|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2101 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach cz. II
Jula a może jeszcze w poniedziałek zadzwonią. A jutro będę się pracowniczo łączyć z Tobą w bólu: 11h przede mną
Naf przynajmniej się zorientujesz czy akurat w tym dniu nie złapiesz jakiegoś paskudnego choróbska nie wiem jak wy, ale ja uwielbiam symulować jednodniowe choroby gdy coś mi nie pasuje a nie chcę wdawać się w dyskusje z drugą osobą dlaczego "nie". Ogólnie uważam że to bardzo brzydka cecha mojego charakteru
|
|
|
|
#2102 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Niech szybciutko naprawia,obiecala mi na jutro swoje towarzystwo!Net mi sie zawiesza ![]() ---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- Naf-kochana jestes
|
|
|
#2103 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I przydatna Ja symulować za bardzo nie umiem, no chyba, że przez smsy Ale w rozmowie na żywo czy przez tel. - masakra![]() Cytat:
Co do depresji - to ja bardzo liczę na to, że może jednak sierpień będzie prawdziwie letni ![]() Gipssis, fajny był ten kawał o fryzjerze, który nam tu dziś zarzuciłaś Mnie się ostatnio spodobał taki:Sprawa w sądzie. Sędzia pyta oskarżonego - górala: - Zawód? - Mechooptyk. - Co? - Mechooptyk! - A co pan robi? - Ano mchem chałupy obtykom.... |
||
|
|
|
#2104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja raczej coś innego wymyślam albo mówię "nie bo nie".
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
|
|
|
|
#2105 |
|
Konto usunięte
|
niestety czasem powiedzenie "nie bo nie" kończy się chroniczną depresją owej jednostki oraz mym towarzyskim ukrzyżowaniem
ostatnio mama, która jest dość męczącą charakterologicznie mamą, uznała że trzeba mi znaleźć jakiegoś dobrego specjalistę bo coś wiecznie jestem chora na tą jelitówkę
|
|
|
|
#2106 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Film bym sobie jakiś fajny obejrzała Albo jeszcze lepiej - serial Ale szukam i szukam, i żaden nie jest nawet w połowie tak wciagający, jak SATC I co ja teraz zrobię bez tego cudownego Barneya
|
|
|
|
|
#2107 |
|
Zakorzenienie
|
jezdem
![]() Musze zdementowac pogloski jakoby to moj dobrze wychowany i przekarmiony krolik lapal sie za mamusine kable Byl to problem odgorny, ktory Zani na jej szczescie nie dotknal a mamy net u tych samych dziadow, co sie ostatnio przemianowali na inna firme i ciezko cokolwiek od nich chciec, bo nawet telefonu nie podali laskawcy. ![]() Ale problem zazegnany. Znalazlam nazwe firmy na kopercie i jakos okrezna droga zdobylam 'dobre' numery. Wysle Ci zania na priv, bedziesz miala w razie ni ma ![]() A tak fogle to prosze mi tu nie jeczec na pogode ![]() Apsik naf, to prawie jak blind date bedzie kiedy masz weselicho?A i musze Wam zachwalic wczorajszego Antychrysta. Film boski i demoniczny jednoczesnie. Juz nie pamietam kiedy cos mna tak wstrzasnelo. Takze jesli sie nie boicie i nie wiecie cobytu wieczorkiem, to polecam bardzo
sure. fine. whatever. Edytowane przez LouLou25 Czas edycji: 2011-07-23 o 00:32 |
|
|
|
#2108 |
|
Lux Mundi
|
Apsiku- cieszę się bardzo, że się pojawiłaś
