|
|
#4801 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice cz. 38
Cytat:
![]() http://www.peachfield.pl/model/202 http://www.peachfield.pl/model/152 Trudny ze względu na to, że nie na każdym wygląda ładnie, nie z każdym są kompatybilne. Nie miałam, bo Freya w moim rozmiarze ma 2cm ramiączka i jest zabudowana po szyję. Ale to dość lubiany stanik i nie na każdym wychodzi dużomiskowo.
|
|
#4802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to będzie mój pierwszy zabudowany stanik. nie lubię takich, ale cóż, skusiłam się, bo tani i piękny a i ramiączka też mnie trochę przerażają. jak będę mieć wątpliwości, to pokażę się Wam, jak przyjdzie
|
|
|
|
|
#4803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zabudowany, ale bardzo seksowny, a Freya też nie w każdym rozmiarze ma takie grube, w niektórych są w miarę cienkie. W moim małym staniku mam ramiączka jak w stanikach mojej babci, ale co tam. ![]() Zresztą za tę cenę można mu wybaczyć pewne niedoskonałości.
|
|
#4804 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry...
|
|
#4805 |
|
Zakorzenienie
|
dzien doberek ;D ja juz w pracy jak zwykle zrezta
ale teraz mam tydz na rano wiec bede miala popoludnia wolneee ![]() a co do tych staników to ja zawsze kupowalam w obwodzi staniki 80 ale teraz jak sie zmierzylam to wyszlo mi ze mam 83 pod biustem i wg tych tabeli powinnam kupowac 75... ktora z was umie mi obliczyc dopasowanie ? mam pod biustem ciasno 83 a w biuscie luzno mierzone 109 ;-)
|
#4806 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Poszłam spać przed 23, o 5 miałam wstać, a o 3.30 pod moim oknem jacyś studenci jak się domyślam ucieli sobie pogawędkę, czym mnie obudzili i nie dali spać... Chyba z 15 minut tak gadali, potem jeszcze sąsiad z góry chyba wstawał do pracy i się tłukł, więc nie mogłam już zasnąć, a jak zasnęłam to zadzwonił budzik... :/
|
#4807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4809 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() szybko ten weekend minął wczoraj byliśmy u znajomych na wiosce na grilu, a potem gdy zrobiło się chłodniej graliśmy na PS3 move w ping ponga, walkę gladiatorów i siatkówkę więc w weekend nic nie odpoczęłam
|
|
|
|
#4810 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale dziękuję kochana
|
|
|
#4811 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny KLUB -proszę o rady tylko ostrzegam to jest MEGAAAA DŁUGIE
---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ---------- ale mi się niic nie chce jak wrócę do domu to idę spać^^ (w końcu ja i tak "gnije całe dnie") no chyba, ze mój mały sąsiad znowu mnie zmolestuje żebym się z nim bawiła, on jest taki słodki ze nie umiem mu odmówić
|
#4812 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() ![]() Miałam odespać i odpocząć w weekend, oczywiście nic nie wyszło z tego. Ale za to w Zarze kupiłam sobie spodnie z przeceny za 49zł, eleganckie do pracy Muszę sobie je tylko skrócić.
|
|
|
|
#4813 |
|
Zakorzenienie
|
pokaz spodnie
ja tez bym musiała się wybrać na zakupy kupić sobie coś sexy na urodzinyy;-)
|
#4814 |
|
Zakorzenienie
|
Czeeeeść
|
#4815 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#4816 |
|
Zakorzenienie
|
zaraz chyba tutaj zasnę.. znowu od rana nie ma klientów ![]() ---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ---------- ooo jaka uhahana po wczorajszym.. -przemawia przezemnie zazdrośc
Kiedy łamiesz zasady, łam je mocno i na dobre. ![]() Edytowane przez karola991 Czas edycji: 2011-07-25 o 09:24 |
|
|
|
#4817 |
|
Zakorzenienie
|
TŻ mnie obudził jak wychodził do pracy i już nie mogę spać...:/ A mam na 12.30 dopiero...
---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- yyy...czym wczorajszym? Przecież nic nie było
|
#4818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ok, jadę do urzędu i do TPsy, trzymajcie kciuki, żebym nie kimnęła za kierownicą, bo spałam tylko godzinę... Meliskę dodatkowo w pracy wypiłam, bo się zestresowałam swoim samopoczuciem i teraz mi dobrze - ale śpiąco
|
|
|
#4819 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie chciałam CIę z błędu wyprowadzić, że nie jestem zadowolona :P
|
#4820 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4821 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to wiadomo co innego wymiary z tabelki, a co innego mierzenie. W Warszawie masz dużo stacjonarnych sklepów.
