Miłośniczki Zary cz. IX - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-27, 18:03   #2101
Cellly
Zadomowienie

Dot.: Miłośniczki Zary cz. IX

Gdzie podziewa się Lunus? Ładnie to tak nas w niepewności trzymać?
Może jej Tż jej nie chce wypuścić z objęć

Karolina2607 czekamy na zdjęcia Wiem, że upierdliwa jestem, ale nie mogę się doczekać. Kochana mam do Ciebie pytanie o tulipana kremowego - już go zwężałaś? Jak wyszło?

---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ----------

Cytat:
Napisane przez zarina_ Pokaż wiadomość
Mogłabym się rozejrzeć za spodniami ale dopiero w sobotę będę w Zarze
Fajna spódniczka są jeszcze Ski lub Mki?

---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ----------

Dzięki zaraz poszukam

Umieszczę nr referencyjny tych portek Tż później i linka do nich. Będę wszystkim bardzo wdzięczna. W Krakowie nie ma jego rozmiaru już.

Spódniczka była jeszcze jedna w rozmiarze XS. Jutro mogę jeszcze za nią popatrzeć dokładniej, bo może coś pominęłam
Stary 2011-07-27, 18:07   #2102
paryzanka202
Zakorzenienie

Dziewczyny ja nie mam jako tako watpilowsci. Kupilabym go,ale boje sie,ze wydam 500 zl i po miesiacu bedzie wygladal strasznie.
Bardzo martwi mnie jego wytrzymalosc...
paryzanka202 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 18:09   #2103
pralinkax
Zadomowienie

Cytat:
Kojarzycie może te sukienki? Z jakiego materiału są wykonane chciałąbym kliknąć na all ale do Zary mam daleko i nie mogę pozwolić sobie na pojechanie i obejrzenie na żywo
Klikaj bo jak nie to ja kliknę Strasznie mnie kusiiiiiii

Pamięta ktoś ile Rzymianka ma wzrostu ?

Bądźcie szaleni, ale zachowujcie się jak normalni ludzie. Podejmijcie ryzyko bycia odmiennym, ale nauczcie się to robić, nie zwracając na siebie uwagi.

Paulo Coelho
pralinkax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 18:11   #2104
zarina_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Cellly Pokaż wiadomość

Karolina2607 czekamy na zdjęcia Wiem, że upierdliwa jestem, ale nie mogę się doczekać. Kochana mam do Ciebie pytanie o tulipana kremowego - już go zwężałaś? Jak wyszło?

---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ----------

Umieszczę nr referencyjny tych portek Tż później i linka do nich. Będę wszystkim bardzo wdzięczna. W Krakowie nie ma jego rozmiaru już.

Spódniczka była jeszcze jedna w rozmiarze XS. Jutro mogę jeszcze za nią popatrzeć dokładniej, bo może coś pominęłam
to nie pomogę bo ja też do Krakowa planuję w sobotę jechać
jakbyś gdzieś zobaczyła Skę to bardzo proszę o zakup- przelew mogę zrobić z góry
a pokazałabyś real zdjęcie?
zarina_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 18:14   #2105
paryzanka202
Zakorzenienie

Rzymianka ma 162 cm wzrostu
paryzanka202 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 18:17   #2106
wisienka1000
Wtajemniczenie

Cytat:
Celly będziesz może w Krakowskiej? Bo ktoś tu pisał, ze są tam gabiowe zielone spodnie Lka. Jeżeli jeszcze są mogę Cię prosić o pomoc w zakupie? Chodzi o te szerokie z zamkami złotymi.

A Lunus całkiem przepadła
wisienka1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 18:17   #2107
Różowy Strachulec
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pralinkax Pokaż wiadomość
Rozumiem Cię doskonale Cudem przeżyłam wypadek (nie ja kierowałam). Od tego czasu panicznie bałam się jazdy, już nie mówie jako kierowca, ale w ogóle. Minął rok, czuje się psychicznie lepiej, wydaje mi się, że jestem już gotowa wsiąsc za kierownicę, nawet powoli rozglądam się za samochodem
Wtedy też nie ja kierowałam, chwilami się czuję gotowa żeby wsiąść za kierownicę, ale potem jak naprawde trzeba to już nie jestem taka dzielna

Cytat:
Ja rozumiem że można mieć prywatne zycie poza wątkiem, ale wszystko ma chyba swoje granice, tutaj ludzie czekają
Stary 2011-07-27, 18:25   #2108
pralinkax
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez paryzanka202 Pokaż wiadomość
Dzięki
Cytat:
Napisane przez Różowy Strachulec Pokaż wiadomość
Wtedy też nie ja kierowałam, chwilami się czuję gotowa żeby wsiąść za kierownicę, ale potem jak naprawde trzeba to już nie jestem taka dzielna

Ja rozumiem że można mieć prywatne zycie poza wątkiem, ale wszystko ma chyba swoje granice, tutaj ludzie czekają
Skąd ja to znam Powolutku damy radę !

