Zachodniopomorskie Panny Młode - Strona 136 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-09-07, 11:33   #4051
emillia006
Zadomowienie

Dot.: Zachodniopomorskie Panny Młode

Cytat:
Napisane przez lil_ Pokaż wiadomość

to super że się nie stresujesz ja miałam chyba ze dwa takie przedślubne sny... a nerwy to dwa dni przed prawie mnie zjadły...
za to w dzień ślubu... pełen relaks, sama nie wiedziałam dlaczego. Zjadłam nawet w domu obiad spokojnie...
można powiedziec że denerwowałam się etapami.. najpierw już przed samym wejściem do Kościoła, a później przed pierwszym tańcem
tak więc też dziwnie.

Co do pogody to chyba lepiej nie oglądaj a tak serio, to najważniejsze żeby nie padało do czasu aż dojedziecie na salę później jak pokropi to nawet lepiej bo powietrze będzie fajniejsze.
a poza tym to szystko będzie super!!!!
Dziekuje Kochana Wierze, ze bedzie pieknie, szkoda tylko, ze niektorzy goscie 3 dni przed slubem dzwonia i mowia, ze jednak nie maja za co przyjechac- chociaz o slubie bylo wiadomo juz ponad rok temu Ehhh a co tam ze 100 gosci zrobilo sie 80 ale i tak nie zamierzam sobie psuc humoru i zamierzam dobrze sie bawic na wlasnym weselu . Pogode tez przestalam ogladac. Dzisiaj i wczoraj mialo padac a tu sloneczko za oknem. Trzymajcie kciuki za nas
emillia006 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-07, 11:37   #4052
Dagunia
Komplikatorka

Emilko powiedz mi proszę w jakim mieście masz ślub/wesele a sprawdzę Ci pogodę Na 99,9% się sprawdza
Stary 2011-09-07, 11:55   #4053
emillia006
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Dagunia Pokaż wiadomość
Emilko powiedz mi proszę w jakim mieście masz ślub/wesele a sprawdzę Ci pogodę Na 99,9% się sprawdza

Slub mam w Rewalu a wesele w Pogorzelicy
Stary 2011-09-07, 12:38   #4054
Dagunia
Komplikatorka

Cytat:
Napisane przez emillia006 Pokaż wiadomość
Slub mam w Rewalu a wesele w Pogorzelicy
Narazie jest pogoda tylko do soboty do 14:00 ale jutro już powinna być na całą sobotę.
W Rewalu w sobotę do 14:00 zero deszczu - temp. od 12 do 18
Stary 2011-09-07, 13:13   #4055
wika82
Zakorzenienie

Emilka sprawdź sobie na new.meteo.pl, pogoda się sprawdza niemalże w 100%.
Stary 2011-09-07, 13:19   #4056
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d
Konto usunięte

Cytat:
Kochana w ogole sie nie stresuje... nic a ni !!! Nawet nie mam koszmarow slubnych Dziwna sprawa, bo kazdy mi mowil, ze ostatni tydzien to bedzie istny stres dla nas , jedynie co mnie martwi to prognoza pogody Jeszcze tylko 4 DNI
Też się martwiłam pogodą, ale okazało się, że było pięknie

Cytat:
Napisane przez zip sklad Pokaż wiadomość
mrowinka, a ile korztuje taki fotograf na krotko? bo ja tez chce tylko do kosciola i pozniej na chwile do lokalu. za plener sie osobno placi? dziex za odp.
My płaciliśmy 800 zł. Fotografów było dwóch, zdjęcia zaczęli od błogosławieństwa, potem msza, wyjście z kościoła, życzenia. Zrobili nam też jeszcze krótki plener przed domem. Kilka dni po ślubie mieliśmy sesję plenerową. Dostaliśmy ok. 700 zdjęć na płycie, album z 40 zdjęciami w dużym formacie i prezentację z podkładem muzycznym na dvd (3 płyty: dla nas i dla rodziców).
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-07, 13:21   #4057
emillia006
Zadomowienie

Cytat:
Narazie jest pogoda tylko do soboty do 14:00 ale jutro już powinna być na całą sobotę.
W Rewalu w sobotę do 14:00 zero deszczu - temp. od 12 do 18

Dzieki kochana Najwazniejsze to zeby nie padalo
Stary 2011-09-07, 14:02   #4058
gwiazdeczka26
Zakorzenienie

Hej, hej

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;29181962]Dostałam zdjęcia od fotografa.
Niestety, nie jestem zadowolona [/QUOTE]

Ojejku To przykre.... nie wiem co powiedziec. Ale moze nie sa takie zle..... chociaz to Wam maja sie podobac, wiec nasza opinia nic by pewnie nie zmienila. A pokazesz kilka???

Cytat:
my mieliśmy Żubrówkę Białą sprawdzona przez nas i większe grono znajomych przed weselem ) ale wszystko kwestia gustu
U nas tez byla Zubrowka Biala. A co ciekawe, na weselu smakowala mi wybornie, a juz po slubie (zostalo nam 3 kartony), byla okropna. Wyglada na to, ze na weselach kazda wodka jest dobra

Cytat:
Piekne rzesy Czy to sa tzw kepki czy przedluzalas metoda 1:1?? Na czwatrek jestem umowiona do kosmetyczki na rzeski wlasnie 1:1 i ciekawa jestem jaki bedzie tego efekt
Lil jak moge dolaczyc do Twoich znajomych??
Koniecznie pochwal sie efektem. Ja sie zwyczajnie balam przedluzyc rzesy ta metoda 1:1. Widzialam dziewczyny, ktore mialy okropnie to zrobione, jak popalone te rzesy wygladaly. Trzeba isc do kogos poleconego, a ja takiej osoby nie znalam.
Ale z kepek tez bylam baaardzo zadowolona

Cytat:
Napisane przez wika82 Pokaż wiadomość
Ech, to masakra.. Moje zdjęcia od fotografa. a zdjęcia gości - jakościowo to zupełnie inna bajka. Możemy zrobić odbitkę metr na 71 cm.
Braliście fotografa z polecenia, czy w ciemno?
Szkoda, że tak wyszło.
Przewaznie wlasnie zdjecia od fotografa sa w duzej rozdzielczosci. My juz nawet mamy z jednegozdjecia obraz - 70x 50 cm. Jest cudny

Cytat:
Widziałam dziewczynę co robiła rzęsy w Beverly -nawet za darmo bym tak nie chciała. Oni nie wiedzą co oznacza metoda 1:1. Albo do jednej rzęsy przyklejają po 2 albo przyklejają po jednej na co trzecią-czwartą rzęsę.
Jak narazie tylko jedną dziewczynę widziałam z idealnymi, ale on płaciła chyba 350 albo 300 zł.
No to wlasnie tego sie obawialam. To nie jest wcale takie proste jak sie wydaje.Kosmetyczka musi byc baardzo precyzyjna i jeszcze zeby sztuczna rzesa ladnie sie dokleila do tej naturalnej

Cytat:

to super że się nie stresujesz ja miałam chyba ze dwa takie przedślubne sny... a nerwy to dwa dni przed prawie mnie zjadły...
za to w dzień ślubu... pełen relaks, sama nie wiedziałam dlaczego. Zjadłam nawet w domu obiad spokojnie...
można powiedziec że denerwowałam się etapami.. najpierw już przed samym wejściem do Kościoła, a później przed pierwszym tańcem
tak więc też dziwnie.

Co do pogody to chyba lepiej nie oglądaj a tak serio, to najważniejsze żeby nie padało do czasu aż dojedziecie na salę później jak pokropi to nawet lepiej bo powietrze będzie fajniejsze.
a poza tym to szystko będzie super!!!!
Ja sie stresowalam duzo wczesniej, jakos na mc przed mnie naszlo. Ale juz w dzien slubu...nic,zero stresu. No, dopiero podczas przysiegi, patrzac w oczy mojego meza, wzruszenie scisnelo mnie za gardlo...ale to juz inna bajka
Pierwszy taniec, to juz mi nie zalezalo jak wyjdzie. bylam szczesliwa i to sie liczylo.

Dziewczyny, musze sie pochwalic. Jedziemy na wakacje
Nie bedzie to moze typowa podroz poslubna-zwlaszcza, ze jedziemy z corcia, ale zawsze cos.
Wybralismy Fuerteventura, na wyspach kanaryjskich. Podobno, na koniec pazdziernika jest tam jeszcze bardzo cieplo. Oby bylo, bo za wiele do roboty to tam nie ma
Stary 2011-09-07, 14:07   #4059
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka26 Pokaż wiadomość
Ojejku To przykre.... nie wiem co powiedziec. Ale moze nie sa takie zle..... chociaz to Wam maja sie podobac, wiec nasza opinia nic by pewnie nie zmienila. A pokazesz kilka???

Przewaznie wlasnie zdjecia od fotografa sa w duzej rozdzielczosci. My juz nawet mamy z jednegozdjecia obraz - 70x 50 cm. Jest cudny
Gwiazdeczko, chciałam wkleić zdjęcia do albumu w profilu, ale jest ograniczenie wielkości. Musiałabym je sporo pomniejszyć.
Co do rozdzielczości - nasze też są w dużej, na pewno sobie któreś powiększymy

Edytowane przez a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d
Czas edycji: 2011-09-07 o 19:53
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-07, 16:49   #4060
lil_
Raczkowanie

Cytat:
Hej, hej

Dziewczyny, musze sie pochwalic. Jedziemy na wakacje
Nie bedzie to moze typowa podroz poslubna-zwlaszcza, ze jedziemy z corcia, ale zawsze cos.
Wybralismy Fuerteventura, na wyspach kanaryjskich. Podobno, na koniec pazdziernika jest tam jeszcze bardzo cieplo. Oby bylo, bo za wiele do roboty to tam nie ma
Zazdroszcze wyjazdu! ja swój urlop spędziłam na załatwianiu formalności po-ślubnych a mój mąż niestety już dwa dni później musiał wrócic do pracy... planujemy sobie to odbic w przyszłym roku a teraz- zimą może chociaż jakiś wypad w góry na narty jak sie uda
Bawcie się dobrze i z pewnością będzie ciepło mogę podpytac o to z pierwszej ręki jak chcesz bo mój bardzo dobry kolega mieszka tam na stałe (szczęściarz)...

---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ----------

Cytat:
Dziekuje Kochana Wierze, ze bedzie pieknie, szkoda tylko, ze niektorzy goscie 3 dni przed slubem dzwonia i mowia, ze jednak nie maja za co przyjechac- chociaz o slubie bylo wiadomo juz ponad rok temu Ehhh a co tam ze 100 gosci zrobilo sie 80 ale i tak nie zamierzam sobie psuc humoru i zamierzam dobrze sie bawic na wlasnym weselu . Pogode tez przestalam ogladac. Dzisiaj i wczoraj mialo padac a tu sloneczko za oknem. Trzymajcie kciuki za nas
Niczym się nie przejmuj a o takich ludziach którzy na ostatnią chwilę odmawiają nie będę się wypowiadac. Ich strata!!! ... powiem Ci tylko, że do nas w ogóle 4 osoby nie przyszły, gdzie 2 z nich jeszcze dzień wcześniej mówiły że będą... "kolega" napisał smsa już podczas wesela, że ma nadzieję że dobrze się bawimy a takie imprezy to nie dla niego... bla bla bla...
już zaczynam trzymac kciuki będzie pięknie, zobaczysz
lil_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-07, 18:33   #4061
zip sklad
BAN stały

dziekuje Wam za odp. dot. fotografa. emillia006 bardzo lubie Rewal i okolice, zazdroszcze Ci,tez chcialam nad morzem wlasnie tam, ale ze wzgledu na chorobe Mamy TŻta nic z tego nie moglaby tam jechac, bo ma dializy ladnej pogody Ci zycze.
gwiazdeczka26 udanych wakacji i duzo slonca, ja tez jade za tydzien do Hiszpanii. to i tak Wam Dziewczyny malo osob odmowilo przed slubem, kuzyn mial miec 150 osob, a odmowilo mu 80, na szczescie za nich nie placil.
Dagunia ja tam nie robilam, wiec nie wiem jak wygladaja, jak szlam do kina, to widzialam, ze jest promocja, w Beauty Center-dawna Lorena najleoiej robi P.Edyta,ale to wiem od znajomej,bo tez nie robilam tych rzes jeszcze, troche sie,,boje'',bo ja bardzo tre oczy i boje sie,ze wyrwe je sobie razem ze swoimi, w Margaret tez robia ladnie za 150 zl. 300 zl za takie rzesy to przesada, zdzierstwo.

Edytowane przez zip sklad
Czas edycji: 2011-09-07 o 18:52
zip sklad jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-07, 19:52   #4062
wika82
Zakorzenienie

Cytat:
dziekuje Wam za odp. dot. fotografa. emillia006 bardzo lubie Rewal i okolice, zazdroszcze Ci,tez chcialam nad morzem wlasnie tam, ale ze wzgledu na chorobe Mamy TŻta nic z tego nie moglaby tam jechac, bo ma dializy ladnej pogody Ci zycze.
gwiazdeczka26 udanych wakacji i duzo slonca, ja tez jade za tydzien do Hiszpanii. to i tak Wam Dziewczyny malo osob odmowilo przed slubem, kuzyn mial miec 150 osob, a odmowilo mu 80, na szczescie za nich nie placil.
Dagunia ja tam nie robilam, wiec nie wiem jak wygladaja, jak szlam do kina, to widzialam, ze jest promocja, w Beauty Center-dawna Lorena najleoiej robi P.Edyta,ale to wiem od znajomej,bo tez nie robilam tych rzes jeszcze, troche sie,,boje'',bo ja bardzo tre oczy i boje sie,ze wyrwe je sobie razem ze swoimi, w Margaret tez robia ladnie za 150 zl. 300 zl za takie rzesy to przesada, zdzierstwo.
Mi odmówiło tylko 6 osób! Ostatecznie było 120.

Co do tych rzęs, czasami lepiej zapłacić trochę więcej ale mieć pewność, że będzie idealnie i to dotyczy wszystkiego. Tam, gdzie można zapłacić mniej, a mimo to jakość usługi jest rewelacyjna to faktycznie nie ma co przepłacać, ale rozumiem dziewczyny, które na własnym wyglądzie w tym dniu nie chcą oszczędzać.
Stary 2011-09-08, 09:41   #4063
Dagunia
Komplikatorka

Cytat:
Jak byś zobaczyła efekt to nie mówiłabyś że zdzierstwo Poza tym dziewczyna robi na super produktach i rzęsy nie są "plastikowe" tylko wyglądem i struktorą przypominające naturalne
Cytat:
Napisane przez wika82 Pokaż wiadomość
Mi odmówiło tylko 6 osób! Ostatecznie było 120.

Co do tych rzęs, czasami lepiej zapłacić trochę więcej ale mieć pewność, że będzie idealnie i to dotyczy wszystkiego. Tam, gdzie można zapłacić mniej, a mimo to jakość usługi jest rewelacyjna to faktycznie nie ma co przepłacać, ale rozumiem dziewczyny, które na własnym wyglądzie w tym dniu nie chcą oszczędzać.
Zgadzam się w 100%
Stary 2011-09-08, 12:41   #4064
gwiazdeczka26
Zakorzenienie

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;29260240]Gwiazdeczko, chciałam wkleić zdjęcia do albumu w profilu, ale jest ograniczenie wielkości. Musiałabym je sporo pomniejszyć.
Co do rozdzielczości - nasze też są w dużej, na pewno sobie któreś powiększymy [/QUOTE]

Mozna pomniejszac zdjecia, nie zmieniajac nic z ich wlasciwosci w programie Microsoft Office Picture manager. W zakladce edytuj zdjecie, masz taka opcje zmiana rozmiaru czy jakos tak (ja mam po angielsku- resize), i tam sobie zmniejszasz np o 50% czy ile tam chcesz i gotowe. Oczywiscie warto te pomniejszone zdjecie zapisac jako kopia, a orginal zostawic w duzej rozdzielczosci

Cytat:
Zazdroszcze wyjazdu! ja swój urlop spędziłam na załatwianiu formalności po-ślubnych a mój mąż niestety już dwa dni później musiał wrócic do pracy... planujemy sobie to odbic w przyszłym roku a teraz- zimą może chociaż jakiś wypad w góry na narty jak sie uda
Bawcie się dobrze i z pewnością będzie ciepło mogę podpytac o to z pierwszej ręki jak chcesz bo mój bardzo dobry kolega mieszka tam na stałe (szczęściarz)...

---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ----------

Niczym się nie przejmuj a o takich ludziach którzy na ostatnią chwilę odmawiają nie będę się wypowiadac. Ich strata!!! ... powiem Ci tylko, że do nas w ogóle 4 osoby nie przyszły, gdzie 2 z nich jeszcze dzień wcześniej mówiły że będą... "kolega" napisał smsa już podczas wesela, że ma nadzieję że dobrze się bawimy a takie imprezy to nie dla niego... bla bla bla...
już zaczynam trzymac kciuki będzie pięknie, zobaczysz
Jasne, ze czce wiedziec z pierwszej rekiJak mozesz, to podpytaj kolege o pogode w drugiej polowie pazdziernika. Sprawdzalam w intenecie i wyglada na to, ze spokojnie ponad 22 stopnie powinno byc. Tylko slyszalam tez, ze tam strasznie wieje

Co do 'takich' gosci, to u nas tez nie pojawily sie 2 osoby. Dostalismy smsa, ze maja chorobe zoladkowa Z kilku zrodel slyszelismy jednak, ze to byla choroba poalkoholowa
Tak naprawde, w dzien slubu juz wogole sie nie mysli o tym kogo nie ma.
Stary 2011-09-08, 15:10   #4065
Konto usunięte

Cytat:
Mozna pomniejszac zdjecia, nie zmieniajac nic z ich wlasciwosci w programie Microsoft Office Picture manager. W zakladce edytuj zdjecie, masz taka opcje zmiana rozmiaru czy jakos tak (ja mam po angielsku- resize), i tam sobie zmniejszasz np o 50% czy ile tam chcesz i gotowe. Oczywiscie warto te pomniejszone zdjecie zapisac jako kopia, a orginal zostawic w duzej rozdzielczosci
Wiem, wiem, tylko nie chciało mi się zmniejszać
Stary 2011-09-09, 06:22   #4066
zip sklad
BAN stały

widzialam tez te rzesy ladnie zrobione za 150 zl w Margaret na Krzywoustego. zgadzam sie, ze w ten dzien warto postawic na wyglad,tylko, ze jak mowi moj TŻt to jest oszustwo, bo panna mloda na slubie wyglada inaczej niz na zywo i o niebo lepiej. fakt, ze kazda chce w ten dzien wygladac ladnie i czuc sie dobrze i wyjatkowo. tylko, ze jak do niego do pracy przyszla zona kolegi, a widzial ja na slubie jak PM, to sie przerazil co to przyszlo bo roznica byla bardzo duza. nawet myslal, ze to inna pani, i ze ten kolega juz ma jakas nowa i sie zdziwil. kolezanki maz jej na nic kasy nie dal na slub, bo jest skapy i chytry i nie byla ani u fryzjera ani na paznokciach czy makijazu, nawet sukienke na przebranie miala ode mnie, ale to juz skrajny przypadek, zalowala jednak, ze nie byla zrobiona.
Stary 2011-09-09, 09:45   #4067
paulinka009
Zadomowienie

Cytat:
widzialam tez te rzesy ladnie zrobione za 150 zl w Margaret na Krzywoustego. zgadzam sie, ze w ten dzien warto postawic na wyglad,tylko, ze jak mowi moj TŻt to jest oszustwo, bo panna mloda na slubie wyglada inaczej niz na zywo i o niebo lepiej. fakt, ze kazda chce w ten dzien wygladac ladnie i czuc sie dobrze i wyjatkowo. tylko, ze jak do niego do pracy przyszla zona kolegi, a widzial ja na slubie jak PM, to sie przerazil co to przyszlo bo roznica byla bardzo duza. nawet myslal, ze to inna pani, i ze ten kolega juz ma jakas nowa i sie zdziwil. kolezanki maz jej na nic kasy nie dal na slub, bo jest skapy i chytry i nie byla ani u fryzjera ani na paznokciach czy makijazu, nawet sukienke na przebranie miala ode mnie, ale to juz skrajny przypadek, zalowala jednak, ze nie byla zrobiona.
Ty i te twoje wywody... pójdziesz ty w końcu z tego wątku? nie mamy ochoty czytać twoich złotych myśli.

paulinka009 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-09, 13:37   #4068
Konto usunięte

Cytat:
widzialam tez te rzesy ladnie zrobione za 150 zl w Margaret na Krzywoustego. zgadzam sie, ze w ten dzien warto postawic na wyglad,tylko, ze jak mowi moj TŻt to jest oszustwo, bo panna mloda na slubie wyglada inaczej niz na zywo i o niebo lepiej.
Idąc takim tokiem rozumowania, to za "oszustwo" trzeba by uznać tipsy, farbę na włosach itd.

Cytat:
kolezanki maz jej na nic kasy nie dal na slub, bo jest skapy i chytry i nie byla ani u fryzjera ani na paznokciach czy makijazu, nawet sukienke na przebranie miala ode mnie, ale to juz skrajny przypadek, zalowala jednak, ze nie byla zrobiona.
Mogła sama zarobić A zresztą - uczesać się czy umalować można samodzielnie. Ja nie byłam na profesjonalnym makijażu i jakoś ludzi na ślubie nie wystraszyłam
Stary 2011-09-09, 16:07   #4069
zip sklad
BAN stały

mrowinka zgadzam sie z Toba,ale jedna ma talent, a 2ga nie, ja np. uwazam, ze sie potrafie pomalwoac, ale uczesac czy zrobic paznokcie, to juz napewno nie, to dla mnie czarna magia i szkoda zachodu, wtedy napewno bym straszyla, ale w taki dzien wolalabym isc na calosc do profesjonalistow, miec z glowy i sie nie przejmowac. ona wlasnie nie potrafila nic ze soba zrobic, zalowala, ze nigdzie nie byla i zle sie czula w ten niby najwazniejszy dzien w zyciu.
paulinka009 troche kultury, sama idz stad, jak Tytak ludzi traktujesz i sie do nich odzywasz, to wspolczuje osobom, ktore z Toba przebywaja.
Stary 2011-09-09, 18:02   #4070
lil_
Raczkowanie

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;29302436]Idąc takim tokiem rozumowania, to za "oszustwo" trzeba by uznać tipsy, farbę na włosach itd.

Mogła sama zarobić A zresztą - uczesać się czy umalować można samodzielnie. Ja nie byłam na profesjonalnym makijażu i jakoś ludzi na ślubie nie wystraszyłam [/QUOTE]

mrowinko, ja bym powiedziała, że w takim razie nawet malowanie rzęs będzie oszustwem nie?
ja nie żałuję, no i jakoś nie było osoby która by mnie nie poznała:P
lil_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-10, 10:48   #4071
paulinka009
Zadomowienie

Cytat:
mrowinka zgadzam sie z Toba,ale jedna ma talent, a 2ga nie, ja np. uwazam, ze sie potrafie pomalwoac, ale uczesac czy zrobic paznokcie, to juz napewno nie, to dla mnie czarna magia i szkoda zachodu, wtedy napewno bym straszyla, ale w taki dzien wolalabym isc na calosc do profesjonalistow, miec z glowy i sie nie przejmowac. ona wlasnie nie potrafila nic ze soba zrobic, zalowala, ze nigdzie nie byla i zle sie czula w ten niby najwazniejszy dzien w zyciu.
paulinka009 troche kultury, sama idz stad, jak Tytak ludzi traktujesz i sie do nich odzywasz, to wspolczuje osobom, ktore z Toba przebywaja.
Kultury????Kobieto to nie ja byłam zablokowana, nie ja wdaje się w dyskusje z wizażankami i nie ja jestem przeganiana z wszystkich wątków na wizażu.

Stary 2011-09-10, 13:46   #4072
zip sklad
BAN stały

tak, a kto mnie przegania skoro ciagle tu jestem? ja mam w nosie co o mnie pisza i kto, co mnie to obchodzi jak kogos nie znam? zreszta nie o tym jest watek, ale Ty jestes pyskata. jak cos masz do mnie Kobieto, to dawaj na solo, chyba, ze wymiekasz

Czas edycji: 2011-09-10 o 13:59
Stary 2011-09-10, 15:27   #4073
paulinka009
Zadomowienie

jak dobrze że na wizażu jest coś takiego jak "ignoruj" ufff....

Dziewczyny gdzie miałyście bądź planujecie mieć zdjęcia z pleneru?? Byliśmy ostatnio z tż w Świnoujściu i na jedntm z fortów para młoda robiła zdjęcia i tak pomyślałam że Świnoujście to może nie jest zły pomysł

Stary 2011-09-10, 15:41   #4074
zip sklad
BAN stały

ja bym chciala jakies z konikami, bo je bardzo lubie, widzialam ostatnio sesje Dody w Vivie z koniami wlasnie i wygladala bosko.
http://www.plotek.pl/plotek/1,111483...ak_konie_.html
a wygladalo to z grubsza tak, wiecej fotek nie moge znalesc, cud-miód.
Stary 2011-09-10, 16:39   #4075
Dagunia
Komplikatorka

Paulinko w Świnoujściu na fortach mogą wyjść piękne zdjęcia Ogólnie w Forcie Gerharda jestem zakochana ! Chociaż Anioła i Zachodni też piękny.

---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ----------

Cytat:
tak, a kto mnie przegania skoro ciagle tu jestem? ja mam w nosie co o mnie pisza i kto, co mnie to obchodzi jak kogos nie znam? zreszta nie o tym jest watek, ale Ty jestes pyskata. jak cos masz do mnie Kobieto, to dawaj na solo, chyba, ze wymiekasz

Jesteś z gimnazjum ? Chociaż jeszcze w ośrodku wychowawczym się spotkałam z takimi tekstami. Gratuluje wychowania i kultury
Stary 2011-09-10, 16:51   #4076
keira2008
Rozeznanie

zip sklad nie psuj proszę panującej tu atmosfery. Jeśli komuś coś nie pasuje, to nie jest tu z przymusu tylko z własnej chęci. Więc uszanujmy się wzajemnie.

Paulinka009 ja myślałam o swojej sesji nad morzem, konkretnie Trzęsacz np.
Chociaż co do tego to nie mam pewności, bo może coś się zawsze zmienić.

keira2008 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-10, 16:52   #4077
zip sklad
BAN stały

Dagunia skoro planuje slub, to z gim. raczej byc nie moge, a w ktorym osrodku to slyszalas? Kamienna, Mokra czy Jagiellonska? bo ja w kazdym lol
keira2008 mi wszystko pasuje i ja nie zaczela, tylko te 2 Panie powyzej maja jakies,,ale''. nudza sie chyba z mezusiem i sa niedowartosciowane szukaja ewidentnie zaczepki.

Czas edycji: 2011-09-10 o 16:56
Stary 2011-09-10, 16:58   #4078
Dagunia
Komplikatorka

Zip pudło - mężusia jeszcze nie mam A skoro jesteś taka inteligentna to powinnaś wiedzieć że ślub można wziąć za zgodą sądu nie mając 18 lat Teoretycznie w gimnazjum możesz być do 18-nastki więc wiesz - jedno nie przeczy drugiemu
Ode mnie leci ignor więc

Keira teraz bardzo ładnie "zrobili" ruiny kościoła. Są ślicznie oświetlone, malutkie molo jest - bardzo fajna sceneria.
Stary 2011-09-10, 17:06   #4079
zip sklad
BAN stały

Dagunia bez urazy, ale mam w 4 literach twoj ignor i moge tylko powiedziec nawazajem, ja z patologii nie jestem zeby brac slub jako nieletnia, moze Ty masz takich znajomych czy cos, ja nie. krytykujecie koniki, a sesja nad morzem nie lepsza, skoro juz oceniamy, banalna i oklepana, bez polotu, 90% par ma sesje nad morzem.
Stary 2011-09-10, 17:07   #4080
keira2008
Rozeznanie

Cytat:

Keira teraz bardzo ładnie "zrobili" ruiny kościoła. Są ślicznie oświetlone, malutkie molo jest - bardzo fajna sceneria.

Ja to w Trzęsaczu nie byłam mase lat więc nie wiem jak tam jest teraz. Ale same riuny są piękne. Ale jak teraz faktycznie ładnie je "zrobili" to tym lepiej.
Ogólnie to podoba mi się plener morski: woda, piasek i piękne niebo.
A że w Trzęsaczu są niesamowite ruiny, to tym bardziej

keira2008 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości