![]() |
#2161 |
Zakorzenienie
|
Dot.: SPD off - topowo po raz drugi ;-)
Anoola, dobrze że nie połknęłaś... No niestety takie coś się zdarza i nie zawsze można wszystkiego dopilnować w procesie produkcji czy pakowania...
Ja z rana ogarnęłam mieszkanie, zjedliśmy śniadanie i poćwiczyliśmy ![]() ![]() Teraz robię obiad. Muszę się napić kawy bo zasypiam.
#2162 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
No ja dziękuję za gratisy od nich. Ich lodów już nigdy nie tknę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2163 |
Zakorzenienie
|
![]() ja bym też nie tknęła ![]() Lodów Ci raczej nie wyślą, bo by się roztopiły, ale rekompensata pieniężna mile widziana.... ![]() Ja ugotowałam jednak pierogi z jagodami zamiast garnka chłopskiego. Zjadłam kilka i jestem przepełniona ![]() Kupiłam sobie jeszcze rzodkiewkę do chrupania i ulubiony słonecznik ![]() Już się tak nie objadam i najadam się mniejszą ilością jedzenia ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-09-12 o 16:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#2164 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Siedzę sobie w pracy. Mam ze sobą netbooka to mogę Was poczytać. Obejrzałam dokładniej mój rower i wygląda na to, że to oryginalna holenderka. Przynajmniej tak wywnioskowałam na podstawie naklejki na błotniku. Niestety lampka mi nie świeci i nie wiadomo dlaczego. Muszę go w ogóle trochę odświeżyć w wolnej chwili bo miejscami jest odrapany itd. Zaczęłam trochę teraz oglądać i czytać i okazuje się, że batavus to chyba całkiem niezła marka. Tak to jest jak się najpierw kupuje rower a potem się zaczyna orientować. Muszę rzeczywiście wziąć się za jego odrestaurowanie. A jutro idę rozmawiać z moją panią promotor o braku rozdziału na zaliczenie seminarium. Może nie urwie mi głowy...Jestem cała w strachu. Edytowane przez Kelpie Czas edycji: 2011-09-12 o 17:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2165 |
Zakorzenienie
|
ja raz reklamowałam folie spożywczą... kupiłam i była zapakowana w takie tekturowe pudełko...otwieram w domu i wylazło mi mnóstwo mrówek...blee całą folię wywaliłam, wkurzona napisałam im co o nich myślę, i w ramach rekompensaty wysłali mi paczkę z produktami ( tym razem bez mrówek .. )
#2166 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2167 |
Wtajemniczenie
|
Witam, ja przy kolacji, Tz jeszcze pracuje.
Wczoraj byłam w szkole i jestem zła bo nie dość, że płacimy rate za szkołe to jeszcze musimy kupić zestaw pędzli- 250 zł i złożyć się na lepsze kosmetyki -140zł,bo te szkolne są tandetne. łASKAWA PANI ROZŁOŻYŁA NAM TO NA DWIE RATY. Ale po chole** nam kosmetyki diora i każdej 25 pędzli, pędzle ok, się przydadzą, ale te kosmetyki zostaną w szkole i nic z nich nie bedzie. Jak wróciłam ze szkoły to jeszcze zaliczyliśmy urodziny mojej babci. Mały w przedszkolu się dobrze zaklimatyzował, tylko jesc nie chce. Je tylko zupę. I mi przedszkolanka mówi, że żal tego obiadu, bo ja płacę, a on nie je. Ale co ja za to mogę, nie zmuszę go do jedzenia. Może z czasem zacznie jeść drugie danie. Miałam dzisiaj sprzątać, ale tylko pozamiatałam. Stwierdziłam, że skoro środe mam wolną, a mały będzie w przedszkolu to będe miała czas na sprzatanie, całe 5 godzin. Dziś na obiad pomidorowa była. Anoola masakra z tymi lodami, a niby Algida to lepsza firma.
