Na lewo, na prawo, w górę i w dół – PMki sukien wybierają krój – PM 2012, cz. IX - Strona 141 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-10, 08:09   #4201
justyna_g4
Zakorzenienie

Dot.: Na lewo, na prawo, w górę i w dół – PMki sukien wybierają krój – PM 2012, cz. I

Cytat:
Napisane przez kasioonya Pokaż wiadomość
dzień dobry Laseczki

ja też wczoraj myślałam o tytule Twój jest świetny! nie mam zdolności poetyckich, ale wymyśliłam cuś takiego: "Już lato minęło i jesień nadchodzi, w rozmowach o ślubie nikt nam nie przeszkodzi - PM2012 cz.X"

cieszę się, że jest dobrze! wszystkiego dobrego dla mamusi
Oba są fajne. Jeden możemy wykorzystać teraz, a drugi później bo zawsze można zmienić jesień na zimę i też będzie pasowało.

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-10, 08:24   #4202
M_ilkaa
Rozeznanie

Dot.: Na lewo, na prawo, w górę i w dół – PMki sukien wybierają krój – PM 2012, cz. I

Cytat:
dzień dobry Laseczki

ja też wczoraj myślałam o tytule Twój jest świetny! nie mam zdolności poetyckich, ale wymyśliłam cuś takiego: "Już lato minęło i jesień nadchodzi, w rozmowach o ślubie nikt nam nie przeszkodzi - PM2012 cz.X"

Stary 2011-09-10, 08:37   #4203
(kicia)
Zakorzenienie

Hej dziewcznki

wikusiaczek w takich przypadkach że jest rodzinna skłonność do raka trzeba się kontrolować. Ja mi mogę zaciągnąć mojego taty do lekarza a w jego rodzinie w męskiej linii prawie każdy zmarł na raka. Co najgorsze każdy na innego. Mój dziadek na białaczke jego jeden brat rak skóry o którym dowiedział się pół roku przed śmiercią. Eh. Mój TŻ też chorował ale u niego skończyło się na ogromnym strachu operacji złowieszczej diagnozie i prawie chemi której koniec końców nie miał. Ale najgorszy jest właśnie strach. Czego ja się na temat jego choroby naczytałam z necie myślałam że umrę ze strachu
A sesji nad morskim okiem zazdroszczę my mamy niestety za daleko

Oba tytuły mi się podobają

nattiv super że operacja skończyła się pomyślnie i jest ok
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-10, 09:03   #4204
M_ilkaa
Rozeznanie

dziewczyny help me !!
może być taki dobór kolorów

Edytowane przez M_ilkaa
Czas edycji: 2011-09-11 o 10:12
M_ilkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-10, 09:11   #4205
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez M_ilkaa Pokaż wiadomość
dziewczyny help me !!
Hm lepsza by była jaśniejsza torebka

Stary 2011-09-10, 09:16   #4206
M_ilkaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Hm lepsza by była jaśniejsza torebka
nie mam
Stary 2011-09-10, 09:24   #4207
95a9f5071e7d0cd6ef7dbab6e353959a34994157_6057de0215c7d
Konto usunięte

Cytat:
nie mam
ja też widzę jaśniejszą, no ale jak nie masz to rpzeciez nie wyczarujesz
95a9f5071e7d0cd6ef7dbab6e353959a34994157_6057de0215c7d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-10, 09:27   #4208
gosiulka22
Wtajemniczenie

Witam Was a ja dalej jestem chora, przynajmniej mam czas na nauke bo i tak całę dzień w łożku siedzę. A juz niedlugo egzamin
Oba tytuły mi sie podobaja
gosiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-10, 09:43   #4209
paulinka009
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zip sklad Pokaż wiadomość
widzialam tez te rzesy ladnie zrobione za 150 zl w Margaret na Krzywoustego. zgadzam sie, ze w ten dzien warto postawic na wyglad,tylko, ze jak mowi moj TŻt to jest oszustwo, bo panna mloda na slubie wyglada inaczej niz na zywo i o niebo lepiej. fakt, ze kazda chce w ten dzien wygladac ladnie i czuc sie dobrze i wyjatkowo. tylko, ze jak do niego do pracy przyszla zona kolegi, a widzial ja na slubie jak PM, to sie przerazil co to przyszlo bo roznica byla bardzo duza. nawet myslal, ze to inna pani, i ze ten kolega juz ma jakas nowa i sie zdziwil. kolezanki maz jej na nic kasy nie dal na slub, bo jest skapy i chytry i nie byla ani u fryzjera ani na paznokciach czy makijazu, nawet sukienke na przebranie miala ode mnie, ale to juz skrajny przypadek, zalowala jednak, ze nie byla zrobiona.

co wy na to kurcze ile można kasy zaoszczędzić na "nie robieniu się"

że jej się jeszcze nie znudziło, siedzi teraz na zachodniopomorskich Pm i kurcze chyba przestane tam zaglądać bo nie mam ochoty czytać tych farmazonów, dziwie się tylko pozostałym dziewczyną

Edytowane przez paulinka009
Czas edycji: 2011-09-10 o 09:45
paulinka009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-10, 09:58   #4210
maly_czlowieczek
Zadomowienie

zaglądam ukradkiem, nie będę ukrywać, nie mam czasu na czytanie, wczoraj nawet nie włączyłam komputera....

dziś 3 miesiące od zaręczyn

wczoraj była u mnie przyjaciółka nie było jej 2 miesiące, więc cieszyłam się po prostu jej obecnością poszło winko oczywiście trochę dziś jestem zamotana, a wieczorem parapetówka u siostry TŻeta (wynajmuje mieszkanie od niedawna, to nie jest typ imprezowy ale zmusiliśmy ją do jakiegoś party małego ).

załatwiłam sobie już urlop na 20 na suknie, mam nadzieję, że nic nie stanie na przeszkodzie moim pierwszym przymiarkom

wszystko wskazuje na to, że od 1 października zaczynam studia.....do końca listopada mam staż, a potem mam dostać pracę....obawiam się że pierwsza umowa będzie na czas określony dość długi.... studia trwają 1,5 roku, więc może umowa będzie na dwa.....no i jeszcze jedna może być na czas określony, no i martwi mnie sprawa ewentualnej ciąży....ech, no ale nie ma co się na zapas martwić chyba no troszkę napisałam, żałuję że nie mogę poczytać, co u Was......życzę Wam udanego weekendu!
Stary 2011-09-10, 10:11   #4211
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
mam przed sobą 5 różnych lakierów do paznokci i nie wiem na jaki kolor się zdecydować
a propos paznokci miałam ostatnio koszmar ślubny że zapomniałam pójść zrobić paznokcie przed ślubem i miałam takie brzydkie (jak teraz ), połamane i po rozdwajane i myślałam co to będzie, jak one na zdjęciach wyjdą
Cytat:
Napisane przez sztuczka_magiczka Pokaż wiadomość
Helloł dziewczyneczki!
Wczoraj miałam swój pierwszy dzień w nowej optycznej pracy Po powrocie byłam tak skołowana i musiałam sobie popłakać, że nie dałam rady skrobnąć pościka, wybaczcie Otóż, jest duuużo nauki przede mną Ale załoga jest raczej pokojowo nastawiona, chcą mi pomóc i pocieszają, że oni też na początku nie dawali sobie rady (łącznie z dyrektorką, która opowiadała że jak ona zaczynała pracować to po krótkim czasie miała ochotę rzucić wszystko w cholerę :p) także co poradzić? Po prostu muszę dać radę Dzisiaj też nie ogarniałam, ale parę nowych rzeczy się nauczyłam Motywuje mnie głównie dzień pierwszej optycznej wypłaty To będzie baaardzo miły dzień
nauczysz sie wszystkiego, będzie dobrze początki zawsze są trudne
Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Witam kochane

Nic mi się nie układa Dzisiaj dostałam plan z uczelni i jest beznadziejny zajęcia od 8 do 19 z dwugodzinnym dojazdem na uczelnię. Zajęcie w szkole medycznej codziennie i muszę być na anatomii i zajęciach zawodowych. W pracy już na mnie krzywo patrzą. Mam strasznego doła mam ochotę zasnąć i obudzić się dopiero gdzieś w przyszłym roku
współczuję naprawdę ja nie wiem kto te plany układa, zazwyczaj są tragiczne, też tak miałam na studiach ...
Cytat:
http://moda.allegro.pl/suknia-margar...801020068.html

jeju dziewczyna miała sesję w Tatrach zazdroszcze tylko ciekawe jak ona wlazła tam pod górę
moja znajoma miałą sesję w Tatrach (ale nie nad Morskim Okiem, tylko faktycznie gdzieś tam wysoko) i szła w góry normalnie w sukience i w butach do chodzenia po górach
Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Dzięki wszystkim za kciuki za moją mamę Operacja się udała. Dzisiaj wychodzi już ze szpitala i wieczorkiem dowiem się czegoś więcej
super
Cytat:
dziewczyny help me !!
ładnie

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-10, 10:23   #4212
(kicia)
Zakorzenienie

Milkaa no to skoro nie masz no to cóż nic nie poradzisz chyba że jakaś koleżanka by miała pożyczyć

to przy okazji czy taki zestaw weselny jest ok?? tylko mam problem narazie z krawatem dla TŻ bo nie mogłam znaleźć nigdzie idealnego odcienia brązu albo za ciemny albo za jasny prawie że kremowy

a my dziś z TŻcikiem nie jedziemy na grilla tylko spędzamy romantyczny wieczór we dwoje
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg sdsda.jpg (84,0 KB, 40 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC04514.jpg (43,7 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC04509.jpg (74,7 KB, 25 załadowań)

Stary 2011-09-10, 10:37   #4213
__Paulinka__
Zakorzenienie

Hej ale sobie dzisiaj pospalam ale trzeba ogarnąc mieszkanie, na co nie specjalnie mam ochote:P

Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość

Co do guzków- jestem w grupie podwyższonego zachorowania na chorobę nowotworową, w szpitalu onkologicznym na konsultacjach jestem raz na kilka miesięcy (moja mamusia też) i wszystko, co podejrzane mi wycieli dla bezpieczeństwa. A teraz mam problem z węzłami chłonnymi - mam powiększony podżuchwowy od kilku lat i pachwinowy od jakiegoś roku, tego drugiego zrobili USG, a podżuchwowy chcą obserwować i zrobić biopsję. Ale jest taka zasada - jeśli węzeł podżuchwowy nie boli to jest prawdopodobieństwo "chłoniaka złośliwego", jeśli pobolewa raz na jakiś czas to jest ok i mnie na szczęście pobolewa, natomiast pachwinowy wcale, ale jest niby w porządku. Dodam, że ja sobie nic nie wmawiam i nie jestem jakimś maniakiem chorobowym, ale tyle osób z rodziny zmarło na raka, że niestety jest możliwe, że mnie i mamusię też to może spotkać, a babcia (mama mamusi) miała właśnie chłoniak i prawie na niego umarła. Ale się rozpisałam nie na temat... Dobrze, że późna pora i tego nie poczytacie W każdym razie zmierzam do tego, że popieram Wasze apele o chodzeniu do lekarza - trzeba się badać!

P.S.: Oświeciło mnie przed chwilą jakąś złotą myślą, co chyba oznacza, że już jestem zmęczona: "Jesień zbliża się wielkimi krokami, a PMki 2012 żyją swoimi ślubami"
no tak, jak w rodzinie jest to dziedziczne, to trzeba sie czesto badac.. to nie są zarty.. u mnie naszczescie nikt na nic takiego nie umarl..

super tytul

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Podoba mi się

Dzięki wszystkim za kciuki za moją mamę Operacja się udała. Dzisiaj wychodzi już ze szpitala i wieczorkiem dowiem się czegoś więcej
super, ze sie wszystko udalo

Cytat:
dzień dobry Laseczki

tez swietny tytul!
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-10, 10:42   #4214
madzia2306
Zakorzenienie

hej dziewczyny !
no wczoraj odbyły się nasze pierwsze nauki. nie było źle , najpierw mowil ksiądz potem taka jedna pani i na końcu pani pedagog i ona mowiła w miarę z sensem
za tydzień naturalne metody planowania rodziny, dostaliśmy już te materiały i wiecie co? kompletnie nie czaję tego NPR

---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ----------

Cytat:
Napisane przez paulinka009 Pokaż wiadomość
co wy na to kurcze ile można kasy zaoszczędzić na "nie robieniu się"