Z czym nosic tę sukienkę, tunikę ?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1738655703.jpg (15,9 KB, 4 załadowań)

Bądźcie szaleni, ale zachowujcie się jak normalni ludzie. Podejmijcie ryzyko bycia odmiennym, ale nauczcie się to robić, nie zwracając na siebie uwagi.

Paulo Coelho
Stary 2011-07-27, 18:28   #2109
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez VeroniqueFashion Pokaż wiadomość
Dziewczyny co sądzicie o tych spodniach? Kupiłam je dzisiaj za 49zł i tak myśle czy zostawić czy nie
a kto będzie lepiej wiedział jak nie wy
a mnie się podobają, mimo że to też nie mój styl, ale warto czasem pobawić się innymi rzeczami "nie-w-moim-stylu"
Cytat:
Napisane przez czarnulka066 Pokaż wiadomość
Jakie słodkie sukienki dla córci
A co do sukienki - jeśli nie jesteś przekonana to oddaj

---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ----------

A Zuzia była z Wami? Wszystko z nią w porządku?

tak, Zuzia była ze mną, na szczęście nic jej nie jest póki co....mnie po tamtym majowym uderzeniu z tydzień bolała głowa bo uderzyłam w kierownicę
Cytat:
Doradzcie mi co mam zrobic: Mam odlozonego czarnego shoppera ,brac???Chce go nosic na uczelnie.
To jednak prawie 500 zl i zastanawiam sie ... za to mozna kupic pare fajnych rzeczy.

nie kupuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! jest tyle fajnych torebek za tę cenę
Cytat:
Kojarzycie może te sukienki? Z jakiego materiału są wykonane chciałąbym kliknąć na all ale do Zary mam daleko i nie mogę pozwolić sobie na pojechanie i obejrzenie na żywo
pierwszą mierzyłam i jest cudowna to pierwsza rzecz jaką kupię sobie na urodziny
Cytat:
niedługo to będziemy wiedziały o sobie wszystko łącznie z wysokością kredytów

---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ----------

Cytat:
Dzięki

Skąd ja to znam Powolutku damy radę !

teraz solo + jakieś fajne dodatki (buty!!!) , potem z czarnymi rajtami i np moją białą kurtałką z trf
Stary 2011-07-27, 18:31   #2110
Naia2
Zadomowienie

Cytat:
Która z Was szukała spódniczki w panterkę w rozmiarze L? Takiej z grubszego materiału? Bo widziałam dziś i mogę zakupić Proszę tylko o wklejenie linka do niej albo zdjęcia

Ja kupiłam dziś spódniczkę czarną z przeceny:
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...RAIGHT%2BSKIRT

Taka trapezowa. Fajnie leży więc jestem zadowolona.

Czy jakakolwiek dobra duszyczka podjęłaby się sprawdzenia męskich spodni od garnituru u siebie? Są z wyprzedaży więc nie mogę podzwonić A Tż tak bardzo chce, że mi go szkoda

Paryżanko jeżeli masz wątpliwości co do shoppera to pożycz od mamy na jakiś tydzień i np. na jutrzejszy wypad na zakupy i jak się sprawdzi to sobie kupisz

Ma któraś z Was tą torebkę:
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...BBOWLING%2BBAG
Proszę o opinie o niej Zastanawiam się nad nią lub nad torebką z Venezi - nie ma jeszcze jej zdjęć na necie więc nie mogę wkleić żebyście mi doradziły
Kochana ja szukałam takiej jak w załączniku, rozmiar L.
Jakbyś mogła mi ją kupić byłabym wdzięczna
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2105051704_1_1_3.jpg (21,5 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2105051704_2_2_3.jpg (46,3 KB, 5 załadowań)
Naia2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 18:34   #2111
pralinkax
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość
teraz solo + jakieś fajne dodatki (buty!!!) , potem z czarnymi rajtami i np moją białą kurtałką z trf
Nie mam kurtałki z trf która to ?

