Jak się zakochać w Polaku - pytam się doświadczonych - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-08, 14:07   #721
WhiteCherry
Zakorzenienie

Dot.: Jak się zakochać w Polaku - pytam się doświadczonych

Cytat:
Napisane przez porzeczki Pokaż wiadomość
czemużby nie

kurcze, opisałaś modelowego pływaka. Tej grupy jeszcze nie obadałyśmy - a myślę, że warto. Same wysokie, smukłe chłopy z barami jak szafy

no, nawet mogą być.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 5335.jpg (67,4 KB, 61 załadowań)
Stary 2011-08-08, 15:28   #722
irene adler
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez candycotton Pokaż wiadomość
Hehe ale watek. Wlasnie wrocilam z woodstocku (licza na 700 tysiecy osob wiec grupa do obserwacji duza) i obserwacje takie- dziewczyny z figurami modelek+faceci lysiejacy z brzuchami.
Faceci 180+ byli, ale malo. I wiekszosc miala brzuch dosc duzy, tak 7-8 miesiac ciazy. Jak juz byli szczupli to mieli 160-170 cm.

Wychodzi na to, ze w opinii wiekszosci kobieta to sie starac musi zeby jakos wygladac a faceta trzeba akceptowac takiego jakim jest.

Nie wiem jak mozna byc takim oblesiem i jeszcze byc zadowolonym z siebie, no nie zlicze ilu takich lysoli brzuchatych zmacalo moj tylek gdy sie probowalam przecisnac w tym tlumie gdziekolwiek. Specjalnie wstawalam o 5 zeby pojsc do toi toi, umyc sie i cos zjesc, bo ludzie jeszcze spali, ale jak chcialam isc na koncert to nie bylo szansy zeby sie przynajmniej 10 nie 'przytulilo' i nie podszczypalo na sile. A jak chcialam sie obrocic i walnac to juz byli daleko. Tlum to zla rzecz. O robieniu zdjec biustom z nienacka tez moglabym duzo opowiadac.

Beznadzieja. Dla mnie takie zapuszczanie sie to brak szacunku dla partnera. Ze wzrostem i lysieniem sie nic nie da zrobic ale nie trzeba tyle zrec.
A ja właśnie na Woodstocku co chwila oglądałam się za urzekająco wyrobionymi mięśniami brzucha, bo panowie latali bez koszulek. Za to dziewczyny wydawały mi się jakieś takie "galaretowate". Ale pewnie wśród tylu ludzi różni się zdarzali
Odnośnie tematu: u mnie na roku wśród ponad tysiąca osób znam 4 czy 5 panów spełniających te całkiem rozsądne kryteria. Wszyscy są oblężeni przez wianuszek dziewczyn, więc raczej nie ma szans któregoś dorwać. Ja sama bym chciała poznać właśnie pływaka lub siatkarza
Stary 2011-08-08, 17:01   #723
201604250941
Konto usunięte

Rozni byli wiadomo, ale ci wysocy i umiesnieni nie rozdaja free hugs ;/ Moze akurat w takiej czesci bylam ze nie bylo nic ciekawego. I najchetniej tez sie rozbieraja calkiem do naga wlasnie tacy lysi z brzuchami i malenkiimi korniszonkami. Nie wiem czy sie chwala xD
201604250941 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 17:12   #724
Black Cashmere
Zadomowienie

a ja mam takiego co ma 185+, zadbanego, co nie boi się fryzjera, maszynki do golenia, żelazka i koszuli i jestem szczęśliwa, co z tego, że ma nadwagę i brzuszek piwny, ale przynajmniej nie ma się za jakieś bożyszcze i jest nie tylko kulturalny ale też nie spotkałam drugiego takiego dobrego i przyjaznego ludziom faceta, więc nie mam zamiaru wybrzydzac bo ma brzuszek i podrażnienia na twarzy po goleniu, bo byłabym głupia, najzwyczajniej w świecie doceniam szczęście jakie mi się trafiło ;]

on w takim razie powinien mnie rzucic bo mam cellulit i rozstępy na nogach a i po tym jak schudłam to mi zmalał biust i już nie jest taki atrakcyjny

mam wrażenie, że kobiety w tym kraju czasem też mają się za nie wiadomo co i mniemanie o sobie takie, że aż strach ;]

