Miłośniczki Zary cz. IX - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-29, 21:54   #3541
pralinkax
Zadomowienie

Dot.: Miłośniczki Zary cz. IX

Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość
relacja - trochę nowości
W kombinezonie wyglądasz oszałamiająco, dobrze, że go kupiłaś Podobasz mi się w kropeczkowej marynarce, uroczo

Cytat:
Napisane przez Cellly Pokaż wiadomość
To i moja mała fotorelacja.
Jedno jest na 100% pewne - płaszczyk będzie mój

Edit: Zapomniałam napisać, że jedyne co dziś kupiłam to ta sukienka z H&M z 2 zdjęcia. Jest fajna tylko bardzo zmięta. Kapelusz mi się podobała, ale nie wiem czy bym nosiła
W tulipanku super, kapelusz kupuj, świetny jest

Cytat:
Napisane przez cosma Pokaż wiadomość
Wstawiam fotki mojego shopera tylko dwa bo niestety mam problemy z aparatem. Jakby któraś kiedyś chciała kupić aparat to niech unika sony cybershot.
Ta główna przegorda ma zamek ? Podoba mi się, jak nie znajdę nic innego pewnie zamówię, na jesień jak znalazł

Cytat:
Napisane przez di4ska Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja znowu przychodze z prośbą o rade
Co myślicie? Może ktoś mnie uświadomi ze mam szeroka w tych spodniach i wcale nie sa mi potrzebne?
Wklejam paskowa sukienke, tu mam rozmiar XS i sie zastanawiam czy nie za bardzo opieta na tyłku a S z koklei za szeroka w ramionach mi sie wydawała.. samam nie wiem, zadna sukienka na mnie nie pasuje
i płaszczyk, jak bedzie w innym kolorze to sie skusze, na zdjęciach nie wygląda jakoś ładnie, bo robiłam w rozpietym ale bardzo mi sie spodobał

Spodnie leżą super, czaje się na nie w kolorze czarnym. W sukience wyglądasz super ! Dzisiaj kupiłam do niej pasek, modlę się tylko żeby nie była za krótka

Bądźcie szaleni, ale zachowujcie się jak normalni ludzie. Podejmijcie ryzyko bycia odmiennym, ale nauczcie się to robić, nie zwracając na siebie uwagi.

Paulo Coelho
pralinkax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-29, 21:54   #3542
surrealplace
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zarina_ Pokaż wiadomość
przemyśl wszystko sobie na spokojnie i poukładaj w główne a może jakiś romantyczny wypad na weekend a przy okazji masa szczerych rozmów? czasem takie oderwanie się od rzeczywistości ppozwala wiele dostrzec a później zmienić na lepsze daj wam szansę
Otóż właśnie jak wyjeżdżamy jest właściwie cudnie... Teraz byliśmy przecież.

Edytowane przez surrealplace
Czas edycji: 2011-07-29 o 21:59
surrealplace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-29, 21:56   #3543
di4ska
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez surrealplace Pokaż wiadomość
Kiedy zaczęło się z nim wszystko rozwijałam się zawodowo, wcześniej mieszkałam trochę w Wawie, trochę w Krakowie, wówczas tymczasowo byłam u rodziców i robiłam staż. Potem chciałam poszukać pracy w Wawie albo którymś większym mieście, myślałam o doktoracie... Ale on kończył w Łodzi jeszcze studia, bo miał małą obsuwę, więc mieliśmy trochę pomieszkać w Łodzi, on deklarował, że będzie w międzyczasie się starał dostać do pewnej pracy (nie chcę póki co pisać co to, jak się dostanie a z nim będę to się pochwalę), ma duże szanse. Tylko to się tak odsuwa w czasie... Ja się czuję tu uduszona i niespełniona, w Łodzi są problemy z pracą, ja ciągle pracuje na zastępstwo albo dojeżdżam gdzieś daleko.. No i tak jest... Dodatkowo dochodzi jeszcze wątek poboczny...
tak myślałam ze praca/studia przemyśl sobie na spokojnie, moze jak ktoś radził jakiś wypad zeby odpoczac i szczerze porozmawiać, mam nadzieje, że Wam sie ułoży

