|
|
#4321 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Podsumowanie
[QUOTE=Pearl78;27359704]Witajcie, pojawiam się tu niezbyt często ,ale od czasu do czasu robię podsumowanie mojego zbioru. Jestem maniaczką ( jak chyba każda z nas). Zakup nowej flaszki perfum to dla mnie przeogromna radość i super sposób na poprawienie humoru. Pstryknęłam tylko jedną fotkę i zapewne nie wszystko na niej widać. QUOTE]
no to Ci się nazbierało gratulacje ogromne
|
|
|
|
#4322 | ||
|
Mother of Cats
|
Dot.: Moja kolekcja perfum - część V
Pearl78 - Twoje zbiory oszałamiają!
![]() Flakonikowo łączy nas to: Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4323 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Padłam i długo mi zajmie zanim wstanę CUDOWNA KOLEKCJA! Na czerwono zaznaczyłam co nas łączy we flaszkach/odlewkach/miniaturkach A Shiny Creation (na fioletowo) kiedyś miałam
|
|
#4324 |
|
Zadomowienie
|
Od wczoraj jestem właścicielką
Edytowane przez ania105 Czas edycji: 2011-09-12 o 08:44 |
|
|
|
#4325 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4326 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4327 |
|
Zakorzenienie
|
Oooo, u mnie kiedyś też zagości ten piękny zapach
Super
|
#4328 |
|
Zakorzenienie
|
Kolciu, a Ty masz taką kolekcję perfum, że mnie dzisiaj przytkało na dobre..
w taki upał to niedobrze, bo można dostać palpitacji serca , minęło kilka godzin i dalej jestem w szoku, żeby tak część cudeniek zagościła u mnie.![]() Gratuluję Tobie i Wszystkim zbiorowo! ![]() |
|
|
|
#4329 |
|
Zadomowienie
|
.Bardzo wam dziekuję dziewczynyZazdraszczam wszystkim-Reniu twoja kolekcja jak ujrzy światło dzienne to będę zazdraszczać jeszcze mocniej ![]() ---------- Dopisano o 08:17 ---------- Poprzedni post napisano o 08:13 ---------- Ren jak zobaczę twoją kolekcję to trzy razy
Edytowane przez ania105 Czas edycji: 2011-06-09 o 08:19 |
|
|
|
#4330 |
|
Konto usunięte
|
Pearl, ale masz mega kolekcję
cudo
|
|
|
|
#4331 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Okropniaście mi miło i cała się czerwienie ![]() Zagoszczą i u Ciebie
|
|
#4332 |
|
Panaroja
|
Pearl , Twoja kolekcja powala na łopatki
![]() jeden zapach łączy Cię z moim małżonkiem a ze mną 13 , z których niestety większości nie posiadam (mam nadzieję , że się to zmieni )
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#4333 |
|
Mother of Cats
|
|
|
|
|
#4334 |
|
Zadomowienie
|
Bardzo dziękuję -zastanawiam się czy go troszkę nie rozbiorę ,ale przy takich ml. cena wychodzi zabójcza bo 9,5
![]() a teraz napaliłam się na black ananda i chyba będzie to moje kolejne must have-napewno rozbiorę wkrótce
|
|
|
|
#4335 |
|
Zakorzenienie
|
witam
obfociłam dziś moją perfumową rodzinkę, którą staram się małymi kroczkami zminimalizować mimo, że duża nie jest (w porównaniu do moich poprzedniczek tutaj )do odlewek i próbek niestety nie miałam cierpliwości (na pierwszym zdjęciu tylko są te ulubione z Muglerowej rodzinki), część flach nie obfociłam, bo właśnie sobie o nich przypomniałam norma niestety u mnie za to te które uwielbiam są wszystkie ! ![]() wypisze to co jest na zdjęciach (ale nie w kolejności wg zamieszczonych zdjęć) i to czego nie zamieściłam: we flakonach i flakonikach: 1) na zdjęciach: Armani Code Summer 2010 75ml Armani Code edp 30ml Oscar de la Renta Oscar Citrus 60ml Hugo Boss Deep Red 50ml Nina Ricci - Ricci Ricci 50ml Juicy Couture 30ml Lolita Lempicka edp 50ml Lolita Lempicka L 80ml DKNY Be Delicious edt 30ml + 50ml YSL Parisienne edt 50ml YSL Elle Collector 2010 90ml Aqua Allegoria Flora Nymphea 75ml Vera Wang Princess 30ml CSP Amour de Cacao 100ml CSP O'Pomelo 100ml Britney Spears - Fantasy Midnight 100ml Britney Spears - Circus Fantasy 100ml YR Vanille Noire 15ml Leonard Orchidee 30ml Amor Amor Absolu 30ml Armani Code 10ml, miniatura Paco Rabanne Black XS pour Elle 50ml Victoria's Secret Passion Fruit 15ml Cacharel Amor Amor 20ml Mugler Innocent 25ml Mugler Eau de Star 50ml Beyonce Heat 100ml Alien Sunessence Legere 60ml 3x 15ml Avon Sassy Swirls (Vanilla Berry, Vanilla Bean i Vanilla Blossom) miniaturka Alien 6ml Versace Crystal Noir 30ml Versace Bright Crystal 30ml 2) nie obfocone dziś: Nina Ricci NINA 30ml DKNY Golden Delicious 50ml DKNY Be Delicious Fresh Blossom 50ml Women` Secret w`eau Sunset 50ml Oriflame Enigma 50ml zapasowa YSL Elle Collector 2010 90ml DKNY Be Delicious Juiced 50ml Avon Perceive 50ml Escada Incredible me 50ml C-thru Sparkling Sapphire 75ml Versace Crystal Noir 90ml + następna 90ml w drodze
Edytowane przez jessica855 Czas edycji: 2011-06-12 o 00:18 |
|
|
|
#4336 |
|
Zakorzenienie
|
super
sliczna kolekcja troche nas laczy min.Heat,Midnight Fantasy,Alien,Deep Red,Be Delicious,Juicy Couture,Crystal Noir,Bright Crystal,Nina,Parisienne,A mor Amor...no i szczerze Ci powiem ze powinnas sie ze mna podzielic Ysl Elle )i Crystal Noir(to juz przesada -oddawaj)...gratuluje jeszcze raz
|
|
|
|
#4337 |
|
Zakorzenienie
|
Magsch dziękuję
zapachowa siostro Elle Collector cudne (i wcale nie mam dużo :P, szkoda że limitowane, bo ciągle myślę czy jeszcze se nie kupić na zapas ), do pełni szczęścia brakuje mi klasyka edp jedno CN mama ma, drugie leci niby do mnie, ale chyba nie będę mogła używać i oddam mamie ...niech ma na zaś...mimo, że uwielbiam ten zapach |
|
|
|
#4338 | |
|
Raczkowanie
|
dot Pearl78
Dziewczyny, dziękuję za wszystkie słowa uznania dotyczące mej kolekcji. Może znacie jakieś sposoby na " odwyk"?
![]() ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- Cytat:
Napalam się na Vanille Noire YR i chyba niebawem kupię
|
|
|
|
|
#4339 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: dot Pearl78
dziękuję
Vanille Noire to jedyny zapach YR jaki lubię ładna, "mroczna" wanilia ![]() kup póki jest dostępny sama chcę jeszcze 50ml flakonik kupić, choć ta 15ml i tak mi na długo starczy, VN bardzo wydajne są
|
|
|
|
#4340 |
|
Zadomowienie
|
8. VC &A Oriens
13. klasyczne Opium 14. Samsara edp 20. Automne VC&A 22. Dune 35. Python Trussardi 61.Hot Couture edt 55. Amor Amor 83. Flowerbomb edp 99. Kenzo Tygrys 100. Kenzo Słoń 101. kenzo Flower Oriental 108. Naf Naf 110. Omnia 119. Grosselina AA 141. Lolita Si 159. Max Mara Parfum Pearl, to lubię, mam bądź miałam Jessica- Juicy Couture 30ml YSL Parisienne edt 50ml Aqua Allegoria Flora Nymphea 75ml YR Vanille Noire 15ml Cacharel Amor Amor 20ml Versace Crystal Noir 30ml Nina Ricci NINA 30ml te budzą moje pozytywne uczucia
|
|
#4341 |
|
Rozeznanie
|
Wszystko, co miało dojść, doszło, więc wklejam swoją skromną dzieciarnię
![]() 1. EA green tea 2,3,4,5,6. benefitowe domki ![]() 7. DG Light blue 8. Resztka I love love 9. Brit red 10. Chanel 5 i jej siostra bliźniaczka jeszcze zafoliowana ![]() 11. Coco Mademoiselle 12. Lolka migdałowa 13. Lolka edp + jej zafoliowana siostra bliźniaczka 14. VC&A Feerie edt - bez elfika ![]() 15. Mini Ninka 16. Mini Notorious 17. Mini Theorema 18. Mini Boucheron Trouble 19. Mini Pure poison 20. Tommy Summer girl zeszłoroczna + zafoliowana siostra bliźniaczka 21. Harajuku Lovers Music 22. Mini Parisienne 23. Mimosa z YR 24. Addict 25. Hypnose Senses 26. Flowerbomb 27. Lady Rebel 28. DG Anthology 10 - koło fortuny 29. Maruśka - do oddania w dobre ręce 30. VC&A Zima - do oddania w dobre ręce
Edytowane przez budyniek90 Czas edycji: 2011-06-12 o 22:27 |
|
|
|
#4342 |
|
Zakorzenienie
|
Sliczna kolekcja
laczy nas Chanel N5,Addict,H .Poison,I love Love,Flowerbomb,Nina,Pari sienne
|
|
|
|
#4343 | |
|
Zakorzenienie
|
Nadrobiłam śliczności
![]() Łączą nas tylko te (flaszkowo), ale to pewnie dlatego, że u mnie mały zbiór - jakaś 1/5 tego co u Ciebie ![]() Cytat:
![]() Jessica, łączą nas Aniołki i O'pomelo (u mnie odlewkowo) Widzę Cię w jabłuszkach Oj, jak mnie się Twoja kolekcja podoba Cocon, Cedre Bleu (u mnie tylko dwa flakoniki ), Molekuły, Iso E super i BC... Jak dla mnie prawie idealna wielkościowo kolekcja
|
|
#4344 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4345 |
|
Zakorzenienie
|
Piękne macie kolekcje.
![]()
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
#4346 |
|
Zakorzenienie
|
Uff, trochę nadrobiłam
![]() Figarro, Jessica855, Akashka, Ewa_Ch, Luskap, Budyniek90 gratuluję ![]() Pearl78 tutaj po prostu padłam , łaczy nas Silver Rain, Padparadscha, Słoń Kenzo, czarna Coco, Wanted , to te , ktore aktualnie posiadam i wiele innych , których chwilowo nie posiadam ![]() Do Jessiki i Pearl , czy możecie opisac L Orchidee Leonard ? Ciekawi mnie ten zapach.
|
#4347 |
|
Zakorzenienie
|
Rozterko ja go nie umiem opisać, dla mnie to po prostu elegancki, kwiatowy ...bardzo kobiecy zapach
Przyjemny, nie inwazyjny dla mnie i otoczenia |
|
|
|
#4348 | |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkich, pięknie pachnących kolekcji ogromnie gratuluję
![]() Przy kolekcji Pearl78 po raz kolejny już wymiękam Cytat:
Jak dla mnie, to jednak tego troszkę za dużo ![]() ale pracuję nad zmniejszeniem, choć coś mi średnio wychodzi ![]() co poślę w świat, to zaraz coś innego przylatuje ROZ-ter-KA ślicznie dziękuję i gratuluję pięknej kolekcji widzę,że obie mamy słabość do Padparadscha
|
|
#4349 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, śliczności Pogrubiłam to co nas laczy/ło flaszkowo a podkreśliłam to co mam/miałam odlewkowo , razem łączy nas koło stu zapachów
Edytowane przez Asiuuuuula Czas edycji: 2011-06-13 o 17:34 |
|
|
|
|
#4350 | ||
|
Guerlain Lover
|
Cytat:
tych zazdroszczę a te nas łączą/łączyły Cytat:
na zielono te co nas łaczą/łączyły na czerwono te, co zazdroszczę |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:22.

gratulacje ogromne

CUDOWNA KOLEKCJA! 

, minęło kilka godzin i dalej jestem w szoku, żeby tak część cudeniek zagościła u mnie.
cudo

)
za to te które uwielbiam są wszystkie ! 
-oddawaj)...gratuluje jeszcze raz