Pinkswan- co do wykrętów, jestem w tym mistrzynią ![]() Mogę przez telefon i na żywo, jak kto woli ![]() Odpowiedni makijaż, zbolała mina, załzawione oczy i dostawałam zwolnienie lekarskie na tydzień A kiedyś jak grałam w przedstawieniu [LO] i miałam upaść [ zemdleć], zrobiłam to tak efektownie, że ówczesny katecheta podbiegł, bo myślał, że faktycznie coś się stało ![]() Wszystkim się tak spodobało, że musiałam później pokazywać na przerwie przed fizyką- i "zemdlałam" fizykowi pod nogi stwierdził, że "w tej szkole same upadłe kobiety som"Ale, że Lou taką Bestię hoduje, to pierwszy raz słyszę w ogóle ![]() Gipsiss- żadnych depresji mi tu Dobrze, że chociaż Rilla wypoczywa Zania, mam nadzieję, że na Wasz wyjazd pogoda będzie cudna ![]() Pinkswan- tekst dziewczyny, z którą pracujesz- bezcenny Jula- myślę, że dali se siana przed weekendem i będę od pn pracować i dzwonić do rekrutów ![]() Emilko, skoro perfumy to Twoje jedyne chciejstwa [ z tego co pamiętam, pisałaś iż malujesz się sporadycznie] moim zdaniem możesz mieć nawet 55 flaszek ![]() ![]() Naf- ciekawe czy potencjalny partner fajny
Edytowane przez Cindy28 Czas edycji: 2011-07-23 o 00:39 |
|
|
|
#2109 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zania, niedobrzyzno jedna, ładnie to nas tak nabierać ![]() Cytat:
) różne dojścia do netu Trzy razy więcej bulenia za to, ale niestety, co zrobić, jak się wiedzie ciężki żywot internetoholika... Cytat:
My w Polsce jesteśmy, tu w lipcu to powinniśmy padać jak muchy w swierczącym upale Oni chociaż zimy mają łągodne, w lutym kwiatki im już kwitną i trawka się zieleni, a my co? Mróz, śnieg, zimno i cimno![]() No nie powiem, może być ciekawie Weselicho w długi weekend sierpniowy Kurczę, ja tam miałam sama iść, jeno z podniesionym dumnie mym alabastrowym czołem, i odwalić mój osobisty happening pod tytułem Żyję w wolnym kraju i wolno mi chodzić w pojedynkę na wesela - pocałujcie mnie wszyscy w nos A tutaj takie kwiatki Ale dobrze, będzie chociaż z kim się pogibać do disco w polu![]() Cytat:
Ciekawie to brzmi Chociaż nie wiem, czy to na moje skołatane nerwy Takiej Emily Rose np. jednak nie zdzierżyły![]() Cindy, zazdroszczę zdolności aktorskich To chyba jednak bardzo ułatwia życie
Edytowane przez nafnaf Czas edycji: 2011-07-23 o 00:58 |
||||
|
|
|
#2110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)Z pieknie oswiatlonymi ujeciami, prawie jak z bajki ![]() Podesle Ci namiary na wersje z lektorem, moze Cie najdzie kiedys ochota
|
|
#2111 | |
|
Lux Mundi
|
Cytat:
![]() Pamiętam jak z kFFiatkosią poszłyśmy w Słupsku na imprezę i przyczepił się do mnie natręt;/ Mogę pogadać wiadomo, ale bez przesadyzmu. Chciał tańczyć, to zatańczyłam- a dowód jego zafascynowania poczułam na własnej nodze ![]() Więc na poczekaniu skleiłam bajeczkę o mężu marynarzu, dwójce dzieci- bliźniaki : Ania i Krzysiu. Opiekuje się nimi moja Mama, a ja wyszłam się troszkę odstresować i w ogóle to już wychodzimy. Na co odparł, że yyy... noo spoko, ale że mam bardzo fajna koleżankę i , że on idzie z nami, stawia szampana, w ogóle- cuda na kiju kFFiatkosia stwierdziła, że jak załatwi sake i grzybowe precelki, to może przyjść kolesia zatkało Biorąc pod uwagę, że była 4- nie miał szans już na nic
|
|
|
#2112 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No właśnie obejrzałabym coś dobrego, ale na serio dobrego, na miarę takich Kontrolerów Kolejna hamerykańska komedia wg utartego schematu![]() Cytat:
Mąż marynarz i bliźniaki, sake i precelki Mistrzostwo Nie no, to trzeba mieć polot i ułańską fantazję
Edytowane przez nafnaf Czas edycji: 2011-07-23 o 01:44 |
||
|
|
|
#2113 |
|
Lux Mundi
|
Lou- tak się mnie nasunęło a propos Twojego zainteresowania Kunderą
![]() Przerabiałam go na fakultecie [ sama sobie taki wybrałam ;P] i nawet miło bym wspominała rozważania na ten temat, gdyby nie cholernie nieznośna ciężkość potwornego kaca, który mnie wtedy męczył ![]() Ale filmu nie widziałam- może się skuszę w najbliższym czasie Naf nie wiem czy widziałaś "Brzydką prawdę" albo "Narzeczonego mimo woli", ale na obu płakałam ze śmiechu- oglądając po raz kolejny
