|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2611 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 cz. VII
to ja też lecę spać kurcze po tygodniu nocnych zmian ot nie takie proste pójść spać w nocy
|
#2612 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Madziuniusia, super wyglądałaś!
Bardzo naturalnie! Cytat:
Ile płaciliście za wejściówkę i z czego korzystaliście?Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nattiv, przy tej zabawie co opisałaś, to kiedyś na weselu, na którym byłam, świadek został w samych bokserkach, bo jako jedyny był na tyle odważny, żeby zdjąć spodnie i wręczyć swojej dziewczynie... Ale przynajmniej wygrała, nie ma to jak poświęcenie
|
|
#2613 | |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() Cytat:
drukowałam już jedno zaproszenie i moja firmowa drukarka nie miała żadnych oporów z jego grubością. teraz tylko w domku ładnie złożymy zaproszenie i zobaczymy jak sie bedzie prezentowało.
|
|
|
|
|
#2614 |
|
Zakorzenienie
|
hej
pragnę się pochwalić iż wczoraj sie zaręczyliśmy ![]() u nas troche nie w tej kolejności
|
#2615 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
To opisuj na gorąco, jak to wyglądało I pokaż pierścionka
|
|
#2616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przyłączam się do prośby Chatki
|
|
|
|
|
#2617 | ||
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
Sztuczka od dzisiaj jest ważniocha , bo nasza sekretarka poszła na 3tygodniowy urlop więc Sztuczka zgłosiła się na ochotnika co by się wyrobić i "czaić później bazę" Także nieźle zarządzam No i fajnie - może mi się oberwie, bo pewnie nie wszystko będę potrafiłą bezbłędnie ogarnąć, ale przynajmniej się paru przydatnych rzeczy wyuczę i będę pewniejsza siebie na rozmowach o pracę ![]() Cytat:
Moja siostra była tam niedawno ze swoim narzeczonym, jego bratem i dziewczyną i... była niezadowolona xD Mówiła, że dużo ludzi, a starzy Niemcy bawili się w nudystów Widać co osoba to opinia, bo od kogoś kiedyś słyszałam podobną recenzję do Twojej Ooooj i Sztuczka dziękuje za pozdro Mogliście wpaść na kawkę - akurat zrobiłam porządki w domku, to elegancko bym Was ugościła Cytat:
Wybrałam ten taki najbardziej klasyczy o fakturze lenu, kolor ecru Hehe niedawno dziewczynki mówiły o tym, że tyle rzeczy zaplanowały do zrobienia na wakacje, a tu już prawie lipiec się skończył - to ja mam podobnie xD Muszę się uwijać z robotą, bo najpierw chcę wykonać z 60 sztuk zakładek do książek (w ramach "save the date"), w których chwościki również będę robiła ręcznie (z muliny ) no a przecież jeszcze zaproszenia mam do wydziergania... Później w roku akademickim nie dam z nimi rady... Całe szczęście siostra zaoferowała mi swoją pomoc W końcu mgr sztuki Będziemy razem obmyślały wzorek ze stempelków, także będzie mi raźniej i nie boję się, że sama coś popsuję :pU Was też jest taka ładna pogoda Znaczy się - może nie typowo wakacyjna, że upały itd., ale u mnie np. ładnie świeci słonko i niebo jest śliczne - raptem muśnięte obłokami
|
|
#2618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tż wczoraj znalazł kilka fajnych papierów właśnie lnianych itp, ale boję się, że nie za bardzo wyjdzie na tym druk.
|
|
|
|
|
#2620 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wreeeszcieee... ![]() Ale wiesz - chociaż oryginalni jesteście - ostatni się zaręczyliście, ale jako pierwsi będziecie małżeństwem ![]() ---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- Cytat:
?Wiesz, myślę iż to nie problem Tym bardziej, że zaproszenia na "lenowych" papierach cały czas są produkowane i z powodzeniem sprzedawane Kiedyś widziałam na takim papierze wizytówki, więc się nie obawiam
|
|
#2621 |
|
Podróżniczka
|
Czesc!Pisze do Was z telefonu po raz pierwszy,ciekawe jak to wyjdzie
nie mam dzisiaj neta w pracy,masakra Nadrobie Was dopiero wieczorem pewnie.To tez wam opowoem jak na wyjezdzie bylo
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2622 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No i dobrze, że ciepło masz, bo najgorzej, jak trzeba latem siedzieć w 3 swetrach...Podoba mi się bardzo ten Twój pomysł na zakładki do książek, aż sama mam ochotę na takie co Powiedz mi Kochana, czy gdybym chciała wykorzystać ten pomysł, to byłabyś bardzo zła? już wcześniej mi się podobał, a teraz jak tak sobie wyobraziłam te chwaściki, to aż mnie coś ścisnęło w środku ![]() Pogoda u mnie średnia. Zero słoneczka póki co, ale może potem się przejaśni -lecę do pracki
|
|
#2623 |
|
Zakorzenienie
|
może skusimy się i kupimy jakieś kartki na próbę,. tylko na alle (takie jakie nam się podobały) sa sprzedawane na sztuki- jedna za ok. 1,50 a wysyłka 7 zł, więc średnio mi się to widzi
może jak gdzieś znajdę tutaj lokalnie taki papier, to coś na próbę wezmę. ale tak sobie wczoraj policzyliśmy, że jeśli byśmy kupowali ten lniany papier, to zaproszenia wyniosa na tyle samo, co zamówienie gotowych. do tego trzeba dołożyc koperty, więc koszta dodatkowo rosną. a ten papier, który wczoraj kupilismy spodobal mi się i można go dostać za przyzwoitą cenę na alle. jak zaoszczędzimy na piaperze, to można będzie pomyślec o tych czerwonych kopertach ![]() sztuczka_magiczka a Wy ile będzie potrzebowali zaproszeń? jak to Wam się kalkuluje cenowo? |
|
|
|
#2624 |
|
Zakorzenienie
|
no racja"-)
a więc tak, w sobotę miałam urodziny i cicho wierzyłam że to będzie w sobotę, ale nie, tż przxyjechał z prezentem ale nie był to pierścionek, ale pomimo tego wieczór był miły. w niedzielę jak zwykle napisał że już do mnie jedzie a ja w łóżku leżałam, przyszedł do pokoju, ja patrzę on w koszuli, i mówi żebym zamknęła oczy bo ma dla mnie niespodziankę, zamknęłam i słyszałam szelest kwiatów, otwieram oczy atż klęczy przede mną i pyta czy zostanę jego żoną, mi głos odebrało, łzy w oczach, odpowiedziałam tak, założył mi pierścioneczek, i z pół godziny siedzieliśmy wtuleni w siebie, ja ze łzami w oczach a tż do mnie mówił głuptasku czemu płaczesz... zaraz dołączę zdjęcie pierścionka
|
#2625 |
|
Zakorzenienie
|
zdjęcie kiepskiej jakości
|
#2626 |
|
Zakorzenienie
|
to CIę Tż zaskoczył w łóżeczku
![]() no no, pokaźne cacuszko |
|
|
|
#2627 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
my z Tż-tem spędzilismy leniwy weekend, bylo bossko, jeszcze tydzień i zmykamy do Zakopca
|
||||
|
|
|
#2628 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Kurcze pracowałam zaledwie 2.5 tyg a tak się przestawiłam że wstałam i nie wiem co ze sobą zrobić arletkagratuluję śliczny pierścionek
|
#2629 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jasne, że też możesz go u Was zrealizować, ale o prośbę powinnaś się spytać... Zii86 Oczywiście zakładki nie trafią do wszystkich - wiem które osoby zrobiłyby "pfff..." na ich widok, więc przemyślę komu je dać, a reszcie powysyłamy maile ![]() Cytat:
Jak zrobię to dopiero podliczę Ogólnie to ten papier o fakturze lenu należy chyba do jednego z najtańszych więc na pewno wyniesie mnie to taniej niż kupno zaproszeń na zamówienie, a ile frajdy będzie A i zaproszeń robimy ok. 80 - żeby były na zapas aby szybko kogoś "doprosić" no i przewiduję parę zaproszeń na sam ślub Śliczny ten pierścionek jest - bardzo podobny miała moja przybrana kuzynka A piszę "miała", bo niestety te malutkie cyrkonie (a przynajmniej kuzynka miała cyrkonie - nie wiem jak u Ciebie ) sukcesywnie jej wypadały... potem jej wstawiali troszkę, ale ostatecznie pierścionek spieniężyli, bo ciągle coś z nim miała
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2631 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Przypomnij proszę, ilu gości przewidujecie ? A no i wydaje mi się, że wtedy lniany by Wam taniej wyszedł (o ile taki również Wam się podoba, bo mnie najbardziej
|
|
#2632 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Witaj w naszym gronie
Edytowane przez ksylwia Czas edycji: 2011-07-25 o 09:15 |
|
|
|
|
#2633 |
|
Zakorzenienie
|
my w sumie będzimey mieć ok. 300 osób, ale potrzebujemy tez trochę zaproszęń na sam ślub. wczoraj Tż-towi sie jeden lniany spodobał, ale właśnie sprzedawany byl na sztuki i cena wynosiła prawie 1,5 - wysylka 7 zł a przy zamówieniu 50 arkuszy cena była 5 zł. musiałabym poszukać dokałdnie na innych aukcjach jakie są ceny.
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2634 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
na pewno będzie Tż smakowało Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#2635 |
|
Zakorzenienie
|
Eh a ja jak co roku mam problem co kupić mojej mamie na urodziny/imieniny (bo jutro ma imieniny a w niedzielę urodziny więc kupujemy zazwyczaj jeden prezent)
---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- A ja dziś miałam sen ślubny. Nie koszmar taki śmieszny raczej Śniło mi się że miałam próbny ślub. Na rok przed. I nie wiem czemu kamerować to miała telewizja. Poszłam do pierwszego po drodze fryzjera wszystko bez problemu załatwiłam. W kościele mówię że mamy tylko dokumenty z nauk ale spowiedzi nie było a ksiądz do mnie że to za rok załatwimy. A zamiast welonu miałam mieć wianek z polnych kwiatów. Kurde poryty sen
|
#2636 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie tez są cyrkonie, oby z nim nic sie nie działo
|
#2637 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pierścionek na pewno piękny, tylko mało go widać ![]() Cytat:
Bo my save the date robimy wszystko mailowo, a zakładki mi się podobają jako prezenciki dla Gości już na samym weselu Bo wciąż jeszcze nie wymyśliliśmy nic, co by nas w pełni satysfakcjonowało w tym temacie, a te zakładki w sumie pasowałoby i do zamysłu (dużo można na nich napisać, zrobić grafikę, itd.) i nie wyszłyby jakoś drogo chyba, no i my jesteśmy mole książkowe, to do nas by to pasowało.. TŻtowi się pomysł spodobał, zobaczymy, jak będziemy testować papiery, czy nam to ładnie by wyszło i czy dalibyśmy radę zrobić ponad 200 zakładek ![]() A pamiętasz, jakie tam w tej notce były jeszcze inne inspiracje? Bo wiesz, zia jak zia, ale zbierała tego wszystkiego chyba 3 lata, więc ten blog musi być pokaźną bazą inspiracji. Cytat:
Moja ma urodziny jutro (dodtkowo jest to Ich rocznica ślubu i nasza rocznica związku) i też nie mam pojęcia, co mogłabym Jej kupić... Na szczęście nie muszę się spieszyć, bo siedzą w Ciechankach, więc na razie się nie zobaczymy, no ale mimo wszystko chciałoby się coś przydatnego dać, a nigdy nie mam pomysłu...
|
|
#2638 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
http://www.dubis.info/art/dubisband/...and_mp3_1.html Pani Ewa nie jest już może młódką ale naprawdę bardzo ciepła osoba która potrafi dogadać sie z młodymi ludźmi i super prowadzi zabawy;-) |
|
|
|
|
#2639 | ||
|
Zakorzenienie
|
Siema Ziomki!!!!
Cytat:
Gratuluję serdecznie Cytat:
dzisiaj mamka mi mówiła, że za tydzień przyjeżdża do nas 3 kuzynostwa z Niemiec. Cieszę sie bardzo, bo np tak rozwiążę problem z zakładkami "Save the date". Wręczę im osobiście, a resztę oni przekażą swojemu rodzeństwu i rodzicom. Więc w tym tyg musze papier zakupić, już na zapro też, bo mają być w tym samym stylu ![]() Zostają mi kuzyni na południu Niemiec i kuzynostwo w Holandii, już mam adresy od ciotek, pójdzie pocztowo
|
|
#2640 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czuj się jak u siebie ![]() Zaręczyny w Tajlandii? mmm bajecznie musiało być! Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A czy w Kfc któraś kobitka tu robi - to nie wiem ![]() czeeeść świetnie, że wakacje się udały! ulala, jaka laska ! Cytat:
Dobrze, że masz nas ![]() Cytat:
gratuluję! Zbieram się i jadę do TŻ
|
||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:44.

Bardzo naturalnie!
my właśnie wracamy z Tropical Island
Ile płaciliście za wejściówkę i z czego korzystaliście?

Mogliście wpaść na kawkę - akurat zrobiłam porządki w domku, to elegancko bym Was ugościła
już wcześniej mi się podobał, a teraz jak tak sobie wyobraziłam te chwaściki, to aż mnie coś ścisnęło w środku 

Dobrze, że masz nas