| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2011-08-18, 13:22 | #451 | 
| Zakorzenienie | 

Dot.: Ekskluzywny Klub "Stojące nad grobem" dla minimum ćwierćwiecznych. Cz. III

| 
|     | 
|  2011-08-18, 13:36 | #452 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-02 
				 | 

Dot.: Ekskluzywny Klub "Stojące nad grobem" dla minimum ćwierćwiecznych. Cz. III

Cześć, babinki   Kurczaku, ja tam bym wolała "balkonik" niż "oponkę"  ale w sumie z oponki zrobiła się dętka rowerowa, więc nie jest źle  Mww, byłaś blisko, planowałam właśnie z TŻem zakupy (trzeba trochę podźwigać, bo oprócz ogromnej ilości zamrożonego mięsiwa lodówka zaczyna się robić pustawa)   Badymka, wysyłaj, wysyłaj i cierpliwości. Weźcie stąd te upały  , znów spanie przy włączonym wiatraku, blee. 
				__________________ "Wy macie tą Waszą solidarność Wizażanek, że dwadzieścia lat temu to WY byście obaliły komunizm"  złota męska myśl   | 
|     | 
|  2011-08-18, 20:56 | #453 | ||||
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2008-10 
				 | 

a co tu tak pusto dzisiaj?    ale miałam ciężki dzień, głowa to mi chyba za chwilę pęknie! całe szczęście, że jutro piątek i wolny weekend  i pogoda nie najgorsza, oby się utrzymała! Cytat: 
  Cytat: 
 Cytat: 
  Cytat: 
 a reszta pracowała prawie cały dzień   
				__________________ "... idź własną drogą ... bo w tym cały sens istnienia, żeby umieć żyć..." | ||||
|     | 
|  2011-08-18, 21:11 | #454 | 
| Zakorzenienie | 

Wróciłam od fryzjera   cholerka on zawsze rozgaduje się z moją mamą (jeździmy do niego razem  ), a dzisiaj na tapecie był temat rozpieszczonych dzieci... Jestem zmęczona, ale posłucham trochę radia i pewnie szybko zasnę. Jutro w pracy poznamy nowego prezesa   | 
|     | 
|  2011-08-18, 21:34 | #455 | 
				 | 

Mww, nie smuć się, może będzie przystojnym, trąbiastym... mudżinem   Dziś szef kuchni Kasza zaserwował m.in. placki z cukinii. To dziwne, ale ciągle mi smakują coraz lepiej  Kupiłam już zapas na kolejne   
				__________________ "Wy macie tą Waszą solidarność Wizażanek, że dwadzieścia lat temu to WY byście obaliły komunizm"  złota męska myśl   | 
|     | 
|  2011-08-18, 21:42 | #456 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
   Jest zaprzeczeniem tego co napisałaś - niski, grubasek, szczęśliwy mąż i ojciec  O trąbie nic nie wiem, ale mnie to nie obchodzi... Dzisiaj fryzjer pytał mi się czy chcę zostac jego żoną   | |
|     | 
|  2011-08-18, 21:50 | #457 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-10 Lokalizacja: Poznań 
				 | 

Dobry   Przyszłam powiedzieć moim trumiennym współtowarzyszką, że się dobrze zamaskowałam i przyjęli mnie  (jako 24-latkę  ), szkoda że tylko na pół roku, ale jest szansa, że zostanę, bo jedna dziewczyna oficjalnie stara się o dzidziusia, uczy w 1klasie... Stare próchnice, a kciuki macie sprawne  Dziś jestem wyrąbana.. taaaa Mww za trąbą troszkę tęsknię, ale jakoś coraz mniej kolorowo to widzę;/ tym, którym mam odp odpowiem jutro, buziaki w pysiaki  Ps. wyjechałam o 8rano, wróciłam 21.30  Kasza dawaj placki  Czytam co napisałam i ...  jak pijany zając, żeby nie powiedzieć słoń z mudżinem   
				__________________ "Siła twojej walki mierzona jest twoją wiarą w tę walkę" Edytowane przez agusia8524 Czas edycji: 2011-08-18 o 21:54 | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2011-08-18, 22:00 | #458 | 
| Zakorzenienie | 

Agusia - gratulejszyn bejbe      | 
|     | 
|  2011-08-18, 22:09 | #459 | 
				 | 

Dziękuję achhh       to teraz trzeba to    najlepiej nad morzem   
				__________________ "Siła twojej walki mierzona jest twoją wiarą w tę walkę" | 
|     | 
|  2011-08-18, 22:11 | #460 | 
| Zakorzenienie | 

| 
|     | 
|  2011-08-18, 22:17 | #461 | ||
				 | 

Cytat: 
  może jeszcze zna się na makijażu?  Cytat: 
 Placki pożarte  sorry   
				__________________ "Wy macie tą Waszą solidarność Wizażanek, że dwadzieścia lat temu to WY byście obaliły komunizm"  złota męska myśl   | ||
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2011-08-18, 22:18 | #462 | 
				 | 

Coraz bardziej myślę, że można to przemyśleć   Jeśli nadal chcesz  Nochala mi zapchało...   
|     | 
|  2011-08-18, 22:21 | #463 | ||
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2008-10 
				 | 

Cytat: 
  aż mi się jeść zachciało... Cytat: 
  właśnie sobie uświadomiłam, że dawno nie byłam nad morzem   
				__________________ "... idź własną drogą ... bo w tym cały sens istnienia, żeby umieć żyć..." | ||
|     | 
|  2011-08-18, 22:23 | #464 | 
| Zakorzenienie | 

Kasza - fryzjer - normalny facet, nie gej   Agusia - jutro będę mogła odpowiedzieć co z następnym weekendem, bo nie wiem czy nie wezme od wtorku tygodnia urlopu, przeprowadzę się do rodziców i zaopiekuję dziadkiem i babcią.... | 
|     | 
|  2011-08-18, 22:26 | #465 | 
				 | 

Oka...a z dziadkami ok? Czy coś się dzieje...?

|     | 
|  2011-08-18, 22:29 | #466 | 
| Zakorzenienie | 

| 
|     | 
|  2011-08-18, 22:35 | #467 | |
				 | 

Cytat: 
  ale to ta starość i Alzheimer ... ok to czekam na info  Plastikowa, też mam ślinotok...   zła Kasa   
				__________________ "Siła twojej walki mierzona jest twoją wiarą w tę walkę" | |
|     | 
|  2011-08-18, 22:44 | #468 | 
| Zakorzenienie | 

| 
|     | 
|  2011-08-18, 22:49 | #469 | 
				 | 

|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2011-08-18, 23:00 | #470 | 
| Zakorzenienie | 

Babiszonki, idę spać, bo coś się dzisiaj rozbestwiłam.. wróciłam zmęczona i myslałam, że położę się i zasnę, a ja po prysznicu rozbudziłam się... Dobranoc   | 
|     | 
|  2011-08-19, 07:31 | #471 | 
| Zakorzenienie | 

Heloł   U mnie od rana ciepło, ale zachmurzone, pewnie będzie burzaaaa  Miłego dnia | 
|     | 
|  2011-08-19, 11:30 | #472 | ||
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2009-01 Lokalizacja: gdzie oczy poniosa 
				 | 

chetnie przygarne upala  Cytat: 
      jakis specjalny przepis na placki? No i?   Cytat: 
  super ze sie ruszylo, czyli szykuje sie swietowanie w morskiej pianie  Milego dnia, Mww  i dla calej reszty 
				__________________ I'm looking for a husband...  Zyje tym co czuje, z zycia biore to co mi smakuje, szukam i znajduje, nie doluje kiedy mi brakuje     | ||
|     | 
|  2011-08-19, 11:45 | #473 | 
| Zakorzenienie | 

| 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2011-08-19, 12:12 | #474 | 
				 | 

Dzinku, no właśnie specjalnego przepisu brak   Cukinie myjesz, ucinasz dupkę i czubek  (ależ to kastracyjnie zabrzmiało), trzesz na tarce (ze skórką). Dodajesz 1 jajko i 2-3 łyżki mąki (zależy, ile masz tych warzywek). Plus szczypta czosnku (nie dodaję świeżego, bo byłoby za mocne  ), sól i pieprz do smaku. I na patelnię, na sporą ilość rozgrzanego oleju - tak, jak placki ziemniaczane. Smażyć do "złotości"  Będą wyglądać np. tak.   
|     | 
|  2011-08-19, 12:26 | #475 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2009-01 Lokalizacja: gdzie oczy poniosa 
				 | 

Mww  Kasza  dzieki , zawsze obieram cukinie widocznie czas na zmiany   
				__________________ I'm looking for a husband...  Zyje tym co czuje, z zycia biore to co mi smakuje, szukam i znajduje, nie doluje kiedy mi brakuje     | 
|     | 
|  2011-08-19, 12:31 | #476 | 
| ForceIsStrongInThisOne... |  Dot.: Ekskluzywny Klub "Stojące nad grobem" dla minimum ćwierćwiecznych. Cz. III 

Dzień Dobry   Witam cieplutko, miałam tydzień intensywnego szkolenia i nie miałam dostępu do Internetu   Tak mnie przeszkolili, że wiem już jak przeżyć tydzień bez neta....  o niczym innym nie myślałam   
				__________________  Wealth, Income & Power I`m Proud to Be a Christian - Jestem Dumna, że Jestem Chrześcijanką 55 kg | 
|     | 
|  2011-08-19, 12:34 | #477 | |
				 | 

Jeśli są młode i nie za duże, tzn max wielkości wyrośniętego ogóra (i znów zboczone staruchy się ślinią i uśmiechają z podtekstami   ), to nie trzeba. Nie mają też wtedy w środku żadnych twardych nasion, więc śmiało można je trzeć w całości. Cytat: 

__________________ "Wy macie tą Waszą solidarność Wizażanek, że dwadzieścia lat temu to WY byście obaliły komunizm"  złota męska myśl   | |
|     | 
|  2011-08-19, 12:47 | #478 | 
| Zakorzenienie | 

| 
|     | 
|  2011-08-19, 13:35 | #479 | 
				 | 

Dziewczyny, ale mam lenia, nawet mi się pisać nie chce... Ale u mnie WIEEELKAAAA burza  i leje...i nadal ciepło   
				__________________ "Siła twojej walki mierzona jest twoją wiarą w tę walkę" Edytowane przez agusia8524 Czas edycji: 2011-08-19 o 13:47 | 
|     | 
|  2011-08-19, 14:11 | #480 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2011-02 
				 | 

U mnie też po burzy ale nadal jest parno i duszno Jade zamówic wiazanke albo wieniec nie wiem jeszcze mojej mamy siostra zmarla po roku walki z rakiem  Nie mam z kim chłopaków zostawic a nie bardo chce je zabierac nie wiem co zrobic......co s wymysle 
				__________________ Kto zadaje pytania nie może uniknąć odpowiedzi. | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:06.

a mogłam tak szybko zostać żoną
 a mogłam tak szybko zostać żoną