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ----------

Cytat:
Napisane przez pralinkax Pokaż wiadomość
W kombinezonie wyglądasz oszałamiająco, dobrze, że go kupiłaś Podobasz mi się w kropeczkowej marynarce, uroczo

W tulipanku super, kapelusz kupuj, świetny jest

Ta główna przegorda ma zamek ? Podoba mi się, jak nie znajdę nic innego pewnie zamówię, na jesień jak znalazł

Spodnie leżą super, czaje się na nie w kolorze czarnym. W sukience wyglądasz super ! Dzisiaj kupiłam do niej pasek, modlę się tylko żeby nie była za krótka
jaki pasek kupiłas do niej?

ja bede je przymierzac dopoki nie znajde takiej dobrej w tyłku
Stary 2011-07-29, 21:57   #3544
Yasia
Wtajemniczenie

Cytat:

bo ona wydaje mi się dziwnie skrojona, albo ja niewymiarowa

w ogóle to ja Wam zazdroszcze ze macie TŻ, ja jeszcze mam okazje od jakiegoś czasu słuchać, że jak sobie teraz kogoś nie znajde, to potem czeka mnie jak inne dziewczyny samotność, praca a po pracy nie ma jak kogoś spotkać, w ogóle jak poznać kogoś? to ja nie mam pomysłu
W Warszawie nie ma fajnych chłopaków
jest dziwnie skrojona
Ja też jestem sama, ehhh w końcu to z siebie wyrzuciłam, bo ostatnio ta samotność zaczęła mi bardzo doskwierać

Coco Chanel
Yasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-29, 21:57   #3545
surrealplace
Zadomowienie

Cytat:
tak myślałam ze praca/studia przemyśl sobie na spokojnie, moze jak ktoś radził jakiś wypad zeby odpoczac i szczerze porozmawiać, mam nadzieje, że Wam sie ułoży
Dzięki Ależ Wam się wygadałam... UFFF... Aż się zawstydziłam...
Stary 2011-07-29, 21:59   #3546
zarina_
Zadomowienie

Cytat:

w ogóle to ja Wam zazdroszcze ze macie TŻ, ja jeszcze mam okazje od jakiegoś czasu słuchać, że jak sobie teraz kogoś nie znajde, to potem czeka mnie jak inne dziewczyny samotność, praca a po pracy nie ma jak kogoś spotkać, w ogóle jak poznać kogoś? to ja nie mam pomysłu
znajdziesz jeszcze wymarzonego TŻta wiem, że brzmi to banalnie ale wszystko w swoim czasie ja przed swoim obecnym TŻ nie byłam nigdy w stałym związku spotykałam się z wieloma ale jakoś nikt mi nigdy nie podpasował i tak słuchałam od mamy, że wszystkie koleżanki mają chłopaków a ja nie... nie powiem bo sama im tego zazdrościłam ale ja nie mogłam z nikim dłużej wytrzymać każdy mnie po kilku spotkaniach denerwował czymś i miałam dość
aż spotkałam mojego TŻ na imprezie, podszedł do mnie, zatańczyłam z nim piosenkę i pomyślałam "ale kretyn- trzeba się zmywać", powiedziałam mu, że mi gorąco i muszę wyjść i go spławiłam.... tydzień później koleżanka mi go pokazała- bo nawet nie zapamiętałam jak wygląda i wydał mi się fajny i już sama go poderwałam i tak nam leci teraz
zarina_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-29, 22:02   #3547
pralinkax
Zadomowienie

Cytat:

Nawet mnie nie straszcie, bo ja jej nigdy nie mierzyłam, baaaa na żywo nie widziałam Licze na szczęscie, zazwyczaj co nie kupię przez neta leży jak ulał