Jak znam siebie nosiłabym ją na 'czarno' czarne rajstopy, buty, marynara albo ramoneska i pole do popisu się wyczerpuje

Paulo Coelho
Stary 2011-07-27, 18:36   #2112
Cellly
Zadomowienie

Cytat:
to nie pomogę bo ja też do Krakowa planuję w sobotę jechać
jakbyś gdzieś zobaczyła Skę to bardzo proszę o zakup- przelew mogę zrobić z góry
a pokazałabyś real zdjęcie?
O to szkoda. Może ktoś inny pomoże
Jak będzie S-ka to kupię
Zdjęcie real nie dzisiaj, bo nie mam aparatu do jutra.(chyba, że Tż przywiezie od siostry )

Cytat:
Napisane przez wisienka1000 Pokaż wiadomość
Celly będziesz może w Krakowskiej? Bo ktoś tu pisał, ze są tam gabiowe zielone spodnie Lka. Jeżeli jeszcze są mogę Cię prosić o pomoc w zakupie? Chodzi o te szerokie z zamkami złotymi.

A Lunus całkiem przepadła
Powinnam być jutro, ale nie obiecuję na 100%. Jeśli tylko będę i będą to na pewno kupię
Stary 2011-07-27, 18:37   #2113
Lunus
Wtajemniczenie

Wróciłam,

Tak coś czułąm, że mnie uszy swędzą ciekawe dlaczego

Dobrze a teraz po kolei (już raz to napisałam i pododawałam odnośniki ale potrzymałam za długo shift i się coś popsuło - nie radzę tego ponawiać na soich komputerach) :

Pierwsze wrażenie :
1. szczęka opadła i wyduził z siebie niezgrabny komplement
Znając go był to spory wyczyn - wniosek: "miszon komlit"
2. Bardzo mu się podobała sukienka, którą pospolicie nazwał spódnicą i buty. Ja oczywiście odparał, że zarzuciłam coś na siebie tak ot...
3. W związku z tym, że wracał z pracy nie ubrał się odpowiednio do sytuacji co jeszcze potrajało jego zagubienie he he

Test ubrań:
1. Aby nie czuć się, że świecę tylną częścią ciała ubrałam pończochy w cielistym kolorze i świecenie już mi nie przeszkadzało
2. Buty miodzio coprawda oszczędzałam się i w kinie wylądowałam na boso ale oprócz was nikt o tym nie wie
3. Fakt jest taki, że za dużo piję kawy i złapał mnie skórcz w obie łydki ale wspaniale go zamaskowałam buty natomiast nie cisneły o zgrozo
4. Płaszcz dopełnił całości, gdyż miałam komfort wytonowania sukienki zważywszy, że koło kina był jakiś festyn i mnustwo ludzi w "dresach "
5. Torebka jest to wersja mini shoper (dlatego tak pragnę zakupić jego wersję maxi ) pochodzi z firmy P&C

Odczucia:
1. Mam go rozkleił się wyznając, że mnie kocha i tęskni za ,mną ale wie, że nie jest mi w stanie zapewnić szczęścia i wogóle, bla bla bla
2. Coś tam mi próbował oczy zamydlić, że pragnoł by abym miała kogoś ale jak mu to powiedziałam, że może kogoś mam to miał minę z pokoroju " o ty przyjacielu przeciwko mnie"
3. Moja urojona zdrada okazała się urojeniem

Film:
1. No komedia familijna z przesłaniem: wróć do żony i dzieci bo tam odnajdziesz szczęście - idealna na taką okazję. Z tąd wniosek, ktoś mi tam w niebie miesza nieźle

Dobrze czy z publiczności są jakieś pytania

Lunus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 18:37   #2114
zarina_
Zadomowienie

Cytat:
a mnie się podobają, mimo że to też nie mój styl, ale warto czasem pobawić się innymi rzeczami "nie-w-moim-stylu"

tak, Zuzia była ze mną, na szczęście nic jej nie jest póki co....mnie po tamtym majowym uderzeniu z tydzień bolała głowa bo uderzyłam w kierownicę

nie kupuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! jest tyle fajnych torebek za tę cenę

pierwszą mierzyłam i jest cudowna to pierwsza rzecz jaką kupię sobie na urodziny

niedługo to będziemy wiedziały o sobie wszystko łącznie z wysokością kredytów

---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ----------

a ona jest cieniutka czy grubsza?? na jesień się nada?? chyba ją kliknę na allegro jak mnie nikt nie ubiegnie ale nie wiem czy M nie będzie duża wypada standardowo??szykam właśnie Twojego zdjęcia w sukience w ąwtku bo dziewczyny pisały, że wstawiałaś - jestem już przy 37 stronie i mam nadzieję, że już niedługo znajdę
Stary 2011-07-27, 18:38   #2115
Cellly
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Naia2 Pokaż wiadomość
Kochana ja szukałam takiej jak w załączniku, rozmiar L.
Jakbyś mogła mi ją kupić byłabym wdzięczna
Właśnie ją widziałam. Kupię jutro Dla pewności podeślij mi linka z nr referencyjnym
Stary 2011-07-27, 18:40   #2116
czarnulka066
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez surrealplace Pokaż wiadomość
No przecież to mój :P Pytałam Was tutaj za ile bo się nie znam Jak coś to zejdę jeszcze z ceny. Mam nowe konto na allegro i nie wiem czy się to sprzeda
Haha aaaa to Ci zrobiłam reklamę
Może ktoś się skusi na odbiór osobisty? bo czasem jeśli jest nowy użytkownik to ludzie nie kupują tak chętnie, bo się boją.

---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ----------

Cytat:
Napisane przez wisienka1000 Pokaż wiadomość
jak znajdziesz różową L lub M w dobrej cenie to poproszę o linka
Oki będę pamiętać

!!Od 12 grudnia 2010!! Tylko przemyślane zakupy

czarnulka066 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 18:42   #2117
Naia2
Zadomowienie

Cytat:
Właśnie ją widziałam. Kupię jutro Dla pewności podeślij mi linka z nr referencyjnym
Och super! Mam nadzieję, że do jutra nikt jej nie wykupi
Ref. 2105/051
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...BWITH%2BPLEATS
Jeszcze raz Ci dziękuję Będę czekać jutro na wieści od Ciebie
Stary 2011-07-27, 18:43   #2118
Cellly
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lunus Pokaż wiadomość
Wróciłam,

Dobrze a teraz po kolei (już raz to napisałam i pododawałam odnośniki ale potrzymałam za długo shift i się coś popsuło - nie radzę tego ponawiać na soich komputerach) :

Pierwsze wrażenie :
2. Bardzo mu się podobała sukienka, którą pospolicie nazwał spódnicą i buty. Ja oczywiście odparał, że zarzuciłam coś na siebie tak ot...
3. W związku z tym, że wracał z pracy nie ubrał się odpowiednio do sytuacji co jeszcze potrajało jego zagubienie he he

Test ubrań:
1. Aby nie czuć się, że świecę tylną częścią ciała ubrałam pończochy w cielistym kolorze i świecenie już mi nie przeszkadzało
2. Buty miodzio coprawda oszczędzałam się i w kinie wylądowałam na boso ale oprócz was nikt o tym nie wie
3. Fakt jest taki, że za dużo piję kawy i złapał mnie skórcz w obie łydki ale wspaniale go zamaskowałam buty natomiast nie cisneły o zgrozo
4. Płaszcz dopełnił całości, gdyż miałam komfort wytonowania sukienki zważywszy, że koło kina był jakiś festyn i mnustwo ludzi w "dresach "
5. Torebka jest to wersja mini shoper (dlatego tak pragnę zakupić jego wersję maxi ) pochodzi z firmy P&C

Odczucia:
1. Mam go rozkleił się wyznając, że mnie kocha i tęskni za ,mną ale wie, że nie jest mi w stanie zapewnić szczęścia i wogóle, bla bla bla
2. Coś tam mi próbował oczy zamydlić, że pragnoł by abym miała kogoś ale jak mu to powiedziałam, że może kogoś mam to miał minę z pokoroju " o ty przyjacielu przeciwko mnie"

Film:
1. No komedia familijna z przesłaniem: wróć do żony i dzieci bo tam odnajdziesz szczęście - idealna na taką okazję. Z tąd wniosek, ktoś mi tam w niebie miesza nieźle

aaaaaaaa no pewnie, że są! Co Ty na to? Dasz mu szansę?
Stary 2011-07-27, 18:43   #2119
zarina_
Zadomowienie

