|
|
#4831 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice cz. 38
|
|
|
|
#4832 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzieńdobry
no szkoda dziewczyny, bo młodziutka, utalentowana, ale cóż - dokonała wyboru. Cytat:
Pokaż wyrko!!! Wy tam będziecie mieszkać tylko we 2, czy jeszcze z kimś? Cytat:
Tylko strasznie dużo kasy idzie na początku na bzdety typu sztućce, szklanki, chochla ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A że czujesz, że wszystko się dzieje obok, to się tak bardzo nie przejmuj, ja tak miałam ze swoimi zaręczynami Mam akie wrażenie, że jak człowieka dopadają bardzo silne emocje, to się trochę od nich odcina, bo by inaczej nie wytrzymał napięcia Więc Ty się po prostu bardzo, bardzo cieszysz ![]() no nie wiem.... o kurczę... Tylko 3,5 metra większe niż nasze, a pokój więcej ![]() Cytat:
![]() Apropos tego u nas też tak jest, że na ogół to ja pierwsza usypiam. Zasypiam (o ile nie jestem w 9 m-cu ciąży i brzuch mi w tym nie przeszkadza ) na ramieniu tż zazwyczaj. Kiedyś się tak zdarzyło, że jeszcze nie spałam, a on chyba myślał że już śpię i..... normalnie mnie zrzucił też miłe, nie? ![]() ![]() Hawwa, pięknie wyglądałaś na ślubie ![]() Czekam na Twoją relację teraz ![]() Osz, fajne zdjęcie masz jak pukasz do Kopernika i jak podpierasz ścianę I fajnie, że wypad fajny ![]() ![]() W sobotę przyszedł do nas Pan montować stałe łącze do netu. Jak przyszedł o 12, tak wyszedł o 17 i jeszcze nie działa Dzisiaj ma znowu przyjść o 19 i znowu próbować.... ech uroki bycia pierwszym mieszkańcem nie podłączonego nigdzie bloku ![]() Wieczorem za to pojechaliśmy na ognisko do kolegi. Nawet fajnie było, ale jakoś tak się trochę wybudziłam. W ogóle stwierdziłam, ze dziczeję - nie za bardzo mam ochotę rozmawiać z ludźmi, szczególnie jeśli ich nie znam, traktuję jak atak na siebie każde pytanie o ciążę lub poród. Nie wiem czemu tak... A wczoraj byliśmy w parku na spacerze, gdzie nas totalnie przemoczyło, potem u moich rodziców na obiedzie, potem tż montował Mrówce wózek, a potem do północy oglądaliśmy "Przeminęło z wiatrem" ![]() I tyle - po weekendzie Przyszła wyprawka dla Mrówki
|
|
#4833 |
|
Zakorzenienie
|
Nie pokaże bo nie mogę ich znależć w necie...ale to jest taki zwykly zestaw, 9 par wkrętek w różnych kształtach i kolorach
Bez szału ale ja mam mało kolczyków więc bardzo lubię dostawać/kupować w takich "hurtowych" ilościach
|
#4834 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4835 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. ja nigdy nie wiem, jak rozmawiać z kobietami w ciąży bo nie wiem, czy chcą mówić o swoim stanie, czy nie chcą. w sumie i tak dużo pytam w stylu: "a kiedy poród?", "znacie płeć?" itp., a nie wiem, czy ro wścibskie nie jest. tylko ciężko tak omijać zupełnie ten temat zwłaszcza z mniej znaną sobie osobą. 3. a my wczoraj oglądaliśmy "Gwiezdne wojny" i potem mi się całą noc śniły
|
|
|
|
|
#4836 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i mój!
|
|
#4837 | |
|
Zakorzenienie
|
na szczęście na ogół bywa milej
Cytat:
Mi się wydaje, że to zależy od kobiety, bo są takie, co uwielbiają mówić o swoim stanie, a mnie to zwyczajnie irytuje. "Jak się czujesz?", "chłopiec czy dziewczynka?", "a ten brzuch przeszkadza?", "A macie już imię?", "boisz się porodu?", "wybrałaś już szpital?". Za każdym razem, kiedy sie spotykamy ze znajomymi padają te pytania. Dla mnie część z nich wkracza jakoś w moją intymność - np. nie cierpię pytań o poród. Pytania o imię już mnie zwyczajnie irytują. A pytanie "jak się czujesz" doprowadza do szału Ja nawet wiem, że ludzie chcą dobrze, tylko jak to słyszę kilka razy dziennie od 8 miesięcy, to masakra ![]() Ostatnio mi kolega proponował położną - kolega ma 25 lat i kończy studia - namiar miał na jakąś koleżankę z tego samego rocznika, to mu mówię, że wolę kogoś bardziej doświadczonego. A on do mnie, że "one praktykują w najlepszych szpitalach".... Niech sobie praktykują Ale nie na mnie....
|
|
#4838 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
A mnie od wczoraj strasznie plece bolą
|
|
|
|
#4839 |
|
Zakorzenienie
|
Gwizdak, widać najlepiej traktować Twój brzuch jakby go nie było
|
|
#4840 |
|
Zakorzenienie
|
naj lepsze są tylko relacje ze ślubów...
hehe;-) no ale relacje z zaręczyn sa naprawde takie ze ahh
|
#4841 |
|
Zakorzenienie
|
Mam przecież tyle ciekawych rzeczy do opowiedzenia zupełnie nie związanych z ciążą
|
#4842 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tak serio to :tuli: :