Musisz się przeniesc w moje tereny, moi kumple narzekają, że nie ma fajnych dziewczyn A serio faceci na poziomie, przystojni, wykształceni etc Jak tak nieraz słucham ich opowieści, jakie dziewczyny poznają to mi ręce opadają
Cytat:
jaki pasek kupiłas do niej?

ja bede je przymierzac dopoki nie znajde takiej dobrej w tyłku
Cienki, czarny

Bądźcie szaleni, ale zachowujcie się jak normalni ludzie. Podejmijcie ryzyko bycia odmiennym, ale nauczcie się to robić, nie zwracając na siebie uwagi.

Paulo Coelho

Edytowane przez pralinkax
Czas edycji: 2011-07-29 o 22:03
Stary 2011-07-29, 22:02   #3548
zarina_
Zadomowienie

Cytat:

Cytat:
Otóż właśnie jak wyjeżdżamy jest właściwie cudnie... Teraz byliśmy przecież.
no właśnie więc nie ma co popadać w takie myśli wszystko przed wami musicie porozmawiać o waszej przyszłości i planach na nią, żebyście oboje mogli się spełniać zawodowo i nikt nie był poszkodowany... tylko jak znalesc takie rozwiązanie??..
zarina_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-29, 22:08   #3549
Rzymianka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez rendsaid Pokaż wiadomość
tak jak prosilyscie arabska biżżuuuu
wszystko złoto 21 . zdjęcia niezbyt udane bo robione telefonem na zywo baaaardzo sie blyszcza .
w większosci dostalam od babci są nie w moim stylu ale mam do nich ogromny sentyment
moja mama ma więcej ale zabrala ze soba
rendsaid piękne, piękne, piękne te bransoletki te wisiorki ten pierścionek

Cytat:
Napisane przez mon9 Pokaż wiadomość
rzymianka
niby ładna ale taka elegancka i w ogóle i nie klikałam bo nie do końca byłam przekonana do niej... ehhh[COLOR=Silver]
mon9 wiesz co a w In style uznali że to idealny fason żakietu i tak uważam, że Ci w nim ślicznie
Rzymianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-29, 22:09   #3550
mon9
Zakorzenienie

cosma a ten shopper ma coś w srodku? pokazałabyś jak wygląda ta surowa skóra wewnątrz?
mon9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-29, 22:10   #3551
Kate_Mariposa
Zadomowienie

Cytat:

Ja też teraz nie mam już TŻ, głupi teraz okres, bo za dużo o nim myślę, ale jakoś trzeba do przodu iść...
Właśnie mam wrażenie, że faceci w Warszawie albo zajęci, albo pozjadali wszystkie rozumy, a fajnego wolnego ze świecą szukać

Co do sukienki paskowej - to ja też tak mam, że w biodrach jest mniejsza a u góry luźniejsza... Bardzo fajnie Ci w zielonych spodniach

To już nie ostała się żadna Zaromiłośniczka zadowolona z shoppera?

Mnie tak się podoba jako torebka, ale nigdy nie kupiłam tak drogiej i najbardziej obawiam się niszczenia i tracenia fasonu oraz ciężkości (chociaż z drugiej strony zamierzam go nosić głównie na uczelnię, a nie na zakupy, kiedy zabieram mniejsze torebki)
Kate_Mariposa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-29, 22:11   #3552
rendsaid
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie wiem - nie poddam się bez walki, ale już jakiś czas walczę... Ostatnio czytałam jakiś artykuł, co się dzieje po tym feralnym rozwodzie i te kobiety były szczęśliwe. A mi jest teraz różnie. Nie jestem np. szczęśliwa, że mieszkam w Łodzi, a mieszkam tu z powodu tż i miało się to zmienić, ale Tż się jakoś mało zbiera żebyśmy zamieszkali gdzieś indziej...

