SPD off - topowo po raz drugi ;-) - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-12, 14:10   #2161
Nadia5
Zakorzenienie

Dot.: SPD off - topowo po raz drugi ;-)

Anoola, dobrze że nie połknęłaś... No niestety takie coś się zdarza i nie zawsze można wszystkiego dopilnować w procesie produkcji czy pakowania...

Ja z rana ogarnęłam mieszkanie, zjedliśmy śniadanie i poćwiczyliśmy Później prysznic i coby nie marnować pogody wybyliśmy na spacer i lody

Teraz robię obiad.

Muszę się napić kawy bo zasypiam.

Nadia5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-12, 16:45   #2162
anoola
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez oliwka__ Pokaż wiadomość
Anoola Trzeba napisać do nich rekalamcję ! Prócz zgłoszenia zatrzymać pudełko i zrobić zdjęcie szkiełka. Kiedyś gdzieś tż mi pokazywał reklamację na snikersa to ten ktoś oprócz przeprosin dostał cały karton zapasu batonów i podziękowania, że zwrócił im uwagę.
Ale szkło w lodach niedozwolone dlatego jak cokolwiek jem nie myślę co się tam może znajdować bo brzydzenia bym dostała.
No ja do nich dzwoniłam i gadałam z dwoma babkami m.in. z babką z kontroli jakości i to ona prosiła o odesłanie szkła i opakowania. Tak później sobie myślę, że jak im to wszystko odeślę to jakie bedę miała ewentualnie dowody? Czyli co, pudełka nie odsyłać? I mimo rozmowy napisać im tą reklamację, żeby było tak oficjalnie?
No ja dziękuję za gratisy od nich. Ich lodów już nigdy nie tknę
anoola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-12, 16:54   #2163
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anoola Pokaż wiadomość
No ja dziękuję za gratisy od nich. Ich lodów już nigdy nie tknę

ja bym też nie tknęła
Lodów Ci raczej nie wyślą, bo by się roztopiły, ale rekompensata pieniężna mile widziana....

Ja ugotowałam jednak pierogi z jagodami zamiast garnka chłopskiego. Zjadłam kilka i jestem przepełniona

Kupiłam sobie jeszcze rzodkiewkę do chrupania i ulubiony słonecznik

Już się tak nie objadam i najadam się mniejszą ilością jedzenia

Prędzej czy później los się odwróci
Wyrówna bilans poniesionych strat

Edytowane przez lili1987
Czas edycji: 2011-09-12 o 16:56
lili1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-12, 17:02   #2164
Kelpie
Zakorzenienie

Cytat:
Jezu laski ale numer! Wczoraj Tż kupił lody Algidy bakaliowe i kuźwa wiecie co w nich znalazłam- SZKŁO dobrze że nie połknęłam tylko mi chrupnęło między zębami i wyjęłam zobaczyć co to. Kurde kawałek wielkości mojego małego paznokcia u ręki. Masakra normalnie
a jakby jakieś dziecko na to trafiło!!!
Zadzwonilam do nich i im to zgłosiłam. ciekawe co z tym zrobią. Prosili żebym im przysłała to szkło i opakowanie po lodach
O masakra. Dobrze, że się nic nie stało.

Siedzę sobie w pracy. Mam ze sobą netbooka to mogę Was poczytać.

Obejrzałam dokładniej mój rower i wygląda na to, że to oryginalna holenderka. Przynajmniej tak wywnioskowałam na podstawie naklejki na błotniku. Niestety lampka mi nie świeci i nie wiadomo dlaczego. Muszę go w ogóle trochę odświeżyć w wolnej chwili bo miejscami jest odrapany itd.

Zaczęłam trochę teraz oglądać i czytać i okazuje się, że batavus to chyba całkiem niezła marka.
Tak to jest jak się najpierw kupuje rower a potem się zaczyna orientować. Muszę rzeczywiście wziąć się za jego odrestaurowanie.

A jutro idę rozmawiać z moją panią promotor o braku rozdziału na zaliczenie seminarium. Może nie urwie mi głowy...Jestem cała w strachu.

Edytowane przez Kelpie
Czas edycji: 2011-09-12 o 17:10
Kelpie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-12, 17:26   #2165
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111

ja raz reklamowałam folie spożywczą... kupiłam i była zapakowana w takie tekturowe pudełko...otwieram w domu i wylazło mi mnóstwo mrówek...blee całą folię wywaliłam, wkurzona napisałam im co o nich myślę, i w ramach rekompensaty wysłali mi paczkę z produktami ( tym razem bez mrówek .. )

iskierka zgasła...
sikoreczka111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-12, 18:00   #2166
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sikoreczka111 Pokaż wiadomość
w ramach rekompensaty wysłali mi paczkę z produktami ( tym razem bez mrówek .. )
fajnie

Stary 2011-09-12, 18:40   #2167
effie22
Wtajemniczenie

Witam, ja przy kolacji, Tz jeszcze pracuje.

Wczoraj byłam w szkole i jestem zła bo nie dość, że płacimy rate za szkołe to jeszcze musimy kupić zestaw pędzli- 250 zł i złożyć się na lepsze kosmetyki -140zł,bo te szkolne są tandetne. łASKAWA PANI ROZŁOŻYŁA NAM TO NA DWIE RATY. Ale po chole** nam kosmetyki diora i każdej 25 pędzli, pędzle ok, się przydadzą, ale te kosmetyki zostaną w szkole i nic z nich nie bedzie.

Jak wróciłam ze szkoły to jeszcze zaliczyliśmy urodziny mojej babci.

Mały w przedszkolu się dobrze zaklimatyzował, tylko jesc nie chce. Je tylko zupę. I mi przedszkolanka mówi, że żal tego obiadu, bo ja płacę, a on nie je. Ale co ja za to mogę, nie zmuszę go do jedzenia. Może z czasem zacznie jeść drugie danie.

Miałam dzisiaj sprzątać, ale tylko pozamiatałam. Stwierdziłam, że skoro środe mam wolną, a mały będzie w przedszkolu to będe miała czas na sprzatanie, całe 5 godzin.

Dziś na obiad pomidorowa była.

Anoola
masakra z tymi lodami, a niby Algida to lepsza firma.

9kg mniej

No to mieszczę się w spodnie z LO
effie22 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-09-12, 18:55   #2168
lili1987
Zakorzenienie

effie fajnie, że mały się zaklimatyzował .
Szkoda, że nie chce jeść, ale moja też nie chce, też by zupy jadła, ewentualnie mięso Nie ma rady chyba na to, bo się nie wmusi jak nie chce.

Tż'a jeszcze nie ma, dziś będzie późno

Ale mam porządek, normalnie jestem z siebie dumna Ostatnio zebrałam się w sobie i staram się utrzymać porządek lub jeśli się nabałagani to szybko posprzątać

Byłam w Ikea w weekend i małej kupiłam stoliczek i krzesełko (teraz dużo siedzi i próbuje rysować) i tam była za 74 zł bodajże taka tablica wieeelka i się rysowało kredami i odejść od tego nie chciała, chyba jej za miesiąc lub dwa to kupię, tylko trzeba pilnować, żeby kredy nie zjadła

Edytowane przez lili1987
Czas edycji: 2011-09-12 o 18:58
Stary 2011-09-12, 19:52   #2169
irenkaaa
Zakorzenienie

ja mam wolne nadrabiam was ale czuje ze chorobsko mnie bierze
rano byla u mnie kolezanka i mi brwi skubala a potem probowalam spac ale sie nie dalo
strasznie u nas wieje
irenkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-12, 20:29   #2170
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Jezu laski ale numer! Wczoraj Tż kupił lody Algidy bakaliowe i kuźwa wiecie co w nich znalazłam- SZKŁO dobrze że nie połknęłam tylko mi chrupnęło między zębami i wyjęłam zobaczyć co to. Kurde kawałek wielkości mojego małego paznokcia u ręki. Masakra normalnie
Zadzwonilam do nich i im to zgłosiłam. ciekawe co z tym zrobią. Prosili żebym im przysłała to szkło i opakowanie po lodach
Ja trafilam w salatce ze sloika na szklo, ale to dosc duze. Udalo mi sie to zmieszac z majonezem, wziac do ryjka i dopiero jak chrupnelo sie skapnelam

---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ----------

Co do bubli: otwieram niedawno maseczke z bielendy, a tam......powietrze

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-12, 20:32   #2171
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Cytat:
Napisane przez lili1987 Pokaż wiadomość

Ludzie to mają zdrowie
W życiu bym 2 h przed sklepem nie czekała
To tak samo jak z czekaniem do rejestracji do lekarza. Ludzie coraz wcześniej przychodzą żeby się dostać i marzną pod drzwiami jak zamknięte

Cytat:
ale masakra!!