|
|
#4822 | |
|
Zakorzenienie
|
capri: niby nic a jednak cos... ;D
---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- Cytat:
wiec trza jak najszybciej a teraz mam tydzien na rano-po wyplacie jestem to mozna isc
|
|
#4823 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
karola, ale masz cyca ja mam w biuście 94 weź sobie kup z rozciągliwego stanika (przy każdym staniku masz opis, czy jest raczej ciasny, czy rozciągliwy) 75 GG, a z ciasnego wystarczy Ci 80 FF tabelka jest tutaj: http://www.peachfield.pl/przymierzalnia.htmljustyna, zdrowia Ci życzę znow, bo strasznie mi Cię żal magda, współczuję niewyspania ja mam straszną ochotę na zakupy. Powiedziałam to ostatnio lubemu i stwierdził, że nie może tak być, że w kwestii odzieżowej jestem niespełniona dlatego w weekend pewnie pojedziemy do Silesii na szoping nie lubię centrów handlowych, ale tak mnie nosi, że innego wyjścia nie ma a podobno całkiem spore CH (bo w mojej mieścinie jest tylko takie na jakieś 15 sklepów ) ma powstać tuż przy mojej pracy. także biedna moja wypłata btw. praktycznie nie zdarza się, żebym zasnęła później niż luby, ale wczoraj jakoś nie chciało mi się spać długo. Jak wróciłam do łóżka, to P. mnie szukał ręką i przytulał. Strasznie mnie to rozczuliło, bo pamiętam, jak na początku nie umiał mnie przytulać (całe życie spał sam i potrzebował przestrzeni), a ja z kolei byłam strasznie zaborcza, jeśli chodzi o przytulanie przez sen i biedaka dusiłam a teraz nauczyliśmy się przytulać to było strasznie urocze, bo nigdy nie byłam świadkiem tego, jak mnie szuka ręką, przytula i daje prawie nieprzytomnego buziaka w ramię przepraszam, że tak piszę, ale muszę wyrzucić z siebie trochę cukru
Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2011-07-25 o 09:53 |
|
|
|
#4824 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę, że nie jedną skusiłam na staniki
Ja trochę na smutno kupowałam b wychudłam i cycki mi zanikły więc mniejszy rozmiar trzeba było zamawiać.
|
|
|
|
#4825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- A ja też miałam już nei wydawać, bo ostatnio przesadzam z rozpieszczaniem siebie, ale za 40zł taka okazja to grzech nie wziąć. Swoją drogą ciekawe skąd taka przecena, na dopasowanej te staniki są dalej w normalnych cenach lub nieznacznie przecenione.
|
|
#4826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale słodko z tym twoim tztem mój tez się ze mną musiał uczyć spać i na początku mnie wypychał z łózka a teraz tez sie tuli![]() aa i ja tez chcee zakupy
|
|
#4827 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=najfajniejsza;28334 158
ja mam straszną ochotę na zakupy. Powiedziałam to ostatnio lubemu i stwierdził, że nie może tak być, że w kwestii odzieżowej jestem niespełniona dlatego w weekend pewnie pojedziemy do Silesii na szoping nie lubię centrów handlowych, ale tak mnie nosi, że innego wyjścia nie ma a podobno całkiem spore CH (bo w mojej mieścinie jest tylko takie na jakieś 15 sklepów ) ma powstać tuż przy mojej pracy. także biedna moja wypłata [/QUOTE] TŻ był smutny po zakupach weekendowych, bo ciągle mówił że mu przykro że ciągle kupujemy wybieramy i przymierzamy rzeczy dla niego, a ja biedna nic sobie nie kupuję...no i zwykle byloby mi trochę przykro, ale tym razem całą uwagę skupiłam na nim i strasznie się wkręciłam w wybieranie ciuchów i byłam super dziewczyną i w nagrodę dostałam kolczyki z wyprzedaży
|
#4828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my zazwyczaj oboje bardziej wybieramy dla drugiej połówki rzeczy P. się pyta, czego mi szukać, a ja szukam jemu oczywiście każde sobie też, ale ani ja nie uciekam z działu męskiego, ani on z damskiego
|
|
|
|
|
#4829 |
|
Zakorzenienie
|
Naj, uwielbiam jak wyrzucasz cukier...
|
#4830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale słodko z tym twoim tztem mój tez się ze mną musiał uczyć spać i na początku mnie wypychał z łózka a teraz tez sie tuli![]() aa i ja tez chcee zakupy
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:44.

masz Eleanor? dobrze się nosi? 

Ale to dość lubiany stanik i nie na każdym wychodzi dużomiskowo.

mam pod biustem ciasno 83 a w biuscie luzno mierzone 109 ;-)

wczoraj byliśmy u znajomych na wiosce na grilu, a potem gdy zrobiło się chłodniej graliśmy na PS3 move w ping ponga, walkę gladiatorów i siatkówkę

ja mam w biuście 94