Rower 10,5/1000 km
8min ABS 1/100
Pośladki+Uda 1/100
Black Cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 17:18   #725
szugarbejb
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez yoona Pokaż wiadomość
ano, dobrze podkreśla głębię wypowiedzi. tak finiszuje, bardziej
To stąd: KLIK !
Cytat:
c
kurcze, opisałaś modelowego pływaka. Tej grupy jeszcze nie obadałyśmy - a myślę, że warto. Same wysokie, smukłe chłopy z barami jak szafy
Nooooo, miałam właśnie pisać, że w niedzielę rano w TVN gościem był ON 193 !!!
Cytat:
Młodzi mężczyźni raczej rzadko śmierdzą (przynajmniej ci, których spotykam w metrze, tramwaju itp) ale stylu im brakuje. Ale mam wrażenie, że ci urodzeni po '89 już na większym luzie podchodzą do kwestii ciuchów i wizerunku.
Może za dwa-trzy pokolenia to się wyrówna
Byleby ten luz nie ewoluował w stronę wycierusów i poobdzieranych dżinsów i innych takich rzeczy , bo jak tak patrzę to to nie idzie w stronę włoską, tylko bardziej nie wiem jaką, bronksową
Cytat:
Chociaż...dziś jak szłam to usłyszałam dowody uznania (wyrażone gwizdnięciami i okrzykami) ze strony robotników budowlanych. Ale oni gwizdaliby nawet na mojego brata gdyby miał długie włosy także to się chyba nie liczy

Cytat:
Ale ten kolo z tymi rzęsami to może nie był najzręczniejszy i najlepiej wychowany- ale przynajmniej był spostrzegawczy?
Ja to całkiem u facetów cenię na przykład. Że widzą.
Ale czy oni nie mogliby widzieć jakoś tak subtelniej ?
Cytat:
Nie, no tak tragicznie z tymi łydkami nie jest. Jakby nie było - to jest jedna z niewielu części mojego ciała w których przypominam modelkę. W tym przypadku Kate Moss.
Ty wiesz co ? Ty z tzw. facjaty też ją przypominasz I trochę Umę Thurman.
Cytat:
A na salsę się wybiorę . Ale nie wiem, czy już w ten czwartek.
No to najdalej w przyszły !
Cytat:
...a saksofoniści i trębacze mają do tego operatywny aparat gębowy
nie miałam co prawda przyjemności sprawdzenia, ale koleżanka wszystko mi opowiedziała.

Cytat:
Mi się przypomniało a propos emerytów że mam ojca na wydaniu
(wzrostowo chyba się łapie - 182)
Moja Mama ma taka fajna pracownicę, też wdowę ...

Edit: tylko z pływakami jest taki problem, że oni strasznie wcześnie wstają na treningi, i wcześnie chodzą spać

Cytat:
Napisane przez Hultaj Pokaż wiadomość
(...)
i oczywiście ma mieć ładnego penisa, jasnego i zadbanego a nie jakieś ogóra nabrzmiałego w fuj kolorach.

Edytowane przez szugarbejb
Czas edycji: 2011-08-08 o 17:20
szugarbejb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 17:42   #726
201604250941
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Black Cashmere Pokaż wiadomość
mam wrażenie, że kobiety w tym kraju czasem też mają się za nie wiadomo co i mniemanie o sobie takie, że aż strach ;]
Raczej w porownaniu do facetow to jest nie wiadomo co. O wiele bardziej sie staraja, o figure, ubior, makijaz. Po kazdej stronie sa pasztety ale jednak po meskiej jest gorzej. Cytujac trinny i Sjuzane, chociaz nie sa dla mnie autorytetem to madrze powiedzialy, Polki ida na przod a faceci nic ze soba nie robia, jak tak dalej bedzie to beda uciekac na zachod. I tak rzeczywiscie chyba jest, bardzo duzo kobiet wychodzi za obcokrajowcow, u facetow to sa jakies pojedyncze przypadki.

