|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#61 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Snujemy sobie coraz śmielsze plany, bo swoje śluby za 2 lata mamy:) - PM2013 cz
Cytat:
|
|
|
#62 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Snujemy sobie coraz śmielsze plany, bo swoje śluby za 2 lata mamy:) - PM2013 cz
Cytat:
Z tymi bliźniakami to różnie bywa mój brat mówił, że lekarz im powiedział, że wiadomo głównie bliźnięta mają osoby, które w rodzinie już wcześniej je miały, ale jest coraz więcej par, które zapoczątkowują ten zwyczaj w rodzinie i nie zawsze jest to uwarunkowane leczeniem hormonalnym
|
|
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
To ja Ci moje "skłonnościowe" geny oddam, w tajemnicy przed TŻtem
Bo na mnie pewnie padnie, w mamy rodzinie co pokolenie 2-3 parki są... TŻ się cieszy, ja mniej [nie chce na początek od razu na dwójce się uczyć...] Ja bym chciała 2-3 dzieciaczki, ale póki co skutecznie jestem wyleczona po wyjeździe-tak mnie drażniły te rozpuszczone bachory, że dobrze mi w cichym domu bez żadnego szkraba.
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
#64 |
|
Rozeznanie
|
hejo
dołączam i ja spóżniłam się na otwarcie ale Was znalazłam![]() Byłam u tego lekarza mam zapalenie nerek co kolwiek to znaczy i jak kolwiek on do tego doszedł bo tylko mnie zbadał tak normalnie, i wysłuchał co mi jest... dał leki i trochę pomogły ale dalej boli ![]() aaa u mnie z dziecmi to jest tak że albo ja albo mój brat będziemy najprawdopodobniej miec bliźniaki bo co drugie pokolenie jest tak u Nas w rodzinie więc wypada na któreś z Nas ![]() docelowo to jak sytuacja materialna Nam pozwoli moglibyśmy miec 3 dzieci
|
#65 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Trzymam będzie dobrze Cytat:
pewnie korki takie, albo jakiś wypadek był
|
||
|
|
|
#66 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ---------- Cytat:
|
|
|
#67 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Bierz ![]() Cytat:
![]() W załączniku dodaję foto muffinek zaraz po wyjęciu z piekarnika - niestety brzydkie zdjęcia, bo z komórki... Dodatkowo dodaję zdjęcia szczeniaczka, który umilał mi samotne chwile na wsi
|
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#68 |
|
Rozeznanie
|
FlightlessBird
jejku ale apetyczne!!! masz jakiś fajny przepis na nie???? daj jedną ah ja też mam nadzieje że ból szybko minie... nawet nie wiem gdzie się mogłam tak załatwic.
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, dzwoniła do mnie pani i mam rozmowe o prace jutro do takiego sklepu z ubraniami młodzieżowymi i pytanie: jak się ubrać?! myślice że koszulową bluzkę? i dzinsy?
czy niekoniecznie w białej bluzce? Edytowane przez mia8544 Czas edycji: 2011-08-01 o 18:12 |
|
|
|
#70 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
podziel się ![]() A piesek słodziutki chcę pieska ![]() Cytat:
)Cytat:
wg mnie przynajmniej a ja się nie znam
|
|||
|
|
|
#71 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym chyba zrezygnowała z dzinsów, chyba że są czarne/szare. Może jakieś spodnie materiałowe ? Mam na myśli coś takiego: http://www.deppo.pl/928-66-large/spo...materiaowe.jpgBo to jednak rozmowa Kupiłam sobie ostatnio w takim stylu, rurki. Na 1 dzień praktyki Później też je wykorzystałam.
|
|
|
|
|
#72 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
Ooo czarne materiałowe są dla mnie bardziej odpowiednie
Do czarnych biała bluzka już nie musi być, ale dlaczego nie Ja bym postawiła na jakiś kolor Ale właśnie jakaś koszula.
|
|
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#75 |
|
Rozeznanie
|
Zgodzę się z Molise też wybrała bym jakieś materiałowe ewentualnie jakieś ciemne dżinsy dobrze skrojone do tego jakąś ładną bluzkę
![]() no właśnie nie miało mnie gdzie przeiwac sauri moja przyszła Teściowa sądzi tak jak Twój tato...
|
#76 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 szklanki mąki 3/4 szklanki cukru 2 łyzeczki proszku do pieczenia 1 łyzeczka soli 100g. margaryny lub masła 2 jajka 1 szklanka mleka tabliczka czekolady Mąkę, cukier, prosze i sól mieszamy. Dodajemy mleko, jajka i ostudzone roztopione masło - miksujemy. Dodajemy czekoladę i mieszamy. Wykładamy foremki i pieczemy na 200stopni ok. 30minut Aż się zarumienią ![]() Cytat:
![]() Piesek ma 2 miesiące ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#77 |
|
Rozeznanie
|
FlightlessBird dziękuję za przepis
na pewno jak tylko lepiej się poczuję to TŻcikowi zrobię je;*mia oby się udało
|
#78 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wyszły przepyszne
|
|
|
|
|
#79 | |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze tak duzo pisałyście że nie wiem kompletnie od czego zacząć
![]() Nie będę cytować bo jest tego za dużo. Skomentuje rzeczy, które najbardziej rzuciły mi się w oko ![]() A więc... Co do dzieci to ja bym chciała 1 lub 2 i to tak rok po ślubie, co by się mężem nacieszyć I koniecznie przed 30 stką. Najlepiej będzie jak zajdę w wieku 27 lat, nie później Chodzi tez o to, że w mojej rodzinie jest przypadek dziecka z zespołem downa i jakieś tam ryzyko większe jest. Chociaż ciotka też nie urodziła późno Nie wiem od czego to jeszcze zależy...FlightlessBird piesek słodki ![]() Malinko9191 trzymam kciuki, żeby wyniki były bardzo dobre i żeby w końcu przepisał ci dobre tabletki anty na te bóle no i super, że Tż zdąrzył![]() Malinko nr 2 Twoja bratowa jest nawina jak dziecko jak wróci do tego palanta to sobie życie zmarnuje... On w ogóle nic a nic nie zrozumiał i jeszcze warunki jej stawia![]() Mia ja bym się ubrała na luzie i elegancko. Bez czarnych spodni i białej bluzki Ubrałabym jakąs koszulową kolorową bluzkę i rurki i do tego szpilki lub balerinki lub zwykłą tunikę do rurek Ja w sumie pracuję w biurze a jak był deszcz to chodziłam w adidasach![]() Jak coś mi się przypomni to dopiszę Jestem załamana, że wypadłam całkowicie z rankingu No ale trochę się teraz ukruciło![]() Zaraz napiszę o pracy Tż-ta w klubie. Na pocieszenie idziemy jutro po mojej pracy na wieeelkie zakupy dla niego bo nie ma kompletnie nic w szafie. Może mi coś skapnie Ostatnio jak byliśmy w mieście to upatrzyłam sobie fajną koszulę w House i Tz powiedział, że mi ją kupi![]() ---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- Cytat:
Albo ubrałabym jakieś rurki i do tego jakiś biały t-shirt z napisem i na to marynarka i szpilki lub baleriny |
|
|
|
|
#80 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mysle, ze jakas taka bluzka koszulowa by mogla byc i jakies ciemne jeansy, bo wkoncu jak Cie widza tak Cie pisza
|
|
|
#81 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w ogóle moi pradziadkowie mieli 6 dzieci - 3 pary bliźniąt ![]() ło ho ho ja mam jeszcze 2 dni ponad 2 lata ale nie wiem, czy jednak na 10 się nie zdecyduję
|
|
#82 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#83 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#84 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale mam taką czarną marynarkę z wywijanymi rękawami. Nie jest super elegancka ale też nie sportowa wiec myślę że się nada Wiecie co? Ja jestem chyba... jak to moja mama kiedyś określiła - słaba psychicznie. Ta świadomość żę mam jutro rozmowe i nie będzie przy mnie tż... siedze i
|
|
|
|
|
#85 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niestety nie wiem co czujesz, bo mi wystarczy świadomość, że bliscy we mnie wierzą. Jestem dość silna. Cieszy mnie to. |
|
|
|
|
#86 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale rozumiem, że to jest dlatego, że wtedy bedziesz go potrzebować ![]() A nie ma takiej mozliwości, żeby poszedł tam z Tobą i chociaż czekał przed drzwiami? ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- Ja może nie tyle stresuje się tym, że nie będzie przy mnie Tż -ta jak mam jakieś stresujące rzeczy do załatwienia ale sam fakt, że muszę iść np. na taką rozmowę kwalifikacyjną. Stres mnie zjada Tak samo jak mam gdzieś zadzwonić Ale czasem wolę iść sama gdzieś i postresować się sama niż z Tż-tem bo jak jestem w stresie to Tż mnie uspokaja a ja jestem nerwowa i się wyżywam |
|
|
|
|
#87 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
TŻ jest właśnie w drodze do Włoch ![]() I to pojechał akurat dziś. I akurat dziś ta pani zadzwoniła. I to pierwsza odpowiedz jaką dostałam w ogóle Więc mam dziś stresu tyle że mi się arytmia odezwała
|
|
|
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
Zmykam do łóżka na film a potem spać Dziewczyny, bo padam na twarz
![]() Dziwnie zasypiać bez TŻ i z myślą, że zobaczę go dopiero w czwartek, skoro przez ostatnie 10 dni widywaliśmy się codziennie (nawet w szpitalu) Dobranoc Do jutra.
|
|
|
|
#89 |
|
Rozeznanie
|
FlightlessBird dobranoc miłej nocy
![]() oj tak przyzwyczaja się do bycia razme bardzo szybko mia nie martw się i nie stresuj będzie dobrze My trzymamy kciuki![]() Myśl pozytywnie i powtarzaj sobie że ta praca jest Twoja bo będziesz najlepszą kandydatką ![]() A ja siedzę sama i czekam na TŻ bo pojechał po Mojego Tatę bo wraca z jakiegoś wwyjazdu.... i nie wiem co robic bo nudno samej a po drugie nie mam siły nic robic tak bolą mnie te nerki;/
|
#90 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez malinka9191 Czas edycji: 2011-08-19 o 13:06 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:25.

bratowa mi powiedziała, że gdyby miała kiepski poród to by już nie chciała mieć więcej dzieci :P

będzie dobrze
musisz powiedzieć jak się forma spisała 

w ogóle moi pradziadkowie mieli 6 dzieci - 3 pary bliźniąt