ja nie wierze żadnym artykułom często mijają się z rzeczywistością .z mojego otoczenia wiem że póżniej cięzko jest znaleść nowego faceta, zawsze będziesz porównywać go do swojego ex , zreszta wiadomo że im jesteśmy starsze tym wiekszość fajnych facetów od naszego wieku wzwyż jest zajeta bolesne ale prawdziwe . w mojej pracy jest mnóstwo super facetów ale wszzyscy świecą obrączkami hahahah
zawsze uważałam że rozwód to jest koniecznosc kiedy juz nic nie da sie zrobić .
spróboj mu pomóc i go zmotywować abyście razem doszli do celu
niestety w każdym zwiazku nie zawsze jest kolorowo . głowa do góry

rendsaid jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-29, 22:11   #3553
Rzymianka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Cellly Pokaż wiadomość
To i moja mała fotorelacja.
Jedno jest na 100% pewne - płaszczyk będzie mój

Edit: Zapomniałam napisać, że jedyne co dziś kupiłam to ta sukienka z H&M z 2 zdjęcia. Jest fajna tylko bardzo zmięta. Kapelusz mi się podobała, ale nie wiem czy bym nosiła
Celly musisz wklejać więcej fotorelacji .W płaszczyku wyglądasz obłędnie, w sukience ślicznie i jeszcze podobasz mi się w tulipanku pasuje do Twojej delikatnej urody.Spódniczka czarno biała nieźle się prezentuje.Jednym słowem wklejaj mi tu więcej foto relacji plisss ślicznotko.
Stary 2011-07-29, 22:12   #3554
mon9
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rzymianka Pokaż wiadomość
rendsaid piękne, piękne, piękne te bransoletki te wisiorki ten pierścionek

mon9 wiesz co a w In style uznali że to idealny fason żakietu i tak uważam, że Ci w nim ślicznie
rzymianko Ty juz mnei nei załamuj zawsze tak jest ze jak czegoś juz nie ma, coś przegapiłam to dopiero mi się chce to kupić

a teraz zastanawiam się czy klikać krokodylowego shoppera
znalazlam go za 313 z wysylką

Edytowane przez mon9
Czas edycji: 2011-07-29 o 22:19
Stary 2011-07-29, 22:15   #3555
rendsaid
Wtajemniczenie

Napisane przez di4ska
Dziewczyny ja znowu przychodze z prośbą o rade
Co myślicie? Może ktoś mnie uświadomi ze mam szeroka

oszalalaś !! szerokie doooopy są bardzo fajne

we wszystkim Ci ladnie , jednak ta sukienka nie podoba mi sie , nędzny materiał taki cienki - jesienia i zima nieprakyczny . a do tego widac ze szybko będzie się gniotla nawet podczas noszenia

Stary 2011-07-29, 22:16   #3556
pralinkax
Zadomowienie

Cytat:
rzymianko Ty juz mnei nei załamuj zawsze tak jest ze jak czegoś juz nie ma, coś przegapiłam to dopiero mi się chce to kupić

Ja też się zastanawiam Ciekawe jak on wygląda wewnątrz i czy ma zamek

Paulo Coelho
Stary 2011-07-29, 22:17   #3557
surrealplace
Zadomowienie

Cytat:
no właśnie więc nie ma co popadać w takie myśli wszystko przed wami musicie porozmawiać o waszej przyszłości i planach na nią, żebyście oboje mogli się spełniać zawodowo i nikt nie był poszkodowany... tylko jak znalesc takie rozwiązanie??..
Rozmawiamy, ja już mówię bez ogródek co myślę - trudno. Ja trochę wiem w czym jeszcze jest problem i to też rozwiązałaby przeprowadzka, rozpoczęcie takiego prawdziwego życia we dwoje... Więc trzymajcie kciuki, żeby on się ogarnął - robił wreszcie to czego pragnie, a nie pracował w przypadkowym frustrującym miejscu. Ah! Najadłam się słodkości, a teraz popijam wiśniówkę własnej roboty z coca-colą...