Cytat:
O to szkoda. Może ktoś inny pomoże
Jak będzie S-ka to kupię
Zdjęcie real nie dzisiaj, bo nie mam aparatu do jutra.(chyba, że Tż przywiezie od siostry )

Powinnam być jutro, ale nie obiecuję na 100%. Jeśli tylko będę i będą to na pewno kupię
będę bardzo wdzięczna
Cytat:
Napisane przez Lunus Pokaż wiadomość
Wróciłam,

Pierwsze wrażenie :

Test ubrań:

Odczucia:

Film:

normalnie jak film z happy endem ale go skusiłaś aż oprzeć się nie mógł GRATULUJĘ, że poszło po twojej myśli
Stary 2011-07-27, 18:44   #2120
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
Nie mam kurtałki z trf która to ?

Jak znam siebie nosiłabym ją na 'czarno' czarne rajstopy, buty, marynara albo ramoneska i pole do popisu się wyczerpuje
taa oczywiście może byc każdy inny kolor - ja akurat posiadam biały i czarną zwykłą h&m'ową ramoneskę którą też nosiłabym do niej
Cytat:
a ona jest cieniutka czy grubsza?? na jesień się nada?? chyba ją kliknę na allegro jak mnie nikt nie ubiegnie ale nie wiem czy M nie będzie duża wypada standardowo??szykam właśnie Twojego zdjęcia w sukience w ąwtku bo dziewczyny pisały, że wstawiałaś - jestem już przy 37 stronie i mam nadzieję, że już niedługo znajdę
cieniutka nie jest, ale gruba też nie ja mierzyłam chybaXS
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ddsads.jpg (15,4 KB, 40 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wpaski.jpg (106,2 KB, 171 załadowań)
Stary 2011-07-27, 18:44   #2121
Naia2
Zadomowienie

Cytat:
to super

mnie się nie podoba - gdyby ten ażur był tylko pod szyją to jeszcze by było ok, ale na rękawach to już za dużo szczęścia....

Iwonka - to "na po niedzieli" jesteśmy umówione - tak około południa pasowac będzie??

dziękuję wam za wsparcie, ale jak ktoś ma pecha to po prostu ma i tyle facet wjechał mi w tył (ja już nie mam siły na tych ludzi jak jeżdżą - tłumaczył się że nie wyhamował bo wysyłał smsa....dość że uczciwy chociaż i baaardzo przepraszał) na szczęście lekko zderzak uszkodzony ale zawsze to coś poza tym "małż" w szpitalu wylądował tzn. zawieźli go na izbę przyjęć, po czym chcieli go zostawić na obserwację w szpitalu ale on......się nie zgodził.....no gorzej niż z dzieckiem....siedzę teraz w necie i googluję co mu jest na podstawie papierków z izby.....no masakra po prostu
Gabi trzymaj się
Stary 2011-07-27, 18:45   #2122
czarnulka066
Zakorzenienie

Cytat:
Dlaczego go sprzedajesz?
Taki byl szal na te torby a teraz wszystkie widze narzekacie.
Doradzcie mi co mam zrobic: Mam odlozonego czarnego shoppera ,brac???Chce go nosic na uczelnie.
To jednak prawie 500 zl i zastanawiam sie ... za to mozna kupic pare fajnych rzeczy.

[/B][/U][/COLOR]
Ja go nie sprzedaję znalazłam na all i wrzuciłam, bo cena była niezła a wiem, że jeszcze jest nim zainteresowanie a okazało się, że to surrealplace
Ja nie miałam shoppera i na pewno się nie skuszę, bo mi w ogóle nie wpadł w oko

500zł to dużo a jak widać jakościowo chyba nie jest jakiś aż tak super, skoro szybko rysy się robią. Ale może to niech wypowiedzą się właścicielki

!!Od 12 grudnia 2010!! Tylko przemyślane zakupy

czarnulka066 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 18:47   #2123
zarina_
Zadomowienie

Cytat:
taa oczywiście może byc każdy inny kolor - ja akurat posiadam biały i czarną zwykłą h&m'ową ramoneskę którą też nosiłabym do niej

dziękuje pięknie za zdjęcie albo nie dziękuje bo teraz wiem, ze muszę mieć tego pasiaczka po tym zdjeciu tylko ciągle gdybam nad rozmiarem czy nie utopię się w M
Stary 2011-07-27, 18:48   #2124
cosma
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki
Nosić do gołych nóg, albo cienkich przezroczystych rajstop, do tego fajne buty na obcasie.
Można ją nosić z paskiem.
W ogóle to mierzyłam jej wersje granatowo-czarną i strasznie mnie postarzyła.
cosma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 18:48   #2125
pralinkax
Zadomowienie

