|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Który tytuł będzie najlepszy dla naszego nowego wątku? | |||
| Chodzimy jak kaczuszki, bo mamy takie piękne brzuszki. |
|
1 | 1,92% |
| Chodzimy jak kaczuszki przez te nasze piękne brzuszki. |
|
22 | 42,31% |
| Przez te nasze duże brzuszki chodzimy jak kaczuszki. |
|
1 | 1,92% |
| W kilogramy obrastamy, ale to wszystko dla cudownej roli mamy. |
|
2 | 3,85% |
| W kilogramy obrastamy - dla cudownej roli mamy. |
|
18 | 34,62% |
| Staś, Filip czy Amelka - to i tak będzie nasza ukochana perełka. |
|
10 | 19,23% |
| Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 52. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3241 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z wyprawkami. Mamy IX/
|
|
|
|
#3242 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z wyprawkami. Mamy IX/
moja ciotka też używała sudocrem i bardzo go chwaliła.. teraz ma kolejne dzieciątko i także używa sudocrem ja również mam zamiar.
|
|
|
|
#3243 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
'Gratulacje 31 tc ![]() Cytat:
![]() Ostatnio nieźle dajemy "czadu" z pisaniem Kto chętny to zapraszam na FILM - w roli głównej Michaś
|
||
|
|
|
#3244 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
hej hej...
Witam podeserkowo ![]() Cytat:
dziekuje za gratulki i rowniez gratuluje juz 32 tyg..... I co do dzieci to jestem tez podobnego zdania.. Duzo zalezy od wychowania...chociaz nie tylko ![]() Ja mam chłopaczka i jest własnie grzeczniejszy od wszystkich swoich kolezanek ![]() Tez mam swoj sposob na wychowanie i coreczke tez mam zamiar tak wychowywac i mi znowu wszyscy mowia za zobacze ze z cora to nie pojdzie tak łatwo ![]() Zobaczymy..... ![]() Cytat:
tak se mysle czy czasem mi sie tez szyjka nie skraca..![]() Tutaj nie mamy kontroli podwozia (badania gin.) A usg to mi zrobia tylko na polecenie lekarza jak cos sie bedzie dzialo ![]() (jak nie to juz do porodu nie bedzie usg) 19 mam wizyte u połoznych to z nimi pogadam na ten temat ![]() ![]() a Moze Cie omina bóle kosci cipnych ![]() Dobranoc Cytat:
Własnie najgorzej jak sie obracam w łozku i rozkrocze nogi ![]() i przy wstawaniu z łozka tez boli ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Sudocrem jest dosc silny i uzywalam go (i uzywam) tylko jak doopka była czerwona... Bardzo dobrze dziala... A na codzien to nie smaruje i nie smarowalam niczym pupki ![]() ładnie mylam i juz... jak widzialam ze cos sie robilo (zaczerwienienie)to machnelam tym sudocremem i tyle.... Cytat:
Po kapieli smarowalam go czasami oliwka ale to tez bardzo zadko i tez mialam krem Oilatum w razie suchej skory![]() Lula......Trzymam kciuki....... ---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ---------- Cytat:
potem jak juz sie odparzy to krem nie dziala..... |
||||||||
|
|
|
#3245 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a ciapkowy pajacyk słodki mam identyczny z aukcji na allegro tylko cały różowy
|
|
|
#3246 |
|
Wtajemniczenie
|
Asiu Dłubak to mój prowadzący -chodze do niego od 2003 roku zaraz po tym jak mi zdiagnozowali PCOS. Jest dobrym lekarzem. Trochę takim prorodzinnym
Mnie wciąż pytał kiedy i kiedy się zdecydujemy na dzidziusa bo z PCOS ciężko było.. Obiecałam mu, że do 30stki. Milo widziec jak Twój Gin cieszy się razem z Tobą z dzieciątka Prowadzil też ciażę mojej siostry. Alicja urodziła się zdrowiutka - w Świętochłowicach. Z tego co się orientuję nie przyjmuje z NFZ. Płacę 100zł. Za każdym razem badanie na fotelu i usg. Jak wyczuje, że z szyjką coś nie tak to usg dowicpnie jak nie to przez brzuszek. Cykaa zdjęcia małemu jak opętany Na każdej wizycie jestem z Tż. Dłubak wszystko tłumaczy jak krowom na granicy ;-) Ostatnio Tż rozmawiał z nim o samochodach! Trzeba się tylko upominać o skierowania na morfologię i mocz z NFZ. Swoją drogą: fajne naziwsko dla Gina ![]() ![]() Będę się na następnej wizycie orientować co z pediatrą w tej przychodni.
|
#3247 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zresztą ja coś czuje, że urodzę 7 września, zobaczycie ![]() masz rację, damy radę natka- ale Michaś daje czadu wow Edytowane przez agnieszka 0605 Czas edycji: 2011-07-07 o 17:24 |
|
|
|
|
#3248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no włąśnei strasznei załowałam ze oni nei maja podpisanej umowy z medicoverem bo bym do niego łaziła ale ogólnie wtedy co u niego byłam to naprawde duzo mi powiedział itd wiec duzy plus
|
|
|
|
|
#3249 |
|
Wtajemniczenie
|
Natka filmik pierwsza klasa... Teraz już wiem jak to możliwe, że rozpoznajecie kolanko lub rączkę
Mały obcy
|
#3250 |
|
Zakorzenienie
|
KURDE Natalka nieźle ci tam wybrzusza
ciekawe czy i u mnie tak bedzie na razie to czasem tylko brzunio podskoczy-ja tez tak chce
|
|
|
|
#3251 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wizytę mam dopiero 7go więc wtedy wypytam go o pediatrę
|
|
#3252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja już mogę się pochwalić hm chociaż nie pochwalić, zawiadomić że najprawdopodobniej nasz syn będzie miał na imię STAŚ Narazie jest na 1 miejscu.Dziękuje za gratki, jakaś czuję się wyjechana , leżakuje cały czas, ale mnie nosi, jakoś mi nie dobrze... słonko wyszło chyba skocze na spacer 15 minutowy Od naszej scysji z mężem coraz później do domu wraca poważnie... musze się temu przyjrzeć
|
|
|
#3254 |
|
Zakorzenienie
|
Małgos Stas bardzo fajnie
podoba mi sie
|
|
|
|
#3255 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
bo jak mi heniutka małą gólkę zrobi to aż mnie skręca czasem a to dopiero 26t leci i do wymiarów twojego Michałka to dużo brakuje
|
|
|
#3256 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie to tylko takie małe wybrzuszenia ale dziś chyba w końcu poczułam - rozróżniłam nóżki lub rączki bo synek czymś kościstym się zaparł o moja rękę- no szok ![]() taaaaaaaaa, jasne znasz bajkę o łodzi??? : Łódź się, łódź
|
|
|
|
|
#3257 |
|
Zakorzenienie
|
kurde wiecie co nie lubie jak ktos si emnie pyta co bym chciała dostac a teraz jestem maltretowana takimi telefonami, bo co ja w sumie na chwile obecna moge chciec???? jak jestem duza w nic sie nei mieszcze itd, kurde ludzie nic a nic nie potrafia skaorzystac z wyobraźni , bo przeciez mozna kupic nei wiem ramke, wazonik jakis fajny itd albo jakis kosmetyk-znamy sie juz tyle czasu ze na pewno nei byłby to cięzki wybór, albo np cos z bizuteri albo coś kurde dla kobiety nawet w ciazy naprawde jest wybór jesli chodzi o prezenty, ja strasznie nei lubie jak ktos mi co piec minut drynda i pyta sie czy mam cos upatrzonego co bym chciała dostać-nei nie mam wrrr zapraszam na urodziny w celu zrobienia sobei miłego spotkania i nei koniecznie musze dostać nei wiadomo co-nawet czekoladki sa ok
![]() wiem wiem jestem dziwna ale nei lubei takich pytan ![]() wrrrr przeciez teraz w sklepach na upartego są dostepne karty,bony któe można wykorzystac w późniejszym czasie itd -czasem mam wrażenei ze ludzie wolą iśc na łatwizne niż pomysleć |
|
|
|
#3258 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nie boli, ale średnio to przyjemne jest (tylko ja mam dosyć wysoki próg bólu ) Czasami daje czadu jeszcze bardziej ale nie chciał się dać nagrać łobuz jeden Tż też zawsze pyta czy to boli![]() Staś śliczne imię Rabarbar o ile się nie przekręcił od ostatniej wizyty to była pupcia
|
||||
|
|
|
#3259 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
mąż tylko mi dogryza po co ja to siałam jak i tak wszystko znikło pod chwastami ale mnie goni że mam tam nawet się nie zbliżać bo narobię sobie krzywdy trudno dałam za wygraną w tym roku z ogródkiem ale w przyszłym mała będzie spała w wózku a ja będę szaleć z haczką po grządkach i się odkuję przynajmniej taki mam plan
|
|
|
#3260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo nawet jeśli coś bym chciała to potem będą kręcić nosem, że drogie wymyśliłam, albo trudno to kupić![]() Ale ja już chyba nie mam znajomych Od czasu jak jestem w ciąży to nikt nawet się nie odezwie, a co ja na chorobę zakaźną choruję? Przykre to bardzo
|
|
|
|
|
#3261 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
normnalnie nei zadzwonią nie napisza nic cisza...ech szkoda gadac z tymi co akurat sie umówiłam na sobote to jakos jeszcze naj zeswciej sie umawiam itd dlatego bedą ale mam paru znajomych co nawet smsa nie umiueja wysłac dramat![]() ---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ---------- no to sie potem wymienimy telefonami i sie zdryndamy zeby ustalic co i ja
|
|
|
|
|
#3263 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
to chyba będzie moje motto jak pomyślę o bezbolesnym porodzie
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3264 | |||||||||
|
kosmitka
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Gratulacje!! ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
, z naszych synów będą jakieś szatany .Cytat:
.
|
|
|
#3265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie jak na złość jak na plecy się kładę to nic tylko na boku wariuje ![]()
|
|
|
|
|
#3266 |
|
Zadomowienie
|
natkaaaaaa
filmik boski ![]() eh moje dziecie jakieś wstydliwe... tez mam takie atrakcje, ale jak chcę je nakręcić to cisza... jakby słyszał kiedy wciskam na aparacie przycisk on... tylko włączę i cisza. wyłaczę i dalej szaleje... cwaniak jakiś a też chcę taką piękną pamiatkę
|
#3267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i masz rację bardzo to przykre. Ale co zrobić? Gdyby nie Wy dziewczyny, gdyby nie to forum to chyba bym zwariowała z nudów w domu, bo nie dość, że na L4 to jeszcze leżąca jestem buuuu <smutas> |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3268 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3269 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
UWAGA! nie polecam zasypki firmy linomag!są grudki! i pytanie do dziewczyn które mają córcie - czy dziewczynkom mozna w pozniejszym okresie wprowadzic zasypkę???? :con fused: bo wiem ze chlopcom mozna bez problemu a o dziewczynkach roznie czytalam, nigdy z wiarygodnego źródła![]() Cytat:
Cytat:
![]() to się wymądrzyłam znów |
||||
|
|
|
#3270 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
natka boski filmik =) |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:44.

byłam u dent jakoś w kwietniu i się umawiałyśmy bym wpadła jeszcze za jakiś czas na przegląd i lakierowanie właśnie.

'

tak se mysle czy czasem mi sie tez szyjka nie skraca..
- jeszcze nie macie

normnalnie nei zadzwonią nie napisza nic cisza...ech szkoda gadac z tymi co akurat sie umówiłam na sobote to jakos jeszcze naj