|
|
#3541 | |||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Miłośniczki Zary cz. IX
W kombinezonie wyglądasz oszałamiająco, dobrze, że go kupiłaś
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Spodnie leżą super, czaje się na nie w kolorze czarnym. W sukience wyglądasz super ! Dzisiaj kupiłam do niej pasek, modlę się tylko żeby nie była za krótka
|
|
|
#3542 |
|
Zadomowienie
|
Otóż właśnie jak wyjeżdżamy jest właściwie cudnie... Teraz byliśmy przecież.
http://surrealplace.blogspot.com/ Edytowane przez surrealplace Czas edycji: 2011-07-29 o 21:59 |
|
|
|
#3543 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- Cytat:
ja bede je przymierzac dopoki nie znajde takiej dobrej w tyłku
|
|
#3544 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja też jestem sama, ehhh w końcu to z siebie wyrzuciłam, bo ostatnio ta samotność zaczęła mi bardzo doskwierać
|
|
|
#3545 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ależ Wam się wygadałam... UFFF... Aż się zawstydziłam...
|
|
#3546 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wiem, że brzmi to banalnie ale wszystko w swoim czasie ja przed swoim obecnym TŻ nie byłam nigdy w stałym związku spotykałam się z wieloma ale jakoś nikt mi nigdy nie podpasował i tak słuchałam od mamy, że wszystkie koleżanki mają chłopaków a ja nie... nie powiem bo sama im tego zazdrościłam ale ja nie mogłam z nikim dłużej wytrzymać każdy mnie po kilku spotkaniach denerwował czymś i miałam dośćaż spotkałam mojego TŻ na imprezie, podszedł do mnie, zatańczyłam z nim piosenkę i pomyślałam "ale kretyn- trzeba się zmywać", powiedziałam mu, że mi gorąco i muszę wyjść i go spławiłam.... tydzień później koleżanka mi go pokazała- bo nawet nie zapamiętałam jak wygląda i wydał mi się fajny i już sama go poderwałam i tak nam leci teraz
|
|
|
|
|
#3547 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Musisz się przeniesc w moje tereny, moi kumple narzekają, że nie ma fajnych dziewczyn A serio faceci na poziomie, przystojni, wykształceni etc Jak tak nieraz słucham ich opowieści, jakie dziewczyny poznają to mi ręce opadają Cytat:
Edytowane przez pralinkax Czas edycji: 2011-07-29 o 22:03 |
||
|
|
|
#3548 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
wszystko przed wami musicie porozmawiać o waszej przyszłości i planach na nią, żebyście oboje mogli się spełniać zawodowo i nikt nie był poszkodowany... tylko jak znalesc takie rozwiązanie??..
|
||
|
|
|
#3549 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
i tak uważam, że Ci w nim ślicznie
|
||
|
|
|
#3550 |
|
Zakorzenienie
|
cosma a ten shopper ma coś w srodku? pokazałabyś jak wygląda ta surowa skóra wewnątrz?
|
|
|
|
#3551 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Właśnie mam wrażenie, że faceci w Warszawie albo zajęci, albo pozjadali wszystkie rozumy, a fajnego wolnego ze świecą szukać ![]() Co do sukienki paskowej - to ja też tak mam, że w biodrach jest mniejsza a u góry luźniejsza... Bardzo fajnie Ci w zielonych spodniach ![]() To już nie ostała się żadna Zaromiłośniczka zadowolona z shoppera? ![]() Mnie tak się podoba jako torebka, ale nigdy nie kupiłam tak drogiej i najbardziej obawiam się niszczenia i tracenia fasonu oraz ciężkości (chociaż z drugiej strony zamierzam go nosić głównie na uczelnię, a nie na zakupy, kiedy zabieram mniejsze torebki)
|
|
|
|
|
#3552 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja nie wierze żadnym artykułom często mijają się z rzeczywistością .z mojego otoczenia wiem że póżniej cięzko jest znaleść nowego faceta, zawsze będziesz porównywać go do swojego ex , zreszta wiadomo że im jesteśmy starsze tym wiekszość fajnych facetów od naszego wieku wzwyż jest zajeta zawsze uważałam że rozwód to jest koniecznosc kiedy juz nic nie da sie zrobić . spróboj mu pomóc i go zmotywować abyście razem doszli do celu niestety w każdym zwiazku nie zawsze jest kolorowo . głowa do góry
|
|
#3553 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3554 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zawsze tak jest ze jak czegoś juz nie ma, coś przegapiłam to dopiero mi się chce to kupić ![]() a teraz zastanawiam się czy klikać krokodylowego shoppera ![]() znalazlam go za 313 z wysylką
