|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#721 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak się zakochać w Polaku - pytam się doświadczonych
Cytat:
![]()
![]() |
#722 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Odnośnie tematu: u mnie na roku wśród ponad tysiąca osób znam 4 czy 5 panów spełniających te całkiem rozsądne kryteria. Wszyscy są oblężeni przez wianuszek dziewczyn, więc raczej nie ma szans któregoś dorwać. Ja sama bym chciała poznać właśnie pływaka lub siatkarza ![]()
![]() |
#723 |
Konto usunięte
|
Rozni byli wiadomo, ale ci wysocy i umiesnieni nie rozdaja free hugs ;/ Moze akurat w takiej czesci bylam ze nie bylo nic ciekawego. I najchetniej tez sie rozbieraja calkiem do naga wlasnie tacy lysi z brzuchami i malenkiimi korniszonkami. Nie wiem czy sie chwala xD
|
![]() ![]() |
![]() |
#724 |
Zadomowienie
|
a ja mam takiego co ma 185+, zadbanego, co nie boi się fryzjera, maszynki do golenia, żelazka i koszuli i jestem szczęśliwa, co z tego, że ma nadwagę i brzuszek piwny, ale przynajmniej nie ma się za jakieś bożyszcze i jest nie tylko kulturalny ale też nie spotkałam drugiego takiego dobrego i przyjaznego ludziom faceta, więc nie mam zamiaru wybrzydzac bo ma brzuszek i podrażnienia na twarzy po goleniu, bo byłabym głupia, najzwyczajniej w świecie doceniam szczęście jakie mi się trafiło ;]
on w takim razie powinien mnie rzucic bo mam cellulit i rozstępy na nogach a i po tym jak schudłam to mi zmalał biust i już nie jest taki atrakcyjny ![]() mam wrażenie, że kobiety w tym kraju czasem też mają się za nie wiadomo co i mniemanie o sobie takie, że aż strach ;]
#725 | ||||||||
Zakorzenienie
|
To stąd: KLIK !
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Edit: tylko z pływakami jest taki problem, że oni strasznie wcześnie wstają na treningi, i wcześnie chodzą spać ![]()
Edytowane przez szugarbejb Czas edycji: 2011-08-08 o 17:20 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#726 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Pomijajac to z czym sie urodzilismy, twarz, wlosy, wzrost, kobiety o wiele wiecej robia, sa zadbane, o facetach tego nie moge powiedziec. Moze w jakiejs Warszawie jest inaczej, ale tak powinno byc wszedzie. Akurat w pokoleniu '89 i mniej to ja widze pelno chlopaczkow eeer jakby to nazwac, ogolnie to metro, a bardziej szczegolowo to wlosy prostuja prostownica przez godzine przed wyjsciem co mnie do szalu doprowadza, maluja rzesy, robia henne, nosza koszulki z dekoltem w serek i odchudzaja sie, przy wzroscie nawet 180 cm waza okolo 60 kg. To jak na moj gust troche juz za duzo. Zdecydowanie wole masywniejszych, juz niech bedzie ten brzuszek, byle nie za duzy, ale nie kosci. I nie rurki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#727 |
*sportaddict*
|
taaa... wymagać i być pewnym siebie to grzech, na bank diabeł się nami interesuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#728 | |
Zadomowienie
|
Holendrzy, moja słabość..Faktycznie nie są jakoś wybitnie piękni, ale są najfajniejszymi facetami na świecie, przynajmniej miałam okazję poznać takich, którzy wyrobili taką opinię ![]() Jeszcze na temat sportowców i dużych facetów- jak już polujecie na ideały, to fajnie byłoby gdyby miał jakąś fajną pracę, bo codzienna "jajeczniczka" z 10u jajek, albo akcje typu 10 bigmaców po całodniowym treningu..kosztują ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- Cytat:
Moi ukochani "chłopcy z Chmielnej"..Jestem codziennie na Krakowskim (w czasie roku akademickiego) i spacerując w okolicach uniwersytetu jest po prostu niemożliwe spotkanie normalnego, zdrowo wyglądającego faceta..Wszędzie wylansowani do bólu chłopcy w rurkach na ich patyczkowatych nogach, a ostatnio obowiązkowo z dekoltem na pół klaty. Oczywiście sama mam mnóstwo takich kolegów, których lubię, ale jako kobietę a nie koleżankę strasznie mnie to razi i frustruje.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#729 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Olaboga,mnie Holendrzy kojarzą się tylko i wyłącznie z moim byłym sąsiadem. Niski,gruby,wiecznie spocony,nadąsany i obrażony na cały świat Holender. ![]() Cytat:
Co racja,to racja. Ja pewnie jem tyle przez cały tydzień,co oni przez jeden dzień. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#730 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
O tak, o to mi chodzi. Tez mam pelno takich kolegow, przyjaciol, fajnie sie z nimi gada o tym jak wlosy pofarbowali, jaka boska nowa prostownice kupili ale zwiazku z takim jakos sobie nie wyobrazam. Za chude to zebym sie nie bala zrobic mu krzywdy, na kolanach nie usiade, bede sie czuc grubo przy takim. Poza tym jakos mi 'facet' sie kojarzy z kims kto swoja postura daje poczucie bezpieczenstwa XD A takiego to ja bym musiala bronic przed innymi facetami, ktorzy sie z niego smieja. A Holendrzy sa bardzo fajni, tacy wyluzowani, wesolo, spokojnie sobie zyja. Bardzo fajna atmosfera tam panuje. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#731 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#732 |
Zakorzenienie
|
To dobrze, że jestem za stara, żeby mieć takich kolegów hipsterów, a i mam wrażenie, że we Wrocławiu na szczęście taka moda niespecjalnie się przyjęła. U nas wciąż króluje szara koszulka, zielone sztruksy i rozciapane brązowe buciory do wędrówek górskich, lub standard sportowy: polówka, kreszowe spodenki przed kolano, białe skarpetki podciągnięte pod samo kolano i czarne adidasy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#733 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#734 |
Konto usunięte
|
O kurde, nie znalam, ale znam ta
http://www.facebook.com/pages/Ch%C5%...24688884254541 |
![]() ![]() |
![]() |
#735 | |||||
Zadomowienie
|
Szugarbejb, K. Czerniak to dobry sportowiec, i do tego przyjemny dla oka
![]() Ja swego czasu adorowałam Bartosza Kizierowskiego ![]() (patrz poniżej) Może mogliby, ale byli zbyt obezwładnieni czyimś urokiem osobistym na przykład ![]() Cytat:
![]() Ale, ale..iedyś jakiś nieznany mi Turek do mnie napisał na fejsie że na tym zdjęciu jestem podobna do Umy no i czy możemy, teges, pogadać itp. No ale to pewnie będzie Wrocław a ja poszukuję dla ojca– owszem- na rynku wtórnym, ale lokalnym ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Rzeczywiście są luźni, sympatyczni i otwarci. A przy tym nie nudni i siermiężni jak Niemcy. Niemniej, nie chciałabym być z poważnym związku z Holendrem. Ale na erasmusowe romansowanie nadają się jak mało kto ![]() A te tłumy nieprzebrane hipsterów ciągnących się od Placu Zbawiciela, przez okolice Nowego Światu po Starówkę faktycznie nie nastrajają dobrze. Grunt, że na tej samej trasie jest mnóstwo turystów ![]() Cytat:
Rany, jak ja nie lubię ciuchów w stylu „jestem przewodnikiem beskidzkim i nie wiem co robię w środku miasta w tym polarze” .
Edytowane przez porzeczki Czas edycji: 2011-08-09 o 15:30 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#736 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#737 | ||
*sportaddict*
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dobre ![]() ja od paru dni robię nieustanny rekonesans i chyba robię bardzo zadowoloną minę na widok tych wysokich, bo się przyglądają hehe ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#738 |
*sportaddict*
|
pal licho plecaczek, ale jak widzę chłopa na ulicy w środku miasta w czymś takim (patrz niżej), to mnie cofa, ja wiem, że wygodne, że cośtam, ale paskudne no!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#739 |
Zakorzenienie
|
Czeeeeeeeeeekaj, są jeszcze KRECIKI, zaraz tu poszukam
![]()
Edytowane przez szugarbejb Czas edycji: 2011-08-09 o 16:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#740 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#741 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W załączniku obuwie męskie letnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#742 |
Zakorzenienie
|
Rumcajs w kolorze :
|
![]() ![]() |
![]() |
#743 |
Zakorzenienie
|
porzeczki - fajny chłopina w załączniku!
![]() o nie, jak ja nie znoszę takiego stajlu : jeansy niebieskie, jakaś tam koszula i TE buty! ![]()
#744 |
*sportaddict*
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#745 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Bo jeśli "zwykli" mężczyźni wzorują się na gwiazdach ... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#746 |
*sportaddict*
|
oto mój stylowy nr 1
|
![]() ![]() |
![]() |
#747 |
Zakorzenienie
|
Krzysiooooooo
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#748 |
*sportaddict*
|
Edytowane przez vadi Czas edycji: 2011-08-09 o 17:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#749 |
Zadomowienie
|
Proponuję się rozejrzeć,bo w koło ich jest. Najczęściej widzę bankowców,biurowych w garniturach ze słuchawką w uchu.
Prawda,jeśli chodzi o facetów,to co wymieniłaś na temat ich higieny (a raczej jej braku). Teraz byłam zaa granicą i łatwo rozpoznać w tłumie przysłowiowe skarpetki i sandały i "kur*a". ![]() Zgadzam się co do Holendrów-piekielnie przystojni,sama miałam przez jakiś czas jednego na własność. Ja nie jestem związana z Polakiem-jakoś się z nimi nie dogaduję. ![]()
#750 |
Zakorzenienie
|
ja z kolei mam słabość do piłkarzy
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:12.