Pomijajac to z czym sie urodzilismy, twarz, wlosy, wzrost, kobiety o wiele wiecej robia, sa zadbane, o facetach tego nie moge powiedziec. Moze w jakiejs Warszawie jest inaczej, ale tak powinno byc wszedzie.

Akurat w pokoleniu '89 i mniej to ja widze pelno chlopaczkow eeer jakby to nazwac, ogolnie to metro, a bardziej szczegolowo to wlosy prostuja prostownica przez godzine przed wyjsciem co mnie do szalu doprowadza, maluja rzesy, robia henne, nosza koszulki z dekoltem w serek i odchudzaja sie, przy wzroscie nawet 180 cm waza okolo 60 kg. To jak na moj gust troche juz za duzo. Zdecydowanie wole masywniejszych, juz niech bedzie ten brzuszek, byle nie za duzy, ale nie kosci. I nie rurki.
Stary 2011-08-08, 18:38   #727
vadi
*sportaddict*

taaa... wymagać i być pewnym siebie to grzech, na bank diabeł się nami interesuje
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-08-08, 18:50   #728
kasiaen1
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dawidowskasia Pokaż wiadomość
Wyrak masz rację: Holendrzy

Holendrzy, moja słabość..Faktycznie nie są jakoś wybitnie piękni, ale są najfajniejszymi facetami na świecie, przynajmniej miałam okazję poznać takich, którzy wyrobili taką opinię

Jeszcze na temat sportowców i dużych facetów- jak już polujecie na ideały, to fajnie byłoby gdyby miał jakąś fajną pracę, bo codzienna "jajeczniczka" z 10u jajek, albo akcje typu 10 bigmaców po całodniowym treningu..kosztują

---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ----------

Cytat:
Akurat w pokoleniu '89 i mniej to ja widze pelno chlopaczkow eeer jakby to nazwac, ogolnie to metro, a bardziej szczegolowo to wlosy prostuja prostownica przez godzine przed wyjsciem co mnie do szalu doprowadza, maluja rzesy, robia henne, nosza koszulki z dekoltem w serek i odchudzaja sie, przy wzroscie nawet 180 cm waza okolo 60 kg. To jak na moj gust troche juz za duzo. Zdecydowanie wole masywniejszych, juz niech bedzie ten brzuszek, byle nie za duzy, ale nie kosci. I nie rurki.

Moi ukochani "chłopcy z Chmielnej"..Jestem codziennie na Krakowskim (w czasie roku akademickiego) i spacerując w okolicach uniwersytetu jest po prostu niemożliwe spotkanie normalnego, zdrowo wyglądającego faceta..Wszędzie wylansowani do bólu chłopcy w rurkach na ich patyczkowatych nogach, a ostatnio obowiązkowo z dekoltem na pół klaty. Oczywiście sama mam mnóstwo takich kolegów, których lubię, ale jako kobietę a nie koleżankę strasznie mnie to razi i frustruje..
Stary 2011-08-08, 19:02   #729
marryme21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiaen1 Pokaż wiadomość
Holendrzy, moja słabość..Faktycznie nie są jakoś wybitnie piękni, ale są najfajniejszymi facetami na świecie, przynajmniej miałam okazję poznać takich, którzy wyrobili taką opinię

Olaboga,mnie Holendrzy kojarzą się tylko i wyłącznie z moim byłym sąsiadem.
Niski,gruby,wiecznie spocony,nadąsany i obrażony na cały świat Holender.

Cytat:
Jeszcze na temat sportowców i dużych facetów- jak już polujecie na ideały, to fajnie byłoby gdyby miał jakąś fajną pracę, bo codzienna "jajeczniczka" z 10u jajek, albo akcje typu 10 bigmaców po całodniowym treningu..kosztują

Co racja,to racja.
Ja pewnie jem tyle przez cały tydzień,co oni przez jeden dzień.

marryme21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 20:28   #730
201604250941
Konto usunięte

Cytat:

---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ----------

Moi ukochani "chłopcy z Chmielnej"..Jestem codziennie na Krakowskim (w czasie roku akademickiego) i spacerując w okolicach uniwersytetu jest po prostu niemożliwe spotkanie normalnego, zdrowo wyglądającego faceta..Wszędzie wylansowani do bólu chłopcy w rurkach na ich patyczkowatych nogach, a ostatnio obowiązkowo z dekoltem na pół klaty. Oczywiście sama mam mnóstwo takich kolegów, których lubię, ale jako kobietę a nie koleżankę strasznie mnie to razi i frustruje..

O tak, o to mi chodzi. Tez mam pelno takich kolegow, przyjaciol, fajnie sie z nimi gada o tym jak wlosy pofarbowali, jaka boska nowa prostownice kupili ale zwiazku z takim jakos sobie nie wyobrazam. Za chude to zebym sie nie bala zrobic mu krzywdy, na kolanach nie usiade, bede sie czuc grubo przy takim. Poza tym jakos mi 'facet' sie kojarzy z kims kto swoja postura daje poczucie bezpieczenstwa XD A takiego to ja bym musiala bronic przed innymi facetami, ktorzy sie z niego smieja.

A Holendrzy sa bardzo fajni, tacy wyluzowani, wesolo, spokojnie sobie zyja. Bardzo fajna atmosfera tam panuje.
Stary 2011-08-08, 21:09   #731
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
O tak, o to mi chodzi. Tez mam pelno takich kolegow, przyjaciol, fajnie sie z nimi gada o tym jak wlosy pofarbowali, jaka boska nowa prostownice kupili ale zwiazku z takim jakos sobie nie wyobrazam. Za chude to zebym sie nie bala zrobic mu krzywdy, na kolanach nie usiade, bede sie czuc grubo przy takim. Poza tym jakos mi 'facet' sie kojarzy z kims kto swoja postura daje poczucie bezpieczenstwa XD A takiego to ja bym musiala bronic przed innymi facetami, ktorzy sie z niego smieja.
tak sobie myślę i stwierdzam, że nie mam ani jednego takiego kolegi i nie chciałabym mieć
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-09, 09:20   #732
szugarbejb
Zakorzenienie

To dobrze, że jestem za stara, żeby mieć takich kolegów hipsterów, a i mam wrażenie, że we Wrocławiu na szczęście taka moda niespecjalnie się przyjęła. U nas wciąż króluje szara koszulka, zielone sztruksy i rozciapane brązowe buciory do wędrówek górskich, lub standard sportowy: polówka, kreszowe spodenki przed kolano, białe skarpetki podciągnięte pod samo kolano i czarne adidasy.

Cytat:
(...)
i oczywiście ma mieć ładnego penisa, jasnego i zadbanego a nie jakieś ogóra nabrzmiałego w fuj kolorach.
Stary 2011-08-09, 15:15   #733
szugarbejb
Zakorzenienie

A Wy w ogóle znacie grupę na fejsiuniu ?

Jest też ta

Cytat:
(...)
Stary 2011-08-09, 15:18   #734
201604250941
Konto usunięte

O kurde, nie znalam, ale znam ta
http://www.facebook.com/pages/Ch%C5%...24688884254541
Stary 2011-08-09, 15:27   #735
porzeczki
Zadomowienie

Szugarbejb, K. Czerniak to dobry sportowiec, i do tego przyjemny dla oka
Ja swego czasu adorowałam Bartosza Kizierowskiego
(patrz poniżej)
Cytat:
Napisane przez szugarbejb Pokaż wiadomość
Ale czy oni nie mogliby widzieć jakoś tak subtelniej ?
Może mogliby, ale byli zbyt obezwładnieni czyimś urokiem osobistym na przykład
Cytat:
Ty wiesz co ? Ty z tzw. facjaty też ją przypominasz I trochę Umę Thurman.
Z facjaty to ja ewentualnie przypominam Meryl Strzep
Ale, ale..iedyś jakiś nieznany mi Turek do mnie napisał na fejsie że na tym zdjęciu jestem podobna do Umy no i czy możemy, teges, pogadać itp.
Cytat:
Moja Mama ma taka fajna pracownicę, też wdowę ...

No ale to pewnie będzie Wrocław a ja poszukuję dla ojca– owszem- na rynku wtórnym, ale lokalnym
Cytat:
Edit: tylko z pływakami jest taki problem, że oni strasznie wcześnie wstają na treningi, i wcześnie chodzą spać
To trzeba brać takiego, który np. pływał przez cały okres dojrzewania i studia a teraz jest w stanie spoczynku. Wyrobił sobie co trzeba a teraz tylko pławi się w glorii efektów

Cytat:
Cytat:

Holendrzy są bardzo fajni. Różnorodni (blondyni, szatyni) ale generalnie zadbani, potrafiący dobrać cięcie/okulary do kształtu łepetyny itp.
Rzeczywiście są luźni, sympatyczni i otwarci. A przy tym nie nudni i siermiężni jak Niemcy.
Niemniej, nie chciałabym być z poważnym związku z Holendrem. Ale na erasmusowe romansowanie nadają się jak mało kto

A te tłumy nieprzebrane hipsterów ciągnących się od Placu Zbawiciela, przez okolice Nowego Światu po Starówkę faktycznie nie nastrajają dobrze.
Grunt, że na tej samej trasie jest mnóstwo turystów
Cytat:
To dobrze, że jestem za stara, żeby mieć takich kolegów hipsterów, a i mam wrażenie, że we Wrocławiu na szczęście taka moda niespecjalnie się przyjęła. U nas wciąż króluje szara koszulka, zielone sztruksy i rozciapane brązowe buciory do wędrówek górskich, lub standard sportowy: polówka, kreszowe spodenki przed kolano, białe skarpetki podciągnięte pod samo kolano i czarne adidasy.

Rany, jak ja nie lubię ciuchów w stylu „jestem przewodnikiem beskidzkim i nie wiem co robię w środku miasta w tym polarze” .
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 233087,21502,9.jpg (31,8 KB, 43 załadowań)

Edytowane przez porzeczki
Czas edycji: 2011-08-09 o 15:30
porzeczki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-09, 15:41   #736
szugarbejb
Zakorzenienie

Cytat:
NIE !!!
Cytat:
(patrz poniżej)

Cytat:
Może mogliby, ale byli zbyt obezwładnieni czyimś urokiem osobistym na przykład
Swoim chyba, jak zwykle

Cytat:
Z facjaty to ja ewentualnie przypominam Meryl Strzep
Ale, ale..iedyś jakiś nieznany mi Turek do mnie napisał na fejsie że na tym zdjęciu jestem podobna do Umy no i czy możemy, teges, pogadać itp.
Ma się to OKO
Cytat:
To trzeba brać takiego, który np. pływał przez cały okres dojrzewania i studia a teraz jest w stanie spoczynku. Wyrobił sobie co trzeba a teraz tylko pławi się w glorii efektów
Chcę się rozpłynąć w twoich ramionach nabiera nowego znaczenia ...
Cytat:
Rany, jak ja nie lubię ciuchów w stylu „jestem przewodnikiem beskidzkim i nie wiem co robię w środku miasta w tym polarze” .
Tak! Dokładnie ten styl. No i plecaczek

Cytat:
(...)
Stary 2011-08-09, 16:00   #737
vadi
*sportaddict*

Cytat:
A Wy w ogóle znacie grupę na fejsiuniu ?

Jest też ta

Cytat:
(patrz poniżej)
to kiedy na basen?

Cytat:

Cytat:
Chcę się rozpłynąć w twoich ramionach nabiera nowego znaczenia ...
dobre

ja od paru dni robię nieustanny rekonesans i chyba robię bardzo zadowoloną minę na widok tych wysokich, bo się przyglądają hehe
Stary 2011-08-09, 16:02   #738
vadi
*sportaddict*

pal licho plecaczek, ale jak widzę chłopa na ulicy w środku miasta w czymś takim (patrz niżej), to mnie cofa, ja wiem, że wygodne, że cośtam, ale paskudne no!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 6_sandaly_skorzane01.jpg (14,6 KB, 50 załadowań)
Stary 2011-08-09, 16:25   #739
szugarbejb
Zakorzenienie

Czeeeeeeeeeekaj, są jeszcze KRECIKI, zaraz tu poszukam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg krecik.jpg (57,0 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kreciki 2.jpg (25,7 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kreciki 3.jpg (29,0 KB, 30 załadowań)

Cytat:
(...)