A właśnie - miałam się wypowiedzieć na temat DRAŻLIWEGO JELITA. Mi z jego powodu a właściwie braku diagnozy omal nie wycięli wyrostka Potem podejrzewali półpaśca i inne cuda... Doszło do tego, że miałam szczękościsk i przyjechało do mnie pogotowie, bo ciął mnie taki ból, że nie mogłam się podnieść z łóżka... Gorączkowałam, praktycznie nic nie jadłam, chodziłam usztywniona. W końcu jakiś lekarz zrobił mi usg, zobaczył skręcone jelito i dał mi duspatalin. Jakoś przeszło, chociaż wraca... Jadłam też colon c... Staram się nie denerwować, nie jeść tłustych rzeczy, białego pieczywa. Teraz jest lepiej, nawet przemianę materii mam jakąś lepszą
Stary 2011-07-29, 22:18   #3558
Rzymianka
Wtajemniczenie

Cytat:

mon9 Ty się nie martw może jeszcze będzie, albo inny kolor?
Stary 2011-07-29, 22:20   #3559
mon9
Zakorzenienie

Cytat:
wydaje mi się że nie ma

---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ----------

Cytat:
Napisane przez Rzymianka Pokaż wiadomość
mon9 Ty się nie martw może jeszcze będzie, albo inny kolor?
Stary 2011-07-29, 22:20   #3560
olalicious07
Zadomowienie

GG do olalicious07

wróciłam z manu z nową kurteczką tzn wymienioną, panie od razu mi wymieniły więc już się nią mogę 100% cieszyć Niestety nic nowego nie obejrzałam bo byłam z tż a on już zary nie może zdzierżyć

Gabi - a ja w tym jasnym płaszczyku jestem absolutnie zakochana, po zdjęciach Celly to już tymbardziej liczę, ze upoluję XS na all a w kombinezonie faktycznie wyglądasz extra

Surreal - nie poddawaj się tak łatwo ale z drugiej strony (mówiąc oczywiście ogólnie a nie o Tobie) uważam, że jak komuś jest razem źle to już w pewnym momencie nie ma sensu tego ratować tylko trzeba to zakończyć i zacząć życie od nowa. Żyje się tylko raz i nie wyobrazam sobie zmarnować życia z kimś z kim mi źle..

aaa - rendsaid omg jaka Ty jesteś śliczna <3

Edytowane przez olalicious07
Czas edycji: 2011-07-29 o 22:21
olalicious07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-29, 22:21   #3561
ESTEE87
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzięki Ależ Wam się wygadałam... UFFF... Aż się zawstydziłam...
Cytat:
Rozmawiamy, ja już mówię bez ogródek co myślę - trudno. Ja trochę wiem w czym jeszcze jest problem i to też rozwiązałaby przeprowadzka, rozpoczęcie takiego prawdziwego życia we dwoje... Więc trzymajcie kciuki, żeby on się ogarnął - robił wreszcie to czego pragnie, a nie pracował w przypadkowym frustrującym miejscu. Ah! Najadłam się słodkości, a teraz popijam wiśniówkę własnej roboty z coca-colą...

A właśnie - miałam się wypowiedzieć na temat DRAŻLIWEGO JELITA. Mi z jego powodu a właściwie braku diagnozy omal nie wycięli wyrostka Potem podejrzewali półpaśca i inne cuda... Doszło do tego, że miałam szczękościsk i przyjechało do mnie pogotowie, bo ciął mnie taki ból, że nie mogłam się podnieść z łóżka... Gorączkowałam, praktycznie nic nie jadłam, chodziłam usztywniona. W końcu jakiś lekarz zrobił mi usg, zobaczył skręcone jelito i dał mi duspatalin. Jakoś przeszło, chociaż wraca... Jadłam też colon c... Staram się nie denerwować, nie jeść tłustych rzeczy, białego pieczywa. Teraz jest lepiej, nawet przemianę materii mam jakąś lepszą
na otuchę czasami dobrze jest tu się wygadać, od razu lepiej
Rozmowa rozmowa i jeszcze raz rozmowa

Pralinkox robić zdj botków?
Stary 2011-07-29, 22:21   #3562
rendsaid
Wtajemniczenie

Cytat:
znajdziesz jeszcze wymarzonego TŻta wiem, że brzmi to banalnie ale wszystko w swoim czasie ja przed swoim obecnym TŻ nie byłam nigdy w stałym związku spotykałam się z wieloma ale jakoś nikt mi nigdy nie podpasował i tak słuchałam od mamy, że wszystkie koleżanki mają chłopaków a ja nie... nie powiem bo sama im tego zazdrościłam ale ja nie mogłam z nikim dłużej wytrzymać każdy mnie po kilku spotkaniach denerwował czymś i miałam dość
aż spotkałam mojego TŻ na imprezie, podszedł do mnie, zatańczyłam z nim piosenkę i pomyślałam "ale kretyn- trzeba się zmywać", powiedziałam mu, że mi gorąco i muszę wyjść i go spławiłam.... tydzień później koleżanka mi go pokazała- bo nawet nie zapamiętałam jak wygląda i wydał mi się fajny i już sama go poderwałam i tak nam leci teraz
"ale kretyn- trzeba się zmywać"- ahahhahhaa
ja swojego poznałam w liceum , nie umialam tak idealnie polskiego bo przenioslam sie z arabskiej szkoly , i tego samego dnia jak sie poznalismy zostalismy para , to byla miłość od pierwszego wejrzenia
od tamtej pory jestesmy nierozłaczni , minelo 5 lat a ja czuje jakby to bylo wczoraj

Stary 2011-07-29, 22:23   #3563
evciap0
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez rendsaid Pokaż wiadomość
ja nie wierze żadnym artykułom często mijają się z rzeczywistością .z mojego otoczenia wiem że póżniej cięzko jest znaleść nowego faceta, zawsze będziesz porównywać go do swojego ex , zreszta wiadomo że im jesteśmy starsze tym wiekszość fajnych facetów od naszego wieku wzwyż jest zajeta bolesne ale prawdziwe . w mojej pracy jest mnóstwo super facetów ale wszzyscy świecą obrączkami hahahah
zawsze uważałam że rozwód to jest koniecznosc kiedy juz nic nie da sie zrobić .
spróboj mu pomóc i go zmotywować abyście razem doszli do celu
niestety w każdym zwiazku nie zawsze jest kolorowo . głowa do góry

Dokładnie, w tych artykułach piszą czasem takie głupoty, że szok Ja uważam, że nie ma ludzi idealnych, my same na pewno mamy wiele wad. Dlatego też każde chwile słabości (miałam też takie, żeby rozstać się z TŻ) przeczekiwałam, a później wyrzucałam sobie jak mogłam tak w ogóle myśleć

A, żeby nie było offtopowo: dorwałam Gabiową sukienkę czarna, troszkę pobrudzona podkładem - jutro będę spierać. Cały czas się zastanawiam nad ramoneską z TRF. Kusi mnie

OT: Dziś piłam drugi raz orzecha, gorzej się czułam niż wczoraj Mam nadzieję, że pomoże.

Jeszcze mam do Was pytanie, bo Wy się na wszystkim znacie Macie Uggi albo Emu? Chodzi mi o to jak się sprawują i czy warto zakupić

40/40
evciap0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-29, 22:25   #3564
surrealplace
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ESTEE87 Pokaż wiadomość

Jakich botków? Ja chcę zobaczyć zdjęcie!
Dzięki za otuchę i wsparcie Wakacje mi też nie służą. Za długie, bo tak ja Gabi pracowałam w tym roku w szkole i w poradni i mam teraz wakacje. Nie lubię ich... Próbuję zmienić pracę na taką ze zwykłym urlopem...