#2168 |
Zakorzenienie
|
effie fajnie, że mały się zaklimatyzował
![]() ![]() Szkoda, że nie chce jeść, ale moja też nie chce, też by zupy jadła, ewentualnie mięso ![]() Tż'a jeszcze nie ma, dziś będzie późno ![]() Ale mam porządek, normalnie jestem z siebie dumna ![]() ![]() Byłam w Ikea w weekend i małej kupiłam stoliczek i krzesełko (teraz dużo siedzi i próbuje rysować ![]() ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-09-12 o 18:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#2169 |
Zakorzenienie
|
ja mam wolne nadrabiam was ale czuje ze chorobsko mnie bierze
rano byla u mnie kolezanka i mi brwi skubala a potem probowalam spac ale sie nie dalo strasznie u nas wieje |
![]() ![]() |
![]() |
#2170 | |
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- Co do bubli: otwieram niedawno maseczke z bielendy, a tam......powietrze ![]()
![]() |
#2171 | |||||
☕ sprawia, że jestem☺
|
To tak samo jak z czekaniem do rejestracji do lekarza. Ludzie coraz wcześniej przychodzą żeby się dostać i marzną pod drzwiami jak zamknięte
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() I za rozmowę ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Oglądałam siatę, przegraliśmy ale awans mamy ![]() Chyba pokroję sałatkę na jutro do pracy i muszę kawę zapakować bo ta z automatu to syfek ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2172 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lecę spać, dobranoc ![]() ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-09-12 o 21:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2173 |
Zakorzenienie
|
anoola ---> http://www.wykop.pl/ramka/829295/mar...nika-snickers/ takich rzeczy jest dużo tylko trzeba wiedzieć jak się do tego zabrać mój tż to mi zawsze mówi jak mi nie pasuje, że mam tak zrobić to dostanę coś w zamian a co należy mi się jak nie jestem zadowolona z produktu
![]() Anoola jak Cię prosili o odesłanie to bym odesłała ale zrobiła fotki i wysłała za potwierdzeniem odbioru i pokwitowanie o odebraniu, plus pismo reklamacyjne a sobie zostawiła na dowód kopię plus zdjęcia. |
![]() ![]() |
![]() |
#2174 |
Wtajemniczenie
|
Punto wątpie, żebyśmy te kosmetyki zabrały, bo nauczycielka mówiła, że jeszcze są kosmetyki z zeszłego roku, czyli tamte tez kupiły i zostawiły. Po mojemu na koniec roku powinnyśmy się nimi podzielić i już. Zresztą moja szefowa twierdzi, że to przegięcie bo do nauki makijażu nie potrzebujemy pędzli za tyle kasy i kosmetyków Diora.
Na kosmetyce złożyłyśmy się na zestaw kwasów AHA za 2000zł. I co? Szkoła się skończyła, a kwasy zostały u nauczycielki, która je sobie wykorzysta w gabinecie. Bo jak się kwasami podzielić. Witam, pije kawke i spadam się szykować. Wczoraj się pokłóciłam z Tż. Oczywiście zaczęło sie od głupoty, a skończyło na awanturze. Ale juz jest ok. Jutro wolne więc będę sprzatać, a dzisiaj musze biedro odwiedzić.
" Najtrudniejsze na tym świecie jest życie, miejmy odwagę... by żyć " 9kg mniej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No to mieszczę się w spodnie z LO ![]() ![]() Edytowane przez effie22 Czas edycji: 2011-09-13 o 06:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#2175 |
Zakorzenienie
|
effie no właśnie ja dziś idę na kwasy 1 raz i boję się wysypu choć podobno po Alexie miałam tak mieć i skóra miała schodzić i łuszczyć a się a tu nie chu chu. Ostatnio mnie moja kosmetyczka namawiała na interaceuticals ale na to to chyba skuszę się dopiero po kwasach jak podreperuję buźkę bo na Aleksa wydałam kupę kasy efekt był ale nie taki jaki powinien być po prostu moja cera jest do bani i nic na nią nie działa aż dziwne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2176 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też do Biedro muszę iść ![]() Co do reklamacji Snickersa to bardzo profesjonalnie się firma zachowała, jestem w szoku ![]() ![]() Ja wstałam niedawno, miałam potworny sen (co się ze mną dzieje ![]() ![]() Teraz oglądam bajki na Polsacie, mnie interesują bardziej niż małą ![]() ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-09-13 o 07:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2177 |
zawsze mam racje
|
Dzien dobry :ziew:
Ma ktoras z was doswiadczenie z patelnia zeliwna? ------------- http://www.youtube.com/watch?v=NA5AswCkehs padlam ![]()
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2011-09-13 o 07:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#2178 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja żeliwnej patelni nie miałam, więc nie pomogę ![]() W ogóle na patelniach się nie znam ![]() ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-09-13 o 07:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2179 |
Zakorzenienie
|
Lili mikrodermabrazja to dno lepsze są kwasy, dermabrazja to neoderma którą zastąpił alex <-- niby lepszy nic nie pomogło w sumie to moja kosmetyczka to też salon urody estetycznej
![]() Ogólnie mój problem z cerą polega na tym, że ja ciągle grzebię i duszę a od roku to jest maskara bo potrafię tak zmasakrować twarz od pewnego czasu się uspokoiłam (do tygodnia) ale blizny które sobie zrobiłam od listopada zeszłego roku ![]() ![]()
http://s1.suwaczek.com/200812234229.png http://s5.suwaczek.com/200303043435.png Anielka ![]() Edytowane przez oliwka__ Czas edycji: 2011-09-13 o 08:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#2180 | ||
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
![]() ![]() Też piję kawę, rozpuszczalną bo zwykłej nie mam ![]() ![]() I przyniosłam dzisiaj sałatkę do pracy, jestem z siebie dumna ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ---------- Cytat:
![]() Kobieta, ja nie mam żeliwnej. Teraz choruję w sumie na grilową ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2181 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() dostałam kolejne 4 dni pracy... jeszcze 5 dni i będę zadowolona ... i spokojna finansowo .. ale to będę musiała pogadać z kierowniczką, bo z agencji dają malutko dni...
![]() |
#2182 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sikoreczka, jeśli nic nie grzebiesz i masz problemy z cerą to idź tylko wybierz dobrego dermatologa. Siostra miała ostatnio problem ma 23 lata i nigdy nie miała problemu z cerą a tu ostatnio od niespełna roku jakieś gródki itp. i co się okazało?? ze ma trądzik różowaty dostała tabletki maść plus wit a + e i po paru dniach dosłownie widziała już różnicę. A mój problem leży w psychice mi się wydaje, cały czas że moją twarz pokrywają wielkie czerwone plamy (które tak naprawdę z odległości przy normalnej rozmowie z inną osobą są niewidoczne) a ja przyjdę do domu i widzę pełno syfów na twarzy i duszę duszę aż ran sobie nie porobię bo przecież mam pełno pryszczy i zaskórników ale one istnieją w mojej głowie. i ja będę tak długo dłubać aż faktycznie mi coś nie wyjdzie ![]() ![]() Dla mnie najlepszą terapią jest wyjechać gdzieś na 10 dni bez lustra o jakiś obóz harcerski w lesie wtedy mam cerę piękną a przynajmniej wygojoną bez nowych stanów zapalnych.
http://s1.suwaczek.com/200812234229.png http://s5.suwaczek.com/200303043435.png Anielka ![]() Edytowane przez oliwka__ Czas edycji: 2011-09-13 o 08:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2183 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie też zaczęło się wszystko dość późno ... jak byłam nastolatką miałam idealną cerę, wszyscy mi zazdrościli, poszłam na studia i gdy miałam 21 lat wszystko się zaczęło;/ masakra jakaś , czytałam, że istnieje coś takiego jak trądzik dorosłych i chyba mnie to dotyczy ... wybrałam babeczkę ze swojej przychodni, czytałam opinie o niej i ma dobre, zobaczymy co mi powie i co przepisze ... ale nie wiem czy mi czasem nie powie, że to wina hormonów i nie będzie kazała iść do gina ... oprócz tego idę do niej z pieprzykiem , który urósł troszkę i mi się nie podoba ... mi się wydaje, że mam niedobory witamin i innych, bo np. mam ostatnio zniekształcony zmysł węchu ( robiłam pranie ostatnio i śmierdziało mi, a TŻ i jego siostra mówili, że przecież normalnie pachnie płynem .. a mi tak śmierdziało, że fuujjj ) ...a czytałam, że to jest oznaką niedoboru cynku a co do wyciskania, to ja też mam taki nawyk ![]()
![]() |
#2184 | ||
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
![]() ![]() Kciuki za te 5 dni ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2185 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja powiem szczerze, że ja bym do kosmetyczki na tego typu zabiegi nie poszła- na regulację brwi tak, malowanie, paznokcie i takie tam pierdy, ale nie na zabieg twarzy ![]() Sama miałam mikrodermabrazję kiedyś i kwasy ![]() ![]() Mikrodermabrazja i laser w profesjonalnym centrum medycyny estetycznej w łódzkim ![]() Sama zamierzam się po raz kolejny wybrać na zabiegi, bo chciałabym gładziutką buzię ![]() Jak mama do mnie przyjedzie to pojedziemy się zorientować ![]() Będę mogła swobodnie na wizytę iść , bo samej mi ciężko z małą ![]() Patelnię grillową też bym chciała ![]() ![]() Mam długą listę ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-09-13 o 09:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2186 |
Zakorzenienie
|
Lili ja piszę ogólnikowo kosmetyczki czy salon
![]() ![]() ![]() Też myślałam o mikrodermabrazji ale jest za słaba na moją skórę jak z resztą większość zabiegów jak się okazuje. Koleżanka po alexie po 2 zabiegach miała nową skórę jak niemowlak a mi nawet się nie łuszczyła ![]() Lili a efekty długo ci się utrzymały?? po takiej serii zabiegów
http://s1.suwaczek.com/200812234229.png http://s5.suwaczek.com/200303043435.png Anielka ![]() Edytowane przez oliwka__ Czas edycji: 2011-09-13 o 09:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#2187 |
Zakorzenienie
|
efekty to się trzymały zawsze
![]() Najlepszy z tych co miałam to był ten laser erbowy ( Po nim skóra mi się łuszczyła, (po mikrod. w ogóle) zrobiła mi się taka jakby skorupa na twarzy ![]() Zobaczę co mi powiedzą jak pójdę teraz i jaka cena. ![]() Koło października zamierzam iść na pierwszy zabieg po długim czasie, więc zobaczymy ![]() Wiosna i lato się nie nadają, więc trzeba działać od jesieni ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-09-13 o 10:20 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2188 |
Rozeznanie
|
Cześć
![]() Weekend minął mi bardo szybko i w dużej mierze poza domem. Pogoda była śliczna, więc korzystaliśmy ![]() Wczoraj byłam na szkoleniu i było bardzo fajnie, a dziś pracuję i staram się ogarnąć maile. Anoola- ale miałaś niemiłą przygodę z tymi lodami. Masakra normalnie. ![]()
#2189 |
Zakorzenienie
|
czesc babki chorowitek sie wita i zmykam do sklepu
powinnam dzis przelezec ale sobie niestety za duzo rzeczy naplanowalam na dzis i jak tego nie zrobie to bedzie zle |
![]() ![]() |
![]() |
#2190 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Plany obiadowe na dziś mi się lekko rypły, ale już robi się gulasz więc sytuacja opanowana ![]() Poza tym, wysprzątałam mieszkanie, zrobiłam pranie, poćwiczyłam i byłam na zakupach. Muszę jeszcze w rękach przeprać parę rzeczy kolorowych i białych. W planach jest gulasz z ryżem na dziś, na jutro z plackami ziemniaczanymi, na czwartek resztę placków zrobię z sosem z pieczarkami a na piątek barszcz czerwony z krokietami. Sobota, Niedziela - kotlety mielone. Poniedziałek spaghetti. Myślę, że w tym miesiącu już uda mi się coś odłożyć. Póki nie przyszło rozliczenie za prąd i zmiana czynszu na zimowy ![]() Pomijając fakt, że w przyszłym tygodniu czeka nas wydatek 230 zł u lekarza ![]() Dziś chyba podjedziemy do sklepu, bo mechanizm w umywalce w łazience się popsuł i nie da się zakorkować ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:15.