Edytowane przez mon9 Czas edycji: 2011-07-29 o 22:19 |
|
|
|
|
#3555 |
|
Wtajemniczenie
|
Napisane przez di4ska
Dziewczyny ja znowu przychodze z prośbą o rade ![]() Co myślicie? Może ktoś mnie uświadomi ze mam szeroka oszalalaś !! szerokie doooopy są bardzo fajne we wszystkim Ci ladnie , jednak ta sukienka nie podoba mi sie , nędzny materiał taki cienki - jesienia i zima nieprakyczny . a do tego widac ze szybko będzie się gniotla nawet podczas noszenia ![]()
|
#3556 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ciekawe jak on wygląda wewnątrz i czy ma zamek
|
|
|
#3557 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A właśnie - miałam się wypowiedzieć na temat DRAŻLIWEGO JELITA. Mi z jego powodu a właściwie braku diagnozy omal nie wycięli wyrostka Potem podejrzewali półpaśca i inne cuda... Doszło do tego, że miałam szczękościsk i przyjechało do mnie pogotowie, bo ciął mnie taki ból, że nie mogłam się podnieść z łóżka... Gorączkowałam, praktycznie nic nie jadłam, chodziłam usztywniona. W końcu jakiś lekarz zrobił mi usg, zobaczył skręcone jelito i dał mi duspatalin. Jakoś przeszło, chociaż wraca... Jadłam też colon c... Staram się nie denerwować, nie jeść tłustych rzeczy, białego pieczywa. Teraz jest lepiej, nawet przemianę materii mam jakąś lepszą
|
|
#3558 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3559 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3560 |
|
Zadomowienie
|
wróciłam z manu z nową kurteczką
Niestety nic nowego nie obejrzałam bo byłam z tż a on już zary nie może zdzierżyć ![]() Gabi - a ja w tym jasnym płaszczyku jestem absolutnie zakochana, po zdjęciach Celly to już tymbardziej a w kombinezonie faktycznie wyglądasz extra Surreal - nie poddawaj się tak łatwo aaa - rendsaid omg jaka Ty jesteś śliczna <3 Edytowane przez olalicious07 Czas edycji: 2011-07-29 o 22:21 |
|
|
|
#3561 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
czasami dobrze jest tu się wygadać, od razu lepiej ![]() Rozmowa rozmowa i jeszcze raz rozmowa ![]() Pralinkox robić zdj botków?
|
|
#3562 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja swojego poznałam w liceum , nie umialam tak idealnie polskiego bo przenioslam sie z arabskiej szkoly , i tego samego dnia jak sie poznalismy zostalismy para , to byla miłość od pierwszego wejrzenia od tamtej pory jestesmy nierozłaczni , minelo 5 lat a ja czuje jakby to bylo wczoraj
|
|
#3563 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dokładnie, w tych artykułach piszą czasem takie głupoty, że szok ![]() ![]() A, żeby nie było offtopowo: dorwałam Gabiową sukienkę ![]() OT: Dziś piłam drugi raz orzecha, gorzej się czułam niż wczoraj Mam nadzieję, że pomoże.Jeszcze mam do Was pytanie, bo Wy się na wszystkim znacie Macie Uggi albo Emu? Chodzi mi o to jak się sprawują i czy warto zakupić
|
|
#3564 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dzięki za otuchę i wsparcie ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Cytat:
|
|
#3565 |
|
Zadomowienie
|
evcia ja mam emu, kupiłam wg mnie najładniejszy kolor - Sand i były super do momentu jak musiałam je wyprać bo niestety żadne środki tego brudu z jasnych butow nie byly w stanie zmyc :/ teraz są sztywne i straciły kolor. No ale nie używałam zadnych środkow konserwujących itd
|
|
|
|
#3566 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pralinax szuka a ja odkupiłam od koleżanki, miała na sobie raz a mi sie zawsze marzyły ![]() A ja Ci zazdroszcze że coś robisz, ja szukam i szukam i doopa!małe miasto i tak jest też chciałabym wyjechać....Jak widać każdy z nas tu ma małe zmartwienia, małe i duże
|
|
#3567 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#3568 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3569 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dzięki
|
|
#3570 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:03.

a S z koklei za szeroka w ramionach mi sie wydawała.. samam nie wiem, zadna sukienka na mnie nie pasuje

Ależ Wam się wygadałam... UFFF...
wiem, że brzmi to banalnie ale wszystko w swoim czasie
każdy mnie po kilku spotkaniach denerwował czymś i miałam dość