Edytowane przez Cindy28 Czas edycji: 2011-07-23 o 01:44 |
|
|
|
#2114 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2115 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o filmy tego typu, to mi najbardziej do gustu przypadło http://www.filmweb.pl/film/Dziewczyn...la-2008-438099 Ja z kolei na tym kwiczałam ze śmiechu, a scena z goleniem brwi to już w ogóle majstersztyk Chyba sobie obejrzę jeszcze raz A aktor grający głównego bohatera - mmmmmm![]() ![]() Cytat:
Jam prosta dzioucha Ale jestem otwarta na propozycje
Edytowane przez nafnaf Czas edycji: 2011-07-23 o 02:07 |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2116 |
|
Zakorzenienie
|
po eropejsku polecam (pewnie wiekszosc widzialas, ale nie zaszkodzi napisac):
"Skaze" - historia specyficznego trojkata: on, jego syn i dziewczyna syna ( w obsadzie Irons i Binoche), za kamera moj ukochany Francuz Malle, "Ukryte Pragnienia" lub "Marzycieli" Bertolucciego. Ten drugi to kolejny trojkat i koncowka lat 60-tych w Paryzu. Ten pierwszy dzieje sie we wloskiej wsi - b urokliwy filmik, o dojrzewaniu, uczuciach, z nominacja do Palmy. "Basen" Ozona - klimatyczne thrillero-dramat, o pani pisarce, ktora znajduje inspiracje w dosyc kontrowersyjnym, mlodym dziewczeciu. "Lokator" Polanskiego, (na podstawie Topora) - Polanski w roli totalnego swira, ktoremu zaczyna sie zdawac, ze jest zmarla wlascicielka mieszkania, w ktorym mieszka "Dziewczyna na moscie" - francuskie romansidlo pierwsza klasa, o facecie rzucajacym w cyrku nozami i jego 'ofierze', z Vanessa Paradis i Auteuilem w rolach glownych i rozbrajajaca scena 'milosna' z nozami, "Smierc w Wenecji" - to nie jest film o facecie w lodce! ale o fascynacji starzejacego sie kompozytora mlodym, polskim chlopcem;jakkolwiek to idiotycznie nie zabrzmi jest to arcydzielo o pedofilii, taka Lolita w wyzszej polki, swietny "Pieknosc dnia" Bunuela - z Catherine Deneuve, tez jeden z moich ulubionych, o prowadzacej idealne zycie zonie swojego kochajacego, bogatego meza, ktora odnajduje prawdziwe szczescie pracujac w...burdelu ![]() "Tesis" - tyz hiszpanskiego rezysera Amenabara - jeden z jego wczesniejszych filmow, thriller o amatorskich filmikach o przemocy "Cinema Paradiso" Tornatore - piekny film o milosci do kina Akcja dzieje sie we wloskim miasteczku. "Pianistka" Haneke - film na podstawie powiesci Elfriede Jelinek, moj osobisty faworyt o obsesyjnych, sado-masochistycznych (fizycznych, ale i emocjonalnych) zwiazkach, z mlodych chlopakiem, matka, znakomite aktorstwo Isabelle Huppert w roli tytulowej (Palma), "Kobieta i mezczyzna" Leloucha - rzecz o nietypowym romansie, tez z deszczem nagrod, m in Oskar, wyroznienie w Cannes "Wszystko o mojej matce" - jak to u Almodovara, o kobietach... "Przekret" Guy'a Ritchiego - cyganie, angolscy gangsterzy i mnostwo innych, dziwnych ludzkich przypadkow, film boki zrywac aaa i prawie bym zapomniala o "Dolce Vita" Felliniego - 3 godzinny film bez ladu i skladu o nocnym zyciu mieszkancow Rzymu, przyjemnie sie oglada do popcornu ![]() i 2 kostiumowe: "Valmont" Formana - ekranizacja "Niebezpiecznych zwiazkow' z Colinem Firthem w roli glownej, ciekawy choc mniej znany od "Amadeusza" "Farinelli ostatni kastrat" - historia wloskiego spiewaka operowego - kastrata. Film dostal Globa, z ciekawostek: czesc partii wokalnych tytulowego bohatera odspiewala polska sopranistka ![]() ja tak moge dlugo, wiec juz sie lepiej ulotnie slodkich linka podrzuce jutro
sure. fine. whatever. Edytowane przez LouLou25 Czas edycji: 2011-07-23 o 03:30 |
|
|
|
#2117 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z ciekawości, czy w jej domu czekał jej facet?Cytat:
Cytat:
Ech, czasem więcej zamieszania z tłumaczeniem, a "nie bo nie" nie każdy przyjmuje do wiadomości...Poza tym - wymyślając chorobę, nie urazimy nikogo - a jak się powie prawdę, że się po prostu nie chce, to wiadomo... Cytat:
Niezły z Ciebie numer Cindy Ale to opowiadanie jest bardzo kompatybilne z innymi, które tu się pojawiały - o przygodach w pociągu etc![]() W sumie - jedyne. Ciuchów mało (trzeba nadrobić, bo czasem łapię się na tym, że jak muszę np jechać do klienta - co się zdarza raz na pół roku - nie mam nic porządnego, coby na grzbiet wrzucić). Nie wiem czyje to - ale tak się nazywa jedna z dróg wspinaczkowych w Mirowie. Na dobry początek dnia - polecam film o piesku wspinaczkowym: http://www.youtube.com/watch?v=AwUSk...layer_embedded Piesek jest niesamowity, a dla smaczku dodam, że tam, gdzie on włazi, nie wlazłaby na wędkę (czyli z superbezpieczną i psychicznie komfortową asekuracją) np dziewczyna kolegi (i sporo początkujących osób) - która zaczyna się wspinać, i ma warunki do tego fizyczne o niebo lepsze niż pies ![]() Pogoda ładna, jedziemy w skały - nareszcie nie pada, i nie ma 30 stopni
|
||||
|
|
|
#2118 |
|
Matka buldoga
|
Dzin dybry
Nic nie czytalam, o niczym nie wiem, wpadlam na chwile, bo mam sprawe i lece dalej, wroce pozniej, doczytam.APSIKU - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN!!! Niech sie spelnia twoje wszystkie marzenia, zebys juz nigdy nie musiala sie smucic, duzo slonca i pogody ducha. Plus kasiory, abys mogla sobie kupic jakis fajny prezent ![]() 100 lat kochana!
"Nie mam nic do ukrycia...oprócz strzykawek, skalpeli i pił do kości, które mam w ukrytej szufladzie..." Edytowane przez zania Czas edycji: 2011-07-23 o 09:09 |
|
|
|
#2119 |
|
Zakorzenienie
|
bry
ale szczwaniak Jack Russell Terrier, zakochana jestem w tych pieskach Apsiku, duzo zdrowka, szczescia, usmiechu, spelnienia marzen
|
#2120 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Apsik wszystkiego naj nie umiem składać życzeń |
|||
|
|
|
#2121 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
normalnie 8 sezonów serialu 'Różowe lata siedemdziesiąte'
|
|
|
#2122 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja też chcę dzisiaj na kolorowo ![]() Kochane Moje, dziękuję pięknie za życzenia A prezent to ja Wam powinnam kupić za to, że jeszcze nie wyleciałam z klubu za nie-bywanie ![]() Nie lubię swoich urodzin bo to jednak rok więcej... ![]() Miałam jednak poświętować z tego powodu (nazwijmy to - okazji), wyjść gdzieś... ale łapie mnie jakieś przeziębienie bo wszyscy z mojego otoczenia są zaflukani, więc zamawiam pizzę, otwieram chipsy, biorę tabletkę od bólu głowy i idę pod koc - szalona impreza ![]() Zapraszam Was na tuczące i niezdrowe jedzenie I jeszcze raz dziękuję ![]()
|
|
#2123 |
|
Lux Mundi
|
APSIKU
Sto lat Kochanie Przede wszystkim dużo zdrówka i wszystkiego, co sprawi, że każdy dzień będzie wydawał Ci się słoneczny, mimo aury za oknem ![]() PS Obszerna wersja życzeń poszła na fon
|
|
#2124 |
|
Lux Mundi
|
Lou - Kundery kojarzę tylko "Nieznośną...". W ogóle był to fakultet, pt. Przegląd literatur słowiańskich - więc przerobiliśmy całą czeską, białoruską, rumuńską, jugosławiańską , bułgarską, chorwacką, serbską etc.