Cytat:
No ja do nich dzwoniłam i gadałam z dwoma babkami m.in. z babką z kontroli jakości i to ona prosiła o odesłanie szkła i opakowania. Tak później sobie myślę, że jak im to wszystko odeślę to jakie bedę miała ewentualnie dowody? Czyli co, pudełka nie odsyłać? I mimo rozmowy napisać im tą reklamację, żeby było tak oficjalnie?
Jeśli rozmowa nie była nagrywana to załatw wszystko formalnie. A w sumie nawet jeśli była to takie taśmy potrafią ginąć... Jak to jest w ogóle możliwe, że dostało tam się szkło

Cytat:
Napisane przez Kelpie Pokaż wiadomość
A jutro idę rozmawiać z moją panią promotor o braku rozdziału na zaliczenie seminarium. Może nie urwie mi głowy...Jestem cała w strachu.
Gratuluję fajnej bryki w takim razie Fartnęło Ci się skoro solidna firma
I za rozmowę

Cytat:
ja raz reklamowałam folie spożywczą... kupiłam i była zapakowana w takie tekturowe pudełko...otwieram w domu i wylazło mi mnóstwo mrówek...blee całą folię wywaliłam, wkurzona napisałam im co o nich myślę, i w ramach rekompensaty wysłali mi paczkę z produktami ( tym razem bez mrówek .. )
przesadzili... gdzie oni to pakowali, pod drzewem?

Cytat:
Napisane przez effie22 Pokaż wiadomość
pędzle ok, się przydadzą, ale te kosmetyki zostaną w szkole i nic z nich nie bedzie.
A kosmetyków ze szkoły zabrać nie będziecie mogły jak pędzli?

Oglądałam siatę, przegraliśmy ale awans mamy Leniwy dzień miałam. Teraz siedzę w szlafroku i jakiś film leci.
Chyba pokroję sałatkę na jutro do pracy i muszę kawę zapakować bo ta z automatu to syfek

Z m i e n i ł a m swoje życie!
Puntodivista jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-12, 21:43   #2172
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
Ja trafilam w salatce ze sloika na szklo, ale to dosc duze. Udalo mi sie to zmieszac z majonezem, wziac do ryjka i dopiero jak chrupnelo sie skapnelam

masakra

Lecę spać, dobranoc

Edytowane przez lili1987
Czas edycji: 2011-09-12 o 21:44
Stary 2011-09-13, 06:46   #2173
oliwka__
Zakorzenienie

GG do oliwka__ Send a message via Skype™ to oliwka__

anoola ---> http://www.wykop.pl/ramka/829295/mar...nika-snickers/ takich rzeczy jest dużo tylko trzeba wiedzieć jak się do tego zabrać mój tż to mi zawsze mówi jak mi nie pasuje, że mam tak zrobić to dostanę coś w zamian a co należy mi się jak nie jestem zadowolona z produktu

Anoola jak Cię prosili o odesłanie to bym odesłała ale zrobiła fotki i wysłała za potwierdzeniem odbioru i pokwitowanie o odebraniu, plus pismo reklamacyjne a sobie zostawiła na dowód kopię plus zdjęcia.
oliwka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-13, 06:52   #2174
effie22
Wtajemniczenie

Punto wątpie, żebyśmy te kosmetyki zabrały, bo nauczycielka mówiła, że jeszcze są kosmetyki z zeszłego roku, czyli tamte tez kupiły i zostawiły. Po mojemu na koniec roku powinnyśmy się nimi podzielić i już. Zresztą moja szefowa twierdzi, że to przegięcie bo do nauki makijażu nie potrzebujemy pędzli za tyle kasy i kosmetyków Diora.

Na kosmetyce złożyłyśmy się na zestaw kwasów AHA za 2000zł. I co? Szkoła się skończyła, a kwasy zostały u nauczycielki, która je sobie wykorzysta w gabinecie. Bo jak się kwasami podzielić.

Witam, pije kawke i spadam się szykować. Wczoraj się pokłóciłam z Tż. Oczywiście zaczęło sie od głupoty, a skończyło na awanturze. Ale juz jest ok.

Jutro wolne więc będę sprzatać, a dzisiaj musze biedro odwiedzić.

9kg mniej

No to mieszczę się w spodnie z LO

Edytowane przez effie22
Czas edycji: 2011-09-13 o 06:58
effie22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-13, 07:03   #2175
oliwka__
Zakorzenienie

effie no właśnie ja dziś idę na kwasy 1 raz i boję się wysypu choć podobno po Alexie miałam tak mieć i skóra miała schodzić i łuszczyć a się a tu nie chu chu. Ostatnio mnie moja kosmetyczka namawiała na interaceuticals ale na to to chyba skuszę się dopiero po kwasach jak podreperuję buźkę bo na Aleksa wydałam kupę kasy efekt był ale nie taki jaki powinien być po prostu moja cera jest do bani i nic na nią nie działa aż dziwne

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-09-13, 07:39   #2176
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:

Na kosmetyce złożyłyśmy się na zestaw kwasów AHA za 2000zł. I co? Szkoła się skończyła, a kwasy zostały u nauczycielki, która je sobie wykorzysta w gabinecie. Bo jak się kwasami podzielić.
niefajne to

Ja też do Biedro muszę iść i do piekarni.

Co do reklamacji Snickersa to bardzo profesjonalnie się firma zachowała, jestem w szoku Chwali im się to

Ja wstałam niedawno, miałam potworny sen (co się ze mną dzieje ), teraz piję kawę i za godzinę wyruszę do Biedro
Teraz oglądam bajki na Polsacie, mnie interesują bardziej niż małą

Edytowane przez lili1987
Czas edycji: 2011-09-13 o 07:41
Stary 2011-09-13, 07:43   #2177
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Dzien dobry :ziew:

Ma ktoras z was doswiadczenie z patelnia zeliwna?

-------------

http://www.youtube.com/watch?v=NA5AswCkehs

padlam

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2011-09-13 o 07:52
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-13, 07:46   #2178
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
effie no właśnie ja dziś idę na kwasy 1 raz i boję się wysypu choć podobno po Alexie miałam tak mieć i skóra miała schodzić i łuszczyć a się a tu nie chu chu. Ostatnio mnie moja kosmetyczka namawiała na interaceuticals ale na to to chyba skuszę się dopiero po kwasach jak podreperuję buźkę bo na Aleksa wydałam kupę kasy efekt był ale nie taki jaki powinien być po prostu moja cera jest do bani i nic na nią nie działa aż dziwne
a nie lepiej iść do Centrum Dermatologii Estetycznej niż do kosmetyczki jeśli chodzi o zabiegi na twarz ( w Centrum są różne lasery, dermabrazja ,mikrodermabrazja, itp.)

Ja żeliwnej patelni nie miałam, więc nie pomogę
W ogóle na patelniach się nie znam Sama mam starą, która prosi o wymianę na nową

Edytowane przez lili1987
Czas edycji: 2011-09-13 o 07:49
Stary 2011-09-13, 07:56   #2179
oliwka__
Zakorzenienie

Lili mikrodermabrazja to dno lepsze są kwasy, dermabrazja to neoderma którą zastąpił alex <-- niby lepszy nic nie pomogło w sumie to moja kosmetyczka to też salon urody estetycznej
Ogólnie mój problem z cerą polega na tym, że ja ciągle grzebię i duszę a od roku to jest maskara bo potrafię tak zmasakrować twarz od pewnego czasu się uspokoiłam (do tygodnia) ale blizny które sobie zrobiłam od listopada zeszłego roku są tragiczne. I muszę je jakoś usunąć i będzie git

Edytowane przez oliwka__
Czas edycji: 2011-09-13 o 08:02

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-13, 08:07   #2180
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Cytat:
Punto wątpie, żebyśmy te kosmetyki zabrały, bo nauczycielka mówiła, że jeszcze są kosmetyki z zeszłego roku, czyli tamte tez kupiły i zostawiły. Po mojemu na koniec roku powinnyśmy się nimi podzielić i już. Zresztą moja szefowa twierdzi, że to przegięcie bo do nauki makijażu nie potrzebujemy pędzli za tyle kasy i kosmetyków Diora.

To kicha Ale ludzi wykorzystują Cwaniaki..

Też piję kawę, rozpuszczalną bo zwykłej nie mam Rozbujałam się i piję kawę z trzech łyżeczek teraz i nie zauważyłam, że się skończyła
I przyniosłam dzisiaj sałatkę do pracy, jestem z siebie dumna Taką śmieciową zrobiłam z tego co miałam w lodówce i tym sposobem 7,50 w kieszeni

---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ----------

Cytat:
Ogólnie mój problem z cerą polega na tym, że ja ciągle grzebię i duszę a od roku to jest maskara bo potrafię tak zmasakrować twarz od pewnego czasu się uspokoiłam (do tygodnia) ale blizny które sobie zrobiłam od listopada zeszłego roku są tragiczne. I muszę je jakoś usunąć i będzie git
To może powinnaś z tym grzebaniem coś zrobić to nie będzie problemu z cerą

Kobieta, ja nie mam żeliwnej. Teraz choruję w sumie na grilową

Stary 2011-09-13, 08:34   #2181
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111

Cytat:
Lili mikrodermabrazja to dno lepsze są kwasy, dermabrazja to neoderma którą zastąpił alex <-- niby lepszy nic nie pomogło w sumie to moja kosmetyczka to też salon urody estetycznej
ja też mam fatalną cerę .w piątek idę do dermatologa i zobazymy co on mi powie...

Cytat:
Napisane przez Puntodivista Pokaż wiadomość
To kicha Ale ludzi wykorzystują Cwaniaki..

Też piję kawę, rozpuszczalną bo zwykłej nie mam Rozbujałam się i piję kawę z trzech łyżeczek teraz i nie zauważyłam, że się skończyła
I przyniosłam dzisiaj sałatkę do pracy, jestem z siebie dumna Taką śmieciową zrobiłam z tego co miałam w lodówce i tym sposobem 7,50 w kieszeni

---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ----------

To może powinnaś z tym grzebaniem coś zrobić to nie będzie problemu z cerą

Kobieta, ja nie mam żeliwnej. Teraz choruję w sumie na grilową
ja mam grillową i uwielbiam ją ! mięso robię tylko na niej to był jeden z lepszych zakupów takich kuchennych także polecam wszystkim

dostałam kolejne 4 dni pracy... jeszcze 5 dni i będę zadowolona ... i spokojna finansowo .. ale to będę musiała pogadać z kierowniczką, bo z agencji dają malutko dni...

iskierka zgasła...
Stary 2011-09-13, 08:47   #2182
oliwka__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Puntodivista Pokaż wiadomość

[/COLOR]To może powinnaś z tym grzebaniem coś zrobić to nie będzie problemu z cerą
Punto ja z tym grzebaniem to już nawet do psychologa się nie nadaję może psychiatra by mi pomógł.

Sikoreczka, jeśli nic nie grzebiesz i masz problemy z cerą to idź tylko wybierz dobrego dermatologa. Siostra miała ostatnio problem ma 23 lata i nigdy nie miała problemu z cerą a tu ostatnio od niespełna roku jakieś gródki itp. i co się okazało?? ze ma trądzik różowaty dostała tabletki maść plus wit a + e i po paru dniach dosłownie widziała już różnicę.
A mój problem leży w psychice mi się wydaje, cały czas że moją twarz pokrywają wielkie czerwone plamy (które tak naprawdę z odległości przy normalnej rozmowie z inną osobą są niewidoczne) a ja przyjdę do domu i widzę pełno syfów na twarzy i duszę duszę aż ran sobie nie porobię bo przecież mam pełno pryszczy i zaskórników ale one istnieją w mojej głowie. i ja będę tak długo dłubać aż faktycznie mi coś nie wyjdzie a później duszę bo już faktycznie mam

Dla mnie najlepszą terapią jest wyjechać gdzieś na 10 dni bez lustra o jakiś obóz harcerski w lesie wtedy mam cerę piękną a przynajmniej wygojoną bez nowych stanów zapalnych.

Edytowane przez oliwka__
Czas edycji: 2011-09-13 o 08:49
Stary 2011-09-13, 09:07   #2183
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111

Cytat:
Punto ja z tym grzebaniem to już nawet do psychologa się nie nadaję może psychiatra by mi pomógł.

Sikoreczka, jeśli nic nie grzebiesz i masz problemy z cerą to idź tylko wybierz dobrego dermatologa. Siostra miała ostatnio problem ma 23 lata i nigdy nie miała problemu z cerą a tu ostatnio od niespełna roku jakieś gródki itp. i co się okazało?? ze ma trądzik różowaty dostała tabletki maść plus wit a + e i po paru dniach dosłownie widziała już różnicę.
A mój problem leży w psychice mi się wydaje, cały czas że moją twarz pokrywają wielkie czerwone plamy (które tak naprawdę z odległości przy normalnej rozmowie z inną osobą są niewidoczne) a ja przyjdę do domu i widzę pełno syfów na twarzy i duszę duszę aż ran sobie nie porobię bo przecież mam pełno pryszczy i zaskórników ale one istnieją w mojej głowie. i ja będę tak długo dłubać aż faktycznie mi coś nie wyjdzie a później duszę bo już faktycznie mam

Dla mnie najlepszą terapią jest wyjechać gdzieś na 10 dni bez lustra o jakiś obóz harcerski w lesie wtedy mam cerę piękną a przynajmniej wygojoną bez nowych stanów zapalnych.

u mnie też zaczęło się wszystko dość późno ... jak byłam nastolatką miałam idealną cerę, wszyscy mi zazdrościli, poszłam na studia i gdy miałam 21 lat wszystko się zaczęło;/ masakra jakaś , czytałam, że istnieje coś takiego jak trądzik dorosłych i chyba mnie to dotyczy ...

wybrałam babeczkę ze swojej przychodni, czytałam opinie o niej i ma dobre, zobaczymy co mi powie i co przepisze ... ale nie wiem czy mi czasem nie powie, że to wina hormonów i nie będzie kazała iść do gina ...

oprócz tego idę do niej z pieprzykiem , który urósł troszkę i mi się nie podoba ...

mi się wydaje, że mam niedobory witamin i innych, bo np. mam ostatnio zniekształcony zmysł węchu ( robiłam pranie ostatnio i śmierdziało mi, a TŻ i jego siostra mówili, że przecież normalnie pachnie płynem .. a mi tak śmierdziało, że fuujjj ) ...a czytałam, że to jest oznaką niedoboru cynku

a co do wyciskania, to ja też mam taki nawyk ale robię to w ostateczności gdy mam olbrzymiego syfa, a muszę gdzieś wyjść ...bo jak z takim olbrzymim białym syfem się pokazać ;/

iskierka zgasła...
Stary 2011-09-13, 09:13   #2184
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Cytat:
ja mam grillową i uwielbiam ją ! mięso robię tylko na niej to był jeden z lepszych zakupów takich kuchennych także polecam wszystkim

dostałam kolejne 4 dni pracy... jeszcze 5 dni i będę zadowolona ... i spokojna finansowo .. ale to będę musiała pogadać z kierowniczką, bo z agencji dają malutko dni...
Ja planuję ale na razie mamy obsuwę kasową Ale to kwestia czasu

Kciuki za te 5 dni

Cytat:
A byłaś u psychologa? Jak nie to może faktycznie warto spróbować

Stary 2011-09-13, 09:25   #2185
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
no mikrodermabrazja to najmniej inwazyjny "zabieg", a tym samym najmniej skuteczny, dermabrazja lepsza.
Ja powiem szczerze, że ja bym do kosmetyczki na tego typu zabiegi nie poszła- na regulację brwi tak, malowanie, paznokcie i takie tam pierdy, ale nie na zabieg twarzy
Sama miałam mikrodermabrazję kiedyś i kwasy i jeszcze laser erbowy
Mikrodermabrazja i laser w profesjonalnym centrum medycyny estetycznej w łódzkim
Sama zamierzam się po raz kolejny wybrać na zabiegi, bo chciałabym gładziutką buzię .
Jak mama do mnie przyjedzie to pojedziemy się zorientować
Będę mogła swobodnie na wizytę iść , bo samej mi ciężko z małą

Patelnię grillową też bym chciała i jeszcze kombiwar
Mam długą listę

Edytowane przez lili1987
Czas edycji: 2011-09-13 o 09:36
Stary 2011-09-13, 09:54   #2186
oliwka__
Zakorzenienie

Lili ja piszę ogólnikowo kosmetyczki czy salon ale bardzo wiele kosmetyczek prowadzi dzisiaj kwasy, mikrodermabrazję itp. kiedyś te kosmetyki i sprzęt był cholernie drogi i był tylko w super gabinetach a teraz nie potrzeba tak wiele choć nie mówię, że każdy salon kosmetyczny ma to w swojej ofercie a chodzę tutaj sprawdzeni i zaufani siostra natomiast chodzi tu a raz czy 2 razy w tygodniu nie mam czasu by jechać do domu więc wybrałam blisko gdzie mieszkam obecnie i wiem, że krzywdy mi nie zrobią.
Też myślałam o mikrodermabrazji ale jest za słaba na moją skórę jak z resztą większość zabiegów jak się okazuje. Koleżanka po alexie po 2 zabiegach miała nową skórę jak niemowlak a mi nawet się nie łuszczyła

Lili a efekty długo ci się utrzymały?? po takiej serii zabiegów

Edytowane przez oliwka__
Czas edycji: 2011-09-13 o 09:57
Stary 2011-09-13, 10:05   #2187
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Lili a efekty długo ci się utrzymały?? po takiej serii zabiegów
efekty to się trzymały zawsze tyle, że nie były to zabiegi wystarczająco silne (miałam je kilka lat temu, jak do liceum chodziłam)
Najlepszy z tych co miałam to był ten laser erbowy ( Po nim skóra mi się łuszczyła, (po mikrod. w ogóle) zrobiła mi się taka jakby skorupa na twarzy i powoli to schodziło)
Zobaczę co mi powiedzą jak pójdę teraz i jaka cena.
Koło października zamierzam iść na pierwszy zabieg po długim czasie, więc zobaczymy
Wiosna i lato się nie nadają, więc trzeba działać od jesieni

Edytowane przez lili1987
Czas edycji: 2011-09-13 o 10:20

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-09-13, 11:02   #2188
Lilo123
Rozeznanie

Cześć

Weekend minął mi bardo szybko i w dużej mierze poza domem. Pogoda była śliczna, więc korzystaliśmy
Wczoraj byłam na szkoleniu i było bardzo fajnie, a dziś pracuję i staram się ogarnąć maile.

Anoola- ale miałaś niemiłą przygodę z tymi lodami. Masakra normalnie.
i coraz dłużej, i coraz więcej.
Lilo123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-13, 11:37   #2189
irenkaaa
Zakorzenienie

czesc babki chorowitek sie wita i zmykam do sklepu
powinnam dzis przelezec ale sobie niestety za duzo rzeczy naplanowalam na dzis i jak tego nie zrobie to bedzie zle
irenkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-13, 12:08   #2190
Nadia5
Zakorzenienie

Witam

Plany obiadowe na dziś mi się lekko rypły, ale już robi się gulasz więc sytuacja opanowana
Poza tym, wysprzątałam mieszkanie, zrobiłam pranie, poćwiczyłam i byłam na zakupach. Muszę jeszcze w rękach przeprać parę rzeczy kolorowych i białych.

W planach jest gulasz z ryżem na dziś, na jutro z plackami ziemniaczanymi, na czwartek resztę placków zrobię z sosem z pieczarkami a na piątek barszcz czerwony z krokietami. Sobota, Niedziela - kotlety mielone. Poniedziałek spaghetti. Myślę, że w tym miesiącu już uda mi się coś odłożyć. Póki nie przyszło rozliczenie za prąd i zmiana czynszu na zimowy
Pomijając fakt, że w przyszłym tygodniu czeka nas wydatek 230 zł u lekarza

Dziś chyba podjedziemy do sklepu, bo mechanizm w umywalce w łazience się popsuł i nie da się zakorkować ciekawe ile takie cuś będzie kosztować...

Nadia5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości