|
|
#4411 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moja kolekcja perfum - część V
wow!ale pieknie-gratuluje
widze ze lacza nas; Alieny,Far Away,Angel ,5 Avenue,Euphoria,Pure Poison,Hypnose,Nina,Miss Dior Cherie Naprawde mi sie u Ciebie podoba.
|
|
|
|
#4412 |
|
Zadomowienie
|
dziękuje pięknie za miłe słowa
|
|
|
|
#4413 | |
|
Guerlain Lover
|
Cudownie
![]() Cytat:
gratulacje EdS mam odlewki dwie, ale coś czuję, że to mało ![]() Wow Niebieska gwiazdka to Blue Lagoon? Gratulacje |
|
|
|
|
#4414 |
|
Konto usunięte
|
anes, jestem zachwycona kolekcją
|
|
|
|
#4415 | ||
|
Zakorzenienie
|
Piękne kolekcje!
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Gdyby zawartość M&M była jak flakonik, to to by było "coś". A tak jest tylko znaczny przerost formy nad treścią.
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
||
|
|
|
#4416 | |||
|
Zakorzenienie
|
Wydawałoby się, że tak krótko mnie nie było, a tu tyle pięknych kolekcji, że trudno je wszystkie ogarnąć, a jeszcze trudniej indywidualnie pogratulować
![]() Cytat:
Kolciu, Twojej przepięknej kolekcji nie mogę się naoglądać i nachwalić, ale przecież wiesz... Cytat:
Akashka, najważniejsze, żebyś Ty była z niej zadowolona, ponadto pięknie wyeksponowałaś swoje zapachowe perełki Luskap ![]() Cytat:
Pearl78, aż się boję pomyśleć, ile zdjęć po kilka flakonów musiałabyś zrobić, aby zaprezentować swoją kolekcję Jest fantastyczna i... taka ogromna, że jak na nią patrzę, to tak sobie myślę, że swojej, to ja wcale nie muszę uszczuplać, bo jest taka skromniutka
|
|||
|
|
|
#4417 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No właśnie a ja swoją planuję uszczuplić ,ale jak??? Wszystkie zapachy lubię, na siłę pozbyłabym się jedynie 5 ,ale to unikaty i od czasu do czasu jednak używam...
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4418 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Wciąż nadrabiam gratulacyjne zaległości...
Cytat:
Jessica855, gratuluję ślicznej, pachnącej kolekcji Cytat:
Budyniek90, zapachowo łączą nas: Coco Mademoiselle, klasyczna Lolita, Pure poison, klasyczny Addict oraz Chanel Nr 5, ale u mnie bardzo niewiele i Flowerbomb, z tym, że ja mam Extreme, ale to też się liczy ![]() Wielkie brawa za śliczną kolekcjęCytat:
... i kolejne gratulacje ![]() Ksiezniczkaa87, to wspaniała mania, popadaj w nią bez wytchnienia ![]() Cytat:
z pierwszego zdjęcia Życzę, aby piękny Addict dołączył już wkrótce do Twojej kolekcji ![]() Cytat:
Uszczuplanie kolekcji bez wątpienia nie jest moją mocną stroną, choć ciągle nad tym pracuję ale staram się przekazywać swoje zapachy w godne ręce właśnie głównie według kryterium używalności od czasu do czasu
|
|||||
|
|
|
#4419 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale wszystkie są urocze ![]() No bogata kolekcja, super ![]() Cytat:
W końcu my siostry perfumeryjne... bliźniaki bym rzekła
|
|
#4420 |
|
Zakorzenienie
|
To i ja wkleję moją uaktualnioną
|
|
|
|
#4421 |
|
Zakorzenienie
|
Pieknie u Ciebie
lacza nas Deep Red,Dkny,Angel,Alien,Bell e D'Opium, In black,Euphoria,CKIN2U
|
|
|
|
#4422 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4423 |
|
Zadomowienie
|
Fajna kolekcja Mendosita
Nawet lubie ten ''odswiezacz'' z Diora
|
|
|
|
#4424 |
|
Zakorzenienie
|
Mendosito sympatycznie tam u Ciebie. Jest i ALien
i Belle d'Opium. Miałam kiedyś Esencie de Duende, ale zalatywała mi dezodorantem Nivea Opowiedz coś o najnowszym Cartier
|
#4425 |
|
Konto usunięte
|
Ślicznie Najbardziej podziwiam męskie kolekcje bo tak naprawdę jest niewielu mężczyzn którzy interesują się perfumami.
Edytowane przez 201610111032 Czas edycji: 2011-07-04 o 14:26 |
|
|
|
#4426 | |
|
Zakorzenienie
|
Odświeżacz Diora to ostatnio mój naulubieńszy zapach
Aż się zastanawiam czy nie kupić czegoś na zapas, bo dochodzę już prawie do połowy flaszki...Cytat:
Bardzo lubię ten zapach (tzn oba- i Esencii i dezodorantu Nivea ). Klasyczne Duende wąchałaś? Zupełnie inny kaliber.Nowy Carier jest taki niby bardzo zwyczajny. Trzy razy testowałam, bo: za pierszym razem spodobał mi się ogromnie za drugim nie spodobał mi się wcale (takie zwykłe kwiatki) za trzecim znów spodobał się bardzo, więc w końcu kupiłam 15 ml ![]() Zapach bardzo fajny, wakacyjny, chłodno- słodkawy, są kwiatki, ale takie rozwodnione, nie nachalne, niby świeżak, ale nie do końca. |
|
|
|
|
#4427 |
|
Zakorzenienie
|
Mendosito, śliczna kolekcja
. Kilka flakonów nas łączy...A wiesz czego Ci najbardziej zazdraszczam .....to tej ilości flakonów. też chciałabym tyle mieć ....
|
#4428 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4429 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie
Podczytuję wątek od dłuższego czasu, z zapartym tchem oglądając zdjęcia Waszych kolekcji – niektóre z nich naprawdę rzucają na kolana ![]() Moje zbiory nie są ani wyszukane, ani specjalnie wielkie, chociaż jak zebrałam wszystkie flaszki w jedno miejsce, to się złapałam za głowę – tak chyba zaczyna się ta pachnąca choroba . Lista w kolejności posiadania. Dwa ostatnie zapachy może i męskie, ale bezczelnie podbieram mężowi jak mam ochotę na stan: "to pogadajmy po mięsku"
|
|
|
|
#4430 |
|
Zakorzenienie
|
Nikita1213 ale kolorowo
![]() ślicznie ![]() łączą nas obecnie tylko DKNY i jakiś czas temu Moschino i Clinique, które już wykończyłam
|
|
|
|
#4431 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i rzeczywiscie bardzo kolorowa lacza nas CKIN2U,DKNY.Gratuluje kl aski:
|
|
|
|
|
#4432 |
|
Zakorzenienie
|
Piękne!
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
#4433 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak widzę, ile niektóre wizażanki mają zapachów Dziękuję Alienek to mój absolutny numer 1 wszech czasów.Cytat:
Gratuluję kolekcji!
|
||
|
|
|
#4434 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4435 |
|
Raczkowanie
|
Czytam ten wątek już od dłuższego czasu ale dopiero teraz postanowiłam założyć konto.Gratuluje Wszystkim kolekcji bo są naprawdę niesamowite
![]() Moja kolekcja: Chanel -N° 5 Cacharel - Amor Amor Giorgio Armani- Code pour Femme Lancome - Hypnose Elizabeth-Arden -5th Avenue Woman Elizabeth Arden- Provocative Woman Gloria Vanderbilt-Vanderbilt Gabriela Sabatini-Gabriela Sabatini Kenzo- Parfum d'Ete Yves Saint Laurent -Belle d Opium Elizabeth Taylor- Diamonds and Saphires |
|
|
|
#4436 | |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo fajna kolekcja
Masz wspaniałe Bell D'Opium Cytat:
Łączy nas Zirh oraz chciałabym mieć Maruśkę i SMS'a
|
|
#4437 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4438 |
|
Zakorzenienie
|
Całkiem nieoczekiwanie stałam się szczęśliwą posiadaczką kolejnej dawki Chic No 30
|
|
|
#4439 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4440 |
|
Zakorzenienie
|
Z okazji zdobycia nowego mebla na moją kolekcję oraz przetasowania w zbiorach wrzucam aktualizację
![]() U góry po lewej okazy męża, reszta moja - myślę, że większość uda się rozpoznać
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:55.

wklejam foto mojej kolekcji...
widze ze lacza nas; Alieny,Far Away,Angel ,5 Avenue,Euphoria,Pure Poison,Hypnose,Nina,Miss Dior Cherie

gratulacje

Pearl78, aż się boję pomyśleć, ile zdjęć po kilka flakonów musiałabyś zrobić, aby zaprezentować swoją kolekcję 

nie powiem, brak mi w mojej szufladzie Addicta,ale na tę chwilę nie umiem nawet zdecydować czego mogłabym się pozbyć/ wymienić by go zdobyć 

....