---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ----------

Cytat:
Napisane przez evciap0 Pokaż wiadomość
Dokładnie, w tych artykułach piszą czasem takie głupoty, że szok Ja uważam, że nie ma ludzi idealnych, my same na pewno mamy wiele wad. Dlatego też każde chwile słabości (miałam też takie, żeby rozstać się z TŻ) przeczekiwałam, a później wyrzucałam sobie jak mogłam tak w ogóle myśleć

A, żeby nie było offtopowo: dorwałam Gabiową sukienkę czarna, troszkę pobrudzona podkładem - jutro będę spierać. Cały czas się zastanawiam nad ramoneską z TRF. Kusi mnie

OT: Dziś piłam drugi raz orzecha, gorzej się czułam niż wczoraj Mam nadzieję, że pomoże.

Jeszcze mam do Was pytanie, bo Wy się na wszystkim znacie Macie Uggi albo Emu? Chodzi mi o to jak się sprawują i czy warto zakupić
Ja się chyba jutro też wybiorę sobie coś kupić jeszcze z wyprzedaży - nadal nie mam sukienki na co dzień A teraz już cena taka okazyjna
Stary 2011-07-29, 22:26   #3565
olalicious07
Zadomowienie

GG do olalicious07

evcia ja mam emu, kupiłam wg mnie najładniejszy kolor - Sand i były super do momentu jak musiałam je wyprać bo niestety żadne środki tego brudu z jasnych butow nie byly w stanie zmyc :/ teraz są sztywne i straciły kolor. No ale nie używałam zadnych środkow konserwujących itd
olalicious07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-29, 22:26   #3566
ESTEE87
Wtajemniczenie

Cytat:
Jakich botków? Ja chcę zobaczyć zdjęcie!
Dzięki za otuchę i wsparcie Wakacje mi też nie służą. Za długie, bo tak ja Gabi pracowałam w tym roku w szkole i w poradni i mam teraz wakacje. Nie lubię ich... Próbuję zmienić pracę na taką ze zwykłym urlopem...
zaraz zrobie Pralinax szuka a ja odkupiłam od koleżanki, miała na sobie raz a mi sie zawsze marzyły
A ja Ci zazdroszcze że coś robisz, ja szukam i szukam i doopa!małe miasto i tak jest też chciałabym wyjechać....Jak widać każdy z nas tu ma małe zmartwienia, małe i duże
Stary 2011-07-29, 22:27   #3567
pralinkax
Zadomowienie

Cytat:

Jeśli możesz Może akurat się zakocham i zgapię

Paulo Coelho
Stary 2011-07-29, 22:28   #3568
surrealplace
Zadomowienie

Cytat:
zaraz zrobie Pralinax szuka a ja odkupiłam od koleżanki, miała na sobie raz a mi sie zawsze marzyły
A ja Ci zazdroszcze że coś robisz, ja szukam i szukam i doopa!małe miasto i tak jest też chciałabym wyjechać....Jak widać każdy z nas tu ma małe zmartwienia, małe i duże
Dobrze, że mamy siebie
Stary 2011-07-29, 22:29   #3569
evciap0
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez olalicious07 Pokaż wiadomość
evcia ja mam emu, kupiłam wg mnie najładniejszy kolor - Sand i były super do momentu jak musiałam je wyprać bo niestety żadne środki tego brudu z jasnych butow nie byly w stanie zmyc :/ teraz są sztywne i straciły kolor. No ale nie używałam zadnych środkow konserwujących itd

Dzięki Ja mam zamiar od razu kupić impregnat. Cieplejsze są niż zwykłe buty zimowe?

40/40
evciap0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-29, 22:30   #3570
cosma
Zakorzenienie

Cytat:
Moja jest zapinana na zatrzask. Ale jak już pisałam, torba była robiona na zamówienie i sobie zażyczyłam dodatkowo takiego zapięcia. Poruszam się komunikacją miejską i torbę muszę mieć zamkniętą.
cosma jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości