|
|
#3871 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice cz. 38
Cytat:
Maju, wszystkiego najlepszego, spokoju ducha w tych chwilach i na pewno nie powtórzę życzenia Justyny o butach bo jesteś współuzależniona i Ci nie wolno już ![]() |
|
|
|
|
#3872 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3873 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz wiele osób się od mnie zaręczyło itp,ale po nich po prostu widać,że u nich szwankuję relacja i podstawy związku, a zaręczyny to jednak poważna decyzja.
Dla mnie rok bycia ze sobą to był dopiero początek poznawania TŻ, a poznałam go jak miałam 16/17 lat. I po prostu wiem co mówią jego znajomi z pracy,że on pożycza od kogo popadanie po 50 zł. Więc nie wiem na czym to nich zaręczanie polega,ale pewnie lada moment ślub będzie ![]() a na wakacje jadą z mamą tej dziewczyny bo za młoda jest na samotny wyjazd z chłopakiem
Dumna Ciocia 2.06.2015 Razem: 10.08.2016 Zaręczeni 1.09.2017 ![]() Ślubujemy 24.08.2018 ![]() Edytowane przez kasia0912 Czas edycji: 2011-07-19 o 10:42 |
|
|
|
#3874 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a nie da sie juz nic zrobic zebyscie jednak byli razem? Nie jestem na biezaco ostatnio - pamietam, ze twoi rodzice ci zrobili afere .... widzialas sie z nim pozniej? Moze da sie cos zrobic jeszcze? Maju - sto lat sto lat niech zyje zyje nam
gdy nie materia tylko myśl jest ciałem... Edytowane przez arrakis Czas edycji: 2011-07-19 o 11:02 |
||
|
|
|
#3875 |
|
Zakorzenienie
|
Maju - wszystkiego najlepszego: zdrowia, miłości, pieniędzy, przyjaźni i spełnienia wszytskich marzeń
byłam dziś u gin po tabletki,on pyta jakie biorę, ja mówie. A on, że takie tabletki nie istnieją Na szczęście pani w aptece wiedziała o ich istnieniu
|
|
|
|
#3876 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przepraszam....padłam!
|
|
#3877 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Maju wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń, pięknych chwil z ukochanym we własnym mieszkanku, satysfakcji z pracy i spokoju ducha mam już prawie cały rozdział pracy, muszę przed 12 wysłać i będzie git teraz tylko dostać zgodę pani dziekan jutro i będę się naprawdę cieszyć wakacjami![]() co do pierścionka to masakra ciekawe, jak przy obrączce by wyglądał...
|
#3878 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() ooo, to tak jak my ![]() Cytat:
). Jeszcze się taki nie urodził....Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() i mną ![]() Cytat:
ale z drugiej strony - bliżej ![]() ju ar maj master ja też 26 dni przed, ale przed ![]() oj, nie marudź A my mieliśmy w sobotę najazd znajomych, lub jak kto woli parapetówę porywach było ze 30 osób, ale fajnie było. Wzbogaciliśmy naszą kuchnię o talerze, fajną salaterkę, tacę, kieliszki, łyżkę do lodów i filiżanki, a resztę domu o mnóstw fajnych kwiatów Poza tym było fajnie - posiedzieliśmy, pogadaliśmy było miło Na szczęście goście wykazali się wyczuciem i zmyli się jakoś przed 1, czyli wtedy, kiedy ja już ledwo siedziałam i czekałam na tą chwilę ![]() W niedzielę za to odpoczywaliśmy na łonie natury pogoda sprzyjała A dzisiaj masakra. Od rana mam jakiś płaczliwy nastrój - źle spałam w nocy, przez chwilę myślałam, że może rodzę, bo jakoś mnie brzuch pobolewał, ale zanim zdążyłam obudzić tż i podzielić się z nim tą myślą - usnęłam Rano obudziło nas walenie młotków na górze - sąsiad nie wiem co robi, ale brzmi, jakby zdecydował jednak pozbyć się wszystkich ścian w swoim domu - i walenie młota pneumatycznego na dole (jakieś rury wymieniają). Do tego pokłóciłam się z tż na komunikatorze o kota Uparł się na kota brytyjskiego, a ja chcę zwykłego dachowca No i mi powiedział, ze rasowe są zdrowsze i przywołał Kićkę tą, co znalzałam ją dwa lata temu... A ja jak sobie ją przypomniałam, to jaka była chora, jaka biedna i że w końcu nie udało jej się uratować, to się poryczałam na całego. I w tym momencie zadzwonił domofon - przywieźli nam tv. Nic dziwnego, tylko mieli być między 11 a 21, a była 10:40. Też nic dziwnego, tylko ja jeszcze musiałam do bankomatu skoczyć. Więc ze łzami w oczach ich objechałam, że są niesłowni i nie przestrzegają własnych warunków. Chyba nie chcieli dyskutować z ciężarną, bo powiedzieli, że zaczekają aż pojadę do bankomatu No i tv już jest. Taki poranek. Mam nadzieję, że reszta dnia będzie lepsza jakaś.... Idę klub nadrabiać
o7.10.07-zakochana ![]() 18.12.10- narzeczona ![]() 05.03.11 - żona ![]() 22.08.11 - Mrówka 13.05.13 - Bulgotka Mrowisko "Zwierciadełko" Edytowane przez Gwizdak Czas edycji: 2011-07-19 o 11:25 |
||||
|
|
|
#3879 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem nienormalna...
Znowu mi się śniło wesele Msza w kościele to była najdłuższa część snu, wszystko było idealnie, tata prowadził mnie do ołtarza, byłam piękna, ciągle się uśmiechałam, TŻ wyglądał cudnie... Zobaczyłam że jest syf na tych stołach i na podłodze i okazało się że było wszystko nakryte itd ale nie posprzątane po poprzednim weselu więc zaczęłam sprzątać. Jak poszłam do łazienki poprawić makijaż i zobaczyłam się w lustrze, to skumałam że suknia jest piękna, ale gorset był jakieś 4 numery za duży i strasznie mi odstawał. Chciałam szybko jechać kupić inną suknię, ale to była niedziela i wszystko zamknięte Więc mama pojechała do domu i przywiozła mi jakąś białą sukienkę. Nie dostaliśmy żadnych życzeń ani prezentów tylko jedną kopertę od znajomych i bilet na mecz mojego ukochanego Manchesteru :brzy dal: Obudziłam się...
|
#3880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedyś chyba Gwizdak powiedziała, że mam widocznie słabość do "niegrzecznych chłopców"- nie wiem, może, może rzeczywiście mnie w jakiś sposób przyciągają, ale drugi raz nie popełnię takiego błędu. Z pewnych rzeczy się jednak nie "wyrasta" i R. jest tego żywym przykładem. Tak więc jest sraczusia. Kiedyś sobie obiecaliśmy, że jeśli mielibyśmy się rozstać z innego powodu niż to, że któreś z nas sobie kogoś znajdzie, to się spotkamy, na spokojnie pogadamy, wypijemy po lampce wina i się pożegnamy. No i teraz jest takie czekanie na to ostatnie spotkanie, które nie nastąpi wcześniej niż w październiku. Wiem, że to chore, bo pewnie jak się spotkamy w październiku to i w listopadzie, w grudniu i dalej się to będzie ciągnęło, ale cóż- obietnica to obietnica. No coooo???
|
|
#3881 |
|
Zakorzenienie
|
Edit: Najważniejsze: Maju wszystkiego najlepszego
Zdrowia, szczęścia u boku tż, żebyście znaleźli fajne, spełniające Wasze wszystkie oczekiwania mieszkanie i żebyście w nim byli bardzo szczęśliwi Żeby wszystko układało się po Twojej myśli i żebym za rok mogła CI życzyć szczęścia u boku narzeczonego ![]()
|
#3882 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
Maju wszystkiego najlepszego Glen super że już tyle napisałaś ![]() Normalnie na nic nie mam dzisiaj siły Nie wiem co się ze mną ostatnio dzieje :/
|
|
|
|
#3883 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale do podziwiania na ekranie tv, życie z kimś takim, to raczej koszmarek ![]() ---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- Cytat:
U mnie było tak, że tż stwierdził, że tradycją jest, że to on ma kupić bukiet dla mnie i świadkowej i tak się też stało
|
|
#3884 |
|
Zakorzenienie
|
Gwizdak nie płakusiaj
muszę się poczuć i na 16.10 do lekarza.
|
#3885 |
|
Zakorzenienie
|
wysłałam 3 rozdział
ale nie jestem z niego dumna niech ten koszmarek pt. praca licencjacka się już skończy...![]() wczoraj stwierdziłam, że chyba zamiast humanistką powinnam być "ściślakiem", bo rozwiązywanie zadań z matmy finansowej jest dla mnie przyjemne, a pisanie pracy już nie bardzo ( w ogóle przez ostatni rok pisanie wszelkich prac na dziennikarstwie było męczarnią )Capri ale sen ![]() Stygmatek współczuję takiego zawieszenia...chyba lepiej by było raz na zawsze już to zakończyć, uwolnić się i zacząć na nowo... no i ponawiam propozycję oprowadzania po Gdyni i spotkania, bo ostatnio mnie olałaś ![]()
|
#3886 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3887 |
|
Zakorzenienie
|
o, widzę nowy odcinek Czystej Krwi... należy mi się nagroda po tym wysiłku umysłowym
|
#3888 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jestem chętna na spotkanie i oprowadzanie ![]() A co do tego zawieszenia... no tak, na razie jest tak dziwnie, bo normalnie do siebie dzwonimy, piszemy, tak jakby się nic nie stało :/ Cytat:
A szkoda, bo z R. mogłoby być naprawdę fajnie. ---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------- Coś mi się stało z twarzą :/ tak mi się pierońsko skóra łuszczy od wczoraj, że nie mogę nic z tym zrobić. Smarowałam kremem nawilżającym do twarzy, nakładałam natłuszczającą maseczkę, smarowałam masłem do ciała i olejkiem do opalania, żeby to nawilżyć i natłuścić, a cały czas mam twarz jak tarkę :/ ciul, że w dotyku nie taka, ale nie wiem co robić, żeby to jakoś wyglądało? Wczoraj dosłownie co 30 min. smarowałam kremem, bo bez tego wyglądam, jakbym miała piasek na ryju
|
|
#3889 |
|
Zakorzenienie
|
Capri
to chyba wróżba na szybkie zaręczyny ![]() Ja już w łóżeczku od razu mnie na spanie zbiera
|
|
#3890 |
|
Zakorzenienie
|
ostatnie dni doprowadzaliśmy z eMŻetem mieszkanie do totalnego porządku... wszystko z garderoby i szafek w kuchni i w łazience wylądowało na ziemi i od początku zostało ułożone... wynieśliśmy w sumie jakieś 6-7 wielkich worków/pudeł/kartonów do śmieci.... nie do pomyślenia ile człowiek pierdół niepotrzebnych trzyma w domu ![]() ale na szczęście jeszcze tylko sypialnia i luuuuz w sobotę idziemy na wieczory kawalerski i panieński, a za tydzień ślub tej pary ale ten czas mija!nam wczoraj minął miesiąc od ślubu a dzisiaj o 18:00 jesteśmy umówieni z fotografem, żeby wybrać zdjęcia do albumu i chyba dostaniemy wszystkie na płycie ![]() nkie jestem pewna, ale jeszcze się tylko nauczę jak wrzucać fotki na picassa i pokażę maju - wszystkiego najlepszego
![]() STO LAT i spełnienia wszystkich marzeń ![]() |
|
|
|
#3891 |
|
Zakorzenienie
|
Glenia ale dupa ze mnie. Jestem chętna a nie mówię kiedy
![]() W tym tygodniu chodzę "do pracy" na drugą zmianę więc jestem wolna albo do godziny 14.30, albo po 21 (to drugie raczej odpada na zwiedzanie). Weekend mam całkiem wolny. A Ty jak stoisz z czasem?
|
#3892 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a byłaś już w Gdańsku i Sopocie przez ten czas? w której dzielni mieszkasz?
|
|
#3893 | |
|
Zakorzenienie
|
Nieee...w klubie napisałam dlaczego nie będzie zaręczyn
Cytat:
|
|
#3894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze nie byłam. Tzn. w Sopocie z tatą byłam jak przyjechaliśmy, ale w Gdańsku nie. W Orłowie mieszkam.
|
|
#3895 |
|
Zakorzenienie
|
powtórka postu :/
Edytowane przez frezyjka85 Czas edycji: 2011-07-19 o 12:41 |
|
|
|
#3896 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i jest też fajna opcja kina letniego na molo w Sopocie, tu jest repertuar: http://www.orangekinoletnie.wp.pl/repertuar2.php ja mam zamiar w końcu się wybrać, bo fajny klimat jest
|
|
#3897 | ||
|
Zakorzenienie
|
stygmatek trochę dupa, że go kochasz i chcecie się spotkać, żeby to zakończyć, no ale rozumiem (chociaż i tak nigdy nie wiadomo co się na takim spotkaniu wydarzy)
Cytat:
Cytat:
Maju wszystkiego najlepszego! , żeby mieszkanie szybko się znalazło, żeby przedłużyli umowę w pracy i żeby brat był grzeczny na studiach, jak z Wami zamieszka
|
||
|
|
|
#3898 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
nadrobiłam, ale część mi urwało.....
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
a co do pierwszego tańca bardzo nie lubię tego mieszania w połowie... ble Cytat:
dla Ciebie i dla TŻta ![]() ale fajnie!!!!Cytat:
![]() Cytat:
![]() nooo ![]() Bisia ma dzisiaj przymiarkę sukni - ciekawe co u niej
|
||||||||
|
|
|
#3899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Słyszałam że kino na molo jest fajne, ale ponoć bez koca nie ma sensu się tam ruszać, bo tak wieje Wiadomo co się wydarzy- będzie gorące przywitanie, jeszcze gorętsza noc, wspólne śniadanko, wino, kolejne gorąca noc i buziak na do widzenia i wcale się to nie skończy :/
|
|
#3900 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:34.

13.03.2008

Uparł się na kota brytyjskiego, a ja chcę zwykłego dachowca 

Msza w kościele to była najdłuższa część snu, wszystko było idealnie, tata prowadził mnie do ołtarza, byłam piękna, ciągle się uśmiechałam, TŻ wyglądał cudnie...
więc zaczęłam sprzątać. Jak poszłam do łazienki poprawić makijaż i zobaczyłam się w lustrze, to skumałam że suknia jest piękna, ale gorset był jakieś 4 numery za duży i strasznie mi odstawał. Chciałam szybko jechać kupić inną suknię, ale to była niedziela i wszystko zamknięte

a dzisiaj o 18:00 jesteśmy umówieni z fotografem, żeby wybrać zdjęcia do albumu i chyba dostaniemy wszystkie na płycie