Cytat:

Dzięki, ramoneskę z H&M też mam, świetna jest Ta z trf też wyglada fajnie

Kliknęłam, jak będzie bardzo krótka poleci w świat

Cosma niestety nie mogłam jej przymierzyc i nie mam pojęcia czy to trafny zakup, na całe szczęście mamy allegro Mam słabosc do pasków, a ta sukienka podoba mi się od dawna O dziwo granatowa wersja nie podoba mi się wcale

Paulo Coelho

Edytowane przez pralinkax
Czas edycji: 2011-07-27 o 18:51
Stary 2011-07-27, 18:48   #2126
Naia2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez maggi2506 Pokaż wiadomość
Gabi trzymaj się

Ja mam krótką przerwę bo maluszek śpi więc chciałam podzielić się z Wami radością po 2 mies po porodzie udało mi się wskoczyć w większość ciuszków Z tej okazji przesyłam kilka fotek

Na szczęście nocki prawie całe przesypiam ale w ciągu dnia walczymy trochę z kolkamiMam nadzieję, że szybko mu to minie i będę mogła częściej coś tu napisać.
Maggi ślicznie wyglądasz absolutnie we wszystkim! Tą plisowaną spódniczkę też mam i uwielbiam. Ja też szybko wróciłam do wagi sprzed porodu a po roku karmienia piersią i codziennych spacerów ważyłam już 4 kg mnie niż przed ciążą i tak mi zostało
Stary 2011-07-27, 18:49   #2127
Lunus
Wtajemniczenie

Cytat:
aaaaaaaa no pewnie, że są! Co Ty na to? Dasz mu szansę?
Cytat:
będę bardzo wdzięczna

normalnie jak film z happy endem ale go skusiłaś aż oprzeć się nie mógł GRATULUJĘ, że poszło po twojej myśli
Prrrrrr... szalone

Teraz to on się musi nastarać (w końcu mam dużo sukienek więc mogę ) o mnie a nie taki jeden wyskok a ja jego

Z jakiegoś powodu się jednak rozstaliśmy i teraz muszę wiedzieć czy jest gotowy na podarowanie mu win a poza tym jest cwany i nie przyzna się tylko będzie mówił, że chce abym była szczęśliwa i jak kogoś znajdę to on się też będzie cieszył.
Już my tu coś na niego wymyślimy

Lunus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 18:50   #2128
nmklopk
BAN stały

Witam, dopiero zaczynam przygodę z forum. Mam nową spódnicę z Zary, ale jest trochę, za duża, może któraś z Was chciałaby się zamienić albo kupić?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zara_panel_skirt.jpg (7,7 KB, 2 załadowań)
nmklopk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 18:52   #2129
Naia2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez julka910 Pokaż wiadomość
Odwiedziłam dziś na szybko Zarę w ramach zakupów na wyjazd wakacyjny za tydzień szukałam głównie dla Małej ciuszków.

Przy okazji nabyłam długą spódnicę i fioletową sukienkę. Wzięłam je bez mierzenia i chyba pójdą do wymiany lub zwrotu chciałam też kupić upatrzoną wcześniej marynarkę ale nie było mojego rozmiaru.

Wklejam zdjęcia spódnicy, sukienki i ciuszków dla córci bo tu akurat strzeliłam w dziesiątkę

Sukienka %79 zł
Spódnica % 49 zł
Spódnicę bym oddała, sukienkę zostawiła, śliczne ciuszki dla córci, muszę sama obejrzeć tą kobaltową
Stary 2011-07-27, 18:53   #2130
nmklopk
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Naia2 Pokaż wiadomość
Maggi ślicznie wyglądasz absolutnie we wszystkim! Tą plisowaną spódniczkę też mam i uwielbiam. Ja też szybko wróciłam do wagi sprzed porodu a po roku karmienia piersią i codziennych spacerów ważyłam już 4 kg mnie niż przed ciążą i tak mi zostało
http://www.zara.com/webapp/wcs/store.../PANEL%2BSKIRT

mam tą spódniczkę z ZARY, jest nowa z metkami czy ktoraś z Was byłaby zainteresowana?
nmklopk jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości