|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4051 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Zachodniopomorskie Panny Młode
Cytat:
Ehhh a co tam ze 100 gosci zrobilo sie 80 ale i tak nie zamierzam sobie psuc humoru i zamierzam dobrze sie bawic na wlasnym weselu . Pogode tez przestalam ogladac. Dzisiaj i wczoraj mialo padac a tu sloneczko za oknem. Trzymajcie kciuki za nas
|
|
|
|
|
|
#4052 |
|
Komplikatorka
|
Emilko powiedz mi proszę w jakim mieście masz ślub/wesele a sprawdzę Ci pogodę
|
|
#4053 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#4054 |
|
Komplikatorka
|
Narazie jest pogoda tylko do soboty do 14:00 ale jutro już powinna być na całą sobotę.
W Rewalu w sobotę do 14:00 zero deszczu - temp. od 12 do 18
|
|
#4055 |
|
Zakorzenienie
|
Emilka sprawdź sobie na new.meteo.pl, pogoda się sprawdza niemalże w 100%.
|
|
#4056 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() My płaciliśmy 800 zł. Fotografów było dwóch, zdjęcia zaczęli od błogosławieństwa, potem msza, wyjście z kościoła, życzenia. Zrobili nam też jeszcze krótki plener przed domem. Kilka dni po ślubie mieliśmy sesję plenerową. Dostaliśmy ok. 700 zdjęć na płycie, album z 40 zdjęciami w dużym formacie i prezentację z podkładem muzycznym na dvd (3 płyty: dla nas i dla rodziców). |
|
|
|
|
|
#4057 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#4058 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Hej, hej
![]() [1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;29181962]Dostałam zdjęcia od fotografa. Niestety, nie jestem zadowolona [/QUOTE]Ojejku Cytat:
, a juz po slubie (zostalo nam 3 kartony ), byla okropna. Wyglada na to, ze na weselach kazda wodka jest dobraCytat:
Ale z kepek tez bylam baaardzo zadowolona ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Pierwszy taniec, to juz mi nie zalezalo jak wyjdzie. bylam szczesliwa i to sie liczylo. Dziewczyny, musze sie pochwalic. Jedziemy na wakacje Nie bedzie to moze typowa podroz poslubna-zwlaszcza, ze jedziemy z corcia , ale zawsze cos.Wybralismy Fuerteventura, na wyspach kanaryjskich. Podobno, na koniec pazdziernika jest tam jeszcze bardzo cieplo. Oby bylo, bo za wiele do roboty to tam nie ma
|
|
|
|
#4059 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Co do rozdzielczości - nasze też są w dużej, na pewno sobie któreś powiększymy Edytowane przez a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d Czas edycji: 2011-09-07 o 19:53 |
|
|
|
|
|
#4060 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja swój urlop spędziłam na załatwianiu formalności po-ślubnych a mój mąż niestety już dwa dni później musiał wrócic do pracy... planujemy sobie to odbic w przyszłym roku a teraz- zimą może chociaż jakiś wypad w góry na narty jak sie uda ![]() Bawcie się dobrze i z pewnością będzie ciepło mogę podpytac o to z pierwszej ręki jak chcesz bo mój bardzo dobry kolega mieszka tam na stałe (szczęściarz)... ![]() ---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ---------- Cytat:
już zaczynam trzymac kciuki będzie pięknie, zobaczysz
|
||
|
|
|
|
#4061 |
|
BAN stały
|
dziekuje Wam za odp. dot. fotografa. emillia006 bardzo lubie Rewal i okolice, zazdroszcze Ci,tez chcialam nad morzem wlasnie tam, ale ze wzgledu na chorobe Mamy TŻta nic z tego
nie moglaby tam jechac, bo ma dializy ladnej pogody Ci zycze.gwiazdeczka26 udanych wakacji i duzo slonca, ja tez jade za tydzien do Hiszpanii. to i tak Wam Dziewczyny malo osob odmowilo przed slubem, kuzyn mial miec 150 osob, a odmowilo mu 80, na szczescie za nich nie placil. Dagunia ja tam nie robilam, wiec nie wiem jak wygladaja, jak szlam do kina, to widzialam, ze jest promocja, w Beauty Center-dawna Lorena najleoiej robi P.Edyta,ale to wiem od znajomej,bo tez nie robilam tych rzes jeszcze, troche sie,,boje'',bo ja bardzo tre oczy i boje sie,ze wyrwe je sobie razem ze swoimi, w Margaret tez robia ladnie za 150 zl. 300 zl za takie rzesy to przesada, zdzierstwo. Edytowane przez zip sklad Czas edycji: 2011-09-07 o 18:52 |
|
|
|
|
#4062 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatecznie było 120. ![]() Co do tych rzęs, czasami lepiej zapłacić trochę więcej ale mieć pewność, że będzie idealnie i to dotyczy wszystkiego. Tam, gdzie można zapłacić mniej, a mimo to jakość usługi jest rewelacyjna to faktycznie nie ma co przepłacać, ale rozumiem dziewczyny, które na własnym wyglądzie w tym dniu nie chcą oszczędzać.
|
|
|
#4063 | ||
|
Komplikatorka
|
Cytat:
Poza tym dziewczyna robi na super produktach i rzęsy nie są "plastikowe" tylko wyglądem i struktorą przypominające naturalne ![]() Cytat:
|
|
|
#4064 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;29260240]Gwiazdeczko, chciałam wkleić zdjęcia do albumu w profilu, ale jest ograniczenie wielkości. Musiałabym je sporo pomniejszyć.
Co do rozdzielczości - nasze też są w dużej, na pewno sobie któreś powiększymy Mozna pomniejszac zdjecia, nie zmieniajac nic z ich wlasciwosci w programie Microsoft Office Picture manager. W zakladce edytuj zdjecie, masz taka opcje zmiana rozmiaru czy jakos tak (ja mam po angielsku- resize ), i tam sobie zmniejszasz np o 50% czy ile tam chcesz i gotowe. Oczywiscie warto te pomniejszone zdjecie zapisac jako kopia, a orginal zostawic w duzej rozdzielczosci![]() Cytat:
Jak mozesz, to podpytaj kolege o pogode w drugiej polowie pazdziernika. Sprawdzalam w intenecie i wyglada na to, ze spokojnie ponad 22 stopnie powinno byc. Tylko slyszalam tez, ze tam strasznie wieje![]() Co do 'takich' gosci , to u nas tez nie pojawily sie 2 osoby. Dostalismy smsa, ze maja chorobe zoladkowa Z kilku zrodel slyszelismy jednak, ze to byla choroba poalkoholowaTak naprawde, w dzien slubu juz wogole sie nie mysli o tym kogo nie ma.
|
|
|
|
#4065 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4066 |
|
BAN stały
|
widzialam tez te rzesy ladnie zrobione za 150 zl w Margaret na Krzywoustego. zgadzam sie, ze w ten dzien warto postawic na wyglad,tylko, ze jak mowi moj TŻt to jest oszustwo, bo panna mloda na slubie wyglada inaczej niz na zywo i o niebo lepiej. fakt, ze kazda chce w ten dzien wygladac ladnie i czuc sie dobrze i wyjatkowo. tylko, ze jak do niego do pracy przyszla zona kolegi, a widzial ja na slubie jak PM, to sie przerazil co to przyszlo
bo roznica byla bardzo duza. nawet myslal, ze to inna pani, i ze ten kolega juz ma jakas nowa i sie zdziwil. kolezanki maz jej na nic kasy nie dal na slub, bo jest skapy i chytry i nie byla ani u fryzjera ani na paznokciach czy makijazu, nawet sukienke na przebranie miala ode mnie, ale to juz skrajny przypadek, zalowala jednak, ze nie byla zrobiona.
|
|
|
|
|
#4067 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4068 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
A zresztą - uczesać się czy umalować można samodzielnie. Ja nie byłam na profesjonalnym makijażu i jakoś ludzi na ślubie nie wystraszyłam
|
||
|
|
|
|
#4069 |
|
BAN stały
|
mrowinka zgadzam sie z Toba,ale jedna ma talent, a 2ga nie, ja np. uwazam, ze sie potrafie pomalwoac, ale uczesac czy zrobic paznokcie, to juz napewno nie, to dla mnie czarna magia i szkoda zachodu, wtedy napewno bym straszyla, ale w taki dzien wolalabym isc na calosc do profesjonalistow, miec z glowy i sie nie przejmowac. ona wlasnie nie potrafila nic ze soba zrobic, zalowala, ze nigdzie nie byla i zle sie czula w ten niby najwazniejszy dzien w zyciu.
paulinka009 troche kultury, sama idz stad, jak Tytak ludzi traktujesz i sie do nich odzywasz, to wspolczuje osobom, ktore z Toba przebywaja. |
|
|
|
|
#4070 |
|
Raczkowanie
|
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;29302436]Idąc takim tokiem rozumowania, to za "oszustwo" trzeba by uznać tipsy, farbę na włosach itd.
![]() Mogła sama zarobić A zresztą - uczesać się czy umalować można samodzielnie. Ja nie byłam na profesjonalnym makijażu i jakoś ludzi na ślubie nie wystraszyłam [/QUOTE]mrowinko, ja bym powiedziała, że w takim razie nawet malowanie rzęs będzie oszustwem nie?ja nie żałuję, no i jakoś nie było osoby która by mnie nie poznała:P |
|
|
|
|
#4071 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4072 |
|
BAN stały
|
tak, a kto mnie przegania skoro ciagle tu jestem? ja mam w nosie co o mnie pisza i kto, co mnie to obchodzi jak kogos nie znam? zreszta nie o tym jest watek, ale Ty jestes pyskata. jak cos masz do mnie Kobieto, to dawaj na solo, chyba, ze wymiekasz
![]()
Edytowane przez zip sklad Czas edycji: 2011-09-10 o 13:59 |
|
|
|
|
#4073 |
|
Zadomowienie
|
jak dobrze że na wizażu jest coś takiego jak "ignoruj" ufff....
Dziewczyny gdzie miałyście bądź planujecie mieć zdjęcia z pleneru?? Byliśmy ostatnio z tż w Świnoujściu i na jedntm z fortów para młoda robiła zdjęcia i tak pomyślałam że Świnoujście to może nie jest zły pomysł
|
|
|
#4074 |
|
BAN stały
|
ja bym chciala jakies z konikami, bo je bardzo lubie, widzialam ostatnio sesje Dody w Vivie z koniami wlasnie i wygladala bosko.
http://www.plotek.pl/plotek/1,111483...ak_konie_.html a wygladalo to z grubsza tak, wiecej fotek nie moge znalesc, cud-miód. |
|
|
|
|
#4075 | |
|
Komplikatorka
|
Paulinko w Świnoujściu na fortach mogą wyjść piękne zdjęcia
---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ---------- Cytat:
Jesteś z gimnazjum ? Chociaż jeszcze w ośrodku wychowawczym się spotkałam z takimi tekstami. Gratuluje wychowania i kultury
|
|
|
#4076 |
|
Rozeznanie
|
zip sklad nie psuj proszę panującej tu atmosfery. Jeśli komuś coś nie pasuje, to nie jest tu z przymusu tylko z własnej chęci. Więc uszanujmy się wzajemnie.
Paulinka009 ja myślałam o swojej sesji nad morzem, konkretnie Trzęsacz np. ![]() Chociaż co do tego to nie mam pewności, bo może coś się zawsze zmienić.
|
|
#4077 |
|
BAN stały
|
Dagunia skoro planuje slub, to z gim. raczej byc nie moge, a w ktorym osrodku to slyszalas? Kamienna, Mokra czy Jagiellonska? bo ja w kazdym
lolkeira2008 mi wszystko pasuje i ja nie zaczela, tylko te 2 Panie powyzej maja jakies,,ale''. nudza sie chyba z mezusiem i sa niedowartosciowane szukaja ewidentnie zaczepki.
Edytowane przez zip sklad Czas edycji: 2011-09-10 o 16:56 |
|
|
|
|
#4078 |
|
Komplikatorka
|
Zip pudło - mężusia jeszcze nie mam
A skoro jesteś taka inteligentna to powinnaś wiedzieć że ślub można wziąć za zgodą sądu nie mając 18 lat Teoretycznie w gimnazjum możesz być do 18-nastki więc wiesz - jedno nie przeczy drugiemu Ode mnie leci ignor więc Keira teraz bardzo ładnie "zrobili" ruiny kościoła. Są ślicznie oświetlone, malutkie molo jest - bardzo fajna sceneria.
|
|
#4079 |
|
BAN stały
|
Dagunia bez urazy, ale mam w 4 literach twoj ignor i moge tylko powiedziec nawazajem, ja z patologii nie jestem zeby brac slub jako nieletnia, moze Ty masz takich znajomych czy cos, ja nie. krytykujecie koniki, a sesja nad morzem nie lepsza, skoro juz oceniamy, banalna i oklepana, bez polotu, 90% par ma sesje nad morzem.
|
|
|
|
|
#4080 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja to w Trzęsaczu nie byłam mase lat więc nie wiem jak tam jest teraz. Ale same riuny są piękne. Ale jak teraz faktycznie ładnie je "zrobili" to tym lepiej. Ogólnie to podoba mi się plener morski: woda, piasek i piękne niebo. A że w Trzęsaczu są niesamowite ruiny, to tym bardziej
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:00.

ja miałam chyba ze dwa takie przedślubne sny... a nerwy to dwa dni przed prawie mnie zjadły...
Ehhh a co tam ze 100 gosci zrobilo sie 80 ale i tak nie zamierzam sobie psuc humoru i zamierzam dobrze sie bawic na wlasnym weselu
. Pogode tez przestalam ogladac. Dzisiaj i wczoraj mialo padac a tu sloneczko za oknem. Trzymajcie kciuki za nas

Dziwna sprawa, bo kazdy mi mowil, ze ostatni tydzien to bedzie istny stres dla nas
Jeszcze tylko 4 DNI 

[/QUOTE]

, to u nas tez nie pojawily sie 2 osoby. Dostalismy smsa, ze maja chorobe zoladkowa