźle
![]() Dziś na obiad robię chińszczyznę i tu moje pytanie. Czy można jeść kiełki na PW? Na niektórych stronach piszą, że tak na innych, że nie, a Dukan nic o nich nie wspomina (pewnie dlatego, że we Francji są mało popularne) A zapomniałam dopisać, że moja waga wskazuje dziś 75 kg. To możliwe, że przez 3 dni schudłam 3 kg? Wg testu miało to być ok 1,2 kg. Zobacze jeszcze wieczorem u Tżta, chociaż pod wieczór waga pewnie będzie wyższa.
Edytowane przez Asienka187 Czas edycji: 2011-07-02 o 10:49 |
|
|
|
#2618 | |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję za b. miłe przywitanie
![]() Pokonałam moje opory i weszłam na szklaną - 67,6 kg Czyli przy reaktywacji mój dorobek wynosi 17,4 kg JEST DOBRZE ![]() Agucha więc trójeczka spełnia swoją rolę - powodzonka Tobie życzę i oczywiście wszystkim Dukankom, oraz witam serdecznie Świeżynki Wy mnie pewnie nie znacie, więc powiem tylko króciutko. Zaczęłam dietkę 16.02.2011 z wagą początkową 85 kg, wzrost 174 cm. Niestety na czas sesji, tj. koniec maja i cały czerwiec musiałam (a raczej wygodnie mi było) przerwać dietę. Najniższa waga do jakiej doszłam, to 65,5 kg około. Po ponad miesiącu normalnego jedzenia mam 67,6 więc nie jest najgorzej Niemniej jednak przestrzegam, nie bierzcie ze mnie przykładu - muszę przyznać że po tym miesiącu naprawdę już chcę wrócić na dietę, bo zaczęło mnie trochę męczyć jedzenie tego, co popadnie. Pozdrowionka ![]() ---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- Cytat:
ciekawe skąd się biorą takie sny
|
|
|
|
|
#2619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cześć Kobitki ![]() na śniadako jadłam mój chlebek z szyneczką a teraz zjem muffinki i jeszcze jedną kawkę wypiję robię dzisiaj wielkie sprzątanie w szafie... za duże rzeczy daję do zwężenia może coś z tego będzie wieczorem mam balety na które koniecznie muszę iść ainuzi powiem Ci masz ciekawe sny ciekawe skąd takie sny si e biorą ![]() mi się ostatnio śnią koty - oznaczają kogoś fałszywego - i bardzo możliwe bo do 30 lipca mam umowę i nie wiem co będzie dalej ... a pracuję w firmie 4 lata !!! mam jedną osobę , która może być tą fałszywą .... dziewczyny stosowałyście kiedyś cellasene bo jest na allegro i nie drogo bo 115 zł , a słyszałam że na prawdę działa....na obiad hmmm nie mam weny... ale rybkę bym zjadła dawno nie jadłam---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- [QUOTE=kasicam24;27879339] Pół pizzy wegeteriany i 3 piwa...KURDE MOLL. Na dodatek @ więc na wagę to wejdę za tydzień z wielkim strachem...---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ---------- oooo należy się lanie a to za pifffka ![]()
|
|
#2620 |
|
Raczkowanie
|
RATUNKU!!!!!!!!!!!!!
Wszyscy mnie dzis biją.............. Nie czuję juz pupci od tych batów... Ale pewnie zasłużyłam sobie ![]() ![]() ![]()
|
#2621 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- jutro się ważę ![]()
|
|
#2622 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jutro Ty aniu dostaniesz po pupci jak za brdzo ngrzeszysz wieczorem ja na obiadek jadłam nalesniki z bialym serkiem
|
|
#2623 |
|
Rozeznanie
|
Fenris, robilam dzis ciacho z Twojego udoskonalonego przepisu i bylo duzo lepsze niz to, ktore robilam do tej pory
Pycha, szkoda ze mozna tylko jedno
|
|
|
|
#2624 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() A jak Twoje egzaminy ? ![]() Jutro muszę się zarejestrować na studia, a dalej nie wiem, które kierunki wybrać. Uczelnie to UE w Kato i Krk i AGH. Na pewno finanse i rachunkowość, ale jakiś inny tez wezmę, jakbym się na tamten nie dostała. A tak bardzo chcę iść do Krk.. ![]()
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
|
#2625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak nie finanse to co? ja studiuje w Kato i polecałabym Ci Katowice no ale jak bArdzo chcesz isc do Krk to trzymam (moj maz wlasnie skonczyl AGH) moje egzaminy dobrze, zostały mi jeszcze dwa...w tym jeden jutro...
|
|
#2626 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
U mnie kolejny spadeczek -300 g Ale dzisiaj bardzo smutny dzień musiałam uśpić mojego pieska, który był z nami 15 lat mojego życia pogryzł go jakiś inny pies i zawiozłam go do weterynarza ale powiedział że można mu tylko uciąc nogę ale tego sobie nie wyobrażalam, poza tym był słabutki, miał już swoje lata i zdecydowałąm się na uśpienie.. zasypiał na mioch rękach ale wiem jedno teraz już go nie boli,śpi sobie spokojnie,nic więcej nie mogliśmy dla niego zrobić
|
|
#2627 | |
|
Zakorzenienie
|
sreberko
![]() Cytat:
Nie wiem, myślałam nad logistyką. Na pewno nie kierunki humanistyczne (chociaż kiedyś myślałam nad dziennikarstwem), ale raczej ścisłe właśnie. A małż co studiował ? Powodzenia
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
|
|
#2628 |
|
Raczkowanie
|
Sreberko
![]() ![]() Ja nie wiem skąd u mnie biorą się takie sny ![]() ja jestem w ogóle z tych co pamiętają jakieś 80% swoich snów
|
#2629 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a Tz studiował górnictwo. oo logistyka super sprawa... Madzia a Ty na dzienne sie wybierasz czy na zaoczne? ![]() kurcze wlasnie najgorsze jest to podjecie wlasiwej decyzji bo w koncu wybiera się zawód w którym byc moze bedzie trzeba pracowac do emerytury. Cytat:
Nie jestem chamska po prostu nie lubię być sztucznie miła... ![]() Edytowane przez Legionistka23 Czas edycji: 2011-07-02 o 19:54 |
||
|
|
|
#2630 |
|
Raczkowanie
|
Witam was kochane1 gratuluje spadkow a tym co grzesza przypominam o celu...bardzo mi przykro z powodu zaginoinych i uspionych pupili...dziewczyny wasze wypieki spowodowaly u mnie slinotok! do pieczenia chlebka zabieram sie od 2 tygodni i mam ochote na owsiane ciasteczka! ja mialam lasagnie,serniczek z polewa czekoladowa,szaszlyki i jak ktos lubi-ozory wolowe,jutro musze wyprobowas przepis Fenris na czekoladowe ciacho
![]() ,pozdrawiam was wszystkie-dobrej nocki
Dukan od 03.05.2011... Start: 93kg Cel -60kg Ifaza -5kg IIfaza-2kg 22.05.2011 86kg... 27.05.2011 85kg ...03.06.201184kg...18.0 6.201183.3kg...21.06.2011 .82.4kg ...29.06.2011.81.4kg...0 1.07.2011.80,9kg...moze niedlugo zobacze 7...19.07.2011. |
|
|
|
#2631 |
|
Raczkowanie
|
Ciągle pada...
Ta pogoda jest dobijająca. mamy kurde lato czy jesień bo się pogubiłam? Dziś na obiad mam tortille - mniam mniam. pozdrawiam z nadzieją, że u was pogoda lepsza
|
#2632 |
|
Przyczajenie
|
Melduję się!
Może lekko spóźniona, ale staram się jak mogę!!! Moje drugie podejście do Dukana - pierwsze musiało paść ze względu na olewanie przyjmowania witamin i wynikającą z tego "soczystą anemię"... Dzisiaj odrobinę mądrzejsza, z zapasem witaminek jestem w ostatnim dniu fazy uderzeniowej, zrobiłam test Dukana i walczę dalej
|
|
|
|
#2633 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tylko małe zganienie - fazy uderzeniowej się nie powtarza, robi się ją raz w życiu - ale chyba i tak już za późno, żeby to mówić. Najrozsądniej w tym wypadku jeść już dziś warzywka. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#2634 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chyba zrobię tak, że na Uniwersytecie Ekonomicznym w Katowicach i Krk wybiorę finanse i rachunkowość i może jakiś jeszcze kierunek jak mi w oko wpadnie i zobaczymy gdzie mnie przyjmą, o ile wgl przyjmą ![]() Mam kuzyna na AGH, matme studiował (aktualnie ma przerwę) a teraz informatykę i chyba nie narzeka. Z tym, że jeżeli chodzi o naukę to ja jestem leń ![]() Katowice mam blisko i codziennie bym dojeżdżała, bo przeprowadzać mi się tam nie opłaca. A w Krk to wiadomo, musiałabym tam mieszkać, ale własnie tego chcę ![]() A Ty studiujesz zarządzanie ? Cytat:
![]() Powiedz nam coś więcej o sobie-waga początkowa, wzrost, cel ![]() Coraz bardziej wkurza mnie ta pogoda. U mnie bez przerwy leje i wieje.. Spadeczek
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. Edytowane przez magda_lena40 Czas edycji: 2011-07-03 o 11:51 |
||
|
|
|
#2635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dokładnie teraz jest w innym świecie i jest mu na pewno dobrze
|
|
#2636 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny potrzebuję jakichś pomysłów na dni PP bo już nie wiem co mam jeść
|
|
#2637 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Już zdązyłam doczytać się o nie powtarzaniu fazy uderzeniowej... Troszę za późno, ale mogę zacząć jeść warzywka ![]() Cytat:
Bardzo chętnie, w sumie wszystko jest w podpisie, który nie wiem dlaczego nie wyświetlił się po moim poście... ![]() wzrost 162 cm, waga 78, cel (wg testu) 60,7 kg + pełna motywacja - no cóż teraz podpis bedzie
"(...)Ludzie Są głupi, a nie źli (...). Zło zakłada jakąś moralną determinację, jakiś zamiar i pewną myśl. A głupiec nie pomyśli ani się nie zastanowi (...) dumny, że przypierdala, za przeproszeniem, każdemu, kto widzi mu się inny od niego samego (...)." Fernim Romero de Torres Edytowane przez el_muerte Czas edycji: 2011-07-03 o 11:52 |
||
|
|
|
#2638 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja prawie zawsze pamiętam moje sny i te dobre i te schorowane w ogóle dzień dobry przyszłam po lanie bo mi się należy... wczoraj na baletach wypiłam 4 piwka i zjadłam 1 zapiekankę i w ogóle się nie opiłam ![]() na wadze byłam nie ma spadku i nie ma wzrostu czyli stoję ....a uświadomiłam sobie e mi brakuje 4 kg do 55.... nie dużo...---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- Cytat:
![]() zapraszamy do naszego grona i życzę powodzenia---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- Cytat:
![]() roleczki musiałam do szafy schować... na słoneczko czekają
|
|
#2639 |
|
Przyczajenie
|
hej
kupiłam wagę no i sie zwarzyłam bo nie wytrzymałam tych 3 dni za które dopiero mialam jechac do domu i sie wazyc. A wiec moja waga wskazała 85,7. Niby jest piątka z przoodu tak jak chciałam ale mnie to jakoś mało satysfakcjonuje. hmmm dalej trezba tylko ze teraz popadłam własnie w najgorsze uzaleznienie ze wszystkich co bym do buzi nie wzieła to od razu lece na wagę się ważyc. Być może głupim pomysłem było ją kupować ale no coz musiałąm. Wczoraj zgrzeszyłam bo zjadłam poł ziemniaka i kawałek mielonego bo moj wspaniały facet nie dał rady go zjeśći nie chciałam wywalać to zjadłam. Okropne wyrzuty miałam ale nic juz wiecej nie zjadłam wiec chyba mam już odpuszczone. Teraz na śniadanie serek wiejski a na obiad to nie wiem nie mam pojęcia jeszcze. Pozdrawiam.AAA i mam jeszcze jedno pytanie. Macie czkawke podczas diety? u mnie zawsze przychodzi taki kryzysowy dzien ze mnie łapie czkawka i gdy tylko głebszy wdech biore to już. Cały piątek wałczyłam z nią ale idąc do sklepu mi przeszło bo sie skupiłam na tym zeby zakupy zrobic
|
|
|
|
#2640 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No to witamy na pokładzie i powodzenia
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:00.

za spadki i zdrowia życzę

Pół pizzy wegeteriany i 3 piwa...KURDE MOLL. Na dodatek @ więc na wagę to wejdę za tydzień z wielkim strachem...
za grzeszki niedobra Ty!
za spadeczek
ja zauwazyłam u siebie, ze wytrzymanie bez warzyw to zaden problem i chyba 1/1 zmienie na 5/5 

właśnie pichcę sobie pierś na obiad w jogurcie,przyprawie z kamisa do kuraka i pomidorkach zobaczymy co z tego wyjdzie,dam później znać,wypiję kawkę i jadę do kuzynki na brunch, ja oczywiście jem dukanowo, raźniej z kimś niż samemu jeść 

na które koniecznie muszę iść 
dawno nie jadłam