|
|
#3871 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz.XXVIII
Mam nadzieje, ze powtórka wyniki utrzyma w normie. trzymam kciuki aby było wszystko dobrze
|
#3872 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może jakieś spotkanie skręcimy? Ale gdzie i kiedy to kwestia otwarta ![]() Cytat:
Co do zakupów, no cóż, kobieta w ciąży robi różne dziwne rzeczy, to się nazywają dziury w mózgu - jak to Martucha kiedyś określiła - dziury w mózgu rosną wprost proporcjonalnie do wzrostu brzucha (albo jakoś tak - jak coś pokręciłam to wybacz Mistrzu Cytat:
|
|||
|
|
|
#3873 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczynki, niby wiem, ze wynik o niczym nie przesądza ale i tak mam stresa... tzn staram sie juz nie denerwowac dla dzidzi ale swoje juz wypłakałam po drodze od lekarza i potem w domu....
|
|
|
|
#3874 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3875 |
|
Zakorzenienie
|
teraz z TZ tłumaczymy sobie na wzajem, ze wzystko będzie ok.....
kurcze jak nie urok to .... czy nie mozna sobie spokojnie pożyc na tym świecie....? |
|
|
|
#3876 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale raczej nie bo u mnie sa tylko 3 dziewuchy w oddziale a reszta jest w innych oddzialach, ktore teraz przenosza sie do dabrowy... w sobote mamy przenoszenie magazynu ktory przyjedzie z warszawy i trzeba wszystko posprawdzac i poukladac, ale ja na razie jeszcze pracuje w starym miejscu i pewnie jeszcze kilka tygodni tak zostanie ![]() ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- co do lozka to my mamy szerokie na 140 cm bo wieksze by sie nie zmiescilo i tez nie narzekamy
|
|
|
|
|
#3877 |
|
Zakorzenienie
|
przytulam bardzo mocno i wieże, ze będzie wszystko dobrze. Trzymam kciuki aby tak było i aby dzidzia była zdrowa. A w którym ty teraz tygodniu jesteś? już zobaczyłam że w 13.
|
#3878 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziewczyny
A co do wyników to mocz nie jest ok, bo są bakterie i mocz jest mętny i mam pić 2,5 litra płynów codziennie, a ja wypijałam max 1,5 dziennie to pewnie po tym wypadzie w szpitalu jak miałam zapalenie jeszcze się do końca nie wyleczyło.słuchaj ale to się często zdarza, od 3 mm jest 3x zwiększone ryzyko, a Ty nie przekroczyłaś tego, więc nie jest tak źle. Mam nadzieję, że wszystko ułoży się dobrze...
|
#3879 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3880 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Ale jesli i Ty w Katowicach, to moze nie tak daleko od siebie pracujemy ? jaka ulica?
|
|
#3881 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzieki no u nas kazdy weekend wakacyjny jest dosc zajety jest ![]() super wiesci ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Edytowane przez zaaaabcia Czas edycji: 2011-07-15 o 05:22 |
|||
|
|
|
#3882 |
|
Zakorzenienie
|
SAMBA no i BOSKO
całkiem fajna ekipa się szykuje ![]() ![]() *Agatek* super że badania wyszły ok oby tak dalej... neska22 mocno cię przytulam, bardzoooo bardzoooo mocno, mam nadzieję że powtórne badnia będzie już z weselszym wynikiem, a ostatecznie wyniki z krwi to wykluczą, który to tydzień? bo czasem jest tak że jak się zrobi za wcześnie to ten fałd jest jeszcze duży.. ktosia nic nie pokręciłaś, serio tak jest zresztą się sama o tym przekonałaś
|
|
#3883 |
|
Zakorzenienie
|
heloł
![]() ja dzis obudzona o 2 nad ranem prawie przybijam gwoździa w biurko.... nawet kawa nie pomaga.... masakra chyba małej ida zeby bo jest nie do zniesienia wczoraj dała taki popis ..... krzyku oczywiscie, do tego usypianie wieczorne to koszmar jak nigdy - zawsze zasypiała w 5 minut z usmiechem i rechotem tak teraz połozona do łóżeczka płacze .... w nocy tez sie budzi z płaczem tak gryzie raczki... chyab rzeczywiscie ja bola dziasła.... dałam jej moj palec tpo mo go taksilnie gryzła ze szok nei wiedziałam ze tyle siły jest w dziąsełkach małego dziecka.... ahhhhh bym była zapomniała SSr do mnei pisała ![]() wszytsko u niej w porzadku Mała wypełnia cały świat i nie ma czasu praktycznie na nic, no ale nie narzeka no i obiecała ze sie pojawi i pokaze zdjecia malutkiej i poopowiada o niej
Edytowane przez anika222 Czas edycji: 2011-07-15 o 08:10 |
|
|
|
#3884 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Dziś też mam męża w domu Wczoraj zadzwonili, że jednak może sobie wolne przedłużyć i wrócilismy do domku nad ranem ![]() Neska kochana przytulam mocno |
|
|
|
#3885 |
|
Zakorzenienie
|
Neska trzymam kciuki za ponowne badani. daj znac jak poszlo
Agatek fajnie ze wszytsko dobrze
|
|
#3886 |
|
Zakorzenienie
|
laski które planują robić dzidziusiowe zakupy, dotarła do mnie informacja że firma chicco splajtowała a raczej teraz się to nazywa - przekształca się w inną firmę, i mają być kłopoty z późniejszymi reklamacjami ich sprzętu więc jak planujecie coś wielkiego to poczytajcie o tym jak reklamacje mają wyglądać etc, bo wiem że nie wszyscy sprzedawcy są uczciwi i otym informują
|
|
#3887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mi szly jak mialam skonczone 4 miesiace a mezowi pozniej ok 8 msc wiec ciekawe jak u nas bedzie
|
|
|
|
|
#3888 | ||
|
Zakorzenienie
|
nie wiem czy zdolam
![]() Cytat:
Cytat:
pisze z tel więc wybaczcie ii proszę o kciuki żeby nie byli dziur na drodze bo wracam do krk a boli
|
|
#3889 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aguniu ja tonei jestem na 100% przekonana czy to na pewno są zeby... bo skąd mam niby to wiedziec tu chyba bardziej beda wiedzialy mamusie z wiekszym stażem niż ja ja to tak poprawdzie nei wiem kiedy mi sie wyżynały bede musiała zapytac.... ---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- Cytat:
to wolniutko jedźcie
|
|
|
#3890 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to moze jakis gryzak z lodowki ?czasem mowia, ze zeby 2 miesiace ida, wiec dziecko 2 miesiace tak robi
|
|
|
|
|
#3891 |
|
Zakorzenienie
|
Gucia pizze robiliśmy pełnoziarnistą (pierwszy raz, ale wyszła pyszna) i tradycyjne składniki: salami, pieczarki, cebula, oliwki i masa sera
|
|
|
|
#3892 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3893 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jeśli chodzi o zapominanie to mózg w ciąży-dziewczyny mówią, że to normalne![]() trzymam kciuki o dobry wynik |
|
|
|
|
#3894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy obrzekniete to nei wiem czerwone na pewno.... ona sie slini juz z 2 miesiace, i wkłada łapki do buzi tez jakies 1,5 miesiąca ale teraz je ewidentnie gryzie co wiecej tak mlaska ze az głosno słychac jak by co dobrego jadła
|
|
|
#3895 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3896 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ho
|
|
|
#3897 | ||
|
Zakorzenienie
|
Agatek, super wieści
to musi być cudowne uczucie ![]() Nesko, przytulam mocno Cytat:
bo to jest raczej słaby znajomy. Najlepsze co mój maż wczoraj mi powiedział. Ten kolega rezerwujac nam bilety pytał się ile bagażu, tz mówi że 20, a on ,,łącznie" , tż że tak, kolega lekko zdziwiony i pyta się czy żona na pewno nie bedzie chciała wziać więcej. Tż że wystarczy 20 , no i ten kolega wpisał 20 łacznie czyli po 10 na osobę- czyli bagaż podręczny heloł mam na 2 tyg. spakować się w bagaż podręczny... najgorsze, ze za nadbagaż się płaci. Dzisiaj tż będzie dzwonił na lotnisko, bo po wczorajszej rejestracji on line już nie można tego zmienić Cytat:
ale mieszałaś czy wziełaś jeden rodzaj?
|
||
|
|
|
#3898 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niezły ma zapał ![]() Cytat:
albo bijemy przez sen... nieraz się obudziłam w szoku- bo oberwałam od męża ![]() No i teraz jest problem tym bardziej, że łóżko jednym bokiem stoi do ściany... (tam śpi tż) i mu to już w ogóle ciasno... ![]() A Ty? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
bardzo Cię tulę i nie zamartwiaj się... zaczęłam szperać w necie i to naprawdę w wielu przypadkach dzieciątko rodzi się zdrowe... Cytat:
Jak się czujesz? ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- Mam pytanie do n-ek biorę się za porządkowanie moich pomocy i w związku z tym chciałam zapytać:-czy laminujecie wszystkie swoje pomoce dyd.? czy tylko te, które częściej się używa? -czy laminujecie karty pracy? czy da się kserować po laminowaniu? -i ostatnie pytanie jak je porządkujecie (pomoce), układacie? jaki sposób jest najbardziej korzystny? według konkretnych kategorii?Mam dużo pomocy z nauczycielki przedszkola... i jeżeli będę porządkowała według jakichś konkretnych kategorii to jest problem... o ile pomoce będę uporządkowane to inne rzeczy np. opis zabawy do danej pomocy już nie podepnę do tej kategorii co ta pomoc, bo na odwrocie jest zupełnie coś innego
|
|||||
|
|
|
#3899 |
|
Zakorzenienie
|
Ana laminuje wszystko to co da się zalaminować i przynosi to jakiś sens więc kart pracy do kserowania nie,
układam je wg kategorii - dom ciało kolory jesień czas itd a jeśli ty masz opis zabawy na czymś innym to ten opis skseruj wsadź ksero i po kłopocie
|
|
#3900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ściągnę sobie z programu nasze przedszkole - taką tabelę (rodzaj aktywności, zakres treści, nr obszaru z podstawy programowej) i poszczególne inf. będę przyklejać do odpowiedniej teczki (będzie ich 5- tyle co rodzajów aktywności) ![]() Co do tego wyżej... Na jednej stronie jest scenariusz dotyczący np. ekologii, a na drugiej jest temat poznajemy zawody... no i właśnie gdybałam jak to rozdzielić na kategorie... wymyśliłam, że w teczki włożę tylko pomoce... a na pomocy, do których są jeszcze jakieś opisy, scenariusze itp. na odwrocie napiszę, który nr miesięcznika nauczycielki z jakiego roku i już a czasopismo włożę w oddzielny segregator
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:47.

bo zbierało się na burzę

przezierność ok, mówił, że nic nie widzi aby było nie tak. Mam brać jeszcze jedno opakowanie na podtrzymanie i rzucamy w końcu to
ale nie wiem ile ma cm, bo nie mierzył maluszka, jakoś zapomniałam się spytać
ja wsiadam do samochodu, a jakaś babka się śmieje ze mnie i podchodzi mówiąc: "przepraszam, ale pani ma słoik na samochodzie" 

to pewnie po tym wypadzie w szpitalu jak miałam zapalenie jeszcze się do końca nie wyleczyło.