Edytowane przez szugarbejb
Czas edycji: 2011-08-09 o 16:32
Stary 2011-08-09, 16:35   #740
fonn
Rozeznanie

Cytat:
Czeeeeeeeeeekaj, są jeszcze KRECIKI, zaraz tu poszukam :D
:))))))))
te czarne boskie.
ja takie trzewiczki z podniesionym spiczastym czubkiem nazywam butami rumcajsa ;)
fonn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-09, 16:38   #741
szugarbejb
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fonn Pokaż wiadomość
)))))))
te czarne boskie.
ja takie trzewiczki z podniesionym spiczastym czubkiem nazywam butami rumcajsa
Nooooo widzisz

W załączniku obuwie męskie letnie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg klapki kurna ja ☠☠☠ię.jpg (27,7 KB, 26 załadowań)

Cytat:
(...)
Stary 2011-08-09, 16:44   #742
szugarbejb
Zakorzenienie

Rumcajs w kolorze :
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg rumcajsy.jpg (45,0 KB, 35 załadowań)

Cytat:
(...)
Stary 2011-08-09, 16:57   #743
WhiteCherry
Zakorzenienie

porzeczki - fajny chłopina w załączniku!

Cytat:
Czeeeeeeeeeekaj, są jeszcze KRECIKI, zaraz tu poszukam
o nie, jak ja nie znoszę takiego stajlu : jeansy niebieskie, jakaś tam koszula i TE buty! i sru do klubu.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-08-09, 17:07   #744
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Napisane przez WhiteCherry Pokaż wiadomość
porzeczki - fajny chłopina w załączniku!

o nie, jak ja nie znoszę takiego stajlu : jeansy niebieskie, jakaś tam koszula i TE buty! i sru do klubu.
no ja miałam okazję podziwiać spodnie dresowe ortalionowe do takich butow z rok temu
Stary 2011-08-09, 17:11   #745
szugarbejb
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez WhiteCherry Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
no ja miałam okazję podziwiać spodnie dresowe ortalionowe do takich butow z rok temu
Ekhm

Bo jeśli "zwykli" mężczyźni wzorują się na gwiazdach ...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zabrobelny2.jpg (41,5 KB, 94 załadowań)

Cytat:
(...)
Stary 2011-08-09, 17:16   #746
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Ekhm

Bo jeśli "zwykli" mężczyźni wzorują się na gwiazdach ...
oto mój stylowy nr 1
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg z5504109X.jpg (66,1 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg z5085739X,Krzysztof-Ibisz--marzec-2008.jpg (73,0 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg p483.jpg (41,9 KB, 46 załadowań)
Stary 2011-08-09, 17:18   #747
szugarbejb
Zakorzenienie

Krzysiooooooo

Cytat:
(...)
Stary 2011-08-09, 17:21   #748
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Krzysiooooooo
znalazłam,że ma 188 cm, bierzesz?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg krzysztof_ibisz_.jpg (32,2 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (40,1 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5.jpg (44,8 KB, 24 załadowań)

Edytowane przez vadi
Czas edycji: 2011-08-09 o 17:23
Stary 2011-08-09, 18:21   #749
himym
Zadomowienie

Proponuję się rozejrzeć,bo w koło ich jest. Najczęściej widzę bankowców,biurowych w garniturach ze słuchawką w uchu.
Prawda,jeśli chodzi o facetów,to co wymieniłaś na temat ich higieny (a raczej jej braku). Teraz byłam zaa granicą i łatwo rozpoznać w tłumie przysłowiowe skarpetki i sandały i "kur*a".
Zgadzam się co do Holendrów-piekielnie przystojni,sama miałam przez jakiś czas jednego na własność.
Ja nie jestem związana z Polakiem-jakoś się z nimi nie dogaduję.

Nie subskrybuję wątków.
himym jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-09, 18:25   #750
nellady
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez irene adler Pokaż wiadomość
. Ja sama bym chciała poznać właśnie pływaka lub siatkarza
ja z kolei mam słabość do piłkarzy

Czasem nie wolno odpuścić i stanąć z boku,
bo w życiu są sprawy dużo ważniejsze, niż spokój!
Na kolanach, po kamieniach, póki tylko jest sens.
nellady jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości