|
|
#751 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Politechnika Rzeszowska :)
Cytat:
![]() a opłata jakoś po 2-3 dniach jest zaksięgowana
|
|
|
|
|
|
#752 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#753 |
|
Raczkowanie
|
a czy świecą się Wam oceny na zielono? Bo mi nie;/
ja także składałam awaryjnie na ekonomię na urz
|
|
|
|
|
#754 |
|
Przyczajenie
|
Na początku witam wszystkich, bo jestem tu nowa
![]() Ja się napalilam na budownictwo jak jeszcze bylo kierunkiem zamawianym, i chyba to jest to, bo nawet jak przestalo to mi nie przeszlo Komputer wyliczyl mi 279 punktów, myślicie że się zalapię choć na koniec listy? Mi się jeszcze oceny nie świecoą na zielono, oplata też nie, ale dopiero wczoraj zaplacilam. Z innej beczki zdzierstwo taka oplata rekrutacyjna. |
|
|
|
|
#755 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#756 |
|
Przyczajenie
|
Mi też się nie świecą jeszcze, ale jestem na razie spokojna, bo jest napisane że dopiero po 6 lipca będą jakieś potwierdzenia właśnie ocean
![]() Ja na URz złożyłam na administracje, ale dużo bardziej mi zależy na dostaniu się na politechnice na stosunki
|
|
|
|
|
#757 |
|
Przyczajenie
|
A ja mam nadzieję że się dostanę na logistykę bo składam tylko na prz. ;P
Stwierdziłam że skoro już jestem zdecydowana że chcę to studiować to za inne opłaty rekrutacyjne, które miałabym zapłacić na inne uczelnie kupie sobie jakieś wdzianko
|
|
|
|
|
#758 |
|
Przyczajenie
|
Karolina ja też administracja, jakie miałaś wyniki na maturze ?
|
|
|
|
|
#759 |
|
Przyczajenie
|
cześć dziewczyny!
![]() zauważyłam, że ciekawa dyskusja rozwinęła sięna temat rekrutacji, więc się dołączam, bo też z niecierpliwością czekam na wyniki. Zależy mi na lotnictwie, wybiera się któraś? |
|
|
|
|
#760 |
|
Przyczajenie
|
al_ka ja też się wybieram na lotnictwo ale awaryjnie złożyłam też na technologię chemiczną
. W zeszłym roku próg nie był zbyt wysoki to może się dostaniemy .
|
|
|
|
|
#761 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#762 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#763 |
|
Raczkowanie
|
już mi się świeci wszystko na zielono, teraz tylko wyniki...
dzisiaj miałam okazje zwiedzić wydział lotnictwa i maszyn, tam jest taki cudowny klimat strasznie żałuję, że nie mam zdolności matematyczno-fizycznych.na wydziale zarządzania też się wydaje spoko, tylko się dostać |
|
|
|
|
#764 |
|
Przyczajenie
|
damy radę
|
|
|
|
|
#765 |
|
Raczkowanie
|
Pewnie, że damy
Mi też już wszystko świeci się na zielono, czyli już tylko czekać na wyniki rekrutacji. Oby były dla nas pomyślne
|
|
|
|
|
#766 |
|
Przyczajenie
|
milena niekoniecznie trzeba wybrać pilotaż- wręcz dla wielu na tym kierunku jest to poza zasięgiem, bo trzeba mieć i końskie zdrowie i wybitne wyniki. ale jest wiele innych specjalizacji
|
|
|
|
|
#767 |
|
Przyczajenie
|
Ja się wybieram na lotnictwo albo na technologię chemiczną
|
|
|
|
|
#768 |
|
Przyczajenie
|
hej
przyłacze się do Waszej dyskusji, bo tez wybieram się na PRz myślicie, że z wynikiem 339 mam szansę dostać się na ochronę środowiska? tam jest tylko 60 miejsc któraś z Was wybiera się na ochronę środowiska?
|
|
|
|
|
#769 |
|
Przyczajenie
|
hej
przyłącze się do Waszej dyskusji, bo też wybieram się na PRz ![]() Myślicie, że z 339 pkt mam szansę dostać się na ochronę środowiska? tam jest tylko 60 miejsc Wybiera się ktoś z Was na ochronę środowiska?
|
|
|
|
|
#770 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja tez tak stwierdziłam i nie bede chyba składac na uniwersytet za to za te 80 zł kupie sobie jakies buty ![]() ---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ---------- hej dziewczyny mam pytanie co do zdjecia po przesłaniu pliku ze zdjeciem w tym polu przeznaczonym na zdjecie macie je całe wypełnione swoim zdjeciem? |
|
|
|
|
|
#771 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#772 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny ratujcie! ;D Chyba oszalałam ;P Zarejestrowałam się na PRz, na Wydziale Lotnictwa i Budowy maszyn- kierunek: Zarządzanie i Inżynieria produkcji. Słyszałam, że po tym kierunku bardzo dobrze z pracą... Jako drugi kierunek wybrałan bezpieczeństwo... Wyników z matury nie mam rewelacyjnych... I nie zdawałam fizyki tylko geografię bo w sumie to nie miałam pojęcia na co pójde... Słyszałam, że na Prz przyjmują prawie wszystkich chętnych a potem robią straszny przesiew. Teraz jest niż demograficzny więc uczelnie biją się o studentów. Ale czy to prawda? Postawiłam wszystko na jedną kartę i tylko tam złozyłam podanie... Na razie etap I mam na zielono i czekam na wyniki rekruacji...
|
|
|
|
|
#773 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ---------- Cytat:
Edytowane przez all_ka Czas edycji: 2011-07-07 o 17:35 |
||
|
|
|
|
#774 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie kochane
Mam pytanie- czy to zdjęcie do legitymacji studenckiej trzeba już teraz wysyłać, czy dopiero wtedy, gdy przyjdzie mi informacja, że się dostałam? Bo- wstyd się przyznać- nie zrozumiałam do końca tego, co napisali w SIR. Ale cóż- takie prawo blondynki
Edytowane przez incessanthope Czas edycji: 2011-07-07 o 19:29 |
|
|
|
|
#775 |
|
Przyczajenie
|
Tak z tego powodu czuję się tu dość nieswojo, jako typowemu samcowi zainteresowania tej witryny nie są mi bliskie. Ale pisałem Wam, że mój post to pochwała dyskusji.
Ależ oczywiście idźcie tam, gdzie się dobrze będziecie czuć i co lubicie - to najważniejsze. Jeśli tylko jednak lubicie choć trochę fizykę to weźcie pod uwagę WEI (i tyle). To na prawdę już nie zawody jedynie męskie, a studia są w 90% procentach po to aby otworzyć Wasze umysły (trochę przesadzając - nie ważne co się studiuje byle skutecznie wyrobić sobie umiejętności rozwiązywania problemów nietypowych - tak myślę). A pisałem o tym, że mi Was brak bo to zawsze ciekawiej na korytarzach widzieć bardziej różnorodne towarzystwo. Co do zdjęć to oczywiście potrzebne będą przed wydrukiem podania na studia (a więc jak dostaniecie komunikat że Was zapraszamy do złożenia dokumentów - zostaniecie zakwalifikowane do przyjęcia wprowadźcie wszystko oznaczone jako etap II, wydrukujcie co się da ). Jak będziecie mieć inne pytania do procesu rekrutacji - pytajcie - odpowiem. Co do chemii to podań jest średni dużo - nie mogę napisać dokładnie - wybaczcie. |
|
|
|
|
#776 |
|
Raczkowanie
|
czyli całe pole ma byc wypełnione zdjeciem?
---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ---------- a i jeszcze jedno czy konieczne jest aby na zdjeciu odsłonete było ucho ?? |
|
|
|
|
#777 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Punkt 1 wymagań: Zdjęcie osoby bez nakrycia głowy, okularów z ciemnymi szkłami, głowa w pozycji lewego półprofilu, z widocznym lewym uchem, z zachowaniem równomiernego oświetlenia twarzy. Na to wygląda, ze odsłonięcie uszysk jest raczej koniecznie konieczne
|
|
|
|
|
|
#778 |
|
Raczkowanie
|
kurcze a ja własnie nie mam takiego.... myślicie ze orzucą moja kandydature przez to zdjecie?
|
|
|
|
|
#779 |
|
Przyczajenie
|
Nie, na pewno nie odrzucą, bo teraz nawet nie zawracają uwagi na zdjęcie
. Tylko później jak już się zakwalifikujesz to raczej będziesz musiała wysłać takie poprawne, z tym odsłoniętym uchem.
|
|
|
|
|
#780 |
|
Przyczajenie
|
Dokładnie.
na Polibude dopiero po dostaniu się należy dodać zdjęcie więc nie trzeba się nim póki co martwić, raczej czekać na wyniki ;/
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Studia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:50.

Nie orientuję się za bardzo w tych sprawach

któraś z Was wybiera się na ochronę środowiska?