że jej się jeszcze nie znudziło, siedzi teraz na zachodniopomorskich Pm i kurcze chyba przestane tam zaglądać bo nie mam ochoty czytać tych farmazonów, dziwie się tylko pozostałym dziewczyną
ja to się dziwie że jej ktokolwiek odpisuje na jej durne posty, jak czytam co ona za farmazony wypisuje to śmiac mi się chce, ale nie wywołujmy jej bo jeszcze znowu tu przylezie

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-10, 10:58   #4215
(kicia)
Zakorzenienie

aż weszłam na wątek zachodniopomorskich PM ona jest straszna:mdlje: dobiła mnie tym komentowaniem koloru włosów jednej dziewczyny że jej naturalny blond jest dziwny...

ogólnie laska przegina mówi że mówi co myśli i słodzić nikomu nie będzie ale nie zważa na uczucia innych. Rozumiem że nie można przesadnie słodzić ale jakaś kultura wobec innych się należy

---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ----------

Cytat:
ja nie robie byle jak, mam w najladniejszym i zarazem najdrozszym lokalu w Szczecinie, wiec trudno zeby bylo byle jak, moja Mama wymarzyla sobie, ze ma byc luksusowo, tez w mysl zasady, ze ma jedna corke, i ze to raz w zyciu, na mnie takie wyswiechtane teksty nie dzialaja, a co pozniej mowia panie np. rozwodki, ktore biora po 3 sluby i tez planuja dlugo kolejny slub i sie wczuwaja i angazuja? bo 1szy mialy np. cywilny, 2gi koscielny itd. wlasnie dzis rozmawialysmy w pracy o tym braniu Pani do spiewania do kosciola czy jakiegos zespolu, wszystkie zgodnie stwierdzilysmy, ze to strata kasy i dodatkowe niepotrzebne kosty, chyba, ze organista jest do bani.

Cytat:
mi jest dobrze bez tzw. papierka, co ma byc to bedzie, bardziej pod rodzine i Babcie to robie i zeby kwestie prawne pozniej tez byly uregulowane. moja Mama nie chce skromnego przyjecia jak juz pisalam, wiec stad to wynika, nie ja place, wiec jest ok, ma byc tylko wg. moich wskazowek. najladniejszy obiektywnie, a widzialam duzo sal i lokali w Sz-n. jak juz mowilam niestety nie jestem osoba, ktora siee yymekscytuje-w sensie przygotowaniami, a szkoda. byloby mi latwiej, ale jestem obiektywna realistka. powiem np. kolezance, ze ma do bani sale, bo jestem szczera i mi jej szkoda, jesli faktycznie taka bedzie, to nie bede owijac w bawelne.

jezuu ona jest nawet nie umiem tego ubrać w słowa... ale to już jest chamstwo wiadomo ze nie każdemu się wszystko podoba ale wtedy można kulturalnie powiedzieć że coś nie jest w moim stylu ale jak się tej koleżance podoba to ok ale nieee lepiej chodzić z nosem do góryu bo ja jestem najjj i ona to każdemu powie bo sie jej żadna inna sala nie podoba tylko jej (http://www.booking.com/hotel/pl/park...FcXwzAod_Vbi9g sala jak sala nic nadzwyczajnego )

Edytowane przez (kicia)
Czas edycji: 2011-09-10 o 11:03

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-09-10, 12:26   #4216
magdziaS
Podróżniczka

Cześć dziewczyny!
Wczoraj na tych naukach nie było aż tak źle jak się spodziewałam
Chociaż o planowaniu rodziny na dzień dzisiejszy nic mnie nie zaskoczy, bo ostatnio mocno się tym interesuje A generalnie podobało mi się to co pani pedagog mówiła o związkach. Dopiero pierwsze spotkanie, a mój TŻ już wziął sobie parę rzeczy do serca.

Posprzątałam chałupę na pojawienie się dzisiejszych gości Madziu mam nadzieję, że się szykujesz ?
Poza tym mam chwilę, żeby Was ponadrabiać, bo miał przyjechać monter od neostrady i oczywiście gość się już 1,5 godz. spóźnia

Zobaczę co tam naskrobałyście

magdziaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-10, 12:29   #4217
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Czesio mówi Wam... DZIEŃ DOBRY! http://www.youtube.com/watch?feature...v=kd6DUjJtBYY#!

Oj dziewczynki, wyspałam się jak nie wiem TŻcik godzinkę temu wyszedł do pracuni, ale przyniósł mi kawkę do łóżka (milusio ), zjedliśmy sobie razem śniadanko, no milusio Szkoda co prawda, że dziś ja mam wolne a jutro on... ale wieczorkiem troszkę czasu ze sobą spędzimy

Zaraz muszę się pouczyć do pracy (bo zielony żółtodziób ze mnie :p) i ogarnąć wreszcie mieszkanko, bo ten nieporządek woła o pomstę do nieba

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
ja też dopinguje <robi fale>

bo widzisz tak to jest jak nie ma pracy to nie ma a jak jest to jest aż za dużo 2 prace plus szkolenie hard core. Ale daję radę dopóki nie padnę
Na razie mamy Excela kończymy w poniedziałek a potem planowanie biznesu, podstawy marketingu,finansowanie działalności, e-marketnig,księgowość i negocjacje handlowe. Mam nadzieję że tą całą resztę ogarnę. Dobrze że w technikum miałam właśnie przez 2 lata marketing,rachunkowość i przedsiębiorczośc to jakieś podstawy mam.

Dobra lecę spać bo 4.50 pobudka
dobranoc odezwę się wieczorem po pracach
Hihi dzięki Jagodziu Ty to dopiero jesteś turbodymomenem

Cytat:
Napisane przez Seagirl Pokaż wiadomość
HEj dziewczynki, ja tylko na chwilkę wpadłam sie przywitać i powiedzieć że buciki doszły i sa piękne, identyczne jak na zdjeciu i pasują;-)
Ooo to cudnie! Widziałam zdjęcie, które wcześniej wklejałaś - są śliczne !

Cytat:
Napisane przez gosiulka22 Pokaż wiadomość
Witam Was a ja dalej jestem chora, przynajmniej mam czas na nauke bo i tak całę dzień w łożku siedzę. A juz niedlugo egzamin
Oba tytuły mi sie podobaja
Zdrowiej, zdrowiej Nie martw się - ja też muszę się uczyć

Cytat:
to przy okazji czy taki zestaw weselny jest ok?? tylko mam problem narazie z krawatem dla TŻ bo nie mogłam znaleźć nigdzie idealnego odcienia brązu albo za ciemny albo za jasny prawie że kremo
Bardzo ładnie Ci w tej sukience Kiciu Super Ci się udało dobrać butki Tylko złota torebka mi tu jakoś nie pasuje Ja bym wzięła jakąś brązową, na pewno nie błyszczącą Ale jak Ci się podoba to luz A kremowy krawat nie będzie przypadkiem pasował do tego najjaśniejszego pasa na sukience ?

Dziewczynki przeraża mnie perspektywa tego, że do ślubu coraz mniej czasu zostało Hehe bo i nowa praca i magisterka... aż mi przeszło przez myśl, żeby ślub przełożyć, ale wiadomo - szkoda zaliczek, więc trzeba spiąć dupki No... i jestem sobie niesamowicie wdzięczna, że już mam kupioną suknię Ma się nosa!
sztuczka_magiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-10, 12:36   #4218
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdziaS Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny!
Wczoraj na tych naukach nie było aż tak źle jak się spodziewałam
Chociaż o planowaniu rodziny na dzień dzisiejszy nic mnie nie zaskoczy, bo ostatnio mocno się tym interesuje A generalnie podobało mi się to co pani pedagog mówiła o związkach. Dopiero pierwsze spotkanie, a mój TŻ już wziął sobie parę rzeczy do serca.

Posprzątałam chałupę na pojawienie się dzisiejszych gości Madziu mam nadzieję, że się szykujesz ?
Poza tym mam chwilę, żeby Was ponadrabiać, bo miał przyjechać monter od neostrady i oczywiście gość się już 1,5 godz. spóźnia
haha jakoś ciężko jest mi się zebrac i umyc wlosy bo mam tłuszcz na ubie jakby któraś chciala do pieczenia to użyczę
no co ty? tż sobie wziol do serca parę rzeczy? a wydawało mi sie że taki negatywnie był nastawiony mnie też samej sie oczy otworzyły, tż mi nad ranem przed wyjściem do pracy mowił że się nie wyspał ale pośpi po pracy na co ja że ok ale tylko 15 minutek
my sobie o tym wszystkim rozmawialiśmy drogą jak szliśmy do domu

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-10, 12:43   #4219
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Witam się sobotnio!
Właśnie wróciłam od fryzjera Chata posprzątana i teraz czas na sernik na zimno z wafelkami
Pogoda superowa, cieplutko i słonecznie.
Cytat:
Buuu... nikt tu Sztuczki nie dopinguje z nową, pełną wyzwań pracą
Ale zaraz do Ciebie kopal poleci!! Jesteś najbardziej dopingowaną sztuczką we wszechświecie, ot co! I poradzisz sobie ze wszystkim. W końcu każdy z czymś/gdzieś zaczynał.
Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość

bo widzisz tak to jest jak nie ma pracy to nie ma a jak jest to jest aż za dużo 2 prace plus szkolenie hard core. Ale daję radę dopóki nie padnę
Na razie mamy Excela kończymy w poniedziałek a potem planowanie biznesu, podstawy marketingu,finansowanie działalności, e-marketnig,księgowość i negocjacje handlowe. Mam nadzieję że tą całą resztę ogarnę. Dobrze że w technikum miałam właśnie przez 2 lata marketing,rachunkowość i przedsiębiorczośc to jakieś podstawy mam.
Ty jesteś twarda dziołcha. Ze wszystkim sobie poradzisz, a później będzie lżej i wszystko wyjdzie na plus. Tak trzymać
Cytat:
Napisane przez Seagirl Pokaż wiadomość
HEj dziewczynki, ja tylko na chwilkę wpadłam sie przywitać i powiedzieć że buciki doszły i sa piękne, identyczne jak na zdjeciu i pasują;-)
Superek
Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość

P.S.: Oświeciło mnie przed chwilą jakąś złotą myślą, co chyba oznacza, że już jestem zmęczona: "Jesień zbliża się wielkimi krokami, a PMki 2012 żyją swoimi ślubami"
Lubię to!
Cytat:

Fajny, fajny, tylko może być przydługawy na wizażowe warunki tytułowe. Nie wiem, ile może być znaków Ale jakby wyrzucić lato i zostawić: Już jesień nadchodzi, a w rozmowach o ślubie nikt nam nie przeszkodzi - PM2012 cz.X
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-10, 12:50   #4220
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Czesio mówi Wam... DZIEŃ DOBRY! http://www.youtube.com/watch?feature...v=kd6DUjJtBYY#!

Oj dziewczynki, wyspałam się jak nie wiem TŻcik godzinkę temu wyszedł do pracuni, ale przyniósł mi kawkę do łóżka (milusio ), zjedliśmy sobie razem śniadanko, no milusio Szkoda co prawda, że dziś ja mam wolne a jutro on... ale wieczorkiem troszkę czasu ze sobą spędzimy

Zaraz muszę się pouczyć do pracy (bo zielony żółtodziób ze mnie :p) i ogarnąć wreszcie mieszkanko, bo ten nieporządek woła o pomstę do nieba

Hihi dzięki Jagodziu Ty to dopiero jesteś turbodymomenem

Ooo to cudnie! Widziałam zdjęcie, które wcześniej wklejałaś - są śliczne !

Zdrowiej, zdrowiej Nie martw się - ja też muszę się uczyć

Bardzo ładnie Ci w tej sukience Kiciu Super Ci się udało dobrać butki Tylko złota torebka mi tu jakoś nie pasuje Ja bym wzięła jakąś brązową, na pewno nie błyszczącą Ale jak Ci się podoba to luz A kremowy krawat nie będzie przypadkiem pasował do tego najjaśniejszego pasa na sukience ?

Dziewczynki przeraża mnie perspektywa tego, że do ślubu coraz mniej czasu zostało Hehe bo i nowa praca i magisterka... aż mi przeszło przez myśl, żeby ślub przełożyć, ale wiadomo - szkoda zaliczek, więc trzeba spiąć dupki No... i jestem sobie niesamowicie wdzięczna, że już mam kupioną suknię Ma się nosa!

właśnie tą złotą torebkę to mi tu doradzono bo złote błyszczące dodatki ona się tak w rzeczywistości nie błyszczy tylko zdjęcie z lampą daje taki efekt zresztą mam tylko czarną i złotą

a z butami to tka super wyszlo bo kupiłam je w ciemno zanim dostałam sukienke z allegro

co do krawata to szukam odcienia kawy z mlekiem bo takiego koloru jest ten brązowy pasek

Stary 2011-09-10, 13:12   #4221
__Paulinka__
Zakorzenienie

Jeeezuuuu ale mam dzisiaj lenia!!! nic od rana nie zrobilam tylko sie gapie w ten glupi telewizor TZ dzwonil wlasnie z pracy ze na ok 19 idziemy do znajomych.. przy okzaji na walke Adamka:P przynajmniej sobie poplotkuje:P hehe musze sie jakos ogarnąc, bo teraz nie za ciekawie wyglądam:P biorąc pod uwage wczorajsze "Rozmowy w toku" powinnam juz przynajmniej od godziny siedziec w lazience i pracowc nad makijazem
Stary 2011-09-10, 13:14   #4222
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
Jeeezuuuu ale mam dzisiaj lenia!!! nic od rana nie zrobilam tylko sie gapie w ten glupi telewizor TZ dzwonil wlasnie z pracy ze na ok 19 idziemy do znajomych.. przy okzaji na walke Adamka:P przynajmniej sobie poplotkuje:P hehe musze sie jakos ogarnąc, bo teraz nie za ciekawie wyglądam:P biorąc pod uwage wczorajsze "Rozmowy w toku" powinnam juz przynajmniej od godziny siedziec w lazience i pracowc nad makijazem
Eee tam od godziny... Conajmniej od wczoraj
Stary 2011-09-10, 13:14   #4223
M_ilkaa
Rozeznanie

Cytat:
z tym makijażem to Ci się udało
Stary 2011-09-10, 13:17   #4224
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:

o matko a ja o 18 wychodzę a jeszcze nie zaczełam się malować... do toaletki marsz kochana bo nie zdążymy

---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ----------

PS nie zapomnij o lakierze na twarz

Stary 2011-09-10, 13:25   #4225
gosiulka22
Wtajemniczenie

Cytat:
jeśli chcesz wyglądac naprawdę fajnie to powinna mieć makijaz juz na twarzy od 2 tygodni bo gdyby się cos nie udało, to co wtedy?
gosiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-10, 13:26   #4226
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Eee tam od godziny... Conajmniej od wczoraj
no tak... wlasciwie to makijaz trzyma sie 2 tygodnie.. a ja glupia, przeciez od dawna waidomo, ze walka Adamka jest wiec moglam przewidziec, ze do kogos pojdziemy

Cytat:
o matko a ja o 18 wychodzę a jeszcze nie zaczełam się malować... do toaletki marsz kochana bo nie zdążymy

---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ----------

PS nie zapomnij o lakierze na twarz
Ej Kicia my to bedziemy najmniej atrakcyjne dzisiaj, takie bez tony makijazu.. takie cos sie nie podoba facetom trzeba sie wkoncu za siebie wziąc szpachle juz wyszukalam ide zrobic cement, bo obawiam sie, ze sam lakier nie wystarczy
Stary 2011-09-10, 13:28   #4227
M_ilkaa
Rozeznanie

dla tych co jeszcze nie zaczęły sie malować, albo maja świeży makijaż
Stary 2011-09-10, 13:36   #4228
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
no tak... wlasciwie to makijaz trzyma sie 2 tygodnie.. a ja glupia, przeciez od dawna waidomo, ze walka Adamka jest wiec moglam przewidziec, ze do kogos pojdziemy

Ej Kicia my to bedziemy najmniej atrakcyjne dzisiaj, takie bez tony makijazu.. takie cos sie nie podoba facetom trzeba sie wkoncu za siebie wziąc szpachle juz wyszukalam ide zrobic cement, bo obawiam sie, ze sam lakier nie wystarczy

tylko nie zapomnij co 30 minut kontrola makijażu i niezbędnik ze sobą 4 podkłądy 8 tuszów do rzęs 10 cieni do powiek 15 szminek i błyszczyków

Stary 2011-09-10, 13:37   #4229
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:

Zaczęłam się zastanawiać, czym później ten cement skuć, ale w porę się opamiętałam... Przecież skuwanie cementu z facjaty to grzech
Stary 2011-09-10, 13:37   #4230
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
dla tych co jeszcze nie zaczęły sie malować, albo maja świeży makijaż

to ja na ślub pomaluje się ja wiem... 3 tyg wcześniej żeby był idealny

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości