|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2611 | |||||
Zadomowienie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 20
Witam Kochane
![]() ![]() Ja smarkata dalej,biorę FERVEX i troche pomaga,gorączki nie mam i gardło mniej boli ale katar dalej jest a to najgorsze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2612 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry Słoneczka! Ale jestem dziś niewyspana! Nie ma jak kosić trawę o 7 rano w sobotę wokół bloku
![]() monique witaj ![]() ![]() Fenris ale ja tak kocham kawę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2613 | |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ---------- Cytat:
![]()
Człowiek mądrzeje z wiekiem, tylko że zazwyczaj jest to wieko od trumny. Start 05.03.2012 - 79kg ![]() CEL I: 65kg CEL II:56kg Jest (-5,8kg) Edytowane przez kasicam24 Czas edycji: 2011-07-02 o 08:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2614 | |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczynki
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2615 | |||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry kochane
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() piękny ten chlebus ![]() ![]() ![]() nie bede juz nadrabiac 10 stron wiec z tego co pamietam to : Madzia wygladasz za✂✂✂iscie..!!! ![]() ![]() ![]() Fenris gratuluje zdania egzaminow ![]() witam nowe dukanki ![]() Nie odzywałam się bo jakos nie miałam weny do Was pisac ![]() ![]() zycze Wszystkim milego week ![]() ![]()
![]() |
#2616 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cześć kobietki ![]() ![]() ja dzisiejszy dzień zaliczam od +0,1 ale w ogóle się tym nie martwię boo ten tydzień kg leciały pięknie ![]() ![]() Dziewczyny czy wam na początku na dukanie też się @ spóźniał?? Ja już drugi raz mam opóźnienie tygodniowe (ale wczoraj dla swojego spokoju sprawdziłam i niespodzianki nie będzie na szczęście ![]() i miałam dziwny sen śniło mi się że wlazłam w taką jak wy to nazywacie "porcelankę" że musiałam buty wyrzucić bo się zrobiły z "tą" zawartością(wlazło mi to do butów aż) dwa razy takie i ciężkie i że dostałam taki @ że mi po nogach leciało jak by świniaka zarzynali normalnie wstrętny sen,pewnie dlatego że się martwiłam tym wszystkim hmmm dziwne dziwne ![]() ![]() ![]() Słuchajcie moja potrawa wyszła pyszna a zrobiłam ją tak: 0,5 kg piersi w kostkę ząbek czosnku pokroiłam,cebulę w piórka,około 200ml jogurtu i przyprawa z kamisa do kurczaka złocista ponad 1/2 opakowania, wszystko razem mieszam i zostawiam na noc. Rano dodałam 2,5 pomidora pokrojonego w kostkę i bez przykrycia "dusiłam" na większym ogniu ( na kuchence elektrycznej na 4) jakieś pół godziny ![]() ![]()
Dukan od 16.05.2011 Wzrost 173cm Waga początkowa 116 ![]() Waga obecna: 1o5,8 -10,2 kg ![]() ![]() ...Was wir alleine nicht schaffen Das schaffen wir dann zusammen... Edytowane przez ainuzi23 Czas edycji: 2011-07-02 o 09:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2617 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry. Prawie zaspałam na egzamin... na szczęście zdążyłam i poszedł nieźle
![]() Dziś na obiad robię chińszczyznę i tu moje pytanie. Czy można jeść kiełki na PW? Na niektórych stronach piszą, że tak na innych, że nie, a Dukan nic o nich nie wspomina (pewnie dlatego, że we Francji są mało popularne) A zapomniałam dopisać, że moja waga wskazuje dziś 75 kg. To możliwe, że przez 3 dni schudłam 3 kg? Wg testu miało to być ok 1,2 kg. Zobacze jeszcze wieczorem u Tżta, chociaż pod wieczór waga pewnie będzie wyższa.
Edytowane przez Asienka187 Czas edycji: 2011-07-02 o 09:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#2618 | |
Raczkowanie
|
Dziękuję za b. miłe przywitanie
![]() Pokonałam moje opory i weszłam na szklaną - 67,6 kg Czyli przy reaktywacji mój dorobek wynosi 17,4 kg ![]() JEST DOBRZE ![]() Agucha więc trójeczka spełnia swoją rolę - powodzonka Tobie życzę i oczywiście wszystkim Dukankom, oraz witam serdecznie Świeżynki Wy mnie pewnie nie znacie, więc powiem tylko króciutko. Zaczęłam dietkę 16.02.2011 z wagą początkową 85 kg, wzrost 174 cm. Niestety na czas sesji, tj. koniec maja i cały czerwiec musiałam (a raczej wygodnie mi było) przerwać dietę. Najniższa waga do jakiej doszłam, to 65,5 kg około. Po ponad miesiącu normalnego jedzenia mam 67,6 więc nie jest najgorzej ![]() Pozdrowionka ![]() ---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2619 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
cześć Kobitki ![]() na śniadako jadłam mój chlebek z szyneczką ![]() a teraz zjem muffinki i jeszcze jedną kawkę wypiję robię dzisiaj wielkie sprzątanie w szafie... za duże rzeczy daję do zwężenia może coś z tego będzie wieczorem mam balety ![]() ![]() ainuzi powiem Ci masz ciekawe sny ![]() ciekawe skąd takie sny si e biorą ![]() mi się ostatnio śnią koty - oznaczają kogoś fałszywego - i bardzo możliwe bo do 30 lipca mam umowę i nie wiem co będzie dalej ... a pracuję w firmie 4 lata !!! mam jedną osobę , która może być tą fałszywą .... dziewczyny stosowałyście kiedyś cellasene ![]() na obiad hmmm nie mam weny... ale rybkę bym zjadła ![]() ---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- [QUOTE=kasicam24;27879339] ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ---------- oooo należy się lanie ![]() ![]() a to za pifffka ![]() ![]()
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2620 |
Raczkowanie
|
RATUNKU!!!!!!!!!!!!!
Wszyscy mnie dzis biją.............. Nie czuję juz pupci od tych batów... Ale pewnie zasłużyłam sobie ![]() ![]() ![]() ![]()
#2621 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- jutro się ważę ![]() ![]() ![]()
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2622 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jutro Ty aniu dostaniesz po pupci jak za brdzo ngrzeszysz wieczorem ![]() ![]() ja na obiadek jadłam nalesniki z bialym serkiem ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2623 |
Rozeznanie
|
Fenris, robilam dzis ciacho z Twojego udoskonalonego przepisu i bylo duzo lepsze niz to, ktore robilam do tej pory
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2624 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() ![]() A jak Twoje egzaminy ? ![]() Jutro muszę się zarejestrować na studia, a dalej nie wiem, które kierunki wybrać. Uczelnie to UE w Kato i Krk i AGH. Na pewno finanse i rachunkowość, ale jakiś inny tez wezmę, jakbym się na tamten nie dostała. A tak bardzo chcę iść do Krk.. ![]() ![]()
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
![]() ![]() |
![]() |
#2625 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak nie finanse to co? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() moje egzaminy dobrze, zostały mi jeszcze dwa...w tym jeden jutro... ![]()
![]() |
#2626 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() U mnie kolejny spadeczek -300 g ![]() ![]() Ale dzisiaj bardzo smutny dzień ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2627 | |
Zakorzenienie
|
sreberko
![]() Cytat:
Nie wiem, myślałam nad logistyką. Na pewno nie kierunki humanistyczne (chociaż kiedyś myślałam nad dziennikarstwem), ale raczej ścisłe właśnie. A małż co studiował ? Powodzenia ![]() ![]()
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2628 |
Raczkowanie
|
Sreberko
![]() ![]() Ja nie wiem skąd u mnie biorą się takie sny ![]() ![]() ![]()
#2629 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() kurcze wlasnie najgorsze jest to podjecie wlasiwej decyzji bo w koncu wybiera się zawód w którym byc moze bedzie trzeba pracowac do emerytury. Cytat:
![]()
Nie jestem chamska po prostu nie lubię być sztucznie miła... ![]() Edytowane przez Legionistka23 Czas edycji: 2011-07-02 o 18:54 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2630 |
Raczkowanie
|
Witam was kochane1 gratuluje spadkow a tym co grzesza przypominam o celu...bardzo mi przykro z powodu zaginoinych i uspionych pupili...dziewczyny wasze wypieki spowodowaly u mnie slinotok! do pieczenia chlebka zabieram sie od 2 tygodni i mam ochote na owsiane ciasteczka! ja mialam lasagnie,serniczek z polewa czekoladowa,szaszlyki i jak ktos lubi-ozory wolowe,jutro musze wyprobowas przepis Fenris na czekoladowe ciacho
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2631 |
Raczkowanie
|
Ciągle pada...
![]() ![]() ![]() Ta pogoda jest dobijająca. mamy kurde lato czy jesień bo się pogubiłam? Dziś na obiad mam tortille - mniam mniam. pozdrawiam z nadzieją, że u was pogoda lepsza ![]()
#2632 |
Przyczajenie
|
Melduję się!
Może lekko spóźniona, ale staram się jak mogę!!! ![]() Moje drugie podejście do Dukana - pierwsze musiało paść ze względu na olewanie przyjmowania witamin i wynikającą z tego "soczystą anemię"... Dzisiaj odrobinę mądrzejsza, z zapasem witaminek jestem w ostatnim dniu fazy uderzeniowej, zrobiłam test Dukana i walczę dalej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2633 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Tylko małe zganienie - fazy uderzeniowej się nie powtarza, robi się ją raz w życiu - ale chyba i tak już za późno, żeby to mówić. Najrozsądniej w tym wypadku jeść już dziś warzywka. Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2634 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chyba zrobię tak, że na Uniwersytecie Ekonomicznym w Katowicach i Krk wybiorę finanse i rachunkowość i może jakiś jeszcze kierunek jak mi w oko wpadnie i zobaczymy gdzie mnie przyjmą, o ile wgl przyjmą ![]() Mam kuzyna na AGH, matme studiował (aktualnie ma przerwę) a teraz informatykę i chyba nie narzeka. Z tym, że jeżeli chodzi o naukę to ja jestem leń ![]() Katowice mam blisko i codziennie bym dojeżdżała, bo przeprowadzać mi się tam nie opłaca. A w Krk to wiadomo, musiałabym tam mieszkać, ale własnie tego chcę ![]() A Ty studiujesz zarządzanie ? Cytat:
![]() Powiedz nam coś więcej o sobie-waga początkowa, wzrost, cel ![]() Coraz bardziej wkurza mnie ta pogoda. U mnie bez przerwy leje i wieje.. Spadeczek ![]()
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. Edytowane przez magda_lena40 Czas edycji: 2011-07-03 o 10:51 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2635 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dokładnie teraz jest w innym świecie i jest mu na pewno dobrze ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2636 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Dziewczyny potrzebuję jakichś pomysłów na dni PP bo już nie wiem co mam jeść ![]()
![]() |
#2637 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
Już zdązyłam doczytać się o nie powtarzaniu fazy uderzeniowej... Troszę za późno, ale mogę zacząć jeść warzywka ![]() Cytat:
Bardzo chętnie, w sumie wszystko jest w podpisie, który nie wiem dlaczego nie wyświetlił się po moim poście... ![]() wzrost 162 cm, waga 78, cel (wg testu) 60,7 kg + pełna motywacja ![]() ![]()
"(...)Ludzie Są głupi, a nie źli (...). Zło zakłada jakąś moralną determinację, jakiś zamiar i pewną myśl. A głupiec nie pomyśli ani się nie zastanowi (...) dumny, że przypierdala, za przeproszeniem, każdemu, kto widzi mu się inny od niego samego (...)." Fernim Romero de Torres Edytowane przez el_muerte Czas edycji: 2011-07-03 o 10:52 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2638 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja prawie zawsze pamiętam moje sny i te dobre i te schorowane w ogóle dzień dobry ![]() ![]() przyszłam po lanie bo mi się należy... wczoraj na baletach wypiłam 4 piwka i zjadłam 1 zapiekankę ![]() ![]() na wadze byłam nie ma spadku i nie ma wzrostu czyli stoję ....a uświadomiłam sobie e mi brakuje 4 kg do 55.... ![]() ---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- Cytat:
![]() zapraszamy do naszego grona ![]() ---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- Cytat:
![]() ![]() roleczki musiałam do szafy schować... na słoneczko czekają
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2639 |
Przyczajenie
|
hej
![]() AAA i mam jeszcze jedno pytanie. Macie czkawke podczas diety? u mnie zawsze przychodzi taki kryzysowy dzien ze mnie łapie czkawka i gdy tylko głebszy wdech biore to już. Cały piątek wałczyłam z nią ale idąc do sklepu mi przeszło bo sie skupiłam na tym zeby zakupy zrobic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2640 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No to witamy na pokładzie i powodzenia ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:46.