Chciałam poszukać tych notatek, żeby zerknąć czy czegoś jeszcze Kundery nie czytałam, ale Mietek skutecznie utrudniał mi poszukiwania, co widać na załączonym obrazku ![]() Naf- ja też nie wiem co tej mojej kFFiatkosi przyszło do głowy z tym sake i preclami, ale stwierdziła, że to wpływ Czarodziejki z Księżyca, którą oglądałyśmy któregoś dnia Jiuna- czekam z niecierpliwością na zdjęcia łaźni ![]() VI4- piesek wspaniały W ogóle Lou, VI4- muszę zmienić zdanie w stosunku do Colette ![]() Coraz bardziej się do niej przekonuję ![]() To co mi przeszkadza wietrzeje dosyć szybko i zostaje całkiem ładny zapach Będę dziś robić drugie podejście do Charlotki, zobaczymy co z tego będzie
Edytowane przez Cindy28 Czas edycji: 2011-07-23 o 16:20 |
|
|
|
#2125 |
|
Wtajemniczenie
|
no to idę zrobić
tylko że jeszcze nie jest posprzątana i płytek nie umyłam więc mały bajzel jest ![]() Widzę że kiciak oczytany jest ![]() STO LAT DLA APSIKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
|
|
#2126 | |
|
Lux Mundi
|
Cytat:
![]() A później też przecież możesz ![]() Będziemy miały skalę porównawczą ![]() Mieczysław rośnie na prawdziwego intelektualistę ![]() Tym bardziej, że tam zasnął i pewnie przyswaja już wiedzę
|
|
|
#2127 |
|
Konto usunięte
|
Cindy boski ten Twój Mieczysław
![]() W ogóle chyba moje instynkty macierzyńskie skupiają się na zwierzętach. Gdy już będę mogła zamierzam mieć psa (najlepiej 2, ale że lubie duże i włochate to będzie ciężkie ze względów logistycznych), kota, świnkę morską i pająka
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2128 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
narazie mamy kota, rybki, krewetki... no i trochę też nasze są kicia i suka teściów ![]() ja chcę jeszcze jakieś koty mieć psa (marzę o husky, ale podobno może polować na koty więc chyba już po marzeniach), szynszyle, królika i fredzię jakąś też bym przygarnęła
|
|
|
#2129 | |
|
Lux Mundi
|
Cytat:
po pańci pewnie <lol>Do psów i kota się przychylam, świnka morska może być na pająka mówię stanowczo "Nie!"- straszne są ![]() A tak mi się skojarzyło ze studiów, jak to profesor mówił, że z balladą jest jak ze świnka morską- ani świnka, ani morska ---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ---------- Jiuna- moja Przyjaciółka ma haska i żyje w wielkiej zgodzie z kizią ![]() Nie masz się więc czym martwić Pamiętam też jak kiedyś się zagadałam z panią w kiosku na temat zwierząt. Mówiła, że jej siostra ma fretkę właśnie, ale że ta fretka dziwna jakaś jest- zwija się wokół szczotki do kibelka i później potwornie śmierdzi ]Od tamtej pory miłość do fretek przeszła mi jak ręką odjął
Edytowane przez Cindy28 Czas edycji: 2011-07-23 o 17:03 |
|
|
|
|
#2130 |
|
Zakorzenienie
|
Apsiku - wszystkiego naj naj naj, i żeby Ci się poukładało wreszcie
Cindy - to ja Ci tą colette dorzucę, mały samlerek - bo mi nie pasuje kompletnie. Za to szanele mnie prześladują, i sobie wymyśliłam, że jak zrobię pierwsze VI3* - to sobie zafunduję chance edp. W ogóle, dziś pogoda super - nie za ciepło, sucho, a formę mam o dziwo bardzo dobrą - mimo kulawego treningu zimą i tego, że ogólne się ciut obijam w tym sezonie...Więc VI3 jest blisko - o ile mi psycha nie nawali!! *stopień trudności w skali wspinaczkowej - dla mnie jeszcze nieosiągnięty max |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:32.

nie wiem jak wy, ale ja uwielbiam symulować jednodniowe choroby gdy coś mi nie pasuje a nie chcę wdawać się w dyskusje z drugą osobą dlaczego "nie". Ogólnie uważam że to bardzo brzydka cecha mojego charakteru

Jednego roku tak bylo, woda po kolana, to jak przeszlam przez ta rzeke to tylko sprawdzilam czy nadal japonki mam na nogach
Niech szybciutko naprawia,obiecala mi na jutro swoje towarzystwo!
I przydatna

ostatnio mama, która jest dość męczącą charakterologicznie mamą, uznała że trzeba mi znaleźć jakiegoś dobrego specjalistę bo coś wiecznie jestem chora na tą jelitówkę
Ale szukam i szukam, i żaden nie jest nawet w połowie tak wciagający, jak SATC
Ciekawie to brzmi