|
|
#4843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4844 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() W weekend nie było kiedy nadrobić, więc teraz mi to 2 godziny zajęło masakra! Ale i tak się opuściłyśmy, dawniej jedna część na 2 tygodnie, a teraz już miesiąc mija i jeszcze skończyć nie możemy![]() Widziałam zdjęcia Hawwy i wyglądała prześlicznie!!! Prawie jej nie poznałam z makijażem mam nadzieję, że teraz już tylko dobre rzeczy będą ich spotykaćStygmatek, ja jestem chętna na zoo - już chyba z 2 albo 3 lata nie byłam oby tylko pogoda była - mi pasuje jutro, ewentualnie czwartek![]() Co do pogody to wstępnie w środę mamy zaplanowaną wreszcie sesję ślubną tak więc kciukajcie za pogodę, bo nie chcę w deszczu fotek (tzn parę może być, ale chciałabym też słit focie z ładną pogodą ). Macie jakiś pomysł na wyczyszczenie atłasowych białych butów? bo z lekka czarne się zrobiły...myślałam nad kupnem jakichś fajnych kolorowych, ale nic nie mogę znaleźć
|
#4845 |
|
Zakorzenienie
|
Glen, przedłużamy wątek, żeby zmieścić zaręczyny panny C.
Kciuki za udaną sesję ![]() Anioł, właśnie doczytałam Twój post. Biedna kolejna Miałam dziś ciekawy sen
|
|
#4846 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4847 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4848 |
|
Zakorzenienie
|
a kiedy poród?
nie no, to jest kurde dziwna sprawa z tymi ciężarnymi. ale fakt - jakby mnie dzień w dzień w oczach innych określała wielkość mojego brzucha i jego zawartość, to pewnie nie byłabym przyjemna, nawet wiedząc, że nikt źle nie chce, po prostu pyta z grzeczności (zawsze można opryskliwość zwalić na hormony )
|
|
|
|
#4849 |
|
Zakorzenienie
|
Med a co ci się śniło?
Ja od 3 nie mogłam spać jacyś niemcy ,wojna mi się śniła a potem , że mnie kobra dziabła |
|
|
|
#4850 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4851 |
|
Zakorzenienie
|
chociaż raz mnie nasz kolega jeden rozwalił. Spytał, czy czuć jak się dziecko rusza. Ja mówię, że czuć, a on:
![]() ALE JAK TO???? tak normalnie to czujesz????????? ![]() ---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- idę się umyć i jadę do pracy zwolnienie zawieźć...
|
#4852 |
|
Zakorzenienie
|
mi zleciało z cycków 8 cm od zeszłego roku
miałam 105-106 a teraz mam pod biustem 77 a w mam 97-98. Nie wiem czy brać 70 czy 75 bo w moim Panache się zapinam na najwęższą haftkę. Spodobała mi się Antośka za 40 i jedna dziewczyna o moim cycu wyglądała dosyć ponętnieAntii, wiesz jakie są zasady przy Antoinette ? Na pierwsze zdjęcie nie patrz bo ona przerabiała stanik 051caceeb0ba3b3b4f0d0cd6dcb92e31.jpg Edytowane przez Ilsa Lund Czas edycji: 2011-07-25 o 11:27 |
|
|
|
#4853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4854 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Szkoda tylko, że to facet był w ciązy |
|
|
|
|
#4855 |
|
Zakorzenienie
|
Bo TŻ mi obiecał, że weźmiemy ślub 6 sierpnia, a rok wcześniej byliśmy u księdza o ten termin pytać i miał TŻ iść go jeszcze potwierdzić. Był 4 sierpnia, więc z fochem mu wyrzuciłam, że obiecał mi 6 sierpnia ślub, a zapomniał itd. I w 2 dni zorganizowaliśmy wesele
Kupiłam suknię ślubną, ładną, choć nie taką, jaką bym chciała wrzeczywistości. Długa do ziemi, zwiewna, miała takie niebanalne ramiączka (nie pamiętam ramiączek dokładnie, ale reszta identyko jak to http://www.familie.pl/profil/ula/gallery/phpk1ohg3.jpg ). No i był ślub i było weselne przyjęcie z najbliższą rodziną w Miejskim Centrum Kultury. Były 3 dania, dj i koniec imprezy A potem po nocy i wieczorze poślubnej siedziałam na forum i napisałam Gwizdakowi, że jestem od niej lepsza, bo udało mi się wesele zorganizować w 2 dni A następnego dnia okazało się, że jestem w ciąży A co najgorsze, TŻ nie dał mi wcale pierścionka nawet po ślubie
|
|
#4856 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
DDD
|
|
|
|
|
#4858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tez zawsze mnie to ciekawili jak to dziecko czuc kiedy się rusza
|
|
#4860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:46.

Pokaż wyrko!!!
Wy tam będziecie mieszkać tylko we 2, czy jeszcze z kimś? 

Dzisiaj ma znowu przyjść o 19 i znowu próbować.... ech uroki bycia pierwszym mieszkańcem nie podłączonego nigdzie bloku 

masakra! Ale i tak się opuściłyśmy, dawniej jedna część na 2 tygodnie, a teraz już miesiąc mija i jeszcze skończyć nie możemy

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)